Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από gika »

Χα.. Τώρα που πες ΑΟΔΕ..
Η πόρνη η καθηγήτρια είπε στη μάνα μου ότι με έπιασε με σκονάκι... Αλλά μου τη χάρησε λέει και μου πήρε το σκονάκι μόνο χωρίς να μου μηδενίσει το γραπτό.. :shock: :shock: Η φάση είναι ότι ποτέ δεν έγινε τέτοιο σκηνικό και μάλλον με μπέρδεψε.. :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Προπαγάνδα..
σκουλήκι είναι?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

χου νόουζ; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Χου νόουζ...
Ύποπτο..Κρύβει την ταυτότητα της...
Ντρέπεται δηλαδή γι αυτό που είναι..
Νταξ, σκώληκας είναι..
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

@theoPAOK
αργα ειναι να αλλαξω σχολειο..δεν εχει καποιο ιδιαιτερο νοημα..και το χειροτερο ειναι πως στης γενικης μονο το δικο μας τμημα χαντακωσαν σε ολα τα μαθηματα...
ΜΟ τμηματος φυσικη 9 και ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ 11 ενω στις αλλες ταξεις η κοινωνιολογος τους εβαλε 17αρια ενω εγραφαν 7...τι να πεις...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γκαντεμιά..
Αλλά για γενικής χέστηκες κι όλας..
Αν έχεις στόχο το πανεπιστήμιο δεν σε ενδιαφέρει και τόσο..
Ξέρω παιδί που πέρασε ΠΡΩΤΟΣ στη Μηχανολόγων Μηχανικών Θεσ/νίκης πριν 3 ή 4 χρόνια, και έβγαλε απολυτήριο 15.5... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Το θέμα είναι ότι για να φύγεις στο εξωτερικό σε παίρνουνε με το απολυτήριό σου και όχι με το βαθμό των πανελληνίων. Επίσης όταν ψάχνεσαι για δουλειά αργότερα ο εργοδότης είναι πιθανότερο να πάρει κάποιον με υψηλό απολυτήριο (υπό φυσιολογικές συνθήκες και υποθέτωντας ότι η κρίση μέχρι τότε θα έχει περάσει... :D ).
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

elpaoki έγραψε:@theoPAOK
αργα ειναι να αλλαξω σχολειο..δεν εχει καποιο ιδιαιτερο νοημα..και το χειροτερο ειναι πως στης γενικης μονο το δικο μας τμημα χαντακωσαν σε ολα τα μαθηματα...
ΜΟ τμηματος φυσικη 9 και ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ 11 ενω στις αλλες ταξεις η κοινωνιολογος τους εβαλε 17αρια ενω εγραφαν 7...τι να πεις...
Το ξέρω, πλάκα έκανα :mrgreen: :mrgreen:
Βέβαια, απ ότι λες, είναι όντως ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ οι καθηγητές σας..
Το δικό μας τμήμα, το οποίο έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος για κάθε καθηγητή, κάτω απο 14 δεν έβλεπες....
Ούτε σε γενική ούτε σε κατεύθυνση....
Αλλα, είναι αυτή η ταναπου η γκαντεμιά..
Άμα δεν σε θέλει..δεν...
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι 3 μήνες υπομονή..
Μετά μπορείς να βγάλεις το άχτι σου πάνω τους..Αμάξια έχουν, σπίτια έχουν... :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

@theoPAOK

μα εμεις για αυτο τον λογο μας χαντακωσαν ολους...γιατι ειμαστε το χειροτερο τμημα...τα αγορια κανουν καφριλες αγριες(εννοειται και εχει τεραστια πλακα αλλα μεχρι ενα σημειο μπουκαλια,φρουτα,κιμωλιες πετανε στην καθηγητρια πανω της..την τελευταια μερα πριν κλεισουμε για χριστουγεννα ειχαμε ανοιξει ολοι τις ομπρελες μας ,τις πεταξαν καπακια απο μπουκαλια και μετα τραγουδουσαμε τα καλαντα)..αλλα αυτο το κανουμε σε μια καθηγητρια αλλα μας εχουν παρει με κακο ματι ολοι...παντως αυριο και μεθαυριο καλα θα περασουμε.χειροτερα θα γινουν τα πραγματα στο μαθημα της..
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Χαχα, έτσι, να τους κάνετε να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα... :lol: :lol: :twisted:
Κουμάντο στα σχολεία κάνουν οι μαθητές.. 8-) :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

ετσι ακριβως...καλα μολις τελιωσουμε θα γινει χαμος.οχι τωρα οτι δεν γινεται...μανταρινι και μπανανα τις εχουν ερθει στην μαπα της και κιμωλιες και μπουκαλια συνεχεια...τωρα εχουν βρει και ενα καινουριο κολπακι και πετανε κατω συνεχεια τα θρανια και τις καρεκλες (βεβαια με αυτο εχουμε πονοκεφαλο αλλα ενταξει).εχουν κανει και συστηματα πως θα καθονται,τι θα κανουν ..οργανωση φουλ...και την παρασκευη την εχουμε αυτην και εχει βαλει και 6 ....
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Και που είναι το παράξενο και σας βάζουν 6 κ 7.....
Μια κανονική τάξη σε ελληνικό σχολείο είσαστε.... :twisted:

Πέρα απ την πλάκα, αν ήμουν καθηγητής και με έκαναν τέτοια πράγματα..Θα τους άρχιζα στις φάπες έναν έναν... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

χαχαχαχα...παντως οσο υπερβολικο και αν ακουγεται πραγματικα μας εχουν στην μπουκα ενω αυτα τα κανουμε μονο σε αυτην και εννοειται δεν ξερουν οι αλλοι οτι της κανουμε τετοια..παντως στην αρχη της χρονιας και τα ειχαν κανει μ@@@ τα αγορια και μετα την βγαλαμε την καθηγητρια χαζη και τρελη στον διευθυντη...χαχαχα
παντως καποια τωρα εχουν αρχισει και κουραζουν...
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

:lol: :lol: :lol: Αυτά είναι...
Συνεχίστε καλά μου παιδιά... :twisted:
Για το καλό του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος ( :lol: :lol: :lol: ) παλεύεται....
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

:lol: :lol: :lol:
εγω προσωπικα δεν κανω τιποτα και γενικα τα κοριτσια...βεβαια οχι οτι με χαλαει ο χαβαλες αλλα μεχρι ενα σημειο γιατι μετα παραγινονται καφροι....αλλα ομως τα σκεφτομαστε ολοι αυτα αλλα μετα λεμε οτι σε αυτην αξιζουν πραγματικα ολα αυτα... :lol: :lol:
4 παιδια ειχαν παρει 5ημερη απο αυτην (μεχρι τωρα 8 ατομα εχουν φαει μονοημερη και πανω αποβολη απο αυτην) που ουσιαστικα τους πηρε η μπαλα,εγινε ολοκληρος χαμος στο σχολειο για 3 μερες και την επομενη μερα ερχεται και συμπεριφερεται σαν να μην εχει συμβει τιποτα...ε δεν προκαλει δηλαδη????
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”