Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Υπάρχει πιθανότητα αν περάσουμε την Udinese να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό;
γενικα στην διοργανωση η συγκεκριμενα στην φαση των 16?ΑποστόληςΑ έγραψε:Υπάρχει πιθανότητα αν περάσουμε την Udinese να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό;
- ΑποστόληςΑ
- geo_athens4
Ελπίζω πουθενά, γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, έτσι όπως παίζουν τώρα, μας είναι πολύ δύσκολοι. Και το επιχείρημα "με ευρωπαίους διαιτητές θα τους δείξουμε" δεν με γεμίζει σιγουριά.
- ΑποστόληςΑ
Εάν φτάσουμε στους 8 δεν νομίζω να υπάρχουν ευκολότεροι αντίπαλοι από τον Ολυμπιακό.
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Δείχνει τώρα σε επανάληψη λέει γαβρο θα τον δείξει και μετα τις δώδεκα το βράδυ τι έγινε κάνανε μια νίκη και θα την δείχνει όλη την εβδομάδα ;
:)

eorptol έγραψε:Ναι αλλα αυτοι λένε ότι είναι φαβορί για τελικο
Της Eurovision , εννοουν ....

- navigator11
bane1980 έγραψε:Ελπίζω πουθενά, γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, έτσι όπως παίζουν τώρα, μας είναι πολύ δύσκολοι. Και το επιχείρημα "με ευρωπαίους διαιτητές θα τους δείξουμε" δεν με γεμίζει σιγουριά.
μη χαλνάς την πιάτσα ρε συ μπάνε.πολύ ξενέρας είσαι μωρέ αδερφέ μου.τους έχουμε και με κουκουλάκη-σπάθα-κάκο τριπλέτα λέμε.
υγ αλήθεια κέρδεψε ο γκέϊς τελικά,εε;γιατι διαβάζοντας κεντρική σήμερα το πρωϊ νόμιζα πως μόνον ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπούσε και τη φορά αυτή επαξίως τον πολύπαθο τούτο τόπο.χάσαμε τα πρωτεία ρε γαμώτο.c'est la vie.
Ναι κέρδισε, και προφανώς δεν σε χάλασε αλλά τόσα χρόνια που ήταν στην πίπα ήσουν εξαφανισμένος να μας πουλήσεις υφάκι και εξυπνάδα...
Λίγο ακόμα και θα μας συγκρίνεις και τις ευρωπαϊκές πορείες του ΠΑΟΚ με τον γαύρο..!!
Μάλλον για εσένα σε έχει έχει εκπροσωπήσει επάξια ο γαύρος τόσα χρόνια και το περίμενες....!!
Πολύ κόμπλεξ ρε παιδί μου, δεν γ@μεις όμως...c'est la vie.
YΓ.Μία νίκη έκανε,δεν σημαίνει ότι πέρασε στην επόμενη φάση...Μην βιάζεσαι
Λίγο ακόμα και θα μας συγκρίνεις και τις ευρωπαϊκές πορείες του ΠΑΟΚ με τον γαύρο..!!
Μάλλον για εσένα σε έχει έχει εκπροσωπήσει επάξια ο γαύρος τόσα χρόνια και το περίμενες....!!
Πολύ κόμπλεξ ρε παιδί μου, δεν γ@μεις όμως...c'est la vie.
YΓ.Μία νίκη έκανε,δεν σημαίνει ότι πέρασε στην επόμενη φάση...Μην βιάζεσαι
Εμένα προσωπικά δε μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο.
Ας είμαστε εμείς καλά και οι υπόλοιποι ας κάνουν ότι θέλουν στην Ευρώπη.
Ας είμαστε εμείς καλά και οι υπόλοιποι ας κάνουν ότι θέλουν στην Ευρώπη.
εχουμε 12 εκτος εδρας αγωνες να χασουμε...ασχολειται κανεις εκτος απο εμας;;;συμφωνα με τα αντικειμενικα ΜΜΕ ο πουστογαβρος εχει ηδη κλεισει θεση στον τελικο...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Π@ΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ.ΦΕΡΤΟΝ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
Πες το ψέμματα...δεν υπολόγισα το ποιοι μπορεί να είναι οι άλλοι 6...ΑποστόληςΑ έγραψε:Εάν φτάσουμε στους 8 δεν νομίζω να υπάρχουν ευκολότεροι αντίπαλοι από τον Ολυμπιακό.

Ό,τι θέλει ας κατεβάσει, τώρα έχουμε Φρίουλι