16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Άλλη μία συνέντευξη στον Λίνο από μέσο ενημέρωσης στην Βραζιλία, άλλη μία συζήτηση για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην χώρα του ώστε εκεί να συνεχίσει την καριέρα του…

«Το είδωλο του ΠΑΟΚ…» γράφουν οι Βραζιλιάνοι στο blog.terra.com και ουσιαστικά του κάνουν ένα αφιέρωμα έχοντας βέβαια και δικές του δηλώσεις για πολλά και διάφορα θέματα που αφορούν και την δική του πορεία και τον ΠΑΟΚ, αλλά και στις συνθήκες ζωής στην Ελλάδα.

Αρχικά για τον Βραζιλιάνο 34χρονο αριστερό μπακ αναφέρεται ότι στους τελευταίους τέσσερις αγώνες έχει πετύχει τρία γκολ και έδωσε μία ασίστ, διατηρώντας τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας:

«Στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης δεν έχω προβλήματα. Τρέχω 90 λεπτά και τώρα μπορώ να συνδυάζω την φυσική κατάσταση με την τεχνική».

Στην συνέχεια το κείμενο αναφέρεται στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, για το οποίο αναφέρεται ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να το ανανεώσει για δύο χρόνια. «Εκείνος θέλει να προσελκύσει ένα Βραζιλιάνικο σύλλογο, αφού θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία…» αναφέρει ο δημοσιογράφος και δίνει τον λόγο στον ποδοσφαιριστή για το τι μπορεί να κάνει τώρα: «Τώρα είναι λίγο δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ δεν θα μου επιτρέψει να φύγω. Στην Βραζιλία πάντως θα είναι πιο άνετα για την γυναίκα μου και τον γιο μου. Η κατάλληλη στιγμή θα είναι στο τέλος της σύμβασης. Δεν είναι και πολύ μακριά…».

Μπαίνοντας και σε λεπτομέρειες γι’ αυτό το ενδεχόμενο επιστροφής, ο Λίνο ανέφερε: «Ξέρω ότι μία τέτοια αλλαγή θα μου έφερνε δυσκολίες. Είναι μία άλλη πραγματικότητα, ένα άλλο είδος παιχνιδιού, άλλος χλοοτάπητας, αλλά είμαι προετοιμασμένος».

Στην συνέχεια του αφιερώματος γίνεται λόγος για την μέχρι τώρα πορεία του Λίνο και στην Βραζιλία αλλά και στην Πορτογαλία, όπως και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Φερνάντο Σάντος. Επίσης γίνεται αναφορά για τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον… Παναθηναϊκό (λάθος των Βραζιλιάνων) αλλά και για τον στόχο του Europa League και τις αναμετρήσεις με την Ουντινέζε.

Κάπου εκεί ο Λίνο μιλάει για τον κόσμο του Δικεφάλου: «Είναι οι πιο φανατικοί που γνώρισα. Αφιερώνονται πραγματικά στην ομάδα. Είναι πάρα πολλοί ακόμη και σε εκτός έδρας αγώνες».

Κάνει αναφορά και στον αγώνα του Λονδίνου με την Τότεναμ: «Ήρθαν να μας δουν από την Αγγλία, την Γερμανία, την Ελβετία και φυσικά από την Ελλάδα. Είναι φανατικοί, πίνουν και κάνουν το δικό τους πάρτι…».

Εκεί ο Λίνο ρωτάται και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Είναι σαφές αυτό. Η κρίση επηρέασε πολλές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Πολλές επιχειρήσεις έχουν επηρεαστεί. Ο μέσος όρος προσέλευσης φιλάθλων στο γήπεδο έχει μειωθεί. Στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ έχει περίπου 26000 κόσμο στο γήπεδό του. Σήμερα είναι περίπου 23000. (έτσι είπε ο Λίνο). Αυτό δείχνει ότι η κρίση έχει επηρεάσει και την τσέπη των φιλάθλων».

Αφού έγινε μία ακόμη αναφορά στις ομάδες που έπαιξε ο Βραζιλιάνος, εκείνος στο τέλος αναφέρει: «Πολλά στην καριέρα μου έγιναν κατά το τέλος. Τότε ήθελε ο Θεός. Τώρα ξέρω ότι θα μπορούσα να παίξω σε περισσότερες ομάδες όπως η Σάο Πάολο, η Φλουμινένσε ή η Πόρτο. Τώρα έχω ωριμάσει. Αλήθεια δεν ήμουν ποτέ καλός στο να κάνω συμβόλαια. Τώρα ετοιμάζομαι για μία καλύτερη οικονομική κατάσταση…».

24

με τις δηλωσεις του τελευταια ισως μας αποχαιρεταει ενας απο τους τελευταιους μεγαλους παικτες της ομαδας....

και πραγματικα αν οι μεταγγραφες του χρονου δεν πιασουν θα μαστε μια μετριοτατη ομαδα...κοντα στο επιπεδο ξανθης....
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Όχι φίλε μου, στο επίπεδο Ξάνθης και Ατρόμητου είσαι πάνω κάτω τώρα. Εάν δεν πιάσουν θα είσαι αουτσάιντερ για 5αδα και αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρω τι κούλα θα έχουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

να πω οτι εχεις αδικο...δε μπορω...Μακαρι να μεινει αν και τα προμηνυματα ειναι ασχημα
curtis

Δημοσίευση από curtis »

ρε λινο αγορι μου σ'αγαπαμε σε γουσταρουμε εχεις προσφερει αλλα ελεος με τις δηλωσεις.οκ θες να φυγεις?υπομονη το καλοκαιρι εισαι ελευθερος.υπαρχει ο σταφ κ στην αναγκη παιρνουμε κ ενα φτηνο αρ.μπακ κ τελος.επιτηδες το κανεις καθε 3 κ λιγο θα μεινω,θα φυγω,δεν ξερω?ρε λαζλο εκει στη β γαλλιας δε κοιτας για κανα παιχτακι στη θεση του?
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μπορει να το κανει και επιτηδες, μιας και το κολπο επιασε την τελευταια φορα...ψαχνει το τελευταιο καλο συμβολαιο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

π χαλι σημερα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

πιο τρομαχτικός κι απ'το φάντασμα της όπερας.πιο αποκρουστικός κι απ'τον κουασιμόδο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

π καλος αλλα οι συνεργασιες με γεωργιαδη θελουν δουλεια///
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τεράστια διαφορά με το προηγούμενο ματς.
πλέον είναι εμφανές ότι δε μπορεί 2 ματς τη βδομάδα
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Έχει φτάσει και μια σχετική ηλικία...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πράγματι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αριστερά... Εύχομαι και την Πέμπτη!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θα παιξει αριστερα????Αμυντικα θα ειναι ζορι και μεγαλο για το λινο...Ο σταφυλλιδης μπορει να ειχε λαθη αλλα εχει καλυτερα τρεξιματα...

Δεν ξερω...Ειναι πολυ δυσκολη η αποφαση...Πιστευω οτι στις προπονησεις μπορει να τον δοκιμασει και πισω απο τον επιθετικο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η μία λύση είναι να παίξει ως αριστερό μπακ. Η άλλη ως αριστερό χαφ μπροστά από Σταφ, και ο Γεωργιάδης δεξιά, αλλά θα πρέπει να βρεθεί ρόλος για τον Σαλπι.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω λεω ντορβαλινο να κοψεις τις μαλ@κιες και να παιξεις για μια φορα εκει στα χαφ με τον τεραστιο τον παμπλο και τον σκυλο τον λαζαρ
τρεξιματα εχεις πασα εσεις τεχνικη εχεις ξερεις να κρατας την μπαλα σου στα ποδια.....

εκει γιατι στα χαφ οταν αρχισουν οι μπιστολιες και σφιξουν οι κολοι ..........χεσε μεσα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δε θυμάμαι ΠΟΤΕ να έχει αποδώσει σαν αριστερό χαφ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”