P.A.O.K. - Udinese 0-3 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
P.A.O.K. - Udinese 0-3 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
Συνεχεια εδω....
Ευχαριστουμε ρε μαγκες...
Απορω με καποιους που κραζετε παιχτες...
Ευχαριστουμε ρε μαγκες...
Απορω με καποιους που κραζετε παιχτες...
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 0-3,Mvp, Σχολια και παραλειπομενα
Σαλπι, Νιμανι, Γιαννου, Παπαζογλου... μερικα ματς να ξελαμπικαρει ο Κλαους... φαινεται οτι περναει περιοδο ντεφορμαρισματος
Δεν πειράζει ΠΑΟΚάρα μου.Ευχαριστώ για το φετινό ταξίδι.Του χρόνου πάλι για το βήμα παραπάνω. 

πηραμε αυτο που μας αξιζε...!!!
επομενος στοχος η εισοδος στα πλει-οφ...
επομενος στοχος η εισοδος στα πλει-οφ...
Το σκορ αδικεί την ομάδα, την πορεία της και την προσπάθειά της.
Το πέναλτι ήταν μια αλητεία. Γενικώς το κοράκι "προστάτεψε" τους Ιταλούς χωρίς να το έχουν ανάγκη.
Όσοι μπούνε για να κράξουν την ομάδα ή τους παίκτες που την έφεραν εδώ που την έφεραν, για μένα είναι ηλίθιοι.
Μπράβο στην ομάδα που το κυνήγησε μέχρι το 93'. Τους ευχαριστούμε για το ταξίδι.
Τα καλύτερα έρχονται.
Το πέναλτι ήταν μια αλητεία. Γενικώς το κοράκι "προστάτεψε" τους Ιταλούς χωρίς να το έχουν ανάγκη.
Όσοι μπούνε για να κράξουν την ομάδα ή τους παίκτες που την έφεραν εδώ που την έφεραν, για μένα είναι ηλίθιοι.
Μπράβο στην ομάδα που το κυνήγησε μέχρι το 93'. Τους ευχαριστούμε για το ταξίδι.
Τα καλύτερα έρχονται.
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 0-3,Mvp, Σχόλια και παραλειπόμενα
ακομα και στο 0-3 αποδειξαμε γιατι ειμαστε οι καλυτεροι οπαδοι στον κοσμο!!!
Κλειδώστε το κι ανοίξτε στη θέση του το τόπικ:
"Πού σκέφτεστε να περάσετε το τριήμερο;" Έτσι για να ξαλαφρώσουμε λιγάκι...
Όσο για τα του ματς, δεν εχω παράπονο απο την ομάδα. Προσπαθεί όσο μπορεί και όσο αντέχει.
"Πού σκέφτεστε να περάσετε το τριήμερο;" Έτσι για να ξαλαφρώσουμε λιγάκι...
Όσο για τα του ματς, δεν εχω παράπονο απο την ομάδα. Προσπαθεί όσο μπορεί και όσο αντέχει.
Αρκετά καλός ο Νιμανί,έχει τεράστιο διασκελισμό. Με απογοήτευσε ο Λίνο. Εκτός κλίματος σε όλο τον αγώνα. Το χειρότερο του παιχνίδι στον ΠΑΟΚ.
- thodoris31
Χάσαμε από μια ομάδα που είναι τουλάχιστον εξαιρετική και μπορεί να κοντράρει μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.Παίζει με σύστημα και ενώ δεν είχε λεφτά με τον τρόπο που έκανε το τμήμα σκάουτινγκ της έχει μαζέψει ένα κάρο εκατομμύρια και έχει και ΟΜΑΔΑΡΑ.Η ομάδα μας πάλεψε όσο μπορούσε,δεν είμαστε για παραπάνω.Επίσης έχω να πω μπράβο στον προπονητή μας γιατί δείχνει πως ετοιμάζει την ομάδα του μέλλοντος.Για το καλοκαίρι 1ος παίκτης που θα πρέπει να παρθεί θα πρέπει να είναι παίκτης στη θέση του Πάμπλο.Δεν μπορεί άλλο και δεν είναι για 40 παιχνίδια τη σεζόν.Έναν όπως το Λάζαρ αν βρούμε καλά θα έιναι..

- sourmenetes
- Moderator
Αυτη η τυχη μια φορα να μη μας παει γαμωτο...Μια φορα...
Δεν παιζεται...
Δεν παιζεται...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ για αυτο το μαγικο ταξιδι!!!!!!!μονο ΜΠΡΑΒΟ αξιζεις...!!!και του χρονου ετσι και να περασουμε στους 16...ευχαριστω για ολες τις μαγικες στιγμες.
ομως και ενα ΜΠΡΑΒΟ σε αυτον τον υπεροχο ΛΑΟ που κλεινει στοματα..φετος ηταν απο τις καλυτερες κερκιδες γιατι χαναμε με 3-0 και τραγουδουσαμε...αυτο ειναΙ ΠΑΟΚ να προσπαθουν οι παικτες στο γηπεδο και οι οπαδοι να το καταλαβαινουν αυτο και να τραγουδανε παρα το οτι το ονειρο χαθηκε απο νωρις...ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ!!!!!!!!συνεχιζουμε και θα ξαναζησουμε τετοιες μαγικες στιγμες.το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη και αυτο ηταν το ωραιο σημερα το οτι το μετατρεψαμε σε γιορτη στις κερκιδες παρα το ασχημο σκορ.Ετσι πρεπει να ειναι.ΜΠΡΑΒΟΟ σε ολους και ευχαριστω πολυ!!!
ομως και ενα ΜΠΡΑΒΟ σε αυτον τον υπεροχο ΛΑΟ που κλεινει στοματα..φετος ηταν απο τις καλυτερες κερκιδες γιατι χαναμε με 3-0 και τραγουδουσαμε...αυτο ειναΙ ΠΑΟΚ να προσπαθουν οι παικτες στο γηπεδο και οι οπαδοι να το καταλαβαινουν αυτο και να τραγουδανε παρα το οτι το ονειρο χαθηκε απο νωρις...ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ!!!!!!!!συνεχιζουμε και θα ξαναζησουμε τετοιες μαγικες στιγμες.το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη και αυτο ηταν το ωραιο σημερα το οτι το μετατρεψαμε σε γιορτη στις κερκιδες παρα το ασχημο σκορ.Ετσι πρεπει να ειναι.ΜΠΡΑΒΟΟ σε ολους και ευχαριστω πολυ!!!