ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 87-52 Σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 87-52 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από DC »

Κάποιος, σε άλλο τόπικ, έριξε την ιδέα να αναγράφεται η ηλικία του μέλους στο άβαταρ.
Πόσο δίκιο έχει!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
Δημοσιεύσεις: 2691
Εγγραφή: Δευ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 87-52 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

μαύρη πίκρα πικραμένη, η ομάδα διαλυμένη
τι να κάνω θα το πιω το φαρμάκι το πικρό
και μια μέρα σαν κι αυτή
θα μας δω πρωταθλητή...

για να αισιοδοξήσω κι εγώ και όλοι αφιερώνω στο άσχετο λίγο MANOWAR
http://www.youtube.com/watch?v=_3McsOYlyEI

"When the wind fills the sky the clouds will move aside
And there will be the road to all our dreams
For any day that stings two better days it brings

Nothing is as bad as it seems

Close your eyes, look into the dream
Wins of change will winds of fortune bring"

έχω Ντικούδη, έχω Καλαμπόκη, έχω Παππά... δε μασάμε ρε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY
Δημοσιεύσεις: 2908
Εγγραφή: Παρ 15 Φεβ 2008, 08:20

Re: ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 87-52 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

baneprelevic361 έγραψε:Παιδιά σόρυ που το λέω αλλά ΣΟΥΛΗ ΤΕΛΟΣ! Το παλαιολυθικό του μπάσκετ έφτασε στο τέλος του. Καλές επιλογές θα ήταν ο Μπαρτζώκας-Πεδουλάκης έστω και Αλεξανδρής άμα λάχει.

Τέσπα εγώ εκεί βλέπω το πρόβλημα. Παππάς-παιχτούρα-Καλαμπόκης-Σταθερός-Γιαννακίδης(καλό τρίποντο δεν το εκμεταλεύεται ο Σούλης καθόλου) το ίδιο και Καλαμπάκας, Καλλές δυνατός για πικ εν ρολ (δεν το κάνουμε) τίποτα. Ντούβνιακ τρίποντο Πέτγουει δυνατά καρφώματα ούτε αυτό φαίνεται να το εκμτελευόμαστε. Σούλη τέλος.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Πληρώστε τον και μετά το καλοκαίρο νέο που να δουλέψει με τις ακαδημίες μας! ΑΜΑΝ ΠΙΑ!


Σταμάτα τον Αλβανό τώρα.
Dimg4

Re: ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 87-52 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Dimg4 »

kostasff έγραψε:Σαφώς και όλοι δικαιούνται άποψης αλλά αν διαβάσεις τα σχόλια για τον Σούλη μετά την λήξη της χρονιά και τα φετινά, τότε θα νομίζεις πως μιλάνε διαφορετικοί άνθρωποι για διαφορετικό πρόσωπο..... Πέρυσι έπαιζε σύγχρονο μπάσκετ? Και ποιος καταλαβαίνει τι περνάει και πόσες δυσκολίες αντιμετωπίζει? Δεν είναι από αυτούς που θα φορτώσουν τα βάρη στους άλλους αλλά κάποια στιγμή μίλησε (έστω και "αθόρυβα"). Δεν ξέρω ποιους παίκτες θα βρω στην προπόνηση ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ, είπε.
Και οι κωλοτούμπες (όπως και η μ@λ@κία) έχουν όρια.... Όχι άλλο κάρβουνο και όχι άλλοι eleos (αλήθεια, που χάθηκε αυτός? Έπρεπε να είναι στα πάνω του...)
Υ.Γ. Κριτική θα κάνεις μόνο εσύ, ο Denis και οι υπόλοιποι 150-200 που δίνετε την μάχη από την κερκίδα. Όχι εμείς από τα πληκτρολόγια....... Επιτέλους, ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΛΑΟΣ να το βουλώσει.



++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”