Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

ΚΡΕΣΙΤΣ
3
3%
ΜΑΛΕΖΑΣ
3
3%
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ
1
1%
ΛΙΝΟ
1
1%
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
3
3%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
4
4%
ΛΑΖΑΡ
35
35%
ΓΚΑΡΣΙΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΦΩΤΑΚΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΑΛΑΦΑΣ
44
44%
ΡΟΜΠΕΡ
2
2%
ΙΒΙΤΣ
3
3%

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ronaldo »

δηλαδη digital πιστευεις οτι ο ΠΑΟΚ εχει τοσο μεγαλη ομαδα που χανει μονο αν στηθει??
εσυ σε λιγο θα ερθει καμια μπαρτσα μεσα στην τουμπα και αμα χασουμε θα λες οτι στηθηκαμε

ο γαυρος εχει καλυτερη ομαδα
θα μπορουσε και να χασει βεβαια γιατι δεν νικαει παντα η καλυτερη ομαδα
εισαι 18 και επειδη εμαθες οτι καποια ματς στηνονται πιστευεις οτι ολα στηνονται

δεν ειναι ετσι
χχχχχχχχχχχχχχ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Είδα το ματς Αθήνα. 5 εμείς 40 αυτοί.

Συμπεράσματα.

1. Ο Γαύρος μπροστά δεν πιανόταν. Πίσω δεν ιδρωσε.
2. Έριξε 2 στο 20 και έκανε fair play και συντήρηση δυνάμεων 1 1/2 ημίχρονο.
3. Δεν μας ηθελε και η μπάλα αλλά αν τη βαζαμε στο πλεχτο θα σκύλιαζε κι αλλο ο γαυρος.
4. Παίζαμε με 17χρονο αρίστερό μπακ ως δεξιό, μπακ τον Μπαλάφα, χωρίς φορ και φωτάκη στα χαμένα. Νταριο για μενα ευθυνεται (αν μπορω να το πω) στο πρωτο. Στο δευτερο γκολ ο μικρός επρεπε να κανει φαουλ εξω απο την περιοχη.
5. Ειχα την αίσθηση πως όποια στιγμή θέλανε το παστελόνανε.
6. Οι γαυροι ειχαν αφηνιάσει στο μαγαζί. Ζητουσαν διασυρμό. Και λογικό ειναι... Τα κλαρίνα που κανανε 3 χρονια με μας θα τα πληρωσουμε ακριβα.
7. Η διαιτησία από την tv δεν φάνηκε να επιρρεάζει αποτέλεσμα.
8. Ειναι προφανές πως δεν τον πιανουμε τον γαυρο με ομαδα μιση και χωρις παγκο. Προτιμω το βαζελο στα πλει οφ. Αν δεν σηκωσουν τιτλο διαλυθηκανε.

9. Αυτα και ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Othin έγραψε:Σε ένα ματς με σοβαρό αντίπαλο και τον Εττό απόντα η δεξιά μας πλευρά ήταν ανύπαρκτη. Δεν φταίει φυσικά ο Σταφυλίδης που αναγκαστικά κλήθηκε να παίξει με ανάποδο πόδι, αλλά την επόμενη φορά που κάποιοι θα θελήσουν να κράξουν πάλι τον Βραζιλιάνο ας θυμηθούν τον αποψινό αγώνα. Από τη στιγμή που και ο άλλος Βραζιλιάνος στα αριστερά έκανε άσχημο παιχνίδι, βρεθήκαμε να προσπαθούμε να πετάξουμε χωρίς... φτερά.
Ο γάβρος μας κέρδισε παίζοντας όπως θα έπρεπε να παίξουμε εμείς. Να παραχωρήσουμε δηλαδή ανούσια κατοχή, να πιέζουμε ψηλά και να χτυπάμε στις αντεπιθέσεις. Ο Βαλβίδας αποδείχθηκε καλός μαθητής. Βέβαια, τους έκατσε και το ματς. Με 2-0 (με τύχη αλλά και με την κλάση των παικτών του) στο εικοσάλεπτο, δικαιώνεται κάθε τακτική. Ειδικά όταν κάνεις και δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ημίωρο και μάλιστα στις θέσεις που δεν έχεις άλλες επιλογές! Εφόσον δεν μπήκε και το γκολ σε μία από τις 2-3 καλές φάσεις που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, μετά πολύ δύσκολα θα άλλαζε κάτι. Κρίμα γιατί πιστεύω πως με 2-1 στο ημίχρονο θα βλέπαμε τουλάχιστον ένα πολύ ενδιαφέρον σαρανταπεντάλεπτο. Αν φυσικά ο αηδιαστικός γιάχος δεν αναλάμβανε... ακόμα μεγαλύτερη πρωτοβουλία. Με το ματς στο 0-2 και χωρίς να χρειαστούν τη βοήθειά του αυτός ξεβρακώθηκε από μόνος του, από την αγωνία του να δείξει το χρώμα της κυλόττας του και να πάρει ανώδυνα τα εύσημα από τον χοντρό. Θετικό το ότι δεν υπήρξαν ακραίες αντιδράσεις από τους...μπερδεμένους.
Σε αυτόν τον αγώνα (αλλά σε κανέναν άλλον μέχρι τώρα) φάνηκαν επίσης οι απουσίες των Κοντρέρας-Βιεϊρίνια. Θα άξιζε όμως η παραμονή τους για ένα ματς (άντε τρία με αυτά της Ουντινέζε) με τίμημα την οικονομική καταστροφή? Μάλλον όχι. Εξάλλου ο στόχος μας είναι τα play off, όπου μάλλον θα αντιμετωπίσουμε τον βάζελο και θα έχουμε την ευκαιρία να τον στείλουμε στην κλάψα παρέα με την κούλα.
Υπομονή μέχρι τότε, στήριξη στην ομάδα και ελπίζουμε σε ακόμα μια μεγαλειώδη ευρωπαϊκή πρόκριση.
ΥΓ1. Το χέρι του Αμπντούν το είδε όλος ο κόσμος όπως και πολλές άλλες ομορφιές, αλλά εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι ούτε και διατεθειμένοι να κάνουμε σημαία μερικά πούστικα σφυρίγματα όταν δεν αποδεικνύουμε πως είμαστε αδιαμφiσβήτητα καλύτεροι μέσα στο γήπεδο.
ΥΓ2. Νόμιζα πως το Τσιρίγο ανήκει στη Νομαρχία Πειραιώς... ή μήπως είναι πάροδος της Παπαναστασίου? Όποιος mod μπορεί, ας μου λύσει την απορία...
ΥΓ3 (off topic)
GI4NNEN4 έγραψε:...
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλά και τις δηλώσεις των Σαμαρά και Καρατζαφέρη οι εκβιαστικές απαιτήσεις της τρόικας είναι σχεδόν αβάσταχτες για τους πολιτικούς αρχηγούς που πολύ απλά καλούνται να αποφασίσουν στο εξής δίλημμα : Εαν θα χρεοκοπήσει η χώρα ή εαν θα εξαθλιωθούν οι πολίτες.

Και οι τρεις αρχηγοί ενημερώνουν τώρα τα στελέχη των κομμάτων τους για να δώσουν αύριο το μεσημέρι το τελικό ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το εαν, σε περίπτωση συμφωνίας στα μέτρα, θα δεσμευτούν και εγγράφως.
Ε τώρα μην απαντάμε και στα εύκολα. Βάλε απλώς το δίλημμα στις σωστές του διαστάσεις και θα έχεις εύκολα την απάντηση: Εάν θα χρεοκοπήσει η χώρα, πόσες ακόμα χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης θα χρεοκοπήσουν??? Για να μην βάλουμε και τα πιο δύσκολα: Πόσοι και ποιοι θα έχουν πρόβλημα χάνοντας τεράστια χρηματικά πόσά αν η χώρα χρεοκοπήσει και κηρύξει στάση πληρωμών προς τους ξένους πιστωτές της? Γιατί οι πολιτικοί μας δεν θέτουν το πραγματικό δίλημμα, αλλά το θέτουν "μεταλλαγμένο"?

Συμφωνω σε ΟΛΑ.
Του κατσε το ματς και δε ξεβρακωθηκε ουτε αυτος ουτε ο gay.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αρχίζουμε ξανά.Όποιος ξαναπεί ή αφήσει να νοηθεί για στημένο παιχνίδι θα φάει μπάν.Καλημέρα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Ένα τραγουδάκι για να χαλαρώσουμε...:

[youtube]Xu6bScR-HIU&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Φίλε DigitalFan με το παρδόν αλλά τα τραγούδια που βάζεις είναι πιο άστοχα και από τις τοποθετήσεις σου. Τι αηδία είναι αυτή που γράφτηκε για την ομάδα μας ρε. Αφού ακούσαμε και τσιφτετέλι για τον ΠΑΟΚ μπορούμε να πεθάνουμε ήσυχοι...

Στο θέμα μας. Ήταν από τις ελάχιστες φορές που πήγαινα να δω ΠΑΟΚ-τραβέλι με τόση αισιοδοξία. Μέσα μου πίστευα όχι απλά ότι θα κερδίζαμε αλλά ότι θα τους ρίχναμε μεγάλη τσαπου. Η αισιοδοξία μου ανέβηκε όταν έβλεπα την κερκίδα που είχαμε στα πρώτα 5 λεπτά αλλά και στη συνέχεια μετά την ψυχρολουσία.

Συνήθως στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-usa επειδή προφανώς επικρατεί άγχος και εκνευρισμός, η κερκίδα μας είναι κλάιν. Σε αυτό συμβάλλουν και κάθε λογής καλλωπιστικά φυτά που εντοπίζονται στην 4 σε τέτοια ντέρμπι. Παραδόξως σήμερα όλα αυτά δεν ίσχυαν.

Εμφανής η διαφορά ποιότητας αλλά σε τέτοια ματς το βασικότερο είναι το πάθος (μιλάμε για συγκρίσιμα μεγέθη, μη μου αρχίσετε τις μπούρδες για Μπαρτσελόνα κτλ). Θέλω να πω ότι 11 Μπαλάφες να είχαμε σήμερα το ματς θα το είχαμε. Αλλά με τα ΘΑ κανείς δε πήρε τίτλο.

Το μόνο θετικό (σκατά θετικό δηλαδή) είναι ότι προτιμώ να παίξω με λαγό στα πλέι ωχ και γιατί είναι χειρότερη ομάδα από δαύτους και γιατί δυστυχώς την τελευταία 15ετία το παίρνει αυτή και προτιμώ να έχω έναν αντίπαλο με ΑΡΚΕΤΑ μεγαλύτερη δυναμικότητα παρά 2, αλλά και γιατί οι λαγοί δε θα σωθούν από τα προβλήματα που έχουν. Οι κώλοι έσφιξαν και καλό είναι να χαιρόμαστε και με την καταστροφή των άλλων (μιλάω καθαρά για ξαδέρφη και λαγό. Οι υπόλοιπες ομάδες δε με απασχολούν).

ΥΓ1. Εύχομαι την επόμενη φορά η φωτοβολίδα που θα φύγει από το χέρι αυτού του αντιΠΑΟΚτσή που την πέταξε, να κάνει στροφή 180 μοιρών στον αέρα και να καρφωθεί βαθιά στον κώλο του. Αναρωτιέμαι αν συνέβαινε τίποτα μοιραίο, τι ανακοινώσεις θα βγαίνανε και αν θα μπουζουριαζόταν στο άψε σβήσε

ΥΓ2. Με ξενέρωσε πολύ αυτό που έγινε στη Μυτιλήνη με τον σύνδεσμό μας. Θέλει πολλά κιλά @@ να κρατάς σύνδεσμο σε τέτοιες γαυροκρατούμενες περιοχές. Και επιτρέψτε μου επειδή τα ξέρω τα της Μυτιλήνης η αναλογία των ΠΑΟΚτσήδων που ζουν στο νησί σε σχέση με την αναλογία οπαδών του ποκ που μένουν στη Μακεδονία είναι πολύ μικρότερη δυστυχώς. Με λίγα λόγια πολύ πιο εύκολα κρατιέται ένας σύνδεσμος του γάβρου στην Κατερίνη, ένας της άεκ στη Βέροια και ένας του λαγού στην Καβάλα παρά ένας του ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

η ομαδα απλα ανυπαρκτη και αδυναμη, ουτε η διαιτησια χρειαστηκε να τους βοηθησει.....

επειδη ειδα μερικα σχολια στο τοπικ του αγωνα που μερικοι πετουσαν σποντες για τον ζαγορακη .....δηλαδη αν ηταν ο ζαγορακης σημερα προεδρος του ΠΑΟΚ θα εμπαινε σαν τον σουπερμαν μεσα και θα πετουσε 2-3 γκολ ; χαχαχαχ αστεια πραγματα ή δεν θα τραυματιζοταν ο ετοο και ο σναουτσνερ .....οσο γιατι δεν εγινε μπουκα και μαρεσει που χλεβαζουν και μερικοι αντμιν ...για τα μπουκαλια απο την 1-2-3 και την 6-7 γιατι δε ειπατε τιποτα ρε καναπεδατοι ; μονο γελιο προσφερουν μερικοι....ενας αλλος εγραψε οτι ο βρυζας ειναι ο αγαπημενος των συνδεσμων οταν στην ανακοινωση της νεαπολης τον βρυζα τον κραζουν και μαλιστα και με υστερογραφο που κανεις δεν εκατσε να ψαξει απλα γιατι ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Ο ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ.....το να μην γνωριζεις για ΠΑΟΚ ειναι θεμιτο, αυτο που σπαει τα νευρα ειναι οτι πρειζετε τον λουλα αδικα
τελος παντων συνεχιζουμε .....
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

και κατι ακομα που ξεχασα .....ΝΤΡΟΠΗ στο βλακα με την φωτοβολιδα γιατι αν δεν εβρισκε ποδι θα ειχαμε θεματα
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Φίλε DigitalFan με το παρδόν αλλά τα τραγούδια που βάζεις είναι πιο άστοχα και από τις τοποθετήσεις σου. Τι αηδία είναι αυτή που γράφτηκε για την ομάδα μας ρε. Αφού ακούσαμε και τσιφτετέλι για τον ΠΑΟΚ μπορούμε να πεθάνουμε ήσυχοι...

Στο θέμα μας. Ήταν από τις ελάχιστες φορές που πήγαινα να δω ΠΑΟΚ-τραβέλι με τόση αισιοδοξία. Μέσα μου πίστευα όχι απλά ότι θα κερδίζαμε αλλά ότι θα τους ρίχναμε μεγάλη τσαπου. Η αισιοδοξία μου ανέβηκε όταν έβλεπα την κερκίδα που είχαμε στα πρώτα 5 λεπτά αλλά και στη συνέχεια μετά την ψυχρολουσία.

Συνήθως στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-usa επειδή προφανώς επικρατεί άγχος και εκνευρισμός, η κερκίδα μας είναι κλάιν. Σε αυτό συμβάλλουν και κάθε λογής καλλωπιστικά φυτά που εντοπίζονται στην 4 σε τέτοια ντέρμπι. Παραδόξως σήμερα όλα αυτά δεν ίσχυαν.

Εμφανής η διαφορά ποιότητας αλλά σε τέτοια ματς το βασικότερο είναι το πάθος (μιλάμε για συγκρίσιμα μεγέθη, μη μου αρχίσετε τις μπούρδες για Μπαρτσελόνα κτλ). Θέλω να πω ότι 11 Μπαλάφες να είχαμε σήμερα το ματς θα το είχαμε. Αλλά με τα ΘΑ κανείς δε πήρε τίτλο.

Το μόνο θετικό (σκατά θετικό δηλαδή) είναι ότι προτιμώ να παίξω με λαγό στα πλέι ωχ και γιατί είναι χειρότερη ομάδα από δαύτους και γιατί δυστυχώς την τελευταία 15ετία το παίρνει αυτή και προτιμώ να έχω έναν αντίπαλο με ΑΡΚΕΤΑ μεγαλύτερη δυναμικότητα παρά 2, αλλά και γιατί οι λαγοί δε θα σωθούν από τα προβλήματα που έχουν. Οι κώλοι έσφιξαν και καλό είναι να χαιρόμαστε και με την καταστροφή των άλλων (μιλάω καθαρά για ξαδέρφη και λαγό. Οι υπόλοιπες ομάδες δε με απασχολούν).

ΥΓ1. Εύχομαι την επόμενη φορά η φωτοβολίδα που θα φύγει από το χέρι αυτού του αντιΠΑΟΚτσή που την πέταξε, να κάνει στροφή 180 μοιρών στον αέρα και να καρφωθεί βαθιά στον κώλο του. Αναρωτιέμαι αν συνέβαινε τίποτα μοιραίο, τι ανακοινώσεις θα βγαίνανε και αν θα μπουζουριαζόταν στο άψε σβήσε

ΥΓ2. Με ξενέρωσε πολύ αυτό που έγινε στη Μυτιλήνη με τον σύνδεσμό μας. Θέλει πολλά κιλά @@ να κρατάς σύνδεσμο σε τέτοιες γαυροκρατούμενες περιοχές. Και επιτρέψτε μου επειδή τα ξέρω τα της Μυτιλήνης η αναλογία των ΠΑΟΚτσήδων που ζουν στο νησί σε σχέση με την αναλογία οπαδών του ποκ που μένουν στη Μακεδονία είναι πολύ μικρότερη δυστυχώς. Με λίγα λόγια πολύ πιο εύκολα κρατιέται ένας σύνδεσμος του γάβρου στην Κατερίνη, ένας της άεκ στη Βέροια και ένας του λαγού στην Καβάλα παρά ένας του ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη.
χαχαχαχα θεϊκό το σχόλιό σου... ;)
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Δυστυχώς το προαίσθημα βγήκε αληθινό και χάσαμε... Βέβαια εγώ πίστευα ότι θα χάναμε λόγω διατησίας και όχι μ...κιας!
Πληρώσαμε 2 λάθη στην άμυνα πολύ ακριβά (αν και τα 2 οφείλονται σε πούλημα της μπάλας στην αρχή των 2 φάσεων) και στο 2ο τελείωσε το παραμύθι... Όσο και να προσπάθησαν 3-4 παίκτες πουθενα δεν γίνεται να κερδίσουν 11 που παίζουν σαν μανιακοί...
Ο Γιάχος αναίτια (το αφεντικό του κέρδιζε με 0-2) έπαιξε 20-80 μέχρι ενός σημείου και μετά το γύρισε 60-40 για να μην έχει να λέει κανείς... 2 κόκκινες (αμπντούν και τζεμπούρ) και 1 πέναλτυ στον Σάλπι κατά την γνώμη μου είναι τα πιο κραυγαλέα "λάθη" του κατά της ομάδας μας, που ακόμα και με αυτά, μόνο αν ανεβάζαμε κατά πολύ την αποδοσή μας θα γυρνάγαμε το ματς.
Ο Πάμπλο έιναι φανερό πλέον ότι έχει κουραστεί πολύ. Ο παίκτης που μόνο με φάουλ έχανε την μπάλα, που κεντούσε και δημιουργικά και ανασταλτικά στα τελευταία παιχνίδια, είναι σκιά του εαυτού του... Και με τις ελλείψεις και τους τραυματισμούς δεν ξέρω αν θα ξεκουραστεί για να επανέλθει στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει.
Ο Μπαλάφας σαν αμυντικός μου άρεσε και πιστέυω ότι το 2ο γκόλ είναι ευθύνη του Στάφυ... Πάθος, 1ος στην μπάλα και 1 ψιλοκαλό σουτάκι..
Μπράβο στο "παληκάρι" που τραυμάτισε την κοπέλα... Τι να πεί κανείς...

Αυτά, ψηλά το κεφάλι και πάμε γι'άλλα, 5/2 είναι ακόμα (τον Μάϊο θα είμαστε καλά, που έλεγε και μία ψυχή... ;) )
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Aς γίνω και εγω μετά "Χριστό προφήτης"

Αν και δεν το συνηθίζω, αυτό που με ενόχλησε εχθές ήταν το οτι κατεβήκαμε ανοιχτά ενώ βάση των ελλείψεων-προβλημάτων έπρεπε να έχουμε κάνει οτι ο γαυρος, δηλαδή κλειστά για κανα τέταρτο και μετά να βγαίνουμε στην κόντρα.

Δυστυχώς φάγαμε γρήγορα γκολ και έγινε το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο, με έναν Πάμπλο εμφανώς κουρασμένο, με παντελή έλλειψη οργανωτή, ευτυχώς που ηταν και ο Λαζάρ και το παλικάρι προσπαθούσε να κρατήσει την μπαλα κάτω και να την προωθήσει αυτός σωστά-ορθολογικά και οχι απο την άμυνα μια ψιλή μπαλιά για να φύγει απο τα πόδια μας.( ο Φωτάκης επίσης στο πρώτο ημίχρονο απών.)

Απο κει και μετά είναι άνευ ουσίας να συζητάμε για το πόσο λείπει ο Κοντρέρας, είναι εμφανής αυτό, αλλα πρέπει να στηρίξουμε ολα τα παιδιά και κυρίως τον μικρό τον Σταφ, που κλήθηκε να παίξει με ανάποδο πόδι μία πλευρά που είναι για μένα και η καλύτερη του γάβρου με μιραλάς και οχι μόνο αυτό, αλλα οποτε το παλικαράκι έκανε κούρσα ειχε να κάνει και με την βοήθεια (δεύτερος παίκτης) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτα αλλο παρά να κλείνει συνέχεια προς τα μέσα.

Η Ομάδα θέλει στήριξη και μόνο αυτό, αν γινότανε το δοκάρι του Γκαρσία γκόλ πριν το ημίχρονο ίσως είχαμε καλύτερη τύχη.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

To αποτέλεσμα είναι δίκαιο πέρα ως πέρα. Μπορούσαμε να είχαμε φάει και κάνα δύο ακόμα και ίσως εμείς βάζαμε ένα, το δοκάρι του Γκαρσία. Δεν χάθηκε όμως ο κόσμος, η ομάδα θέλει δουλειά και στήριξη. Ο κόσμος και πάλι υπέροχος και μπράβο του. Συνεχίζουμε, ένα ματς ήταν, τίποτα περισσότερο. Η μάχη θα γίνει στα play off και εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα.

Δυστυχώς εάν δεν έχεις χρήματα, δεν βρίσκεις άμεσα καλές λύσεις. Πρέπει να τις δουλέψεις. Κι εμείς αυτό πρέπει να κάνουμε. Ψηλά το κεφάλι και δίπλα στην ομάδα. Εγώ πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Όταν η ομάδα κερδίζει, είναι μια ευκαιρία να χαρώ και να νιώσω όμορφα. Όταν χάνει... δεν κάθομαι να φορτώσω μια ακόμη στεναχώρια στις πλάτες μου. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αλλά, ομολογώ πως με αντιπάλους σαν τον γαύρο αυτό είναι δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αν δεν καταλαβα κατι απο το χθεσινο ματς ειναι γιατι με το που φαγαμε το πρωτο γκολ δεν ξυπνησαμε...Διατηρησαμε την ιδια κοιμισμενη εμφανιση μεχρι το 20..Δεν το χωνευω αυτο..
Θα ηθελα παντως να ξαναδω με λιγο πιο πληρη ΠΑΟΚ ενα ματς με το γαυρο..

Απο εκει και περα να ευχηθουμε να μην εχουμε και αλλους τραυματισμους γιατι θα ξεμεινουμε απο λυσεις...Εχω εμπιστοσυνη σε ομαδα και προπονητη αρκει να επανελθουν οι παιχτες...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Να σας πω ρε παιδιά...

Μόνο εμένα με προβληματίζει που τα πρώτα 20-25 λεπτά του χθεσινού αγώνα είναι σχεδόν ίδια με του περυσινού με τον γαύρο;
Και τότε ύπνος και τρικυμία και τότε λάθος απο τον Κοντρέρας και τότε 0-1 νωρίς, πάλι ύπνος, πάλι τρικυμία με το σκατό στο δόντι έδιωξε ο Γκαρσία τη μπάλα πριν φτάσει στον Ζαϊρί για το 0-2...

ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”