László Bölöni

Άβαταρ μέλους
ARMY

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από ARMY »

Μπολόνι: "Έγινε υπερβολικός "θόρυβος" με τα χρέη του ΠΑΟΚ"

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε για την ευρωπαϊκή πρόκληση του Δικεφάλου και εμφανίστηκε καθησυχαστικός για το (οικονομικό) μέλλον της ομάδας.

"Δεν υπάρχουν μυστικά στην πορεία μας στο Europa League" τονίζει σε συνέντευξή του στην ρουμανική ηλεκτρονική ιστοσελίδα "Evenimentul Zilei" ο Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος μιλά ακόμη με ρεαλισμό για την πορεία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ τοποθετείται και στο θέμα των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

-Συγχαρητήρια για την ισοπαλία στο Οϋντινε, κ. Μπόλονι. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση;

"Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε φαβορί για να προκριθούμε. Υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη".

-Παίξατε σαν να ήσασταν στην έδρα σας, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα.

"Ο κόσμος είναι ένα πλεονέκτημα για μας. Μας υποστήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και πάλι, όμως, τα πράγματα στη ρεβάνς με την Ουντινέζε δεν θα είναι εύκολα".

-Ποιο είναι το μυστικό της πετυχημένης πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη;

"Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Τα αποτελέσματα ήρθαν από τη δουλειά των παικτών, τη συγκέντρωσή τους και φυσικά την αξία τους. Δεν πάμε άσχημα και στο πρωτάθλημα. Είμαστε τρίτοι στη βαθμολογία, πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι ορισμένοι οπαδοί ή δημοσιογράφοι θα ήθελαν να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά τη δεδομένη περίοδο δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο".

-Μήπως, όμως, ονειρεύεστε να παίξετε στον τελικό του Europa League στο Βουκουρέστι;

"Ονειρεύομαι τα πάντα. Ακόμη και να κατακτήσω το Champions League. Αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από τα όνειρα".

-Πριν το παιχνίδι με την Ουντινέζε δηλώσατε ότι θα θέλατε τον Τόρζε (σ.σ. Ρουμάνος μέσος της Ουντινέζε) στον ΠΑΟΚ. Μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο μεταγραφής του;

"Συνάντησα τον Γκαμπριέλ Τόρζε πριν το παιχνίδι και μιλήσαμε. Ήταν λυπημένος. επειδή αγωνίζεται σπάνια στην Ουντινέζε. Είπα ότι θα τον έπαιρνα στον ΠΑΟΚ και θα έπαιζε αστειευόμενος. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα με τους Ιταλούς για μεταγραφή του Τόρζε στον ΠΑΟΚ".

-Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στο σύλλογο; Υπήρχε κίνδυνος αποκλεισμού της ομάδας λόγω μεγάλων χρεών;

"Υπήρχαν ορισμένα προβλήματα, αλλά ήταν μικρότερα απ' όσαο παρουσιάστηκαν. Δημιουργήθηκε υπερβολικός "θόρυβος" γύρω από το θέμα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, οι άνθρωποι που διοικούν το σύλλογο έχουν καταφέρει να μειώσουν τα κόστη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση για τη νέα περίοδο".

-Μπροστά σας υπάρχει ένα τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. Υπάρχει ειδική προετοιμασία γι' αυτό;

"Η... ειδική μας προετοιμασία είναι η ξεκούραση. Με ύπνο και ανάκτηση δυνάμεων, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να παίξουμε κόντρα στον Άρη λίγες μόνο μέρες μετά τον αγώνα με την Ουντινέζε, που είχε μεγάλες απαιτήσεις για μας".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 56759.html
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πριν το ματς περιμενα πολλα απο τους ξεκουραστους Λινο γιαννου....απο τον πρωτο πηραμε αρκετα...απο το 2ο κατα διαστηματ...Δυστυχως μπηκαμε να καθαρισουμε το ματς στο πρωτο γιατι οσο περνουσε ο χρονος...θα πεφταμε...στο τελος σωστα για μενα εβαλε νταγλαρια...γιατι θα πηγαιναμε σε γιομες....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα τον λυπαμαι βλεποντας τις επιλογες που εχει,ειδικα στα χαφ.Δεν μπορεις να παιξεις ποδοσφαιρο χωρις μεσους αξιώσεων και οι δικοι μας ειναι και λιγοι αριθμητικα και σκασμενοι απο δυναμεις οι ικανοι.Ηταν λαθος και περισσοτερο κινηση απελπισιας να τελειωσει το παιχνιδι με 4 επιθετικους, ειδικα οταν Γκαρσια και Λαζαρ δεν ειχαν δυναμεις να τους υποστηριξουν και θα μπορουσαμε να το εχουμε πληρωσει, αλλα δεν μπορει να τον κατηγορήσει κανεις.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ρε λάζλο, αυτό το "don't touch me" και το "FUCK YOU" στον τέταρτο, με πέθαναν! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Θεός! Έτσι μανούρες, δεν σηκώνει μύγα, ΠΑΟΚ είναι!

Λίγο υλικό δώστε του και αυτός του χρόνου θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας.

Εάν δεν έχει τραυματισμούς, πιστεύω οτι με ζέλο στα πλεη ωχ, τη χτυπάμε τη δεύτερη.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

[youtube]WIXyNpY3XCU[/youtube]

:lol: :lol: :lol:

Εντός του πλαισίου του youtube δεν γράφουμε όλο το url, αλλά μόνο το κομάτι του μετά το ίσον (=)
ΑποστόληςΑ
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Απιστευτο το fuck off βγαλμενο απο ταινια.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Και απο κατω κλασσικα οι καημενοι οι γαυροι που ολοι τους αδικουν...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!

DONT TOUCH ME DONT TOUCH ME!!!!

FUCK OFF!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΛΕΜΕ!!!!
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

Οι αλλαγές του στο χθεσινό παιχνίδι βοήθησαν άραγε την ομάδα;
Μήπως δίπλα στον "σκασμένο" Γκαρσία, πρέπει να βρεθεί ένας χαφ με τρεξίματα και ο Λαζάρ να έχει έναν πιο ελεύθερο δημιουργικό ρόλο;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γιατί αγχώνεστε, ο Μπόλονι ξέρει ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και το όνομα αυτού...
...Μπαλάφας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

stami paoktsis έγραψε:Οι αλλαγές του στο χθεσινό παιχνίδι βοήθησαν άραγε την ομάδα;
Μήπως δίπλα στον "σκασμένο" Γκαρσία, πρέπει να βρεθεί ένας χαφ με τρεξίματα και ο Λαζάρ να έχει έναν πιο ελεύθερο δημιουργικό ρόλο;
Μισό λεπτό να γεννήσουμε έναν ''χαφ με τρεξίματα'' να παίξει την Πέμπτη. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω λεω ....λινο
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Ελεύθερος και δημιουργικός ρόλος για το Lazar? Και θα έχουμε για υποδοχή της μπάλας και μοίρασμα της μοναχα Garcia και Μπαλάφα. Δε μου αρέσει. Θα υπάρχει κίνδυνος να πουλάμε την μπάλα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Aσε που μπορεί να αποκοπεί ο Lazar. Καλύτερα έτσι όπως με Aρη. Και ας υστερούμε στο επιθετικό κομμάτι. Στο κάτω κάτω στόχος μας θα πρέπει να είναι να μη φάμε γκολ. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε:
"Πιστεύω θα είναι πιο δύσκολο από ότι το πρώτο, γιατί και οι δύο ομάδες πλέον έχουν την ίδια ιδέα που είναι η νίκη. Αλλά νομίζω ότι δεν έχουμε εμείς τόσες μεγάλες ευθύνες όσες πριν (σ.σ. εννοεί στην αρχή της διοργάνωσης), αισθάνομαι την ομάδα μου ήρεμη και αισθάνομαι επίσης ότι στην φυσική κατάσταση είμαστε λίγο καλύτερα.

Και αυτά θα είναι μια καλή επιρροή για το τεχνικό κομμάτι Αυτή την στιγμή έχω δύο μικρά ερωτηματικά που πρέπει να απαντήσω. Αλλά κατά την γνώμη το πιο σημαντκό είναι να υπάρχει χαρά και αυτοσυγκέντρωση, στοιχεία τα οποία τα βλέπω. Θα προσπαθήσουμε για τους φιλάθλους μας και τους ευατούς μας να κάνουμε ένα ακόμη βήμα στις ευρωπαίκές διοργανώσεις, παρόλο που είναι πολύ δύσκολο.
Εχει σημασία που τα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ και της Ουντινέζε τελείωσαν 0-0, για αυτό είπα είναι αδύνατο να έρθει πάλι 0-0. Για μένα είναι το ίδιο σημαντικό και το πως θα σκοράρουμε και το πως δεν θα δεχτούμε γκολ, η ισορροπία είναι η ίδια".
Για την άποψη του Στέλιου Μαλεζά ότι η Ουντινέζε είναι η καλύτερη τεχνικά ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο τεχνικός του "Δικεφάλου" δήλωσε: "Πιστεύω ότι ο Μαλεζάς θα γίνει πολύ καλός προπονητής στο μέλλον. Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ, σέβομαι την Ουντινέζε. Εχει δύναμη, γρήγορους παίκτες. Πρέπει να είμαστε παρόντες στο αυριανό ραντεβού. Δεν μπορώ να μιλήσω για το αποτέλεσμα πιστεύω σε κάτι καλό".
Για τα στοιχεία που θέλει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του είπε: "Η συτοσυγκέντρωση, η τακτική και η προσήλωσή μας ήταν καλά στο παιχνίδι του Ούντινε, πρέπει να πιστέψουμε λίγο πιο πολύ στην δυναμή μας και πρέπει να είμαστε πιο καλοί στην φυσική κατάσταση. Πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε ένας καλός αντίπαλος για την Ουντινέζε".
Για την φυσική κατάσταση της ομάδας σχολίασε: "Αυτό χτίζεται βήμα βήμα δεν μπορείς να το φτιάξεις από την μια μέρα στην άλλη. Διατηρούμε το πρόγραμμα μας, κάποιες φορές είμαστε ικανοποιημένοι για το πως προχωράει αλλά και άλλες πρέπει να αναρωτηθούμε για του τραυματισμούς. Και αυτό που νομίζω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε σιγά σιγά την κουλτούρα της δουλειάς μας".
Κατέληξε τονίζοντας: "Δεν μου αρτέσει να κατατάσσω τις επιτυχίες. Και σαν παίκτης είχα φτάσει μακριά στην Ευρώπη. Δεν θέλω να βλέπω ένα συγκεριμένο στόχο, θέλω να κάνω ότι καλύτερο αύριο για την ομάδα, τους παίκτες και τον κόσμο".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.olapaok.gr
Εκτος τα του αγωνα,στα μεγαλυτερα γραμματα ο μπολονι λεει πολλα αλλα και πολυ σοβαρα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”