Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στην άποψή μου έγραψα ότι έχω αυτήν την αίσθηση, χωρίς φυσικά να έχω αποδείξεις. Δεν είμαι τέλειος, επομένως μπορεί κάλλιστα να κάνω λάθος. Το ποδόσφαιρο είναι πάθος και υπό καθεστώς πάθους οι εκτιμήσεις μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορώ να συνεχίσω με τέτοιες απόψεις. Αποδέχομαι πλήρως οποιαδήποτε συνέπεια. Να με συγχωρείτε αν δημιούργησα πρόβλημα. Ένας βλάκας λιγότερο.
Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς ότι το τέλος μια καλής ομάδας έφτασε και ότι μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος θα βλέπεις εξάρσεις καλής απόδοσης και αποτελεσμάτων.
Όμως...ποτε δεν είναι αργά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Δευ 06 Φεβ 2012, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε φίλε city άμα δεν θες, μην διαβάζεις τις απόψεις των άλλων. Να μάθεις να είσαι σε θέση να αντιμετωπίζεις με επιχείρηματα και χωρίς μαγκές τους άλλους.
Όσο για τον Αποστόλη, μοντ είναι ότι θέλει λέει. ΤΕΛΟΣ.
Για το ματς θα πω, πως είναι από τις πολύ λίγες φορές που ενώ μας πήδηξαν στην Τούμπα έχουμε γράψει μόνο 15 σελίδες!
Απο που συμπέρανες οτι δεν μάθαμε να χάνουμε; Εχει καμία σχέση το να αναγνωρίζεις την ηττα με το λες (και να επιμενεις κιολας) οτι η ομαδα εκατσε να χασει;
Αν τυχόν ελεγες αυτες τις πιπες ΕΞΩ απο το γήπεδο της Τουμπας ακόμα ξύλο θα ετρωγες και ο πρώτος που θα σε αρχιζε θα ήμουν εγώ.
Παιδια, ας χαλαρώσουμε όλοι και ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το ποδόσφαιρο όπως πραγματικά είναι και όχι οπως θα θέλαμε να είναι...
Ποιο το ελεγχουν, τι χρήμα παίζει κλπ κλπ. Η ταινίες και τα σενάρια επιστημονικης φαντασίας αντιγραφουν την πραγματικη ζωή και όχι το αντίθετο.
Και σας παρακαλώ, αν δεν ξέρουμε περί στησιμάτων, ας μην μιλάμε... Και το λέω και για τις δύο πλευρες. Και για οσους το πιστευουν, και για οσους δεν το πιστευουν.
Υπαρχουν πολλά στησίματα: Στήσιμο διατητη χωρις αναμιξη ομαδας, προσυννενοημένο μέσω προέδρων, στήσιμο μεμονομενων παιχτών, στήσιμο μεμονομενων παιχτων που χρησιμευουν ως "παπαγαλακια" της διοικησης...
Αποδεδειγμένα αυτά και ισχύουν για όλο το ποδοσφαιρικο γιγνεσθαι ανα τον πλανητη. Το να θεωρούμε ότι η ομαδα μας δεν συμμετείχε ποτέ στην ιστορία της (ηθελημενα ή αθελα της) σε τετοια παιχνίδια, είναι σαν να θέλουμε να αποδείξουμε ότι η γη δεν είναι στρόγγυλη.
Δεν υιοθετώ καμία άποψη, καθώς αποδείξεις για τον περισσοτερο κόσμο δεν υπάρχουν, παρά μόνο για τους μυημένους και πολύ κοντινούς.
Το ότι ο Γκαρσια εκανε σουτ στο δοκαρι, δεν λεει τίποτα για το αν στηθηκε ή οχι το ματς... Δεν το ξερουμε και ουτε θα το μαθουμε ποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Δευ 06 Φεβ 2012, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
georgedoulk έγραψε:Ρε bane κανε μας τη χαρη επιτελους.
Απο που συμπέρανες οτι δεν μάθαμε να χάνουμε; Εχει καμία σχέση το να αναγνωρίζεις την ηττα με το λες (και να επιμενεις κιολας) οτι η ομαδα εκατσε να χασει;
Αν τυχόν ελεγες αυτες τις πιπες ΕΞΩ απο το γήπεδο της Τουμπας ακόμα ξύλο θα ετρωγες και ο πρώτος που θα σε αρχιζε θα ήμουν εγώ.
Η υπόμονη εχει και τα όρια της.
Για αυτό είμαστε εδώ που είμαστε. Σε όλα τα επίπεδα, γιατί μιλάμε έτσι και δεν αποδεχόμαστε τις απόψεις των άλλων. Αν θέλεις μπορώ να κατέβω αν και δεν μου το επιτρέπει η συμπεριφορά μου στο επίπεδό σου.
Δεν επιπένω απλά είναι η αποψή μου. Αν ξέρατε εσείς του γηπέδου να χάνετε δεν θα μπαίνατε κάθε λίγο για ΝΤΟΥ και θα βρίζατε συνέχια παίχτες, προπονητές, προέδρους.
Maximus έγραψε:Παιδια, ας χαλαρώσουμε όλοι και ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το ποδόσφαιρο όπως πραγματικά είναι και όχι οπως θα θέλαμε να είναι...
Ποιο το ελεγχουν, τι χρήμα παίζει κλπ κλπ. Η ταινίες και τα σενάρια επιστημονικης φαντασίας αντιγραφουν την πραγματικη ζωή και όχι το αντίθετο.
Και σας παρακαλώ, αν δεν ξέρουμε περί στησιμάτων, ας μην μιλάμε... Και το λέω και για τις δύο πλευρες. Και για οσους το πιστευουν, και για οσους δεν το πιστευουν.
Υπαρχουν πολλά στησίματα: Στήσιμο διατητη χωρις αναμιξη ομαδας, προσυννενοημένο μέσω προέδρων, στήσιμο μεμονομενων παιχτών, στήσιμο μεμονομενων παιχτων που χρησιμευουν ως "παπαγαλακια" της διοικησης...
Αποδεδειγμένα αυτά και ισχύουν για όλα τα ποδοσφαιρικα παιχνιδια ανα τον πλανητη. Το να θεωρούμε ότι η ομαδα μας δεν συμμετείχε ποτέ στην ιστορία της (ηθελημενα ή αθελα της) σε τετοια παιχνίδια, είναι σαν να θέλουμε να αποδείξουμε ότι η γη δεν είναι στρόγγυλη.
Δεν υιοθετώ καμία άποψη, καθώς αποδείξεις για τον περισσοτερο κόσμο δεν υπάρχουν, παρά μόνο για τους μυημένους και πολύ κοντινούς.
Το ότι ο Γκαρσια εκανε σουτ στο δοκαρι, δεν λεει τίποτα για το αν στηθηκε ή οχι το ματς... Δεν το ξερουμε και ουτε θα το μαθουμε ποτε.
Ειναι γεγονος ομως οτι αλλο Ζαγορακης και αλλο Βρυζας! Αλλο καραβι? Αλλα μυαλα? Σιγουρα για το καλο του ΠΑΟΚ! Η αληθεια ειναι οτι με το σταυρο στο χερι στη Σουπερλιγδα της Ελλαδος δεν πας μπροστα και απο οτι φαινεται ο νεος μας προεδρος(κ ο αντιπροεδρος....) το ξερει καλα! Οτι και αν γινει συνεχιζουμε την στηριξη για να ξαναερθουν οι (πιο) ασπρες μερες!
theoPAOK έγραψε:Πως πας αύριο σχολείο να ούμε... Πωωωω............... Όχι τίποτα άλλο, αλλα φοβάμαι μην δεν αντέξω ορισμένους και αρχίσω τις μπουνιές...
To είχα πει... Άντεξα μόνο 4 ώρες.... Και φυσικά δεν αντέδρασα για την καζούρα, αλλα για ένα κωλοπαίδι που κάθε 2 λεπτά φώναζε βου βου βουλγαροι...... Δεν ξέρω αν έκανα σωστά, αλλα το ευχαριστήθηκα..
theoPAOK έγραψε:Πως πας αύριο σχολείο να ούμε... Πωωωω............... Όχι τίποτα άλλο, αλλα φοβάμαι μην δεν αντέξω ορισμένους και αρχίσω τις μπουνιές...
To είχα πει... Άντεξα μόνο 4 ώρες.... Και φυσικά δεν αντέδρασα για την καζούρα, αλλα για ένα κωλοπαίδι που κάθε 2 λεπτά φώναζε βου βου βουλγαροι...... Δεν ξέρω αν έκανα σωστά, αλλα το ευχαριστήθηκα..
οποιος γραφει για ΠΑΟΚ και στησιμο ειναι το λιγοτερο στημενος ο ιδιος...ακομα πιο στημενοι αυτοι που δε σβηνουν τετοια ποστ απο ΠΑΟΚτσηδικο(???) φορουμ...
υγ μπανε ποιοι ειναι οι εσεις??εσυ τι ομαδα δηλωνεις??