Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο καθενς φωτιζει μερος της αληθειας που τον συμφερει σε εισαγωγικα...ΔΛδ ναι μεν φυσικα και τα 9 εκ δεν προηλθαν απο τους συνδσμους...αλλα απο λαθη της διοικησης αλλα και τα ποσα που χαθηκαν για μλκιες δικων μας λοκοπαιδων δεν ειναι αμελητεα....Ας κρινουμε με βαση το συμφερον της ομαδας και μονο γνωμη μου.......
Άβαταρ μέλους
eorptol

Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από eorptol »

Όπως είπες αυτοκριτική δεν υπάρχει για όλα φταίνε οι άλλοι αυτο ειναι κακο
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

bob έγραψε:οι σερλοκ χοουμς ανακάλυψαν την αμερική...αυτό γίνεται δεκάδες χρόνια και εσείς τώρα το πήρατε γραμμή??? από αυτό φαίνεται ότι δεν έχετε ιδέα από συνδέσμους και την λειτουργία τους.τελευταίο και κυριότερο μην συγκρίνεται τους συνδέσμους με τον ηλία βιολίδη,ο ένας έπαιρνε ρευστό και θα έδινε επιταγές και οι σύνδεσμοι παίρνουν εισιτήρια και χρωστάνε πχ το 50 % στην αγορά,την ημέρα του αγώνα ότι περισσέψει το παίρνει πίσω η παε και τα βγάζει στα εκδοτήρια,και οι σύνδεσμοι ξεπληρώνουν το χρέος προς την παε...τι σας φαίνεται τόσο παράξενο?
Μάλιστα ....
Χαίρομαι που υπάρχει κάποιος που ξέρει τα πράματα όπως είναι, γιατί εμείς οι Σέρλοκ το μόνο που ξέρουμε είναι που βρίσκεται ο κόπρος των Μπάσκερβιλ. Thanks Bob.

Για να καταλάβω, κάποιοι σύνδεσμοι χρωστάνε το 50% των διαρκείας που έχουν πάρει; Σωστά; Αν θες το λιανίζεις λίγο ακόμα;
Τα λεφτά ποιοι ακριβώς τα χρωστάνε και με ποιον τρόπο; Αν είμαι εγώ δηλαδή μέλος του χ συνδέσμου, όταν πάρω την κάρτα του διαρκείας μου, θα δώσω τα μισά λεφτά; Δηλαδή θα τα χρωστάω εγώ στην ΠΑΕ; Και πως ακριβώς θα ρεφάρω τα χρωστούμενα την μέρα του αγώνα; Αν δηλαδή αποφασίσω να πάω ή να μην πάω 1 ώρα πριν το ματς, τι γίνεται;
Αν είναι έτσι ρε φίλε, γιατί να μην το κάνω και σαν μη μέλος; Γιατί όσοι παίρνουν διαρκείας να μην δίνουν τα μισά λεφτά και μετά βλέπουμε; Ή, να το θέσω λίγο ανάποδα, γιατί εγώ δίνω μπραφ όλα το κασέρι στην ΠΑΕ και ο συνδεσμίτης τα μισά; Το βρίσκω λίγο άδικο να υπάρχουν προνομιούχοι και μη ΠΑΟΚσήδες. Εσύ;
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ε, αραξτε επιτελους.
Ολοι εχουμε νευρα απ τη μερα, γιατι οι καιροι ειναι περιεργοι, αλλα στον ΠΑΟΚ ειμαστε οικογενεια.και ο διπλα μας ειναι ο αδερφος μας

ΤΙΓΚΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ

[dailymotion]xl5i1q_paok-tottenham-hd-yyyyy-yyy-yyyyyyy-yyyyyy-yyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyy-yyy_sport[/dailymotion]
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Φίλε, σε μοιάζω να έχω νεύρα; :)
Κάθε άλλο.
Επίσης, είμαι σίγουρος ότι όπως εγώ δεν θεωρώ όλους τους συνοπαδούς μου "αδερφούς", έτσι θα υπάρχουν και πολλοί συνοπαδοί μου που δεν θα θεωρούσαν εμένα "αδερφό" τους.
Anyway, αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει, ελεύθερα.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Δηλαδή στην αρχή της περιόδου όταν υπήρχαν οι εξής συλλογισμοί:
Χ διαρκείας χ Ψ το κάθε ένα = Α ευρώ πήρε η ΠΑΕ απο τα διαρκείας
:arrow: γιατί οι παίκτες είναι απλήρωτοι :?:
:arrow: γιατί δεν κάνουμε μεταγραφές :?:
:arrow: που πήγαν τα λεφτά :?:
πρέπει να διορθώσουμε την εξίσωση και να γίνει Χ χ Ψ = Α/2
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

o αληθινος αγωνας της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας ειναι εδω...το καθε ευρω μετραει...πρεπει να ελαχιστοποιηθουν οι απωλειες εσοδων και να γινει εξορθολογισμος των εσοδων...τα παιδια των συνδεσμων δεν φταινε για οτι στραβο γινεται...
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

ποιοι συνδεσμοι χρωστανε 50% απο τα διαρκειας ρε ? μιλατε σοβαρα τωρσ,θιχτηκε ο φωτοστεφανος αφθαρτος ηγετης που αποδειχτηκε κακοδιαχειρηση και λετε οτι να ναι ,πετατε λασπες και τα πιστευεται κιολας ?

ποιος ΣΦ χρωσταει και ποσα,εδω τωρα απαντησεις-αποδειξεις.οχι μα μου αλλιως χασπι. οσοι ελεγαν για την κακοδιαχειρηση της παε στην πλειοψηφεια το καναν με βαση τους ισολογισμους,τις ΣΤ και το πορισμα εκτος απο ραδιοφωνατζηδες της πουτσας.Ακουω απαντησεις αμεσα.Ποιος ποτε ποσα που.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

ρε φίλε ντ σι είδες να λέω εγώ για διαρκείας?για νορμάλ εισιτήρια αγώνα λέω και εσείς το έχετε κάνει σουρωτήρι...ένας άλλος απίθανος έλεγε ότι ο ζαγοράκης είπε στην συνέντευξη τύπου ότι οι σύνδεσμοι χρωστάνε 250.000 ευρώ προς την παε...τι να πω,μάλλον εγώ είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω τι λέει ο ζαγόρ και κάποιοι από εδώ μέσα!

Υ.Γ. δεν είναι κακό κάποιοι εδώ μέσα να πείτε ότι δεν έχετε ιδέα από συνδέσμους,εντάξει όλα τα άλλα τα ξέρετε αλλά μέχρι ένα όριο είναι!
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Αυτή η τακτική με τα εισιτήρια δεν μου αρέσει.

Δεν λέω ότι χρωστάνε το 50% ή ότι δεν πληρώνουν τα εισιτήρια που κατέχουν.

Η τακτική του καβατζώνω τόσα εισιτήρια και πληρώνω μόνο ότι πούλησα και επιστρέφω τα υπόλοιπα, δεν μου αρέσει σαν ιδέα. Είναι το μόνο που μπορώ να πω ότι μου ακούγετε ηθικά εφικτό και μπορώ να σχολιάσω χωρίς να θίξω, αφου δεν έχω γνώση.

Κατανοώ ότι είναι τεράστια διευκόλυνση προς τους συνδέσμους, που τόσα κάνανε για τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι οι συνδέσμοι.

Γιατι είμαι υπόχρεος να ασχοληθώ με έναν σύνδεσμο για να βρω εισιτήρια. Σεβαστός ο ρόλος στους αλλά δεν έχω την ανάγκη να ενταχθώ σε ακόμη ένα σύνολο.

Αν μη τι άλλο, υπάρχει η πιθανότητα να απουσιάζουν άτομα από την κερκίδα, καθαρά επιδή δεν αντέχουν το βαλάντιο για κάποια άλλη. Και όλα αυτά ενώ εισιτήρια, μιλάμε υποθετικά, υπάρχουν.

Εαν κάτι τέτοιο είναι αληθές, εμένα με βρίσκει αντίθετο. Μπορώ να κατανοήσω την προαγορά εισιτηρίων στους συνδέσμους και αυτοί να εποικινωνήσουν με την ΠΑΕ ότι έχουν την τόση ζήτηση, είτε να πέρνουν μόνο το 10% των ενεργών μελών τους. Για τα μη πουλημένα μέσω διαρκείας εισιτήρια. Στο τέλος της περιόδου διαρκείας, να απελευθερόνονται όλα τα απούλητα.

Για να υπάρχει διευκόλυνση προς τους συνδέσμους, η συζήτηση για τα εισιτήρια μπορεί να γίνετε πριν την έκδοση των, καθώς και οι λίστες για αυτά.

Καθαρά-Ξυγημένα-Π.Α.Ο.Κ.τσίδηκα.

Μίλησα για μια υποθετική περίπτωση, που δεν θα μου έκανε εντύπωση και εάν ακόμη ίσχυε.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

bob έγραψε:ρε φίλε ντ σι είδες να λέω εγώ για διαρκείας?για νορμάλ εισιτήρια αγώνα λέω και εσείς το έχετε κάνει σουρωτήρι...ένας άλλος απίθανος έλεγε ότι ο ζαγοράκης είπε στην συνέντευξη τύπου ότι οι σύνδεσμοι χρωστάνε 250.000 ευρώ προς την παε...τι να πω,μάλλον εγώ είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω τι λέει ο ζαγόρ και κάποιοι από εδώ μέσα!

Υ.Γ. δεν είναι κακό κάποιοι εδώ μέσα να πείτε ότι δεν έχετε ιδέα από συνδέσμους,εντάξει όλα τα άλλα τα ξέρετε αλλά μέχρι ένα όριο είναι!
Ας ξεκινήσουμε με το ότι δεν δήλωσα κάπου "Ειδικός συνδεσμοσιολόγος' και ας συνεχίσουμε με το ότι στο λίνκ που έβαλα, κάποιοι αναφέρουν ότι οι σύνδεσμοι δεν πληρώνουν (και) τα διαρκείας που παίρνουν. Άρα εγώ ήμουν αυτός που αναφέρθηκε αρχικά σε διαρκείας.
Πολύ απλά ρώτησα στην αρχή, αν κάποιος το γνωρίζει στα σίγουρα, να το διαψεύσει ή να το επιβεβαιώσει.
Εσύ προφανώς αναφέρθηκες στα απλά εισητήρια (το κατάλαβα τώρα μόλις) και όχι στα διαρκείας. Αυτό το καταλαβαίνω. Παίρνει ένας σύνδεσμος 10 εισητήρια, πουλάει τα 5 και επιστρέφει στην ΠΑΕ τα υπόλοιπα 5 μια μέρα πριν το ματς. Αφού κρίνει η ΠΑΕ ότι μπορεί να δουλέψει αυτό και την βολεύει, τότε ορθώς πράττει. (με την προϋπόθεση ότι αυτό δεν αποβαίνει εις βάρος κάποιου πιθανού sold out)
Σε ό,τι αφορά τα διαρκείας, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Να μην ξαναρωτάω τα ίδια. Αν ξέρεις στα σίγουρα, απαντάς. Αν ξέρει κάποιος άλλος, απαντάει. Είναι μαλακία να κυκλοφορήσει μια τόσο άσχημη αρβύλα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Οι συνδεσμοι πληρωνουν τα διαρκειας.
Απορω και που δεν βρεθηκε αλλους τοση ωρα να απαντησει.
Οι συνδεσμοι στελνουν λιστα με ονοματα και φωτοτυπιες της ταυτοτητας, και τα λεφτα, και τους στελνουν τα διαρκειας.
Τοσο απλα.Τελος συζητησης.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Ευχαριστώ guardian4 που μας το ξεκαθάρισες.

Ευχαριστώ και τον DC που έθιξε το θέμα ώστε να συζητηθεί και να μάθουμε το τι έγινε, από άτομα που γνωρίζουν.

Ελπίζω, από εδώ και πέρα, πως αυτή την λάσπη δεν θα την ξανα φάμε.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Για 2.000.000 ευρώ πάει κατ αρχήν, ο ΠΑΟΚ στο Ούντινε!

Από τον

Άρι Νικολάκη

«Φως στο τούνελ» των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά … Υπό αγωνιστικές προϋποθέσεις ! Κι εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε: Η πρόκριση του – κόντρα στην Ουντινέζε - ρευστοποιείται σε περίπου, 2.000.000 ευρώ. Σε αυτήν λοιπόν, τη συγκεκριμένη περίπτωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφαλίζει άνετα τη βιωσιμότητα της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (και) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και δρομολογεί ηπιότερη πολιτική οικονομικής της εξυγίανσης. Παράλληλα δε, εξασφαλίζει ηρεμότερες συνθήκες λειτουργία της!
Τα 2.000.000 ευρώ τα οποία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (υπολογίζουν ότι …) θα πάρουν εάν κι εφ όσον περάσουν στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αφορούν συνολικά όλα τα έσοδα της πρόκρισης στους «16» . Δεν αφορούν τα έσοδα της πρόκρισης στους «32» τα οποία ήδη … επενδύθηκαν στην προσπάθεια, να πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το «οκ» της ΟΥΕΦΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Το γεγονός του χρήματος – πέραν της δόξας την οποίαν ουδείς εμίσησε – το οποίο συνοδεύει το (τυχόν …) επόμενο βήμα του «δικέφαλου» στο Γιουρόπα Λιγκ, αποτελεί ήδη θέμα αναλυτικών συζητήσεων. Στην Τούμπα πάντως, αποτελεί και πρόσθετο κίνητρο για παράγοντες, προπονητές και παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με τις ανάλογες βέβαια, θέσεις και σκέψεις …
Χωρίς αυτά τα 2.000.000 ευρώ ο «δικέφαλος» θα συνεχίσει μεν την πορεία του. Με την «δαμόκλειο σπάθη» δε, να επικρέμεται των κεφαλών του! Συν τοις άλλοις μάλιστα, είναι κι ιδιαίτερα δύσκολη η εξοικονόμηση του συγκεκριμένου ποσού από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες λειτουργίας της βεβαίως, βεβαίως ! Θα πρέπει, να συνεχίσει τις δραματικές περικοπές. Θα πρέπει, να λησμονήσει τις εντυπωσιακές μεταγραφές. Και θα πρέπει, να αποφασίσει και για νέες αλλαγές στο ρόστερ της. Ο νοών νοείτω …
Δεν είναι δε και η ευκολότερη προσπάθεια, να κατορθώσει – επειδή περί κατορθώματος θα πρόκειται – να αποκλείσει την Ουντινέζε. Ο ΠΑΟΚ διάγει μια μεταβατική αγωνιστική περίοδο. Με δραματική μείωση της ισχύος του. Με τραγικές απώλειες βασικών παικτών. Και με υπερβολική κόπωση για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλείται όμως, να την κατορθώσει. Και τούτο ως μοναδική ασφαλής και μη επώδυνη διέξοδο από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο ακόμη, περιφέρεται.

pamesports

Doomlord είσαι εδώ?
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

300.000 είναι το μπόνους συμμετοχής, αν περάσουμε στους 16. Συν το 1.700.000 που έχουμε πάρει ως τώρα.
Ο αρδ είναι ελλπώς ενημερωμένος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”