Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Μετά τα σημερινά του ΑΝΤ1,εάν πάρουμε διπλό την Πέμπτη περιμένω 3ήμερο αφιέρωμα..
Οχι άλλο γαύρο ρε σεις,θα ξεράσουμε λέμε..
Οχι άλλο γαύρο ρε σεις,θα ξεράσουμε λέμε..
Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι..Υποθέτω θα κάνανε συγκρίσεις το στυλ "Μιραλάς ή Πελέ" "γαύρος ή Μπαρτσελόνα"και λοιπά γραφικά..
- trel@menos
απαπα. θα πεσει φωτια να μας καψει.
ο μπουσκετς πραγματικα κανει μεγαλη δουλεια στο κεντρο ασχετα αν βρισκεται στη σκια των πιο μεγαλων ονοματων.
κατα τ αλλα νομιζω ο τελικος θα ναι ανετα ρεαλ μπαρτσα. δεν υπαρχει ομαδα στην ευρωπη να τους κοντραρει φετος.
και εκει βεβαια θα χουμε τη γνωστη καταληξη τα τελευταια χρονια.

ο μπουσκετς πραγματικα κανει μεγαλη δουλεια στο κεντρο ασχετα αν βρισκεται στη σκια των πιο μεγαλων ονοματων.
κατα τ αλλα νομιζω ο τελικος θα ναι ανετα ρεαλ μπαρτσα. δεν υπαρχει ομαδα στην ευρωπη να τους κοντραρει φετος.
και εκει βεβαια θα χουμε τη γνωστη καταληξη τα τελευταια χρονια.

ρε συ ο παίκτης έχει πρόβλημα σε πάσα άνω των 5 μέτρων.
ακόμα και στο τρέξιμο μοιάζει στο δικό μας

ακόμα και στο τρέξιμο μοιάζει στο δικό μας

- trel@menos
καλα οχι οτι αλλαζει πανω απο 5 μετρα πασα η μπαρτσελονα.
και λιγα λογια για το τρεξιμο του μπαλαφινιο.
το στυλ με τα χερια τεντωμενα και αντι για μπροστα ελαφρυ κουνημα προς τα πισω ειναι 20 χρονια μπροστα σε λεω.
και λιγα λογια για το τρεξιμο του μπαλαφινιο.

το στυλ με τα χερια τεντωμενα και αντι για μπροστα ελαφρυ κουνημα προς τα πισω ειναι 20 χρονια μπροστα σε λεω.
τον γαυρο μας τον εφερε η τυχη στο κυπελλο και ειδατε τι καναμε με αυτο....
αν ειναι να κληρωθουμε με αυτον ας κληρωθουμε στον τελικο
αν ειναι να κληρωθουμε με αυτον ας κληρωθουμε στον τελικο

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Αηδιαστικο πρωτοσέλιδο του γαβρου σήμερα πραγματικα ο καθένας ότι μαλακια ανοησία θέλει γράφει μετα λέμε γιατι φανάτιζετε ο κόσμος ειδικα εκει στην Αθήνα και σκοτώνονται μεταξυ τους καφριλα πρωτοσέλιδη με σχόλια ατόμου με iq μηδέν .....το κακο ειναι ότι αυτός ο βλάκας που το έγραψε θα νομιζει ότι έκανε ένα έξυπνο σχόλιο....
- navigator11
moican4 έγραψε:Ναι κέρδισε, και προφανώς δεν σε χάλασε αλλά τόσα χρόνια που ήταν στην πίπα ήσουν εξαφανισμένος να μας πουλήσεις υφάκι και εξυπνάδα...
Λίγο ακόμα και θα μας συγκρίνεις και τις ευρωπαϊκές πορείες του ΠΑΟΚ με τον γαύρο..!!
Μάλλον για εσένα σε έχει έχει εκπροσωπήσει επάξια ο γαύρος τόσα χρόνια και το περίμενες....!!
Πολύ κόμπλεξ ρε παιδί μου, δεν γ@μεις όμως...c'est la vie.
YΓ.Μία νίκη έκανε,δεν σημαίνει ότι πέρασε στην επόμενη φάση...Μην βιάζεσαι
το προνόμιο του βιάζεσθαι δεν ανήκει σ'εμένα φίλτατε.κι εν πάσει περιπτώσει με ενδιαφέρει τι θα πετύχουμε αύριο εμείς στην ιταλία κι οχι τι πρόκειται να συμβεί την άλλη βδομάδα στο κωλοχανείο της ΔΕΚΟ ή τι θα γινόταν χθές στο καζάν.στα @@ μου.το ότι για πολλά χρόνια είμαστε παντελώς εξαφανισμένοι απ'το ευρωπαϊκό προσκήνιο και είμαστε οπαδικά κι εμείς πίτσα,μπύρα,καναπέ και ... "χαλιόμασταν" και δη πάρα πολύ βλέποντας τις αξιοπρόσεκτες κατά καιρούς πορείες του βάζελου ή τα ψυχαγωγικά τρομπόνια του γκέϊ στην ευρώπη απλά επιβεβαιώνουν το πόσο είχαμε μικρύνει αγωνιστικά αλλά και σε νοοτροπία οπαδική.ο κομπλεξισμός που μας δημιουργήθηκε όλο αυτό το διάστημα ... ανομβρίας ευκαιρία είναι να πάρει ένα τέλος.κι οχι να συντηρείται ή και να επαυξάνεται τώρα που ο ΠΑΟΚ δείχνει να ξαναβρίσκει αξιοπιστία εκτός συνόρων.
Βασικά... και για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους,
Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς!
δεν νομίζω..navigator11 έγραψε:moican4 έγραψε:Ναι κέρδισε, και προφανώς δεν σε χάλασε αλλά τόσα χρόνια που ήταν στην πίπα ήσουν εξαφανισμένος να μας πουλήσεις υφάκι και εξυπνάδα...
Λίγο ακόμα και θα μας συγκρίνεις και τις ευρωπαϊκές πορείες του ΠΑΟΚ με τον γαύρο..!!
Μάλλον για εσένα σε έχει έχει εκπροσωπήσει επάξια ο γαύρος τόσα χρόνια και το περίμενες....!!
Πολύ κόμπλεξ ρε παιδί μου, δεν γ@μεις όμως...c'est la vie.
YΓ.Μία νίκη έκανε,δεν σημαίνει ότι πέρασε στην επόμενη φάση...Μην βιάζεσαι
το προνόμιο του βιάζεσθαι δεν ανήκει σ'εμένα φίλτατε.κι εν πάσει περιπτώσει με ενδιαφέρει τι θα πετύχουμε αύριο εμείς στην ιταλία κι οχι τι πρόκειται να συμβεί την άλλη βδομάδα στο κωλοχανείο της ΔΕΚΟ ή τι θα γινόταν χθές στο καζάν.στα @@ μου.το ότι για πολλά χρόνια είμαστε παντελώς εξαφανισμένοι απ'το ευρωπαϊκό προσκήνιο και είμαστε οπαδικά κι εμείς πίτσα,μπύρα,καναπέ και ... "χαλιόμασταν" και δη πάρα πολύ βλέποντας τις αξιοπρόσεκτες κατά καιρούς πορείες του βάζελου ή τα ψυχαγωγικά τρομπόνια του γκέϊ στην ευρώπη απλά επιβεβαιώνουν το πόσο είχαμε μικρύνει αγωνιστικά αλλά και σε νοοτροπία οπαδική.ο κομπλεξισμός που μας δημιουργήθηκε όλο αυτό το διάστημα ... ανομβρίας ευκαιρία είναι να πάρει ένα τέλος.κι οχι να συντηρείται ή και να επαυξάνεται τώρα που ο ΠΑΟΚ δείχνει να ξαναβρίσκει αξιοπιστία εκτός συνόρων.
Το πόσο δεν σε ενδιέφερε η κόκκινη δεκο φάνηκε..
Από 2 λέξεις στο κείμενο της κεντρικής τι προσπαθείς να μας πεις?
Από το ευρωπαϊκό προσκήνιο είμασταν εξαφανισμένοι επειδή υπήρχαν κάποια λ@μγια που ανάγκαζαν τον ΠΑΟΚ να χάνει την ευρωπαίκή του θέση και να την παίρνει ο ...ατρόμητος..
Αυτό το ξεχνάς..
Το αν υπάρχει η όχι κομπλεξισμός, άστο καλύτερα..
-
................πω πω ρε μαγκα....μες το μυαλο μου εισαι;GI4NNEN4 έγραψε:Βασικά... και για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους,

Εγω παντως να πω τα συγχαρητηρια μου στον γαυρο, και ψιλοχαρηκα για τη νικη του...