Αντε να συμφωνησω και εγω μαζι σου μια φορα.Αν τις προσπαθειες που ξεκινησε, αλλα δεν τελειωσε, τις εκανε απο την θεση του,δηλαδη δεξια,θα ηταν σημερα και με διαφορα ο κορυφαιος.Πηρε ισως τι περισσοτερες πρωτοβουλιες απο τους συμπαικτες του οι οποιες συνηθως ξεκινουσαν πολυ καλα αλλα το κολημα στο ποδι ηταν οφθαλμοφανες.Το εγραψα και κατα τη διαρκεια του αγωνα.Δεν ξερετε ποσο δυσκολο ειναι για εναν 17χρονο ακραιο μπακ να παιζει με την μηδενικη του εμπειρια με αναποδο ποδι.giapas έγραψε:Ίσως είδα διαφορετικό ματς, δε ξέρω αν πέφτω τόσο έξω!!
Ναι , έκανε πολλά αβίαστα λάθη
Ναι , αμυντικά ο Μιραλάς τον κέρδισε σε πολλές φάσεις
Ναι , ευθύνεται για το 2ο γκολ
Αλλά συμμετείχε πολύ στο παιχνίδι της ομάδας,
έκανε πολλά ανεβάσματα στη πλευρά του και έπαιξε όπως ένα σύγχρονο φουλ μπακ,
ήταν από τους 2-3 που "έσπρωχναν" τη μπάλα , το πάλεψαν , πήγαν να κάνουν κάτι
έδειξε πρωτοφανές θράσσος και μαχητικότητα... ο πιτσιρικάς νιώθει από ΠΑΟΚ και αυτό φαίνεται.
Για μένα , είναι λογικό να έχει κακές επιλογές σε ματς που στραβώνει από τόσο νωρίς.
Αυτά που είδα μου άρεσαν ότι και να λένε κάποιοι !
Τον πιστεύω πολύ, νομίζω θα γράψει ιστορία στο ΠΑΟΚ.
3.Κώστας Σταφυλίδης
Re: 3. Κώστας Σταφυλίδης
- kataramenos5
zoomgr έγραψε:Εγώ τον Σταφυλίδη τον είδα σαν δεξί μπακ και τον κρίνω σαν δεξί μπακ ρε φίλε, τι με νοιάζει το παιχνίδι πριν 2 μήνες που ήταν αριστερό μπακ?

δε φταίει ο σταφυλίδης που ήταν χωνί σήμερα πίσω.
αριστερό μπακ είναι και ήταν τραγικό λάθος του προπονητή που τον εξέθεσε έτσι και τον έβαλε απέναντι στο μιραλά
και γω δάσκαλος είμαι, αλλά αν με βάλεις στο σχολείο να διδάξω μουσική θα κοιτάω τους τοίχους
αριστερό μπακ είναι και ήταν τραγικό λάθος του προπονητή που τον εξέθεσε έτσι και τον έβαλε απέναντι στο μιραλά
και γω δάσκαλος είμαι, αλλά αν με βάλεις στο σχολείο να διδάξω μουσική θα κοιτάω τους τοίχους
-
αν μπορουσε να παιξει με την ιδια ευκολια,και το ιδιο ποιοτηκα και απο την αντιθετη πλευρα,ο18χρονος αριστεροποδαρος Σταφυλιδης,τοτε να ειστε σιγουροι οτι θα μας ειχε ηδη κουνησει μαντηλι.....
...... πολλοι λιγοι εχουν αυτην την ικανοτητα ,να παιζουν και στα 2ακρα και να ειναι καλοι...
...... για σκεφτειται τον Λινο απο δεξια.....
...... πολλοι λιγοι εχουν αυτην την ικανοτητα ,να παιζουν και στα 2ακρα και να ειναι καλοι...
...... για σκεφτειται τον Λινο απο δεξια.....
Πολύ κακός σήμερα, αλλά θα το στηρίξουμε το παιδί. Φαίνεται πως το χει. Άλλωστε, αν δεν αντιμετωπίσει δύσκολα, δεν πρόκειται να γίνει μεγάλος παίκτης...
Έπαιζε δεξιά, είναι αριστεροπόδαρος, μάρκαρε τον Μιραλάς, και συνεχώς απο εκεί έκανε επιθέσεις ο γκευ...
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ορισμένοι, αλλα το παιδί είναι 18 χρονών..
Τι θέλατε δηλαδή, να παίζει σαν τον Έττο? Ή σαν τον Σναου?
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω με ορισμένους...
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ορισμένοι, αλλα το παιδί είναι 18 χρονών..
Τι θέλατε δηλαδή, να παίζει σαν τον Έττο? Ή σαν τον Σναου?
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω με ορισμένους...
- evripidis4
Με λαθος μπακ ασχολειστε σημερα αδελφια....αλλου μπακ η εμφανιση ηταν σημερα για προστιμο...
Ο Σταφυλλιδης ειναι ο τελευταιος που ευθυνεται για στο σημερινο...
Λαθος θεση και απεναντι στον ποιοτικοτερο παικτη του πρωταθληματος με καρτα απο το 9...
Μικρε το κεφαλι κατω και δουλεια...δουλεια...δουλεια....
Ο Σταφυλλιδης ειναι ο τελευταιος που ευθυνεται για στο σημερινο...
Λαθος θεση και απεναντι στον ποιοτικοτερο παικτη του πρωταθληματος με καρτα απο το 9...
Μικρε το κεφαλι κατω και δουλεια...δουλεια...δουλεια....
- paoki_sweden
He has to work his passinggame. Today many easy misstakes in the passes. Otherwise he passed the "exam".
- george aspromayros
+++++++1926danirifle έγραψε:δε φταίει ο σταφυλίδης που ήταν χωνί σήμερα πίσω.
Ειναι δυνατον να κρινουν τοσο αυστηρα το παιδι καποιοι?? ελα ας κοιταξουμε και αλλου!! δεν εφταιγε μονο αυτος για το σημερινο...κι αν του αναλογει μεριδιο ειναι σιγουρα το μικροτερο!
- georgedoulk
Εκτεθηκε αλλα δεν εχει ευθυνη.
Ακομα και ψυχολογικα δεν μπορει ενα παιδι 18 χρονων να ανταπεξελθει εκτος θεσης σε ντερμπυ.
Ακομα και ψυχολογικα δεν μπορει ενα παιδι 18 χρονων να ανταπεξελθει εκτος θεσης σε ντερμπυ.
εγω παλι εκτος απο τα λαθη ειδα μερικα πολυτιμα στοιχεια '
εχει απιστευτο θρασος και αυτοπεποιθηση
με τοση πιεση απο το κοσμο και συμμετεχοντας πρωτη φορα σ ενα τοσο μεγαλο ντερμπι και αγωνιζομενος σε αντιθετη πλευρα,και παρολα τα λαθη επεμενε να παιρνει πρωτοβουλιες,να ανεβασει την ομαδα,εκανε μερικες καλες σεντρες ,εκανε πολλα ωραια κατεβασματα της μπαλας απο μακρινες μπαλιες,γενικα μου εδειξε απιστευτο θρασος
μονο καλο ειναι αυτο
ο παικτης ειναι χρυσαφι
θα το δειτε
εχω πολλα χρονια να δω τετοια πιστη και θρασος
εχει απιστευτο θρασος και αυτοπεποιθηση
με τοση πιεση απο το κοσμο και συμμετεχοντας πρωτη φορα σ ενα τοσο μεγαλο ντερμπι και αγωνιζομενος σε αντιθετη πλευρα,και παρολα τα λαθη επεμενε να παιρνει πρωτοβουλιες,να ανεβασει την ομαδα,εκανε μερικες καλες σεντρες ,εκανε πολλα ωραια κατεβασματα της μπαλας απο μακρινες μπαλιες,γενικα μου εδειξε απιστευτο θρασος
μονο καλο ειναι αυτο
ο παικτης ειναι χρυσαφι
θα το δειτε
εχω πολλα χρονια να δω τετοια πιστη και θρασος
- DigitalFan
Στάφυ, το σημερινό ματς ήταν για εσένα ένα ματς που δεν το έπαιξες για να αποδείξεις τίποτα... Είμαστε μαζί σου, σε πιστεύουμε και ελπίζουμε να μας δικαιώσεις με την δουλειά και την βελτίωσή σου, που έχει πολλά πολλά περιθώρια...!
ΥΓ: Γ@μήστε την ρουσλάνα την Ουντινέζε...!
[youtube]s4xY3I2VLY0[/youtube]
ΥΓ: Γ@μήστε την ρουσλάνα την Ουντινέζε...!
[youtube]s4xY3I2VLY0[/youtube]
κατηφορε συμφωνω κ νομιζω οτι εχει κ αυτες τις καθετες διαγωνιες που το κανε κανα 2 φορες σημερα.επιθετικα δεν τον φοβαμαι,αμυντικα θελει πολυ δουλεια.βεβαια αν βελτιωθει κ αμυντικα μη τον ειδατε τον κωστα.
Το θρασος που εδειξε υπερκαλυπτει τα οποια λαθη χθες. Η εμπειρια κερδιζεται, το ταλεντο και η μαγκια οχι. Και ευτυχως για μας το μονο που λειπει ειναι το πρωτο.