László Bölöni
Re: László Bölöni
δε νομίζω να ξέχασε τη μπάλα στα 22 του
ούτε να ήταν αόματοι οι προπονητές όλων των εθνικών που τον διάλεγαν
λογικά θα τον βάλει μέχρι το τέλος της χρονιάς
αλήθεια ο σνάου μέχρι πότε έχει συμβόλαιο?
ούτε να ήταν αόματοι οι προπονητές όλων των εθνικών που τον διάλεγαν
λογικά θα τον βάλει μέχρι το τέλος της χρονιάς
αλήθεια ο σνάου μέχρι πότε έχει συμβόλαιο?
μεχρι τον ιουνιο νομιζω φιλε..για τον μικρο δυστυχως οι συμμετοχες στις μικρες εθνικες δεν αποτελουν εχεγγυο για λαμπρο μελλον...
- sourmenetes
- Moderator
Ο μπολονι οπως εχει δειξει δεν εχει κωλυμματα με ηλικιες...Αν αξιζεις θα μπεις στην 11αδα...Μαλλον το παιδι δεν εχει καποιο στοιχειο ακομα που θελει ο μπολονι π.χ.δυναμη ωστε να πιασει 11αδα..
Δε νομιζω να αδικει το παιδι..Καποιο ματς θα ερθει και θα μπορει να μπει βασικος ωστε να τον δουμε...Μη φοβαστε οτι μπορει να χαθει..
Δε νομιζω να αδικει το παιδι..Καποιο ματς θα ερθει και θα μπορει να μπει βασικος ωστε να τον δουμε...Μη φοβαστε οτι μπορει να χαθει..
Μας τα πρίξατε με τον Αποστολόπουλο και τον Τσουκαλά.Αν τους πιστεύει ο κόουτς θα μπουν απλό το θέμα.Με τις πορδές δε βάφονται αυγά..Άστε να δούμε τι θα δούμε..

Photis έγραψε:Μας τα πρίξατε με τον Αποστολόπουλο και τον Τσουκαλά.Αν τους πιστεύει ο κόουτς θα μπουν απλό το θέμα.Με τις πορδές δε βάφονται αυγά..Άστε να δούμε τι θα δούμε..
Κλαίω!

Νομιζω εχει αποδειξει οτι δεν εχει προβλημα να βαλει οποιονδηποτγε πιστευει ή ειναι ετοιμος....
Ο μαγυάρος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας σε όλα τα επίπεδα ...
Είναι προφανές ότι θα είναι ευτύχημα αν μείνει στην ομάδα για άλλα 2-3 χρόνια.
Πάνω από όλα φαίνεται να είναι απόλυτα δίκαιος απέναντι στην ομάδα, στην διοίκηση και στον κόσμο.
Προσπαθεί να εκμεταλευτεί ότι καλύτερο διαθέτει ...
Μπορεί να κάνει και λάθη αλλά έως σήμερα νοιώθω ότι είναι ο προπονητής με την πιο μεγάλη ικανότητα εκμετάλλευσης του ρόστερ που έχω ζήσει στην ζωή μου.
Αυτό σημαίνει ότι όταν δεν βάζει κάποιον είτε δεν είναι έτοιμος είτε δεν κάνει για αυτό το επίπεδο. Δεν γίνεται κάποιοι να μην παίζουν ακόμα και όταν η ομάδα έχει προβλήματα ...
Σίγουρα και αυτός μπορεί να έχει κολλήματα αλλά ... δεν νομίζω ...
Ο Τσουκαλάς είναι περίεργη περίπτωση ... μην ξεχνάτε ότι έχει φέτος μεγάλο τραυματισμό ... θα δείξει και για αυτόν
Είναι προφανές ότι θα είναι ευτύχημα αν μείνει στην ομάδα για άλλα 2-3 χρόνια.
Πάνω από όλα φαίνεται να είναι απόλυτα δίκαιος απέναντι στην ομάδα, στην διοίκηση και στον κόσμο.
Προσπαθεί να εκμεταλευτεί ότι καλύτερο διαθέτει ...
Μπορεί να κάνει και λάθη αλλά έως σήμερα νοιώθω ότι είναι ο προπονητής με την πιο μεγάλη ικανότητα εκμετάλλευσης του ρόστερ που έχω ζήσει στην ζωή μου.
Αυτό σημαίνει ότι όταν δεν βάζει κάποιον είτε δεν είναι έτοιμος είτε δεν κάνει για αυτό το επίπεδο. Δεν γίνεται κάποιοι να μην παίζουν ακόμα και όταν η ομάδα έχει προβλήματα ...
Σίγουρα και αυτός μπορεί να έχει κολλήματα αλλά ... δεν νομίζω ...
Ο Τσουκαλάς είναι περίεργη περίπτωση ... μην ξεχνάτε ότι έχει φέτος μεγάλο τραυματισμό ... θα δείξει και για αυτόν
-
Εισαι ο μεγαλος ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.....εισαι ο ηγετης....των κομμαντος που θα κανουν επιθεση- καταληψη στο Ουντινε.....
...περιμενω εξυπνες κινησεις τακτικης, εγκλωβισμω και εξουδετερωσει του εχθρου,
μεσα στο ιδιο του το σπιτι
.....μον τζενεραλ...ρισπεκτ....
...περιμενω εξυπνες κινησεις τακτικης, εγκλωβισμω και εξουδετερωσει του εχθρου,

.....μον τζενεραλ...ρισπεκτ....

Αφου PAOK you are ,ενστερνιζεται την φιλοσοφια μας πλεον
-Κυριε Μπολονι,σας πατησε η Ουντινεζε αλλα με το πεισμα και τον κωλο σας πηρατε το χιναρακι,τι εχετε να πειτε?
-Δεν μου φτανει το 0-0,ηθελα και γκολ!!!!!
Ποσο τεραστια κακαλα εχεις ρε προφεσορα να γυρνας μεσα στην μουρη ολων στην συνεντευξη τυπου και να τους λες

-Κυριε Μπολονι,σας πατησε η Ουντινεζε αλλα με το πεισμα και τον κωλο σας πηρατε το χιναρακι,τι εχετε να πειτε?
-Δεν μου φτανει το 0-0,ηθελα και γκολ!!!!!

Ποσο τεραστια κακαλα εχεις ρε προφεσορα να γυρνας μεσα στην μουρη ολων στην συνεντευξη τυπου και να τους λες

Λαζλε πρεπει να βγαλει καλο χαφ η ομαδα γιατι και ο Παμπλο δειχνει να λυγιζει ο Οιβιτς τραυματιας,,,ο φωτακης ειναι ενα εργαλειο...και εχει και καρτες....δυσκολα τα πραματα...
- abc_o_ karpouzas
κανενας δεν λυγιζει
μην ξεχνατε οτι οι ιταλοι παιζουνε με 5 χαφ
αναγκαστικα και ποιο πολλοι θα φαινοντε και ποιο πολλη κατοχη μπαλας θα εχουν στα χαφ και ποιο ευκολα θα κλεβουν την μπαλα
ολα αυτα μεχρι να παρει τα .....γραδα τους ....η ομαδα
και οπως ολο μας ειδαμε στο δευτερο η ουντινεζε ηταν γυρο γυρο ολοι
στην τουμπα θα εχουμε ενα ματς τακτικης χωρις ουσιαστικο ποδοσφαιρο και πιστευω να κλεψουμε τον αγωνα και να παμε για ....αλλα
καλητερη ομαδα απο εμας εχουν ....
καλητερες αντοχες πρεπει να εχουν απο οτι ειδαμε
αυτοματισμους εχουν ....
μεταλο δεν εχουν και πιστευω οτι μεσα στην τουμπα και με ενα δυνατο τακτικα και μαχης σωμα με σωμα παιχνιδι
θα συνεχισουν οι.......ρουλιδες ....καθε πεμπτη πιτσα μπυρα καναπε

μην ξεχνατε οτι οι ιταλοι παιζουνε με 5 χαφ
αναγκαστικα και ποιο πολλοι θα φαινοντε και ποιο πολλη κατοχη μπαλας θα εχουν στα χαφ και ποιο ευκολα θα κλεβουν την μπαλα
ολα αυτα μεχρι να παρει τα .....γραδα τους ....η ομαδα
και οπως ολο μας ειδαμε στο δευτερο η ουντινεζε ηταν γυρο γυρο ολοι
στην τουμπα θα εχουμε ενα ματς τακτικης χωρις ουσιαστικο ποδοσφαιρο και πιστευω να κλεψουμε τον αγωνα και να παμε για ....αλλα
καλητερη ομαδα απο εμας εχουν ....
καλητερες αντοχες πρεπει να εχουν απο οτι ειδαμε
αυτοματισμους εχουν ....
μεταλο δεν εχουν και πιστευω οτι μεσα στην τουμπα και με ενα δυνατο τακτικα και μαχης σωμα με σωμα παιχνιδι
θα συνεχισουν οι.......ρουλιδες ....καθε πεμπτη πιτσα μπυρα καναπε

- trel@menos
αυτος ο προπονητης αν μεινει αλλα 3 χρονια στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρει πρωταθλημα. αρκει να εχουμε μια στοιχειωδη οικονομικη σταθεροτητα.
Πρεπει να πεισθει να μεινει αλλα και να του δωσουν και κπ καλα εργαλεια να δουλεψει...γιατι αλλιως θα τον παρει και αυτον η μπαλα...