Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Πέρυσι μετά τον αποκλεισμό απ την ΤΣΣΚΑ ο ΠΑΟΚ πήρε απο την UEFA 3 μύρια.
Δεν ξέρω πως τα υπολογίζει και αν εννοεί μόνο απ την UEFA.
Δεν ξέρω πως τα υπολογίζει και αν εννοεί μόνο απ την UEFA.
Αυτά τα 300 είναι τα τηλεοπτικά. Συν το μάρκετ-πουλ, που είναι περίπου 1,3 εκ για τους ομίλους.Photis έγραψε:Υπάρχουν και τηλεοπτικά και χορηγίες..
Δεν τον πιάνει η κρίση τον Ζαγόρ - Έκανε δώρο ένα σαλέ στη Λίλη!
Οικονομική κρίση αλλά όχι για όλους... Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε δώρο-έκπληξη στη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη ένα σαλέ στο Ελατοχώρι Πιερίας, για την επέτειο του γάμους τους.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "Ciao", o πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε τη συγκεκριμένη τοποθεσία γιατί βρίσκεται κοντά στη Θεσσαλονίκη ώστε να μπορούν να το επισκέπτονται εύκολα τα Σαββατοκύριακα.
Το σαλέ διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, τζακούζι και χώρο με σάουνα.
http://www.sportdog.gr/article/86687/de ... e-ste-lile
Οικονομική κρίση αλλά όχι για όλους... Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε δώρο-έκπληξη στη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη ένα σαλέ στο Ελατοχώρι Πιερίας, για την επέτειο του γάμους τους.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "Ciao", o πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε τη συγκεκριμένη τοποθεσία γιατί βρίσκεται κοντά στη Θεσσαλονίκη ώστε να μπορούν να το επισκέπτονται εύκολα τα Σαββατοκύριακα.
Το σαλέ διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, τζακούζι και χώρο με σάουνα.
http://www.sportdog.gr/article/86687/de ... e-ste-lile
ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΡΈΜΟΣΑΠΟΥΝΑ ;
Αγόρασε ο ζαγορ και κάτι χωράφια στο χωριό του για τον πατέρα του του τα έκανε δωρο επίσης ο Ζήσης στο deal πουλάει κάτι κρέμοσαπουνα σε τιμη κάτω απο το κόστος πως τα πληρώνει αφου μπαίνει μέσα ;
www.ampalos.gr
ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΡΈΠΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΎΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΎΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΆΕΙ ΓΙΑΤΙ ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ....ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΈΜΟΣΑΠΟΥΝΑ ΤΟΥ ΖΉΣΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΈΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ....
:):):)
Αγόρασε ο ζαγορ και κάτι χωράφια στο χωριό του για τον πατέρα του του τα έκανε δωρο επίσης ο Ζήσης στο deal πουλάει κάτι κρέμοσαπουνα σε τιμη κάτω απο το κόστος πως τα πληρώνει αφου μπαίνει μέσα ;
www.ampalos.gr
ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΡΈΠΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΎΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΎΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΆΕΙ ΓΙΑΤΙ ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ....ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΈΜΟΣΑΠΟΥΝΑ ΤΟΥ ΖΉΣΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΈΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ....

Μην τρελαίνεσαι αδερφέ μου...
Δεν σε έθιξα προσωπικά.
Μια ενδιαφέρουσα είδηση βρήκα κι έκρινα πως θα ήταν καλό να την κάνω γνωστή στο paokmania
Γιατί επιτίθεσαι???????
Δεν σε έθιξα προσωπικά.
Μια ενδιαφέρουσα είδηση βρήκα κι έκρινα πως θα ήταν καλό να την κάνω γνωστή στο paokmania
Γιατί επιτίθεσαι???????
Δεν το λέω για σένα αλλα για ειδήσεις τυπου ciao κλπ. Αν υπάρχει κλεψιά απο οποιοδήποτε με στοιχεία να τα πούμε και να αποδοθούν ευθύνες αλλα ο άλλος έφυγε συνεχίζει την ζωη του και ασχολούμαστε στα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ τι πήρε τι δεν πήρε ; Ε τότε στον γουμενο που υπάρχει καταγγελία της ΠΑΕ να γράψουμε για τα σαλε του στον Άγιο Αθανάσιο και τις μεζονέτες της Χαλκιδικής έναι ένα θέμα που νομίζω δεν εχει καμμια θέση στα οικονομικα της ΠΑΕ ....να μην το κάνουμε μεσημεριαναδικο....
Εγώ πάντως έχω να κάνω μια πρόταση στην ΠΑΕ για να κάνει μεταγραφές για την επόμενη χρονια.
Εκδίδεις Λαχείο 1/5/2012 με λήξη 1/6/2012 με 3 λαχνούς αξίας 50,20 και 10 ευρώ.
ο 1ος λαχνός στην κατηγορία 50 Ευρώ κερδίζει ένα αυτοκίνητο π.χ
ο 1ος λαχνός στην κατηγορία 20 Ευρώ κερδίζει ένα ταξίδι π.χ.
ο 2ος λαχνός στην κατηγορία 10 Ευρώ κερδίζει 2 διαρκείας π.χ.
Τα δώρα μπορεί να είναι διαφορετικά και περισσότερα από ένα.Μπορούν να προστεθούν δωροεπιταγές από την μπουτίκ , εισητήρια , δώρα από τους χορηγούς που διαφημίζονται κτλ...
Πιστεύω ότι με 20.000 λαχνούς (λογικό νούμερο) μπορεί να μαζευτεί ένα ποσό των 500.000 Ευρώ εύκολα και άμεσα...(όχι όπως την ΑΜΚ για τούς απλούς μετόχους).
Το ποσό να διατίθεται αποκλειστικά για την ενίσχυση της ομάδας.
Εκδίδεις Λαχείο 1/5/2012 με λήξη 1/6/2012 με 3 λαχνούς αξίας 50,20 και 10 ευρώ.
ο 1ος λαχνός στην κατηγορία 50 Ευρώ κερδίζει ένα αυτοκίνητο π.χ
ο 1ος λαχνός στην κατηγορία 20 Ευρώ κερδίζει ένα ταξίδι π.χ.
ο 2ος λαχνός στην κατηγορία 10 Ευρώ κερδίζει 2 διαρκείας π.χ.
Τα δώρα μπορεί να είναι διαφορετικά και περισσότερα από ένα.Μπορούν να προστεθούν δωροεπιταγές από την μπουτίκ , εισητήρια , δώρα από τους χορηγούς που διαφημίζονται κτλ...
Πιστεύω ότι με 20.000 λαχνούς (λογικό νούμερο) μπορεί να μαζευτεί ένα ποσό των 500.000 Ευρώ εύκολα και άμεσα...(όχι όπως την ΑΜΚ για τούς απλούς μετόχους).
Το ποσό να διατίθεται αποκλειστικά για την ενίσχυση της ομάδας.
20.000 λαχνούς (λογικό νούμερο)

Εδώ 20.000 δεν έρχονται στο γήπεδο...
Επίσης τα 50 ευρώ είναι ένα διαρκείας για το χαντμπολ ή και με κάποια παραπάνω χρήματα για το μπάσκετ!!
Πριν 5 χρόνια θα ήταν καλή ιδέα.
Σήμερα ανέφικτη.
Θα πουληθούν 2-3 χιλιάδες λαχνοί και δεν θα καλυφθούν ούτε τα έξοδα των δώρων..
- Emprostisghsoitrelamenoi
Αν δεν μπορούμε να αγοράσουμε λαχεία ενίσχυσης της ομάδας μας για 10 ή 20 ευρώ , τοτέ είμαστε άξιοι της μοίρας μας....Κουραφέξαλα μεγάλος λαός είμαστε.
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφε δεν ειναι ετσι ακριβως...Η οικονομικη κατασταση καθε οικογενειας ειναι πολυ δυσκολη.Πλεον ο καθενας κοιταζει και το 20αρικο που καποτε το χαλαγες σε σουβλακια και καφε...
Μη βλεπεις μεμονομενα τον καθε φιλαθλο...Δες απο πισω του τι υπαρχει...Μια οικογενεια,με παιδια φροντιστηρια και ενα σωρο αλλες οικονομικες υποχρεωσεις...
Να σου αναφερω απλα οτι πριν 3 χρονια ανεβαιναμε 3 ατομα απο αθηνα για Τουμπα 6-7 φορες...
Φετος δεν εχουμε ακομα ανεβει..Ειναι λιγο ζορικη η κατασταση τωρα...
Καποια στιγμη θα γυρισει σιγουρα...
Μην λεμε κατευθειαν μεγαλα λογια τα οποια δεν ισχυουν παντα..Ας προφυλλαξουμε την ομαδα μας απο προστιμα και λοιπες χαζομαρες και με τα τσακαλια που εχουμε θα γινει η δουλεια και χωρις πολλα λεφτα..
Την προταση σου μου φαινεται την εχω κανει και εγω ο ιδιος πριν 2.5 χρονια καπου εδω μεσα..
Ολοι το ιδιο θελουμε...
Μη βλεπεις μεμονομενα τον καθε φιλαθλο...Δες απο πισω του τι υπαρχει...Μια οικογενεια,με παιδια φροντιστηρια και ενα σωρο αλλες οικονομικες υποχρεωσεις...
Να σου αναφερω απλα οτι πριν 3 χρονια ανεβαιναμε 3 ατομα απο αθηνα για Τουμπα 6-7 φορες...
Φετος δεν εχουμε ακομα ανεβει..Ειναι λιγο ζορικη η κατασταση τωρα...
Καποια στιγμη θα γυρισει σιγουρα...
Μην λεμε κατευθειαν μεγαλα λογια τα οποια δεν ισχυουν παντα..Ας προφυλλαξουμε την ομαδα μας απο προστιμα και λοιπες χαζομαρες και με τα τσακαλια που εχουμε θα γινει η δουλεια και χωρις πολλα λεφτα..
Την προταση σου μου φαινεται την εχω κανει και εγω ο ιδιος πριν 2.5 χρονια καπου εδω μεσα..
Ολοι το ιδιο θελουμε...
Θυμαται κανεις συμφωνα με την ουεφα
ποσα ΑΚΡΙΒΩΣ πρεπει να δωσουμε στα χρεη ,
και μεχρι ποτε ΑΚΡΙΒΩΣ,
για να μη φαμε αποκλεισμο?
ποσα ΑΚΡΙΒΩΣ πρεπει να δωσουμε στα χρεη ,
και μεχρι ποτε ΑΚΡΙΒΩΣ,
για να μη φαμε αποκλεισμο?
- abc_o_ karpouzas
παιδια τα πραγματα δεν πανε καλα
εγω τα τελευταια 8 χρονια περνω συνεχεια διαρκειας
εδω και σχεδον 2 χρονα ειμαι ανεργος και οχι μονο διαρκειας αλλα σκεφτομε σοβαρα ουτε αστικο για το γηπεδο να μην παρω
τελος παντον .....
εγω τα τελευταια 8 χρονια περνω συνεχεια διαρκειας
εδω και σχεδον 2 χρονα ειμαι ανεργος και οχι μονο διαρκειας αλλα σκεφτομε σοβαρα ουτε αστικο για το γηπεδο να μην παρω
τελος παντον .....
- Emprostisghsoitrelamenoi
Η τρόικα φέρνει πίεση για τα χρέη
Το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο έρχεται ξανά στο προσκήνιο, πιθανόν πιο ένονα από οποιαδήποτε άλλη φορά. Κι αυτό λόγω των νέων δεδομένων που διαμορφώνει στη χώρα μας η σκληρή στάση της τρόικας που έχει δώσει σαφή εντολή προς την ελληνική κυβέρνηση να επισπεύσει τις εκδικάσεις υποθέσεων που αφορούν φορολογικές εκκρεμότητες ιδιωτών ή εταιριών προς το Δημόσιο, μία από τις οποίες είναι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ .
Ως γνωστό, από το 2007 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει "παγώσει" τις οφειλές της προς το Δημόσιο με την κατάθεση 43 προσφυγών στα Διοικητικά Δικαστήρια. Αν εφαρμοστεί άμεσα η εντολή που έχει δώσει η Τρόικα, έως το τέλος του 2012 να έχει οριστεί δικάσιμος για το 80% των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, δεν αποκλείεται αυτές οι προσφυγές να εκδικαστούν μέσα στους επόμενους μήνες και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κληθεί να καταβάλει άμεσα σημαντικά ποσά.
Το ενδεχόμενο αυτό δημιουργεί την ανάγκη να επιτευχθεί άμεσα ρύθμιση και αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει το επόμενο διάστημα ο Ζήσης Βρύζας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί μέλος της Επιτροπής της Superleague που θα έχει, πιθανόν την Τετάρτη, συζητήσεις με αρμόδια στελέχη της Κυβέρνησης για διάφορα ζητήματα (χορηγία ΟΠΑΠ, ρύθμιση οφειλών ΠΑΕ κ.α.). Δεν αποκλείεται οι επαφές να γίνουν άμεσα με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και ο Ζήσης Βρύζας να βρει την ευκαιρία να κάνει κρούση και για το ζήτημα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο.
olaPAOK
Καταστροφολάγνοι και καταστροφολόγοι ενωθείτε.
Ήγγικεν η ώρα ??
Το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο έρχεται ξανά στο προσκήνιο, πιθανόν πιο ένονα από οποιαδήποτε άλλη φορά. Κι αυτό λόγω των νέων δεδομένων που διαμορφώνει στη χώρα μας η σκληρή στάση της τρόικας που έχει δώσει σαφή εντολή προς την ελληνική κυβέρνηση να επισπεύσει τις εκδικάσεις υποθέσεων που αφορούν φορολογικές εκκρεμότητες ιδιωτών ή εταιριών προς το Δημόσιο, μία από τις οποίες είναι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ .
Ως γνωστό, από το 2007 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει "παγώσει" τις οφειλές της προς το Δημόσιο με την κατάθεση 43 προσφυγών στα Διοικητικά Δικαστήρια. Αν εφαρμοστεί άμεσα η εντολή που έχει δώσει η Τρόικα, έως το τέλος του 2012 να έχει οριστεί δικάσιμος για το 80% των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, δεν αποκλείεται αυτές οι προσφυγές να εκδικαστούν μέσα στους επόμενους μήνες και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κληθεί να καταβάλει άμεσα σημαντικά ποσά.
Το ενδεχόμενο αυτό δημιουργεί την ανάγκη να επιτευχθεί άμεσα ρύθμιση και αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει το επόμενο διάστημα ο Ζήσης Βρύζας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί μέλος της Επιτροπής της Superleague που θα έχει, πιθανόν την Τετάρτη, συζητήσεις με αρμόδια στελέχη της Κυβέρνησης για διάφορα ζητήματα (χορηγία ΟΠΑΠ, ρύθμιση οφειλών ΠΑΕ κ.α.). Δεν αποκλείεται οι επαφές να γίνουν άμεσα με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και ο Ζήσης Βρύζας να βρει την ευκαιρία να κάνει κρούση και για το ζήτημα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο.
olaPAOK
Καταστροφολάγνοι και καταστροφολόγοι ενωθείτε.
Ήγγικεν η ώρα ??