Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
σοβαρευτειτε ...αυριο ειναι επικινδυνο το ματς..
εγω αναρωτιεμαι στα πλει οφ τι μας συμφερει γαβρος η βαζελος?
ο βαζελος αν χασει το πρωταθλημα βαραει διαλυση και θα βγουν ολα στη φορα
δε το συζητω παμε για νικη αυριο ΠΑΟΚ εισαι
το αγχος το χουν αλλοι ...εμεις χαλαρα και προπαντων χωρις ΑΣΚΟΠΟ φανατισμο και πιεση
εγω αναρωτιεμαι στα πλει οφ τι μας συμφερει γαβρος η βαζελος?
ο βαζελος αν χασει το πρωταθλημα βαραει διαλυση και θα βγουν ολα στη φορα
δε το συζητω παμε για νικη αυριο ΠΑΟΚ εισαι
το αγχος το χουν αλλοι ...εμεις χαλαρα και προπαντων χωρις ΑΣΚΟΠΟ φανατισμο και πιεση
Εννοείται ότι τα παιδιά κάνουν πλάκα...μη τσιμπάτε κατευθείαν.
Επίσης εννοείται ότι μας συμφέρει βάζελος στα πλει-οφ.
Επίσης εννοείται ότι μας συμφέρει βάζελος στα πλει-οφ.
Γιάπα, δεν νομίζω ότι κάνουν πλάκα αλλά και να κάνουν, τέτοια δεν τα λένε ούτε για πλάκα.
Να θυμίσω ότι την τελευταία φορά που βγήκαμε πρωταθλητές χειμώνα, το πρωτάθημα το χάσαμε.
Τα εγγυημένα φράγκα του cl είναι πολλά. Για αύριο είμαι απαισιόδοξος και ας είμαστε καλύτεροι παικτικά.
Να θυμίσω ότι την τελευταία φορά που βγήκαμε πρωταθλητές χειμώνα, το πρωτάθημα το χάσαμε.
Τα εγγυημένα φράγκα του cl είναι πολλά. Για αύριο είμαι απαισιόδοξος και ας είμαστε καλύτεροι παικτικά.
Έτσι...ο βάζελος μας συμφέρει,σωστό.Αλλά μέχρι τότε...γαμήστε τον πούστη τον ολυμπιλαγό!!!

- PaOkArAsIrAkLiO
- ΑποστόληςΑ
Εμείς αύριο θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Αν τα καταφέρουμε είμαστε -5 και -10
DC έγραψε:Γιάπα, δεν νομίζω ότι κάνουν πλάκα αλλά και να κάνουν, τέτοια δεν τα λένε ούτε για πλάκα.
Κοίτα δε πολυσυμφωνώ, μιας και έχουν πιο πολλές λύσεις.
Ελπίζω η φρεσκάδα και η λύσσα από τα νιάτα μας να υπερτερήσουν της δεδομένης(για μένα πάντα) αγωνιστικής υπεροπλίας του γαύρου.
Όπως και να έχει ΠΑΟΚ είσαι και παίζεις με τη πιο σιχαμένη ομάδα-νοοτροπία του σύμπαντος.
Οφείλεις στο DNA σου, να τους δροσίσεις πατόκορφα !!!!!!
ΥΓ:Νομίζω το σημερινό αποτέλεσμα του βάζελου είναι καλός οιωνός...έδειξε αδύναμος και ικανός να σκοντάψει και αλλού..ίσως δε ρισκάρει ο γαύρος αύριο να εκτεθεί με τα κοράκια..ποιος ξέρει
Να σε πω την αλήθεια, κάθομαι και σκέφτομαι ποιον παίκτη θα ήθελα από τον γάβρο στην ομάδα μας.
Εκτός από τον (καλό) τοροσίδη και ίσως τον μιραλάς, προσωπικά δεν θα ήθελα κανέναν άλλον.
Πιστεύω ότι αν το τρίδυμο Γκαρσία-Φωτάκης-Λάζαρ βρεθεί στην ημέρα του, δεν έχει αντίπαλο.
Ακόμα και ο Φωτάκης που πολλοί δεν τον πιστέυουν, κάνει απίστευτη βρωμοδουλειά.
Εκτός από τον (καλό) τοροσίδη και ίσως τον μιραλάς, προσωπικά δεν θα ήθελα κανέναν άλλον.
Πιστεύω ότι αν το τρίδυμο Γκαρσία-Φωτάκης-Λάζαρ βρεθεί στην ημέρα του, δεν έχει αντίπαλο.
εχουν καλους παικτες αυτοι κυριως στην αμυνα και μπροστα..το κεντρο μας σε καλη μερα πιστευω ειναι καλυτερο ομως....
τοροσιδης μελμπεργκ γαβρααμ και ο χολεβας καλος ειναι.....και ο ιμπαγασα,,και ο μοντεστο μανιατης καλα τρεχαντηρια,,,και ο μιραλας και ο τζεμπουρ...και ο παστελιτς....εχουν υλικο...
τοροσιδης μελμπεργκ γαβρααμ και ο χολεβας καλος ειναι.....και ο ιμπαγασα,,και ο μοντεστο μανιατης καλα τρεχαντηρια,,,και ο μιραλας και ο τζεμπουρ...και ο παστελιτς....εχουν υλικο...
Ένα ένα τα βήματα.Πρώτα με γκέι αύριο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εμείς αύριο θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Αν τα καταφέρουμε είμαστε -5 και -10

Για το Φωτάκη θα συμφωνήσω αν στη βρωμοδουλειά συμπεριλάβουμε και κάποιες βρωμο-assist. Μην τον περιορίζουμε μονο στα τρεξίματα και στα σουτ.DC έγραψε: Πιστεύω ότι αν το τρίδυμο Γκαρσία-Φωτάκης-Λάζαρ βρεθεί στην ημέρα του, δεν έχει αντίπαλο.
Γκολ για την ΑΕΚ με σουτ από τον Καφέ Το ένα-δύο του Καφέ με τον Κάρλος, ο Έλληνας μέσος δεν πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε αλλά η μπάλα θα του κάνει το χατίρι καθώς αναπηδάει πολλές φορές στο χορτάρι, χτυπάει στο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτα...
Ε ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ...
Ε ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ...