László Bölöni
- thodoris31
Re: László Bölöni
διαβασα στην συνεντευξη του να λεει "Στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ μου άρεσε το πως μιλήσαμε και το πως μου συμπεριφέρθηκαν. Ηρθαν στο Παρίσι. Ήταν το πρώτο μου συμβόλαιο που επέλεξα τόσο γρήγορα. Και έκανα λάθος που αποφάσισα γρήγορα. Στη Ρουμανία, αυτοσχεδιάζουν τα πάντα, εννοώ όσα εχουν να κάνουν με τις συμβάσεις».
τελοςπαααντων......

τελοςπαααντων......
Τους προηγούμενους μήνες, οι κριτικοί του φόρουμ προσπαθούσαν να περάσουν ένα κλίμα εχθρότητας πεταξύ του Ζαγοράκη και του Μπόλονι, με ατάκες του στυλ "ξεσκέπασέ τους". Την σημερινή συνέντευξη την έβαλαν στον πάτο τους.
Σκατορόμπες και κερατάδες .....
Σκατορόμπες και κερατάδες .....
ΓΙα μενα λαθος οτι πηγαμε με 2 χαφ απεναντι στην ουντινεζε...ηταν ανωτεροι ετσι κι αλλιως συνεχιζουμε....
ΑΠο δω και περα περιμενω βασικο αποστολ εως να γυρισει ο εττο...και ακομα κπς νεους...ειδικα στα χαφ...
ΑΠο δω και περα περιμενω βασικο αποστολ εως να γυρισει ο εττο...και ακομα κπς νεους...ειδικα στα χαφ...
Λάζλο τι ήθελες και είπες πως έκαναν λάθος οι οπαδοί που έδιωξαν τον Ζαγοράκη.Τώρα θα σε πάρει και σένα η μπάλα...

László Bölöni
Γιατι να τον πάρει η μπάλα λέει την άποψη του απλα λέει επίσης ότι συνεργάζεται πολυ καλα και με Ζήση και αυτο κρατάω το ότι έκαναν λάθος που τον έδιωξαν αυτο το λένε ολοι εκτός απο αυτούς που το κάνανε βέβαια ......Photis έγραψε:Λάζλο τι ήθελες και είπες πως έκαναν λάθος οι οπαδοί που έδιωξαν τον Ζαγοράκη.Τώρα θα σε πάρει και σένα η μπάλα...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Και καλά κάνει. Μόνο έτσι θα κάνει όπως θέλει και ανεπηρέαστος τη δουλειά του.Karelias έγραψε:Στον πο$%%ο του μας γράφει ανα πάσα στιγμή ο Ρουμάνος.
πρεπει να προσλαβουμε εναν μεταφραστή να μεταφραζει σωστά (και την έννοια,που ειναι το δυσκολοτερο)
έτσι θα σταματησουν ολες αυτες οι π@π@ριές
έτσι θα σταματησουν ολες αυτες οι π@π@ριές
Και παραπέρα μη σου πω...Karelias έγραψε:Στον πο#%ο του μας γράφει ανα πάσα στιγμή ο Ρουμάνος.

Αυτό είναι και η μόνη μας ελπίδα.Karelias έγραψε:Στον πο#%ο του μας γράφει ανα πάσα στιγμή ο Ρουμάνος.
Το τελευταίο που μας έγραψε εκεί, ακόμα κλαίμε και τον αναπολούμε. Μαριονέτα προπονητή, κανείς δε θέλει
οτι καλυτερο μπορει να κανει ειναι να μας γραψει. Εδειξε τη δουλεια τουKarelias έγραψε:Στον πο#%ο του μας γράφει ανα πάσα στιγμή ο Ρουμάνος.
O roumanos einai wraios ton pao me xilia. Alla sto match me thn udinese pisteuw eixe lathos taktikh. Xwris auto na simenei oti den kanei k.t.l .
Ananewsh alla 3 xronia xthes.
Ananewsh alla 3 xronia xthes.
- Emprostisghsoitrelamenoi
thodoris31 έγραψε:διαβασα στην συνεντευξη του να λεει "Στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ μου άρεσε το πως μιλήσαμε και το πως μου συμπεριφέρθηκαν. Ηρθαν στο Παρίσι. Ήταν το πρώτο μου συμβόλαιο που επέλεξα τόσο γρήγορα. Και έκανα λάθος που αποφάσισα γρήγορα. Στη Ρουμανία, αυτοσχεδιάζουν τα πάντα, εννοώ όσα εχουν να κάνουν με τις συμβάσεις».
![]()
τελοςπαααντων......
Στην Ρουμανία βασικά και κατά κύριο λόγο "αυτοσχεδιάζουν" έξω από τα τρένα και μέσα στα αστικά λεωφορεία.
Για συμβάσεις δεν έχω ακούσει τίποτα...
Πορτοφολά !