ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
Οι δύο καλύτεροι ήταν ο Γιάννου (όχι μόνο για τα γκολ) και ο Kresic που μετά απο πολύ καιρό έκανε ένα σταθερό παιχνίδι και απέπνευσε σιγουριά!!!
Ψήφισα τον Miro όμως γιατί φάνηκε η απώλειά του και με τον gay
Ψήφισα τον Miro όμως γιατί φάνηκε η απώλειά του και με τον gay
Εγω παντως στους mvp θα προσθετα και τον αναστοπουλο, με την επιλογη του να δωσει χωρο και να παιξει παθητικα στο πρωτο ημιχρονο, διευκολυνε απειρως το εργο μας.
φιλε μου ο μουστακιας ετσι παιζει απο την αρχη,ασε που εχουμε δυσκολια στο να διασπαμε κλειστες αμυνες...απλως ξεχασε να παρει μαζι του και τη ρεντα του πρωτου αγωνα...
- sourmenetes
- Moderator
Ειχες πολυ καλη αναπτυξη και την κλειστη αμυνα την εκανες να φαινεται παιδικη...
Ο μουστακιας πηγε να μας παιξει με τον τροπο που χουμε προβλημα...δλδ κλειστα πισω και αντεπιθεσεις αλλα δεν του βγηκε γιατι τα χαφ μας ηταν σε καλη μερα..πηραμε την πλειοψηφια των ριμπαουντ...και ειχαμε καλη πιεση...
ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
Για μενα κλειδί ήταν και ο Ιβιτς. Πιστεύω το κέντρο με Ιβιτς δεκαρι και 8αρι Φωτακη η Λαζαρ λειτουργεί καλύτερα. Κι αυτό φάνηκε και απο την απόδοση του Φωτακη. Αν κι εγω γενικά τον φετινό Ιβιτς δε τον γουστάρω, για τα τωρινά δεδομένα είναι μεγάλη απώλεια.
προσωπικα δεν μου αρεσε η ομαδα και ας κερδισαμε 2-0
το πολυ θετικο που βγηκε απο αυτο το παιχνιδι ηταν ο γιαννου
νομιζω οτι τελικα βρεθηκε η θεση του
και προσωπικα αν και ακομη ειναι νωρις μου αρεσει καλυτερα απο τον αθανασιαδη
ο αθανασιαδης μεγαλος γκολτζης αλλα του λειπουν καποια πραγματα
αντιθετα με τον γιαννου που εχει καλη ταχυτητα,εχει και μια τριπλιτσα καλη και αν τα παστελωνει κιολας θα παρει την φανελα με το εννια στο σπιτι του για πολλα χρονια(αν μεινει)
παντως η αλλαγη θεσης του γιαννου και η επιτυχια σε αυτη την θεση που του ταιριαζει δειχνει ποσο πολυ παιζει ρολο η θεση
και ο σαλπιγγιδης ταλαιπωρειται πιστευω σε μια θεση που δεν του ταιριαζει
και δεν εχει καλη αποδοση
σεντερ φορ ειναι και ο σαλπιγγιδης
αν δεν εχει χωρο εκει ισως θα του ταιριαζε και η θεση του δεξιου μπακ αν και αυτο δεν νομιζω οτι θα γινει ποτε γιατι δεν νομιζω να το δεχεται και ο ιδιος
ασχετο αλλα και ο βασιλης μπορμποκης απο σεντερ φορ ξεκινησε αλλα εκανε μεγαλη καριερα δεξιου μπακ
πολυ θεωρητικα αυτα που λεω βεβαια απλα συζητηση να γινεται
κατα τα αλλα καλουτσικος φανηκε και ο νιμανι.θα τον ξαναδουμε αυτον ομως και παλι
σαν γενικη εικονα απο το ματς δεν μου αρεσε η ομαδα και ελπιζω η μη χρησιμοποιηση του γεωργιαδη να ηταν για να τον ξεκουρασει για την ουντινεζε
το πολυ θετικο που βγηκε απο αυτο το παιχνιδι ηταν ο γιαννου
νομιζω οτι τελικα βρεθηκε η θεση του
και προσωπικα αν και ακομη ειναι νωρις μου αρεσει καλυτερα απο τον αθανασιαδη
ο αθανασιαδης μεγαλος γκολτζης αλλα του λειπουν καποια πραγματα
αντιθετα με τον γιαννου που εχει καλη ταχυτητα,εχει και μια τριπλιτσα καλη και αν τα παστελωνει κιολας θα παρει την φανελα με το εννια στο σπιτι του για πολλα χρονια(αν μεινει)
παντως η αλλαγη θεσης του γιαννου και η επιτυχια σε αυτη την θεση που του ταιριαζει δειχνει ποσο πολυ παιζει ρολο η θεση
και ο σαλπιγγιδης ταλαιπωρειται πιστευω σε μια θεση που δεν του ταιριαζει
και δεν εχει καλη αποδοση
σεντερ φορ ειναι και ο σαλπιγγιδης
αν δεν εχει χωρο εκει ισως θα του ταιριαζε και η θεση του δεξιου μπακ αν και αυτο δεν νομιζω οτι θα γινει ποτε γιατι δεν νομιζω να το δεχεται και ο ιδιος
ασχετο αλλα και ο βασιλης μπορμποκης απο σεντερ φορ ξεκινησε αλλα εκανε μεγαλη καριερα δεξιου μπακ
πολυ θεωρητικα αυτα που λεω βεβαια απλα συζητηση να γινεται
κατα τα αλλα καλουτσικος φανηκε και ο νιμανι.θα τον ξαναδουμε αυτον ομως και παλι
σαν γενικη εικονα απο το ματς δεν μου αρεσε η ομαδα και ελπιζω η μη χρησιμοποιηση του γεωργιαδη να ηταν για να τον ξεκουρασει για την ουντινεζε
μπορει οντως να τον αδικω γιατι εμενα μου αρεσουν αλλου στυλ παιχτες
αλλα ενταξει δεν μπορω να μην πω οτι ειναι μεγαλος γκολτζης.αυτο ειναι δεδομενο
αλλα ενταξει δεν μπορω να μην πω οτι ειναι μεγαλος γκολτζης.αυτο ειναι δεδομενο
Σαλπιγγιδης δεξι μπακ?
ο Νιμανι ηταν καλουτσικος με ον οφη?
Ο Γιαννου που σκοραρε για δευτερη φορα στην καριερα του στην Α εθνικη ειναι καλυτερος απο τον Κλαους?
Ο Γιαννου που σκοραρε για δευτερη φορα στην καριερα του στην Α εθνικη ειναι καλυτερος απο τον Κλαους?
με Λίνο και Σάλπι μέτριους και τον Μαλεζά να κάνει 2-3 λαθάρες καθαρίσαμε με 2-0.
Καλός ο Γιάννου αλλά το τετ-α-τετ στο τέλος του αγώνα έπρεπε να το βάλει.
Καλός ο Γιάννου αλλά το τετ-α-τετ στο τέλος του αγώνα έπρεπε να το βάλει.
Athens έγραψε:Σαλπιγγιδης δεξι μπακ?
για τον σαλπιγγιδη λεω η θεση του ειναι σεντερ φορ
απο εκει και περα ναι πιστευω οτι δεν εχει τα χαρακτηριστικα να παιξει εξτρεμ
δεν εχει τριπλα,δεν ειναι τεχνιτης
αντιθετα εχει τα χαρακτηριστικα να παιξει δεξι μπακ
ταχυτητα,αντοχη,δυναμη
ο νιμανι κατι πηγε να κανει δεν εχω εννοειται αποψη απλα μου εδειξε μια καποια ταχυτητα
μπορει να κανω λαθος
για τον γιαννου ετσι μου φαινεται εμενα οτι ειναι καλυτερος απο τον κλαους τουλαχιστον μεσα στο παιχνιδι εχει περισσοτερο ταλεντο
το θεμα ειναι αν ειναι το ιδιο γκολτζης η το χθεσινο ηταν απλα τυχαιο
αυτο θα φανει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Κυρ 12 Φεβ 2012, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αφηστε τον ΠΑΟΚ μεχρι αυριο το πρωι και κατεβειτε στους δρομους να σωσετε τη χωρα και το μελλον μας!!!
Σημασία έχει ότι η ομάδα πέρασε αλώβητη από μια δύσκολη έδρα και με κέρδος (τεράστιο) τον Γιάννου αλλά και την πολύ καλή απόδοση του κρέσιτς, από κει και μετά με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μπορούμε να μιλάμε για μία ομάδα με πνεύμα νικητή και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτήν την τόσο σημαντική νίκη.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτήν την τόσο σημαντική νίκη.