Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Εγώ θέλω τον ηγέτη αυτής της ομάδας που έφυγε τον Γενάρη πίσω.Και να πάρει και το περιβραχιόνιο.

-
- Maximus
Μα καλά, τι δεν καταλαβαινεις?!? Τον Σπαντάτσιο εννοεί... 

Like like!! Τρεχαντηρι, τσαμπουκας! Και ελευθερος!
http://networkedblogs.com/upMFN
Βάργκας: Ελεύθερος να διαπραγματευτώ
Ο μέσος της Ενωσης τόνισε πως στις 30 Ιουνίου λήγει το συμβόλαιό του και είναι έτοιμος από τώρα να συζητήσει για το μέλλον της καριέρας του
"Πηγαίνω καλά, από τη μέρα που ήρθα κέρδισα θέση στην ομάδα, αγωνίζομαι τακτικά και διατηρώ ένα επίπεδο καλής απόδοσης. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Εχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου και είμαι ελεύθερος να διαπραγματευτώ με οποιαδήποτε ομάδα", τόνισε ο κολομβιανός άσος, ο οποίος θα ήθελε να μείνει στην Ευρώπη:
"Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Κολομβία, αλλά αυτή τη στιγμή πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στην Ευρώπη όσο περισσότερο γίνεται".
Τέλος, ο Βάργκας δεν έκρυψε πως θα ήθελε να κληθεί ξανά στην εθνική Κολομβίας. "Περιμένω κλήση από την εθνική, σαν να μην έχω παίξει ποτέ ξανά στην ομάδα. Όνειρό μου είναι να αγωνιστώ σε ένα Μουντιάλ και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά γι’ αυτό. Πάντα ήμουν μαχητής και δεν θα καταθέσω τα όπλα τώρα".
http://networkedblogs.com/upMFN
Βάργκας: Ελεύθερος να διαπραγματευτώ
Ο μέσος της Ενωσης τόνισε πως στις 30 Ιουνίου λήγει το συμβόλαιό του και είναι έτοιμος από τώρα να συζητήσει για το μέλλον της καριέρας του
"Πηγαίνω καλά, από τη μέρα που ήρθα κέρδισα θέση στην ομάδα, αγωνίζομαι τακτικά και διατηρώ ένα επίπεδο καλής απόδοσης. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Εχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου και είμαι ελεύθερος να διαπραγματευτώ με οποιαδήποτε ομάδα", τόνισε ο κολομβιανός άσος, ο οποίος θα ήθελε να μείνει στην Ευρώπη:
"Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Κολομβία, αλλά αυτή τη στιγμή πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στην Ευρώπη όσο περισσότερο γίνεται".
Τέλος, ο Βάργκας δεν έκρυψε πως θα ήθελε να κληθεί ξανά στην εθνική Κολομβίας. "Περιμένω κλήση από την εθνική, σαν να μην έχω παίξει ποτέ ξανά στην ομάδα. Όνειρό μου είναι να αγωνιστώ σε ένα Μουντιάλ και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά γι’ αυτό. Πάντα ήμουν μαχητής και δεν θα καταθέσω τα όπλα τώρα".
- PaOkArAsIrAkLiO
Γκαρσία και Βάργκας στην ίδια ομάδα;; Για σκέψου το καλύτερα...

αξιολογη περιπτωση,χωρις να ξερω τις οικονομικες του απαιτησεις...
o Giovanni Pasquale της Ουντι μενει ελευθερος το καλοκαιρι...παρτε τον!
Εναν καλο σεντερ μπακ π.χ Μορας..
Εναν τερματα...π.χ Σηφακας...
Εναν αρ μπακ αν φυγει Ο Λινο
2 καλα χαφ..ενα 6αροειδες και ενα πιο επιθετικογενες...+ανανεωση Παυλου..
1 π καλο εξτρεμ και ενα ακομα στη θεση του ρομπερ αλλα καλυτερο...
7 παικτες συνολο....
τωρα απο που θα βγουν απο το μπατζετ δεν ξερω....μεσα σαν λυση και νεα πωληση....
Ανανεωση σε κανενα πλην Παυλου Λινο..
Εναν τερματα...π.χ Σηφακας...
Εναν αρ μπακ αν φυγει Ο Λινο
2 καλα χαφ..ενα 6αροειδες και ενα πιο επιθετικογενες...+ανανεωση Παυλου..
1 π καλο εξτρεμ και ενα ακομα στη θεση του ρομπερ αλλα καλυτερο...
7 παικτες συνολο....
τωρα απο που θα βγουν απο το μπατζετ δεν ξερω....μεσα σαν λυση και νεα πωληση....
Φιλε σκεψου οτι ο Παβλαρας δεν αντεχει αλλο και ειναι οτι πρεπει να μεταδωσει την μουρλα μας στον ηδη παλαβο ΒαργκαςPaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Γκαρσία και Βάργκας στην ίδια ομάδα;; Για σκέψου το καλύτερα...![]()
MANIAKOS έγραψε:Εναν καλο σεντερ μπακ π.χ Μορας.. ------Συμφωνω!
Εναν τερματα...π.χ Σηφακας...----- Και επαυξανω!
Εναν αρ μπακ αν φυγει Ο Λινο---- Κι εδω μαζι σου
2 καλα χαφ..ενα 6αροειδες και ενα πιο επιθετικογενες...+ανανεωση Παυλου..----Βαργκας θα ειναι αρκετος αφου εχουμε Λαζαρ, Γκαρσια και Φωτακη. Το τρεχαντηρι μας καιει
1 π καλο εξτρεμ και ενα ακομα στη θεση του ρομπερ αλλα καλυτερο...-----Λεαλ
7 παικτες συνολο....
Brana Ilic
http://www.transfermarkt.de/de/brana-il ... 36107.html
ar εξτρεμ που ληγει το συμβολαιο 26 χρονων της βοιοβοντινα
http://www.transfermarkt.de/de/brana-il ... 36107.html
ar εξτρεμ που ληγει το συμβολαιο 26 χρονων της βοιοβοντινα
- crabsody_in_blue
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Το budget του χρονου θα πεσει κι αλλο αφου θα πεσουν και τα διαρκειας. Αυτο ειναι σιγουρο. Μονο και μονο για να υσοσκελισουμε καπως τη χασουρα θα πρεπει να μην αντικαταστησουμε ivic, χαλκια και σναουτσνερ αν και ο πολωνος ετσι κι αλλιως δεν κοστιζει πολλα. Συμφωνω με ανανεωση garcia , lino.
- paoki_sweden
Αν γινόταν 1 από τους δύο θα διάλεγα τον κοντό.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ποιον απο τους δυο;