Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και λάθη στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Είδε κανείς την διαφήμηση για την δίκη του σκάι?
"Γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους οι δικέφαλοι?" μπλα μπλα μπλα μπλα "ξέπλημα χρήματος."
"Γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους οι δικέφαλοι?" μπλα μπλα μπλα μπλα "ξέπλημα χρήματος."
Γιατί οι Δικέφαλοι –ΑΕΚ και ΠΑΟΚ- δεν μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους; H απάντηση στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη... Καλεσμένοι ο πρόεδρος της Ένωσης 1924 Κυριάκος Χήνας, ο εφοπλιστής Γιάννης Καμπάνης, ο βουλευτής Ηλίας Θεοδωρίδης, ο πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο πολιτικός μηχανικός Γεράσιμος Έρτσος και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ακόμη, στην εκπομπή θα αποκαλυφθεί πως συνδέεται το ξέπλυμα ...βρώμικου χρήματος στην...υγεία με το ποδόσφαιρο!...ξημερώματα Τρίτης 14/02!
ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ, ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΛΛΑ 150 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.
Προπαγάνδα και λάθη στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΧΧΧΧΧ ΘΩΜΑΙΔΗ ΚΑΛΕΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΗ ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ;
:(:(:(
Ε φώναξε και τον γουμενο ρε και τον μπατμαν .....α σιχτιρ ......

Ε φώναξε και τον γουμενο ρε και τον μπατμαν .....α σιχτιρ ......
Ρε τον Κουασιμαϊδη...άγχος που βγάζει το διαχρονικό αυτό φίδι.
Μίξη Μάτσα με Χλαπάτσα (θα σας δείξω εγώ , θα δείτε τι θα πάθετε)...
Εχουμε κι άλλα εσωτερικά φίδια (μερικοί δηλώνουν και ΠΑΟΚτσάκια) :
Καμόρα (ο χείριστος όλων)
Ζαγόρας (τον έχω δει τα παλιά χρόνια στο παλέ να πανηγυρίζει καλάθια μας)
Κούλαλης (που κουράγιο να ασχοληθεί με τον Ποντικλή του)
Ραπτόπουλος (εκτός συναγωνισμού - με ένα εξώδικο τον μήνα ούτε που θα ξαναμιλήσει για τον ΠΑΟΚ)
Το πρώτο παλικάρι ησύχασε κάπως με του που έφυγε ο Ζαγόρ.
Μαζί του ησύχασαν και τα φιλαράκια του που τον παίρναν τηλέφωνο.
Όταν θα φτιάξουμε ισχυρό μηχανισμό άμυνας , οι παραπάνω θα δίνουν ραντεβού στον ΟΑΕΔ Μπότσαρη με Παπαναστασίου..........ΞΥΠΝΗΣΤΕ εκεί στην ΠΑΕ και προστατέψτε την ομάδα.
Όσο δεν το κάνετε περνάν διάφορα από το μυαλό μου...
Μίξη Μάτσα με Χλαπάτσα (θα σας δείξω εγώ , θα δείτε τι θα πάθετε)...

Εχουμε κι άλλα εσωτερικά φίδια (μερικοί δηλώνουν και ΠΑΟΚτσάκια) :
Καμόρα (ο χείριστος όλων)
Ζαγόρας (τον έχω δει τα παλιά χρόνια στο παλέ να πανηγυρίζει καλάθια μας)
Κούλαλης (που κουράγιο να ασχοληθεί με τον Ποντικλή του)
Ραπτόπουλος (εκτός συναγωνισμού - με ένα εξώδικο τον μήνα ούτε που θα ξαναμιλήσει για τον ΠΑΟΚ)
Το πρώτο παλικάρι ησύχασε κάπως με του που έφυγε ο Ζαγόρ.
Μαζί του ησύχασαν και τα φιλαράκια του που τον παίρναν τηλέφωνο.
Όταν θα φτιάξουμε ισχυρό μηχανισμό άμυνας , οι παραπάνω θα δίνουν ραντεβού στον ΟΑΕΔ Μπότσαρη με Παπαναστασίου..........ΞΥΠΝΗΣΤΕ εκεί στην ΠΑΕ και προστατέψτε την ομάδα.
Όσο δεν το κάνετε περνάν διάφορα από το μυαλό μου...

ο καμπανης δεν μιλησε ακομη θα εχει πολυ γελιο οταν μιλησει και κυριως τι θα πει ο παμπλουτος με νοικιαζομενο κοτερο καμπανης ......
ας τον μαζεψει καποιος τον μαλακα τον καμπανη...ασταδιαλα...τι λεει ρε?
θελει να παρει τον ΠΑΟΚ λεει.εχει ανθρωπους μεσα στην ομαδα...καποιοι δεν βαζουν μυαλο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasos81pl την Τρί 14 Φεβ 2012, 02:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χαχα απιστευτος καραγκιοζης ....το κοτερο το νοικιαζει ακομη ?
-
χαχαχαχαχαχα εχω λιωσει λεμε ! εκανε και μελετη για το γηπεδο και με προχειρο υπολογισμο θα ειχαμε 25 εκατομμυρια εσοδα ετησιως μονο απο την εκμεταλλευση του γηπεδου ! χαχαχαχαχα ρε παιδια πραγματικα δεν πιστευω να ασχολειστε εστω και λιγο με τον καμπανη...αυτα που λεει ειναι για χαβαλε και μαλιστα παρειστικο..
Απο λαμόγια χορτάσαμε ... Ακούς εκεί θα μιλήσει ο καμπανης για τον Ζαγορακη! Γ@μω την πουτανα μου που τους δίνουν και τον λόγο...