László Bölöni
Re: László Bölöni
lamosas έγραψε:Το ότι θεωρώ ότι ο προπονητής έκανε λάθος προσέγγιση σε ένα ματς δεν σημαίνει ότι είναι λίγος και τιποτένιος. Από την άλλη για όλα τα παιδάκια που με την πρώτη κριτική που γίνεται σε οποιονδήποτε μέσα στον ΠΑΟΚ, σκίζουν τα ρούχα τους, δυστυχώς μπορώ να πω με βεβαιότητα πλεον, πως ο κύριος λόγος για τον οποίο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ήταν γιατί σχεδόν το σύνολο του κόσμου ξυπνούσε και κοιμόταν με το: οι ΖΖ ξέρουν.
Λάθος προσσέγγιση το λέμε εμείς..
Ήταν όμως?
Δεν νομίζω πως είμαστε οι κατάλληλοι να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση..
Θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει ταμπούρι....
Το θέμα είναι πως η ομάδα ήταν γυμνή..με 2 αλλαγές μέχρι το 28 και να χάνεις και 0-2 δεν μπορείς να κάνεις και θαύματα...
Τα βλέπουμε εύκολα εμείς απο τις εξέδρες και απο την τηλεόραση..
Αλλα εμείς βλέπουμε 11 παίχτες να τρέχουν απλώς σε συγκεκριμένες θέσεις..
Όλα αυτά τα λέω φιλικά, και προς θεού δεν έχω κάποιο "πρόβλημα" μαζί σου..
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ:
8.21 Μηνύματα που επιτίθενται σε μέλος ή μέλη του forum χρησιμοποιώντας λέξεις η εκφράσεις που αν και δεν είναι υβριστικές ή προσβλητικές για τους χρήστες στους οποίους απευθύνονται παρόλα αυτά δημιουργούνε προσωπικές αντιπαραθέσεις που διαταράσσουνε την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και προκαλούνε τα παράπονα των άλλων χρηστών (π.χ. ανταλλαγή υποτιμητικών σχολίων μεταξύ χρηστών).
Gika
8.21 Μηνύματα που επιτίθενται σε μέλος ή μέλη του forum χρησιμοποιώντας λέξεις η εκφράσεις που αν και δεν είναι υβριστικές ή προσβλητικές για τους χρήστες στους οποίους απευθύνονται παρόλα αυτά δημιουργούνε προσωπικές αντιπαραθέσεις που διαταράσσουνε την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και προκαλούνε τα παράπονα των άλλων χρηστών (π.χ. ανταλλαγή υποτιμητικών σχολίων μεταξύ χρηστών).
Gika
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
++++++++++++++lamosas έγραψε:ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ:
Gika
- crabsody_in_blue
László Bölöni
Ρε παιδια μπηκαμε τελειως αδιαβαστοι στο ματς. Ολος ο κοσμος ξερει οτι αυτο που κανει ο gay με βαλβερδε ειναι να πιεζει πολυ ψηλα απο την αρχη για να κλεψει και να αιφνιδιασει. Φυσικα δεν αντεχει και πολυ σε αυτον τον ρυθμο. Εσι την πατησαμε και περσυ. Τοτε ηταν ο Κοντρερας τωρα γκαρσια. Δεν γινεται καθολου μελετη του αντιπαλου; Εστω η στοιχειωδη;
Maedhros έγραψε:Λευτερια στον Αλεφαντο!lamosas έγραψε:ΑΠΑΓΑΡΟΝΕΥΟΝΤΑΙ:
Gika

(ήθελα να δω αν θα το προσέξετε..

τί να πω.. όντως δεν έχουμε και ντάνι άλβες..
τον άλλο το μικρό θα το δούμε να παίρνει παιχνίδια?
με το σνάου ίσως κερδίζεις για ένα ματς, αλλά με το μικρό ίσως κερδίσεις το μελλοντικό σου δεξί μπακ
με το σνάου ίσως κερδίζεις για ένα ματς, αλλά με το μικρό ίσως κερδίσεις το μελλοντικό σου δεξί μπακ
- desperando
- Επικοινωνία:
αττική είμαι αδερφέ. είναι κάπως δύσκολο.
και να τον δω εγώ, έγινε κάτι?
για το μέλλον της ομάδας μιλάμε
Δεν πιστευω πως ειναι παιγνιδι για ντεμπουτο μικρου.Δεν ειδες πως χαθηκε ο Σταφυλιδης,στα δεξια με τον gayρο?danirifle έγραψε:τί να πω.. όντως δεν έχουμε και ντάνι άλβες..
Θεωρω,πως,αναγκαστικα,δεν μπορουμε να παμε με αλλον δεξια.
νταξ, όντως θα είναι δύσκολο ματς για τα μπακ μας
ίσως γι αυτό τον προτιμάει ο μπολόνης, λόγω της εμπειρίας του
γιατί περιμένει να δεχτούμε πίεση από κει
απλά με ανησυχεί το ότι και μετά τον τραυματισμό ετό, περίμενα να τον βάζει για να πάρει κάποια ματς στα πόδια του. είναι πάνω από 20 νμζ. και μέχρι να βγει ο σταφ ήταν ο πιο ελπιδοφόρος "μικρός" μας
ίσως γι αυτό τον προτιμάει ο μπολόνης, λόγω της εμπειρίας του
γιατί περιμένει να δεχτούμε πίεση από κει
απλά με ανησυχεί το ότι και μετά τον τραυματισμό ετό, περίμενα να τον βάζει για να πάρει κάποια ματς στα πόδια του. είναι πάνω από 20 νμζ. και μέχρι να βγει ο σταφ ήταν ο πιο ελπιδοφόρος "μικρός" μας
- desperando
- Επικοινωνία:
η ομαδαπαιζει αρκετα παιχνιδια κατω στην αττικη οπυ μπορεις να πας.danirifle έγραψε:αττική είμαι αδερφέ. είναι κάπως δύσκολο.
οσο για τους πιτσιρικαδες δυστυχως δεν μπορουν ολοι να ειναι το μελλον της ομαδας μας, πρεπει να πολεμησουν για να παρουν εστω και ενα λεπτο συμμετοχης και ο προπονητης εχει δειξει οτι οποιος αξιζει παιζει.
κανενα 18χρονο δεν θα παιξει αν δεν αξιζει απλα και μονο για να ικανοποιηθει η γκαυλα μας να δουμε πιτσιρικια στην ομαδα