Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από thodoris31 »

Μπαίνω και εγώ στο τοπικ!!! ;)

Εδώ ασβεστοχωρι δεν έχουμε 3 μέρες σχολείο λόγω χιονιων ..το έχει στρωσει :opaokara:
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Δημοσίευση από VagosPaok »

Eμεις απο τη προηγουμενη τεταρτη εχουμε να παμε και ουτε αυριο και μεθαυριο θα εχουμε.Απο την αλλη εβδομαδα βλεπουμε... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Min sas noiazoun ta Genikis. Koitakste na diavasete,na grapsete oso kalitera mporeite,mallon oso 8elete. ;)
Ki otan me to kalo er8ei o kairos na simplirosete mixanografiko(sas eyxomai na pane ola teleia) na to simplirosete me vasei tis protimiseis sas. Min akoute kanenan,psax8eite(rotiste,diavaste sto internet klp) kai dialekste eseis ayto pou 8eoreitai kalitero. An valete kati pou den 8elete einai vevaio oti 8a to metaniosete. ;)

YG Sorry gia ta greeklish,molis egkatestisa Ubuntu sto pc kai den exo perasei akoma ellinika sto sistima. :P
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει κανεις αλλα θα ηθελα την γνωμη σας...ως πρωτη επιλογη θα βαλω νηπιαγωγων θεσσαλονικης...αθηνα δεν θα δηλωσω καν γιατι την εχω σιχαθει και θελω να ανεβω πανω...μετα ομως δεν ξερω ως δευτερη επιλογη τι να βαλω...γυμναστικη ακαδημια θεσσαλονικη ή νηπιαγωγων ιωαννινα ή βολο?????θελω να ειμαι κοντα στην θεσσ και για την ΠΑΟΚΑΡΑ...οποιος ξερει απο φοιτητικη ζωη σε γιαννενα κυριως ας πει κατι..
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Εγώ θα θελα να μου κάνει κανείς καμιά σύγκριση πολυτεχνείο Βόλου με Ξάνθης. Και τι παίζει με την φοιτητική ζωή. Θα το εκτιμούσα.
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

oυτε σημερα school! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

θα πω στους μαθητές, να μη χαίρονται που χάνουν σχολείο
και να κοιτάξουν τί γίνεται γύρω στην κοινωνία
να δουν ότι δεν έχουν μέλλον σε αυτή τη χώρα αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά προς το καλύτερο
να δουν ότι οι γονείς τους παλεύουν κάθε μέρα όχι για τους ίδιους, αλλά για τα παιδιά τους
να ξεσηκωθούν κι αυτοί και να ξεσηκώσουν και τους καθηγητές τους οι οποίοι κοιμούνται σε μεγάλο ποσοστό

να κοιτάξουν να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη και την επαναστατικότητά τους

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΕΣΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΨΩΡΟΛΕΦΤΑ! ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ! ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι κίνημα αθλητικο-κοινωνικό! κάντε τα σχολεία αμπαλαέα μπας και ξυπνήσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί-βολεψάκηδες
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Την Τρίτη αποφασίσαμε να κάνουμε αποχή και να κατέβει όποιος θέλει στο στο Σύνταγμα...
Απο τα 250 παιδιά του σχολείου, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπήκε για μάθημα (και φυσικά δεν απειλήσαμε κανέναν..Η πόρτα ήταν ανοιχτή για όποιον ήθελε να μπει..)
Κατεβήκαμε 20 παιδιά στο Σύνταγμα (Λίγοι/Πολλοί, τουλάχιστον κάποιοι κατεβήκαμε)

Σήμερα, ξανακάναμε αποχή...
Θέλαμε να ξανακατέβουμε στο Σύνταγμα, αλλα δεν μπορούσαμε γιατί δεν υπήρχαν λεωφορεία..
Σήμερα, απο τα 250, 5-6 παιδιά μπήκαν για μάθημα....

Δεν ξέρω άμα είναι σωστό αυτό που κάνουμε, αλλα εγώ προσωπικά νιώθω οτι δεν είμαστε πρόβατα όπως μας θέλουν, και παλεύουμε όπως μπορούμε....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αποψη μου ειναι οτι οταν κανεις κατι το θεμα ειναι η συμμετοχη...Το να κανω αποχη για να παμε 20 ατομα στο Συνταγμα δεν μου λεει κατι..Να το κλεισω για να παμε ολοι ναι...

Το κλεινω και τι εγινε???Δε δειχνω κατι...
Απεχω και τι εγινε???

Απεχω και κατεβαινω μαζικα δειχνω κατι...Αλλα να το κλεισω και να πανε 20 ατομα μου δειχνει μια εικονα μπερδεμενη..Παντα ημουνα της οσο πιο γινεται μεγαλυτερης συμμετοχης σε κατι που θελω να δειξω αντιθεση..Θα μου πεις εσυ πηγες..Θα αλλαξω τα μυαλα των αλλων για να ερθουν???
Αμα υπαρχει σοβαρο προβλημα πρεπει να ευαισθητοποιησω και τους αλλους..
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Και εγώ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα ήθελα να πάμε όλοι μαζί..Αλλα δεν είναι εύκολο αυτό..
Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να το καταφέρουμε και αυτό κάνουμε......Και ήδη έχουμε καταφέρει αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που, απο τα 250, τα 150 μπαίνανε για μάθημα, και 4-5 πηγαίναμε για πορεία....
Αλλά ξέρεις υπάρχουν και ορισμένα μυαλά που δεν, απλά δεν..Νοιάζονται μόνο για την πάρτυ τους...
Αλλα όταν βλέπεις οτι απο τους 20 καθηγητές, οι 2-3 απεργούνε..
Λες, ρε μπας και μας δουλεύουν, αν είναι έτσι όπως τα λένε, τότε γιατί αυτοί μας απειλούνε με τις απουσίες και δεν κινητοποιούνται.....
Ναι δεν λέω, είναι δικαίωμα τους να μην απεργήσουν, αλλα όταν κάποια παιδιά τους βλέπουν να έρχονται στην δουλειά τους κανονικά, και μάλιστα να μας "κράζουν" που κάνουμε αποχή, τότε το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο, γιατί αρχίζουν και λένε οτι εμείς τους δουλεύουμε και οτι απλά θέλουμε να χάσουμε μάθημα....

1 φορά πραγματικά τρελάθηκα με αυτό που είδα..
Ημέρα κατάληψης για το σχολείο..Κατεβήκαμε 180 παιδιά για πορεία στο Πέραμα, και στην διαδρομή ήρθε και το άλλο ΓΕΛ της περιοχής και το ΕΠΑΛ...
Αποτέλεσμα?
Γύρω στα 600 παιδιά πορεία..Αυτό ναι..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειδες πως φαινεται η διαφορα???Αλλο 20 αλλο 600...

Τωρα για τους καθηγητες ειναι αλλο το ζητημα...Εργαζομενοι ειναι που κανοντας απεργια χανουνε λεφτα...Με 2-3 απεργιες το μηνα αμα χανεις κανενα 100αρι πως θα ζησεις οικογενεια??Δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι απλα.
Οι απεργιες τυπου γσεε-αδεδυ ειχανε φτασει να γινονται σιγουρα μια τη βδομαδα και αμα χασει ο αλλος 4 μεροκαματα το μηνα τι λεφτα θα παρει???

Να κανεις μια πανελλαδικη απεργια πιστευω θα συμμετεχουν ολοι...Αλλα μια απεργια στην αθηνα καθε βδομαδα δε λεει κατι.Δεν μπορει ο καθε καθηγητης να χανει ετσι μεροκαματο..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αδερφέ μεγάλη κουβέντα ανοίγεις για τους καθηγητές και τις απεργίες...
εγώ είμαι δάσκαλος αναπληρωτής χωρίς οικογένεια και παιδιά.

με 2ήμερες απεργίες δεν ίδρωσε κανένα αυτί.
μόνη λύση θα ήταν η πανελλαδική απεργία διαρκείας, αλλά επειδή είμαστε στο απροχώρητο οικονομικά, λύση βλέπω μόνο τη λευκή απεργία, ή να πάρουμε τις πέτρες

εγώ προσωπικά κάνω ήδη το δεύτερο

theoPAOK στους καθηγητές σου να πεις ότι αυτοί τόσα χρόνια με τους απίθανους που ψήφιζαν έφεραν την κατάσταση εδώ που την έφεραν
να τους κάνετε ρόμπες ρε και μη μασάτε

φεύγω για σύνταγμα
καλή λευτεριά
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δεν διαφωνώ...Έχουν ανάγκη τα λεφτά, όπως όλοι μας...
Απλά, γιατί πρέπει να μας φωνάζουν και να μας απειλούν εμάς που προσπαθούμε να κάνουμε κάτι και όσους συμμετέχουν.....Αυτό δεν καταλαβαίνω..
ΠΧ: Ο διευθυντής μας... Αλήτες, τραμπούκους, υποκινητές... :?

@danirifle Μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ...Αλλα πως...
Βέβαια,την Τρίτη που πήγα..Έγινα παπί απο πάνω εως κάτω....αλλα δεν πειράζει.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εμείς Κυριακή θα πηγαίναμε εφταήμερη και ξαφνικά χθες μας είπαν ότι ακυρώνεται γιατί είμαστε ένα άτομο κάτω από το όριο... :shock: Τους @#%& ή δεν τους @#%& ;;;
Το σχολείο από Δευτέρα λοιπόν μάλλον θα είναι κλειστό.. 8-)
Και να πω την αμαρτία μου για την εκδρομή δεν πολύ καίγομαι.
Εντάξει θα ήταν εφτά ημέρες καλοπέρασης που όμως θα στοίχιζαν τόσο στο διάβασμα, όσο και στο οικονομικό μιας και τα 4 κατοστάρικα που θα χρειαζόμουν δεν περισσεύουν, ίσα ίσα το αντίθετο. Άλλωστε εκδρομές μπορείς να πας όποτε θέλεις..
Το σπαστικό ήταν ότι το θυμήθηκαν μόλις 3 μέρες πριν φύγουμε, την ώρα που ήδη κάποιοι είχανε μπει σε κόπο και έξοδα για τις ετοιμασίες της εκδρομής.
Κι όλα αυτά την ώρα που το διπλανό λύκειο πηγαίνει με 27 άτομα κάτω από το όριο. :evil:
Από Δευτέρα τα καλά... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

κλείνετε το σχολείο επειδή δεν θα πάτε εκδρομή?

Θα υποθέσω πως όλα τα άλλα τα έχετε λυμένα ( ελλείψεις βιβλίων, καθηγητών, υποδομών, θέρμανσης, εκπαιδευτικής ύλης, εκπαιδευτικό σύστημα κλπ κλπ κλπ).
Εσύ και οι συμμαθητές σου είστε από τους λίγους τυχερούς Έλληνες μαθητές!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”