Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Θεέ μου σχώρα με.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Γράφει ο Γιάννης Ξενάκης στο contra
H ΑΕΚ δεν πρόλαβε να σφραγίσει εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ ούτε αυτή τη φορά. Ο υπάλληλος της Ένωσης περίμενε στη ΦΑΕ Αθηνών μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (24/02) για την επιταγή των 400.000 την οποία απαίτησε ο διευθυντής της εφορίας κ. Σταύρος Καββαδίας.

Παρότι χθες (23/02) υπήρξε συνάντηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βούρου, με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ Βασίλη Πουλάκο και με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Παντελή Οικονόμου, στην οποία φάνηκε πως το πρόβλημα θα λυθεί, τα δεδομένα άλλαξαν σήμερα το πρωί.

Σε επικοινωνία που είχαν άνθρωποι της ΑΕΚ με το διευθυντή της εφορίας, που τυγχάνει να είναι και υποστηρικτής της ΑΕΚ, τους είπε "και όλο το υπουργικό συμβούλιο να μου φέρετε εδώ, εγώ δε σφραγίζω εισιτήρια αν δε μου φέρεται λεφτά. Θα βγω εγώ εκτεθειμένος εάν κάνει έλεγχο εισαγγελέας. Για το θέμα δεν είναι αρμόδιος ο υπουργός αλλά η εφορία. Εάν δεχτώ αυτή τη ρύθμιση χωρίς να πάρει η εφορία χρήματα, τότε θα δημιουργήσω κακό προηγούμενο και θα το ζητάνε μετά όλες οι ομάδες".

Ο κ. Καββαδίας δεν δέχτηκε ούτε τη λύση της επιταγής από φυσικό πρόσωπο. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν κινήσει τις διαδικασίες για να εκδώσει επιταγή προσωπική ύψους 400.000 ευρώ ο δικηγόρος κ. Χάρης Οικονομόπουλος, ωστόσο ο διευθυντής της εφορίας επέμενε για επιταγή τραπεζική της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μάλιστα. Αυτοί δεν έχουν να σφραγγίσουν τα εισητήρια και τρώνε ένα χρόνο κι εμείς τρία.
Πως γίνεται αυτό ρε γαμώ τη τρέλα μου.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Η ερώτηση μου παραμένει.
Γιατί εμείς τρία χρόνια με αναστολή και η αεκ έναν ?
Τι έχω κάνει για να δέχομαι τέτοια ποινή σε σχέση με αυτά που έχει κάνει η αεκ και παίρνει μικρότερη?
Μήπως έχω κάνει μεγαλύτερες μλκίες ?

Απο αρδφμ...

ΠΑΟΚ: 10/01/2012
...
Ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Εuropa League, αφού τιμωρήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA με 50.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ του επιβλήθηκε και αποκλεισμός ενός έτους συν 200.000 ευρώ πρόστιμο, ποινή όμως που έχει μονοετή αναστολή.
...

ΑΕΚ: 23/02/2012
...
Με ένα χρόνο αποκλεισμό με αναστολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρόστιμο 150.000 ευρώ τιμώρησε η UEFA την ΠΑΕ ΑΕΚ
...

Βαζελος
...
Το «τριφύλλι» πήρε παράταση ζωής από την UEFA, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 75.000 ευρώ. Η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και θα ενεργοποιηθεί εάν μέχρι τέλος Μαρτίου δεν έχουν βρεθεί τα 8 εκατ. ευρώ που απαιτούνται.
...

Πότε λοιπόν φαγαμε τριετη αποκλεισμό και δεν το ξέρω?!?
Ας σταματησουμε να το παίζουμε αδικημένοι... Είχαμε ίδια πρώτη αντιμετώπιση. Τώρα λίγο πάνω λίγο κάτω στα χιλιαρικα, δεν θα τα χαλασουμε. Δεν ξέρουμε τι φάκελο παρουσίασε ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

η διαφορα ειναι οτι αυτοι εχουν μετοχους με ισχυρη οικονομικη επιφανεια και υπαρχει παντα η πιθανοτητα να τσονταρουν κατι...ενω εμεις εχουμε ...εμας.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 250.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 200.000 είναι με αναστολή για μία περίοδο τριών χρόνων. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμό από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για την οποία θα προκριθεί τα επόμενα τρία χρόνια. Και αυτή η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα σε βάθος τριών χρόνων".
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ομαδα που να μην μπορει να κοψει εισητηρια επειδη δεν εχει πληρωσει την εφορια και μαλιστα με αναβολη του αγωνα για αυτον τον λογο(κουλα),δηλαδη να εχει 2 ευκαιριες να παιρνει 1χρονο αναστολη ενω εμεις πηραμε 3χρονια και πολυ μεγαλυτερο προστιμο...πως γινεται αυτο????και μαλιστα οταν και οι ποδοσφαιριστες τις δεν εχουν υπογραψει και ειναι δυσαρεστημενοι με τα οικονομικα...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γεμίσαμε οικομικούς και αθλητικούς Κλουζώ που μας έχουν κάνει τα @ρχίδια βυζιά με τις ανακαλύψεις τους.
Άι σιχτίρ ...
Άβαταρ μέλους
jyc

Δημοσίευση από jyc »

Ο βάζελος και η κούλα παρουσίασαν τα σχέδια τους για το πώς θα τακτοποιήσουν τα οικονομικά τους.
Από πράξεις τίποτα μέχρι στιγμής. Για αυτό το λόγο έχουν ξανά ραντεβού για το τέλος Μαρτίου,
όπου τότε πρέπει να αποδείξουν ότι οι δεσμεύσεις για οικονομική τακτοποίηση έγιναν πράξεις,
αλλιώς αποκλείονται από την Ευρώπη.
Αντιθέτως εμείς παρουσιάσαμε ενέργειες που δείχνανε ότι τακτοποιούμε τα οικονομικά μας, για αυτό ο επόμενος έλεγχος είναι στα τέλη Ιουνίου.
Οι τιμωρίες δείχνουν ίδιες αλλά είναι πολύ πιο πιεστικές για αεκ και παο, που πήραν μια μικρή παράταση για να δείξουν έργο.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Τα... εγκλήματα στην ΑΕΚ συνεχίζονται. Tο νέο πιστώνεται στον Σταύρο Αδαμίδη και φυσικά στους μετόχους και σχετίζεται με τον πρώην προπονητή της Ενωσης, Μανόλο Χιμένεθ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η "Real News", ο Ισπανός τεχνικός ενεργοποίησε έναν όρο που υπήρχε στο συμφωνητικό του στην ΠΑΕ, όταν εκδιώχθηκε από τον Αδαμίδη, το οποίο του επιτρέπει να διεκδικήσει τα διπλά χρήματα απ' όσα αρχικά είχε συμφωνηθεί ότι θα πάρει!

Αναλυτικά το δημοσίευμα της "Real" αναφέρει:

"Το χρέος στον πρώην προπονητή της "Ένωσης", τον Μανόλο Χιμένεθ, το οποίο όπως αποκάλυψε η Real Sports "δίπλωσε" και ο ίδιος είχε δικαίωμα, βάσει όρου στο συμφωνητικό του με την ΠΑΕ, να ζητήσει τα διπλά χρήματα ως "πέναλτι" αν η διοίκηση εξακολουθήσει να παραμένει ασυνεπής απέναντί του. Ετσι κι έγινε.

Πριν από λίγα 24ωρα ο ατζέντης του Αλβάρο Τόρες έστειλε mail στα Σπάτα, με το οποίο ενημέρωνε ότι ο όρος ενεργοποιήθηκε και πως αντί για 310.000 περίπου που οφείλονται στον Ισπανό και το επιτελείο του (πλην του Ντάνι Παστόρ, που ζήτησε μόνο ό,τι του οφείλεται δίχως "πέναλτι") η "Ενωση" τους οφείλει συνολικά 625.000 ευρώ.

Στο ίδιο mail, μάλιστα, o Τόρες έστειλε τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους περιμένει άμεσα τα χρήματα, καθιστώντας σαφές πως η υπομονή του πελάτη του εξαντλήθηκε και πως το καλύτερο θα ήταν να λυθεί η μεταξύ τους εκκρεμότητα χωρίς να χρειαστεί προσφυγή στην ΦΙΦΑ".σπορτ.γρ

Ρε σεις η ξαδέρφη δε θα τη γλιτώσει μην τρελαίνεστε!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μακαρι να καταστραφουν και οι δυο αν και μεχρι να γινει δεν το πιστευω...

Αλλα καλυτερα ας δουμε τα του οικου μας και πως θα οργανωθουμε καλυτερα...το δικτυο της ουντινεζε σε θεματα ευρεσης παικτων,...σε μικρογραφια δε λεω ειναι οδηγος....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

δοκαρι ο οφη στο 80!!

1-1 ακομα και ερχεται διπλο για τους κρητικους! αντε ρε οφη!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

τελικό 1-1
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Maximus έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Η ερώτηση μου παραμένει.
Γιατί εμείς τρία χρόνια με αναστολή και η αεκ έναν ?
Τι έχω κάνει για να δέχομαι τέτοια ποινή σε σχέση με αυτά που έχει κάνει η αεκ και παίρνει μικρότερη?
Μήπως έχω κάνει μεγαλύτερες μλκίες ?

Απο αρδφμ...

ΠΑΟΚ: 10/01/2012
...
Ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Εuropa League, αφού τιμωρήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA με 50.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ του επιβλήθηκε και αποκλεισμός ενός έτους συν 200.000 ευρώ πρόστιμο, ποινή όμως που έχει μονοετή αναστολή.
...

ΑΕΚ: 23/02/2012
...
Με ένα χρόνο αποκλεισμό με αναστολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρόστιμο 150.000 ευρώ τιμώρησε η UEFA την ΠΑΕ ΑΕΚ
...

Βαζελος
...
Το «τριφύλλι» πήρε παράταση ζωής από την UEFA, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 75.000 ευρώ. Η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και θα ενεργοποιηθεί εάν μέχρι τέλος Μαρτίου δεν έχουν βρεθεί τα 8 εκατ. ευρώ που απαιτούνται.
...

Πότε λοιπόν φαγαμε τριετη αποκλεισμό και δεν το ξέρω?!?
Ας σταματησουμε να το παίζουμε αδικημένοι... Είχαμε ίδια πρώτη αντιμετώπιση. Τώρα λίγο πάνω λίγο κάτω στα χιλιαρικα, δεν θα τα χαλασουμε. Δεν ξέρουμε τι φάκελο παρουσίασε ο καθένας.

Με ανασταλτικό χαρακτήρα τον έφαγες τον 3ετή.

"Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 250.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 200.000 είναι με αναστολή για μία περίοδο τριών χρόνων. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμό από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για την οποία θα προκριθεί τα επόμενα τρία χρόνια. Και αυτή η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα σε βάθος τριών χρόνων."

Maximus έγραψε:Δεν ξέρουμε τι φάκελο παρουσίασε ο καθένας.

Θα περιμένουμε όμως τον Μάρτιο για να δούμε τι πραγματικά θα γίνει.
Θα φανεί ποιος πνέει τα λοίσθια και ποιος θα την σκαπουλάρει στο παρα πέντε.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πάντως αν τη φάμε εμείς θα γίνει ωραίο γλέντι.
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”