GI4NNEN4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ κοιμήθηκε ενα 20λεπτο και το κάνουμε θέμα, τη στιγμή που εμείς κοιμόμαστε όλο το 24ωρο. Το ξέρω οτι είμαι οφ-τόπικ, αλλά η ήττα απο τον γαύρο, ίσως και να μην είναι το χειρότερο που μας συνέβη σήμερα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλά και τις δηλώσεις των Σαμαρά και Καρατζαφέρη οι εκβιαστικές απαιτήσεις της τρόικας είναι σχεδόν αβάσταχτες για τους πολιτικούς αρχηγούς που πολύ απλά καλούνται να αποφασίσουν στο εξής δίλημμα : Εαν θα χρεοκοπήσει η χώρα ή εαν θα εξαθλιωθούν οι πολίτες.
Και οι τρεις αρχηγοί ενημερώνουν τώρα τα στελέχη των κομμάτων τους για να δώσουν αύριο το μεσημέρι το τελικό ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το εαν, σε περίπτωση συμφωνίας στα μέτρα, θα δεσμευτούν και εγγράφως.
νομίζω πως το "πεπρωμένον" καλύτερα να υλοποιηθεί το ταχύτερο.δεν παλεύεται αυτό το νταβατζιλίκι.στα τσακίδια άπαντες οι επίδοξοι κυβερνήτες του τόπου,ευρωπαίοι πρώτιστα και γηγενείς στο ... βάθος.και χτίσιμο από το μηδέν.πάνω σε ποιές βάσεις όμως;η σαπίλα έχει τρυπήσει μεδούλι,ανεξαρτήτως γενεών.σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.μιά χρεοκοπία θα'ναι αρκετή για να συνειδητοποιήσουμε πως όλες αυτές τις δεκαετίες απλά παθητικά παρατηρώντας όσα εγκλήματα συνέβαιναν από κράτος και ιδιώτες είς βάρος του καθενός μας,απλά θύματος ή ακόμα και θύματος-θύτη,φτάσαμε να μας κουνάνε στην ψύχρα τώρα σαν νήπια το (κωλο)δάχτυλο η άνγκελα,ο νικολά κλπ απίθανοι τύποι;διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις.