Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 5/2-19:30,NS1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 5/2-19:30,NS1
πέρνα το μικρό αριστερά ή βγάλτον έξω γιατί είναι δε μπορεί σήμερα πίσω
μάριο μην ακούς κόλκα... απλά
μάριο μην ακούς κόλκα... απλά
Ψιλοπράγματα...Mario Jardel έγραψε:Επειδη το ακουω απο το ραδιοφωνο ρε παιδια ας μου πει καποιος αυτος ο Κολκας ειναι γκρινιαρης ή πραγματι εχουμε παραπονα;
Θα μπορούσε να είχε δοθεί μία κάρτα, αλλά είναι γελοίο να το ρίξουμε στη διαιτησία..
Απλά δεν μας πάει το ματς...
- Mario Jardel
Το μάτς δεν γυρνάει.Είναι καλύτεροι...ο Σταφυλίδης είναι κίνδυνος θάνατος.Ο Γκαρσία δεν μπορεί πλέον.Το 1ο γκολ το τρώμε από λάθος του και το 2ο από λάθος του Σταφυλίδη που δεν κάλυψε σωστά.

ΦΦΦΦΦΦ
ΑΠΟΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ.
Send by me using Tapatalk
ΑΠΟΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ.
Send by me using Tapatalk
+ όσα θες.Photis έγραψε:Το μάτς δεν γυρνάει.Είναι καλύτεροι...ο Σταφυλίδης είναι κίνδυνος θάνατος.Ο Γκαρσία δεν μπορεί πλέον.Το 1ο γκολ το τρώμε από λάθος του και το 2ο από λάθος του Σταφυλίδη που δεν κάλυψε σωστά.
βλέπεις μπάλα
Μια χαρά είναι η διαιτησία. Απλώς εμείς μπήκαμε χαλαρά. Μας τρέλαναν και στην πίεση και άντε γεια.
Καλα οποιος μιλησει για διαιτησια θα ειναι εντελως κομπλεξικος. Ο γαυρος ειναι κλασεις ανωτερος σημερα και φαινεται οτι ποιοτικα υστερουμε. Αν ο βαλβιδας δεν τους τραβουσε ολους πισω 0-4 θα ηταν τωρα. Δυστυχως, χρειαζομαστε αρκετη τυχη για να ισοφαρισουμε γιατι ο γαυρος ειναι ανωτερος.
Και γιατί φώτη δεν έδωσε την ξεκάθαρη κάρτα στο χέρι του ανμυντικου του γκέι? Εμένα μου φαίνεται πολύ "προσεκτικός" από την μία πλευρά
Τραγικο λαθος η χρησιμποποιηση ενος 17χρονου με αναποδο ποδι σε ρολο ακραιου μπακ,απο εκει και περα μπορει να εχουμε βγαλει παθος στο παιχνιδι, αλλα οπως ειπε και ενας φιλος ολα κρινονται απλα στην ατομικη υπεροχη,σε κομβικες θεσεις.
- Mario Jardel