Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από stathis73 »

Σε μια παραλια παει ενας μπρατσαρας σε μια γκομενα
-Σ'αρεσει το σωμα μου?
-ΟΧΙ!
-Ουτε κι εμενα,πολυ μ@λ@κ@ς ο Σφακιανακης . :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

stathis73 έγραψε:Σε μια παραλια παει ενας μπρατσαρας σε μια γκομενα
-Σ'αρεσει το σωμα μου?
-ΟΧΙ!
-Ουτε κι εμενα,πολυ μ@λ@κ@ς ο Σφακιανακης . :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλησπέρα φίλε τι βάζεις μέσα;
-Τι βάζω; Tον Jack και τον Daniels βάζω μέσα μεγάλε.
Johnnie,Bacardi,Dewars,Cutty Shark,Tequila κίτρινη άμα νιώθεις λευκή άμα δε νιώθεις.Σε κόβω να μη νιώθεις ε; Αλκοολικέ μου! Δεν πειράζει.Θα σου βάλω και υποβρύχιο για να την ακούσεις...
.-Βάλε μία απ' όλα.
-Πω πω πω πω πω! Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μετά απο 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζιέρα. Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται στο κατάστρωμα και με πολύ ρομαντική διάθεση λέει γυναίκα:
- Αγάπη μου, αν έπεφτα στη θάλασσα θα μ' έσωνες;
- Αν σου πω "ναι", θα πέσεις;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θα μπορουσε να μπει στα πολιτικα...

Το Twitter ξεφτιλίζει την ατάκα του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για το Μνημόνιο

Χαμός γίνεται στο Διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο Twitter μετά την σοκαριστική αποκάλυψη του υπουργού Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο πριν το ψηφίσει. Οι χρήστες του Twitter δίνουν ρεσιτάλ ευρηματικότητας για τις αιτίες που ο κύριος Χρυσοχοΐδης δεν διάβασε το κείμενο του Μνημονίου και το iefimerida.gr σταχυολογεί τις πιο ξεκαρδιστικές «εξηγήσεις»

Να σημειωθεί ότι το tag #de_diavasa_to_mnimonio_giati έχει γίνει ήδη νούμερο ένα παγκόσμιο trend στο Twitter!

#de_diavasa_to_mnimonio_giati πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου που πρόσεχε την Ξανθοπούλου που μιλούσε με τη Γιαδικιάρογλου

#De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν είχε βγει σε ηλεκτρονική μορφή για το iPad μου.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ...περιμένω να βγει σε DVD

#de_diavasa_to_mnimonio_giati δεν μου αρέσουν τα βιβλία τρόμου. Διαβάζω μόνο κλασική λογοτεχνία.

#De_diavasa_to_Mnimonio_giati ήμουν πολύ απασχολημένος γράφοντας τα απομνημο(νιο)νεύματα του Γιώργου...!!!

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ξέρω το τέλος

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ήταν στα Αγγλικά. Helloooo!

#De_diavasa_to_mnimonio_giati δε φανταζόμουν ότι θα με έκραζαν έτσι στο twitter. Λες να ξύπνησαν τα ζώα;

#De_diavasa_to_mnimonio_giati το καμα σουτρα είναι καλύτερο

#De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν είχα τελειώσει ακόμα τα ''ανεμοδαρμένα ύψη'':P

#de_diavasa_to_mnimonio_giati στη σελίδα 12 πέθανε η πρωταγωνίστρια και βαρέθηκα να το συνεχίσω...

#De_diavasa_to_mnimonio_giati τα βράδια ντύνομαι τροτέζα.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati η Διαμαντοπουλου δεν εχει τυπωσει ακομα τα βιβλια

#De_diavasa_to_mnimonio_giati κανεις δε το εκανε RT στο twitter και like στο facebook

#De_diavasa_to_mnimonio_giati περίμενα να βγει σε Λινγκουαφον!Είμαι ακουστικός τύπος!

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ειχε τελικο dancing on ice!

#De_diavasa_to_mnimonio_giati είχε έρθει η Νταλάρα σπίτι να το διαβάσουμε μαζί και τελικά παίχτηκε φάση.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati στην τουαλέτα μόνο σταυρόλεξο

#De_diavasa_to_mnimonio_giati περιμένω και το sequel για να τα διαβάσω μαζί.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ειχα δει πρωτα την ταινια...

#De_diavasa_to_mnimonio_giati γιατί τις τσόντες μ αρέσει να τις βλέπω όχι να τις διαβάζω.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα lol

#De_diavasa_to_mnimonio_giati διαβάζω μόνο βιβλία που διαφημίζει το #Alter.Αϊμέ αγάπη μου

#De_diavasa_to_mnimonio_giati έβλεπα τη "Μεγάλη Απόφραξη" με τον Τσάκωνα. Κλασική περίπτωση βλάβης..

#De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν θα κόβαμε ούτε cent από τους μισθούς μας.. οπότε δε μ αφορούσε...

#De_diavasa_to_mnimonio_giati τα ίδια λέει και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ

#De_diavasa_to_mnimonio_giati μου το εξήγησε ο Μπάμπης

#De_diavasa_to_mnimonio_giati είχα πάρει wii και κάναμε βουλευτικό τουρνουά wii sports

#De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν είχε glossy paper, Τζίζους.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati είμαι ο τζακ νόρις

#De_diavasa_to_mnimonio_giati κωλοφτιάχναμε κάτι παπάκια με τους Δελτάδες τότε..

#de_diavasa_to_mnimonio_giati ειχα μια γκομενα απο την Ουγγαρία στην γέφυρα

#De_diavasa_to_mnimonio_giati, πού να σας τα λέω, στα χέρια μου το είχα & μού επιτέθηκε ένα σκιουράκι-νίντζα & μού το πήρε

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ήθελα να πάει αδιάβαστο.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati περίμενα να οργανώσουμε βραδιά μνημονίου με την Αννούλα και τον Ανδρέα, αλλά δεν ευκαιρούσαν...

#De_diavasa_to_mnimonio_giati το Mega έλεγε ότι έπρεπε να το υπογράψω.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati διάβαζα το σενάριο του χόλυγουντ για τη ζωή μου κ την 17Ν.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρό μου και την εξυπνάδα του!

#de_diavasa_to_mnimonio_giati θα καθαρίσει για μας ο Κουβέλης...

#De_diavasa_to_mnimonio_giati μου ειχε ο Γιωργακης πως το ειχε διαβασει ο Μιχαλης.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati περίμενα να οργανώσουμε βραδιά μνημονίου με την Αννούλα και τον Ανδρέα, αλλά δεν ευκαιρούσαν...

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ποτέ δεν διαβάζω τα terms and conditions. Πώς κάνετε έτσι πια;

#De_diavasa_to_mnimonio_giati κανένας από τους συναδέλφους μου δεν το διάβασε. #true_story

#De_diavasa_to_mnimonio_giati η γραμματέας μου έχυσε όλον τον καφέ πάνω του και ντράπηκα να ζητήσω κι άλλο αντίγραφο!

#De_diavasa_to_mnimonio_giati είμαι μάγκας και το κέφι μου θα κάνω.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati Μου αρέσουν οι εκπλήξεις

#De_diavasa_to_mnimonio_giati έπαιζα τρίλιζα με την αννούλα..

#De_diavasa_to_mnimonio_giati katapolemousa tous terrorists sto Counterstrike

#de_diavasa_to_mnimonio_giati εδωσα το ipad στον ΓΑΠ κ το amazon δεν το ειχε για να το κατεβασω στο kindle..

#De_diavasa_to_mnimonio_giati... -Ομορφάαααααντρα μου! Δεν πειράζει, θα σου δώσω 12% για να γλιστράει"

#De_diavasa_to_mnimonio_giati μου είπαν ότι δεν έχει Happy End και δεν μπορώ τις στεναχώριες.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati έπρεπε να βάψω τα μάτια του Κίμωνα Κουλούρη με το καινούργιο μολύβι της maybelline

μπορει εξω απο τη βουλη να ανοιγανε κεφαλια αλλα εγω #De_diavasa_to_mnimonio_giati η συνειδηση μου ανηκει στο πασοκ

#De_diavasa_to_mnimonio_giati έπεσα σε επεισόδια στην κηφισίας και με πλάκωσαν - τα σκεπάσματα! Έπιασε;

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ήμουν στο πάρτυ του Γιάννη του Σλόου.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati να το διαβάσω άλλωστε;;

#De_diavasa_to_mnimonio_giati μου το στείλανε σε Flash αρχείο.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati έπρεπε να φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο αλλά δεν έβρισκα το κόκκαλο

#De_diavasa_to_mnimonio_giati νόμιζα ότι θα το απαγγείλουν στη βουλή

#De_diavasa_to_mnimonio_giati φαντάστηκα ότι θα βγει και σε περίληψη.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν μου το είπε η Τρέμη.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati διάβαζα το μπλογκ του @a_loverdos με ανάλυση για τις τακτικές του Βαλβέρδε.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati οι υπήκοοι της χώρας βγάζαν hashtag αντί να με κυνηγάνε εμένα και τη συμμορία μου

#De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν είχε καλές κριτικές

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ο σταζιέρ που έχω διορίσει από το παράθυρο με 3 κ 60 δε δουλεύει Σάββατα κ δε μου έκανε αποδελτίωση.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati το έκανα βελάκια κ το πέταγα στο λοβέρδο και την αννούλα.

#de_diavasa_to_mnimonio_giati θα ανεβεί το καλοκαίρι Επίδαυρο και θα πάω να το δω

#De_diavasa_to_mnimonio_giati είχα άλλες υποχρεώσεις: Να γυρνάω από κανάλι σε κανάλι για να το υπερασπίζομαι

#De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν ειχε δώρο η συσκευασία και το πήρα

#De_diavasa_to_mnimonio_giati εκείνο τν καιρό κυνηγούσα επικίνδυνους ανήλικους με κατσαρόλες που χαλούσαν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό

#De_diavasa_to_mnimonio_giati περιμένω να βγει σε DVD με τη @Real_gr της Κυριακής!

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ο Γιωργάκης είχε ήδη υπογράψει με τον Στρος πριν τις εκλογές !

#De_diavasa_to_mnimonio_giati εβλεπα τούρκικο

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ήταν σε επανάληψη

#de_diavasa_to_mnimonio_giati δεν άνοιγε το attachment.

#de_diavasa_to_mnimonio_giati είχα παει στα Hondos να πάρω μασκαρα του Κιμωνα.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ήθελα να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία για τις επόμενες εκλογές μπας κ πάρω καμιά ψήφο παραπάνω

#de_diavasa_to_mnimonio_giati αυτά είναι σαχλαμάρες. Εκανα ιδιαίτερα στην πρεσβεία κι έδωσα εξετάσεις στην TV...

#De_diavasa_to_mnimonio_giati έπαιζα κλέφτες κι αστυνόμους pic.twitter.com/mv5Q1asV

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ποναγε η κοιλιά μου (στον Βενιζέλο γιατί έπιασε η δικαιολογία?)

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ήταν στα Αγγλικά. Helloooo!

#De_diavasa_to_mnimonio_giati είχε πολλές σελίδες με ψιλά γράμματα

#de_diavasa_to_mnimonio_giati πήγαινα για πρωθυπουργός. Αυτά είναι αγγαρείες για συμβούλους και μαλακίες για αντάρτες

#De_diavasa_to_mnimonio_giati τα γάντια της στολής του batman δεν ειναι για ξεφυλλισμα

#De_diavasa_to_mnimonio_giati έτσι κ αλλιώς θα με ψηφίζατε. Ξανά και ξανά. Μου- χα- χα.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati έχω βουλευτική ασυλία #beat_that

#De_diavasa_to_mnimonio_giati εκει που κοιτουσα το εξωφυλλο, πεταχτηκε ο σκυλος κ το πηρε καλε κυρια

#De_diavasa_to_mnimonio_giati έκαναν πολλή φασαρία κάτι αγανακτισμένοι απ' έξω και δεν μπορούσα να συγκεντρωθω.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati είχε gossip girl νέο επεισόδιο κ δεν μπορούσα να το χάσω.

#De_diavasa_to_mnimonio_giati μπορώ.

μόνο ο τσάκ νόρις ξέρει #De_diavasa_to_mnimonio_giati

Δεν διάβασα το μνημόνιο γιατι είχαμε παει με τον Κίμωνα στο Χόντο να πάρουμε αϊλάινερ. #De_diavasa_to_mnimonio_giati

#De_diavasa_to_mnimonio_giati ήταν ανάδρομος ο ερμής

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.iefimerida.gr/news/33583/%CF%84%CE%BF-twitter-%CE%BE%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Μπαίνει ένας Κρητικός σε ένα μπουρδέλο και λέει στην τσατσά:

- Θέλω να γαμ.. απο τον κώλ...

- Του λέει η τσατσά: θα πας στον τρίτο να βρεις την Ρίτα.

Πάει στον τρίτο, Βρίσκει την Ρίτα, της λέει τι θέλει και του λέει:

- 500 EUR

Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί όπου βρίσκει.

Πανικόβλητη η Ρίτα του λέει:

- Καλά, καλά... 400EUR

Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί
ξανά όπου βρίσκει.

Πανικόβλητη για φορά ακόμη η Ρίτα του λέει:

- Καλά, καλά... 200EUR

Bγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί ξανά όπου να' ναι μέσα στο δωμάτιο.

Μην αντέχοντας άλλο η Ρίτα του λέει:

- Σταμάτα σε παρακαλώ να πυροβολείς, έλα να το κάνουμε τζάμπα...

Ξεκινάει λοιπόν το σκηνικό, περνάει καλά ο Κρητικός και με το που τελειώνει η φάση βγάζει 500 EUR και τα πετάει στο κρεβάτι.

Τρελαίνεται η Ρίτα και του λέει:

- Καλά εσύ κόντεψες να μας σκοτώσεις μόλις σου είπα την τιμή, τι κάνεις τώρα?

Και ο Κρητικός της λέει:

- Οι μπαλωθιές ήταν για να σφίξουν οι κώλοι ! ! !
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Ειναι ενας τύπος που πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα και κάνει κατάθεση 1 έως 2 εκατομμύρια. Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει
Συγνώμη κύριε μου, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τι δουλειά κάνετε και έχετε τόσες καταθέσεις;
- A, κύριε διευθυντά μου, να σας πω ευχαρίστως. Βάζω στοιχήματα, χοντρά στοιχήματα και συνήθως τα κερδίζω! Θέλετε να βάλουμε μαζί ένα;
- Τι στοίχημα; ρωτάει ο διευθυντής περίεργος.
100,000 ότι θα έρθω τη Δευτέρα το πρωί εδώ και θα χω κόψει τα αρχ***ια μου!
- Πάει! του λέει ο διευθυντής, που δεν πίστευε να φτάσει σε τέτοια ακρότητα. Τη Δευτέρα το πρωί μπαίνει ο τύπος στην τράπεζα και πηγαίνει χαμογελαστός στον διευθυντή.
Τι έγινε, έχασα ή κέρδισα; τον ρωτάει με σιγουριά ο διευθυντής.
Bαλε το χέρι σου και πιάσε να δεις μόνος σου, του απαντάει ο άλλος.
Bαζει ο διευθυντής το χέρι του και τα αρχ@@ια ήταν στη θέση τους!
- Mα καλά, μόλις έχασες 100,000 και συνεχίζεις να Γέλας;
- Βλέπεις τον φρουρό στην είσοδο που κλαίει; Μπαίνοντας προηγουμένως έβαλα στοίχημα μαζί του 500,000 ότι σε 5 λεπτά ο διευθυντής θα μου πιάνει τα αρχ@@ια!
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Στάθη στο κλέβω ρε το βάζω στο FB μου!!!
Άβαταρ μέλους
stathis73

Tα ανέκδοτα είναι όλων μας, δηλαδή κοινά άλλωστε και εγώ απο κάπου τα μαθαίνω-διαβάζω -ακούω, το ειχα πει και στον Απόστολο, είναι να γελάμε :mrgreen: αν χρειάζεται να γράφουμε και την πηγή στα ανέκδοτα.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stathis73

-Λέει η γυναίκα στον άνδρα της στο αυτί..
-Ψιθυρισε μου βρώμικες λέξεις.
-Και ο ανδρας.. Τουαλέτα, Σαλόνι Κουζίνα.. :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Hταν ενα αλβανάκι, ο Ερβις, ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του και το έστειλαν σχολείο. Την πρώτη μέρα ρωτάει η δασκάλα τα παιδάκια:
-Εσένα πώς σε λένε;
-Ελενίτσα.
-Και εσένα;
-Κωστάκη.
Ήρθε και η σειρά του μικρού Ερβις:
-Εσένα πώς σε λένε;
-Με λένε Ερβις και είμαι από την Αλβανία.
-Από εδώ και πέρα θα λέμε πως είσαι ο Γιαννάκης και είσαι από την Ελλάδα.
Χάρηκε πολύ ο μικρός, αφού τα υπόλοιπα παιδιά δε θα τον κορόιδευαν και θα έπαιζαν μαζί του.
Όταν γύρισε σπίτι του λέει η μητέρα του:
-Ερβις, πλύνε τα χέρια σου και έλα να φάμε.
-Δε με λένε Ερβις. Με λένε Γιαννάκη και είμαι Ελληνόπουλο.
-Τι είπες; Αντί να είσαι περήφανος που είσαι από την Αλβανία λες πως είσαι Ελληνόπουλο;
Και του δίνει ένα χέρι ξύλο.
Το βράδυ γυρίζει ο πατέρας του.
-Τι έχεις Ερβις; Γιατί κλαις;
-Ουφ πια! Δε με λένε Ερβις. Με λένε Γιαννάκη και είμαι Ελληνόπουλο.
-Τι είπες; Δεν ντρέπεσαι να λες ότι είσαι Ελληνόπουλο;
Και τον δέρνει και αυτός.
Την επόμενη μέρα πάει στο σχολείο και τον βλέπει η δασκάλα μελανιασμένο.
-Τι έπαθες Γιαννάκη;
-Πού να σας τα λέω κυρία. Χτες το βράδυ με έδειραν δυο Αλβανοί!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από πού τα "κλέβεις" βρε Στάθη;
Άβαταρ μέλους
stathis73

Εγω απο σένα, εσυ απο μένα και πάει λέγοντας ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”