9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Argonaut4 »

darklord έγραψε:Τι να κλαφτω σε admin ρε φιλε, ποιοι νομιζετε οτι ειστε, ζωες εχουμε και εξω απο το pc. Ποσο απιστευτο οτι αντι απλα να διαχειριζεστε το φορουμ νομιζετε οτι εχετε εξουσια που προφανως σας λειπει απο την real life ζωη!
Οσον αφορα τις υποδειξεις για το που θα γραφω δικαιωμα μου ειναι να γραφω οπου θελω.
Επισης, οσον αφορα ποιος παραβαινει τους κανονες, δες λιγο πιο πανω τους χαρακτηρισμους για το ποστ μου. Εγω απλα αναφορα για την επιστροφη του Σαλπιγγιδη, που κοστιζει στον ΠΑΟΚ 1,2 εκ. ευρω, στις καλες εμφανισεις εκανα ;)
Επειδή δεν έχω ζωή και είμαι όλη μέρα στο φορουμ τα λέμε!

Sent from my iPhone using Tapatalk..
Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από city_boy »

Αλλη μια αφου δεν πηρα απαντηση
mpafos4 έγραψε: Και μια και μιλαμε για τα λεφτα.....η πλακα ειναι πως οι περισσοτεροι απο αυτους που τον βριζουν σημερα,ειναι ψιλοκουτρες στην Τουμπα..........

μπλα μπλα μπλα κουτρες μπλα μπλα μπλα ρετσινες μπλα μπλα μπλα μεπρδεμενοι μπλα μπλα μπλα

ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ.

Photis γιατι οι πωλησεις βιερινια-κοντερας να ειναι επιλογες της διοικησης και για τη πιθανη πωληση σαλπι να φταει μεριδα του κοσμου?Γιατι ΑΝ φυγει ο σαλπι να μην ειναι επιλογη της διοικησης και αυτο?

2 μετρα και 2 σταθμα παντα.

η διχονοια πανω απ'ολα
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Karelias έγραψε:Έτσι, έτσι darklord.
Προφανώς ούτε καν κατάλαβες ότι ο Σάλπι χθες συνέκλινε προς τα μέσα έτσι ώστε να συμπτίσεται η άμυνα της κούλας, να πηγαίνει ο Μανωλάς πιο κοντά με το Δέλλα, να μένει ο Αργυριου μόνος του με τον Γεωργιάδη.
Για αυτό κι είχε τόσο χώρο και χρόνο ο μικρός απ την άλλη πλευρά.
Αυτό, για να μας πουλάς παραμύθα ότι κάνεις ''αγωνιστική'' κριτική για τον παίχτη.

Άλλος είναι ο γκαϊλές σου και τον έχεις καταθέσει πολλάκις εδώ με τον πιο άκομψο τρόπο.
Αύριο τελειώνουν οι μεταγραφές και λογικά θα τον φας στη μάπα τον Σάλπι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Καλή χώνεψη.
σωστό αυτό αλλά έπρεπε να πεις και τα καλά του γεωργιάδη που ο αργυριου τον είχε μαν του μαν και τον έπαιρνε μαζί του ως την σέντρα για να ανοίξει εκείνη η άμυνα! ;)

Υ.Γ.Δημοκρατία κάποιοι το λένε!
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ρε σεις ο θερμοσιφωνας .. συγνωμη σαλπιγγιδης πιο γρηγορος δεν ηταν? Μου φαινετε σαν να εχει χασει απο ταχυτητα...

:pano: :pano: :pano:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

city_boy έγραψε:Αλλη μια αφου δεν πηρα απαντηση
mpafos4 έγραψε: Και μια και μιλαμε για τα λεφτα.....η πλακα ειναι πως οι περισσοτεροι απο αυτους που τον βριζουν σημερα,ειναι ψιλοκουτρες στην Τουμπα..........

μπλα μπλα μπλα κουτρες μπλα μπλα μπλα ρετσινες μπλα μπλα μπλα μεπρδεμενοι μπλα μπλα μπλα

ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ.

Photis γιατι οι πωλησεις βιερινια-κοντερας να ειναι επιλογες της διοικησης και για τη πιθανη πωληση σαλπι να φταει μεριδα του κοσμου?Γιατι ΑΝ φυγει ο σαλπι να μην ειναι επιλογη της διοικησης και αυτο?

2 μετρα και 2 σταθμα παντα.

η διχονοια πανω απ'ολα
Δεν εχω κανενα προβλημα-δεν θα μπορουσα αλλωστε απο τη στιγμη που κανω το ιδιο-να σχολιαζονται τα γραφομενα μου.Θα σχολιαζετε,ομως,αυτα που λεω και οχι αυτα που θα θελατε να πω.....Δεν μιλησα ουτε για ρετσινες,ουτε για μπερδεμενους....ισως εσυ να ξερεις κατι παραπανω...

Θα συμφωνησω απολυτα στο....ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ!

Και οσον αφορα τη διχονοια..........απο που ξεκιναει καθε φορα η προσπαθεια?....Δεν νομιζω πως ειναι δυσκολη η απαντηση.....

ΥΓ.Ξερω οτι ειμαι off αλλα οσο υπαρχουν ποσταρισματα που απευθυνονται σε μενα,θα απανταω.Αυτα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

slidar έγραψε:Ρε σεις ο θερμοσιφωνας .. συγνωμη σαλπιγγιδης πιο γρηγορος δεν ηταν? Μου φαινετε σαν να εχει χασει απο ταχυτητα...

Είναι γιατί κουβαλάει πάνω του πολλά φράγκα από το συμβόλαιο και τον βαραινουν ;)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Επειδή κουβέντα, ΔΕΝ γίνεται πλέον, κλειδώνει...

Σόρρυ...
Όταν αποφασίσουν οι μοντ πότε πρέπει να ανοίξει θα είναι και πάλι διαθέσιμο..

Χαρακτηρισμοί και λοιπές χαζομάρες όχι εδώ μέσα...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

giapas έγραψε:
slidar έγραψε:Ρε σεις ο θερμοσιφωνας .. συγνωμη σαλπιγγιδης πιο γρηγορος δεν ηταν? Μου φαινετε σαν να εχει χασει απο ταχυτητα...

Είναι γιατί κουβαλάει πάνω του πολλά φράγκα από το συμβόλαιο και τον βαραινουν ;)

:lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Κανονικά θα έπρεπε να εναι ποιο γρήγορος απο το κυνήγι που τρωει απο τους καθαροαιμους αλλα φαίνεται ότι δεν ειναι τόσο γρήγοροι αυτοι γιαυτο έχασε την γρήγοραδα του δεν φταίει επομένως ο σαλπι trellamene ξέρω ότι γελάς τώρα ε :):):):)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

παιχταρα μου συνεχισε την πελατειακη σχεση με τα γαυρακια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάμε Μητσάρα! Δείξ' τους τι πάει να πει ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

eorptol έγραψε:Κανονικά θα έπρεπε να εναι ποιο γρήγορος απο το κυνήγι που τρωει απο τους καθαροαιμους αλλα φαίνεται ότι δεν ειναι τόσο γρήγοροι αυτοι γιαυτο έχασε την γρήγοραδα του δεν φταίει επομένως ο σαλπι trellamene ξέρω ότι γελάς τώρα ε :):):):)

:lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Άντε ρε σαλπι δώστε τα όλα την Κυριακή
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

He and pablo will be te scores on sunday!
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Μητσο επειδη θα εχεις πίσω σου πιτσιρικά, περιμενω απο σενα να παίζεις ολη τη γραμμή!

Δωσε θάρρος και ασφάλεια σε οποιον (Σταφυλλίδη;) κληθεί να καλύψει την δεξια πλευρα, γιατί θα το χρειαστεί.
Ο πουστ@γαυρος απ εκεί θα κτυπάει.

Α και ξέρεις εσυ. Η καλλίτερη π@υτανα μια φορά το χρόνο ερχεται Τούμπα. Μην την απογοητεύσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”