18. Γιώργος Φωτάκης
Re: 18. Γιώργος Φωτάκης
Σκεψου ομως Τζος το αθροισμα των τρεξιματων μετα με ιβιτς Γκαρσια κ Λαζαρ...και γω θελω π καλυτερο εκει...
και του σαντος πουλεν ηταν δηλαδη;
λιγος σημερα οκ, πρωτη φορα εχω δει τον πιο νατουραλιζε παικτη μας να τρελενεται και να κλωτσαει αντιπαλους παικτες..
απο την τηλεοραση δεν ειδαμε τιποτα απο τις βρωμιες των επιθετικων του γκευ
λιγος σημερα οκ, πρωτη φορα εχω δει τον πιο νατουραλιζε παικτη μας να τρελενεται και να κλωτσαει αντιπαλους παικτες..
απο την τηλεοραση δεν ειδαμε τιποτα απο τις βρωμιες των επιθετικων του γκευ
Εγω δεν τον ειδα να τρεχει η να προσπαθει περισσοτερο απο τον Ιβιτς σημερα.Το να τρεχω χωρις λογο, δεν λεει κατι.MANIAKOS έγραψε:Σκεψου ομως Τζος το αθροισμα των τρεξιματων μετα με ιβιτς Γκαρσια κ Λαζαρ...και γω θελω π καλυτερο εκει...
για το σημερινο ιβιτς ναι...αλλα γενικα με ιβιτς Γκαρσια μεσα,,θες βιτολοειδες,,,,
- Mario Jardel
Καλος παικτης, χρησιμος, καλυπτει τρυπες, παιζει παντου, τρεχει σα το σκυλι.
Σε παω Γιωργαρε και κανε μου τη χαρη να σουταρεις πιο συχνα.
[Τετοιοι παικτες πιστευω πρεπει να βγαινουν δεκα δεκα απο μια σοβαρη ακαδημια(που λεει ο λογος).
Να εξηγηθω. Καλοι αθλητες και τακτικα ωριμοι ποδοσφαιριστες πρεπει να βγαινουν δεκα δεκα απο μια σοβαρη ακαδημια.]
Σε παω Γιωργαρε και κανε μου τη χαρη να σουταρεις πιο συχνα.
[Τετοιοι παικτες πιστευω πρεπει να βγαινουν δεκα δεκα απο μια σοβαρη ακαδημια(που λεει ο λογος).
Να εξηγηθω. Καλοι αθλητες και τακτικα ωριμοι ποδοσφαιριστες πρεπει να βγαινουν δεκα δεκα απο μια σοβαρη ακαδημια.]
Επειδή δε σου λέει και κανένας κανά καλό λόγο θα στον πω εγώ γιατί σε πάω και σαν παίκτη.Χθες ήσουν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μετά από καιρό-το λένε και οι αριθμοί- είναι η αλήθεια και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα.Προσωπικότητα έχεις Γιώργο, διάρκεια και δουλειά θέλει.Πέμπτη ξέρεις εσύ.

-
Μακαρι να συνεχισεις ετσι ρε παιχτη, και φςλω γκολ την πεμπτη απο κει που δεν το περιμενουν
ψηλή μακρινή μπαλιά είτε παράλληλα για αλλαγή παιχνιδιού είτε κάθετα προς τον επιθετικό. Την πετυχαίνει σχεδόν πάντα. Για αυτό και είναι δεύτερος στις πάσες στο πρωτάθλημα (ο Κατσουράνης έχει μία παραπάνω)
-
Είναι πολύ καλός παίκτης αλλά τα σκαμπανεβάσματα τα περιμένω και απο αυτόν και από τα υπόλοιποα χαφ μας. Τραβάνε ζόρι φέτος...
- ΑποστόληςΑ
Τώρα που χάσαμε τον Βλάνταν για 3 εβδομάδες, κανόνισε να συνεχίσεις τις καλές εμφανίσεις. Πάντως έχεις πάρει πάρα πολλές κίτρινες! Μάθε να κάνεις φάουλ με τακτ...
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Μπράβο σου ρε Γιώργο. Σε είχε πάρει λίγο απο κάτω αλλά σε βλέπω πάλι δυνατό.