Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 5/2-19:30,NS1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακος 5/2-19:30,NS1
Διαβασε τα πρωτοσελιδα ΚΑΙ των τριων κ@λοφυλλαδων τους και θα καταλαβεις!
Η βρωμα απο το χεσιμο τους,εχει φτασει μεχρι εδω πανω!
Η βρωμα απο το χεσιμο τους,εχει φτασει μεχρι εδω πανω!
Kαλα ρε διαβαζεις γαυροσελιδα και δεν εχεις παθει ακομα εγκεφαλικο?
Γερο σκαρι εισαι ρε μπαγασα!
Μονο κρυψτα απο τον Μαξιμο γιτι θα φαμε κολλυβα αν τα διαβασει...
Γερο σκαρι εισαι ρε μπαγασα!
Μονο κρυψτα απο τον Μαξιμο γιτι θα φαμε κολλυβα αν τα διαβασει...

Οχι η αλλαγη βοηθου , αλλα ουτε η αλλαγη φυλου δεν τους γλιτωνει.... Παντως στα κ@λοσαιτ τους , χεσμενοι εμφανιζονται ....
Υ.Γ. Πορωσου ρε Λαζλο , να τελειωνουμε με τον Τεννε της ισπανιας και το τσιρκο του...
Υ.Γ. Πορωσου ρε Λαζλο , να τελειωνουμε με τον Τεννε της ισπανιας και το τσιρκο του...
πιο σιχαμενη,ξεφτιλισμενη και πανω απο ολα προκλητικη ομαδα δεν υπαρχει απο αυτον γαυρο...δεν υπαρχουν οι τυποι..βγηκε στην δημοσιοτητα το βιντεακι με την ξανθη και σε μια μερα εξαφανιστηκε απο παντου,γκρινιαζουν για αδικιες ενω ειναι η μονη ομαδα που πραγματικα δεν πρεπει να μιλαει για αυτο το θεμα καθολου και τωρα τοσο προκλητικα αλλαζει ο βοηθος επειδη δεν τους αρεσει...ξεφτιλισμενοι..αυτο σιγουρα το κανουν για να δημιουργησουν ενταση..ας ειμαστε ψιλιασμενοι και μην τους δωσουμε το δωρακι που θελουν με ριψεις αντικειμενων..
η καλυτερη απαντηση απο τους παικτες ειναι να βαλουν 2γκολακια γρηγορα και να βουλωσουν στοματα και εμεις να κανουμε τελεια κερκιδα οπως εμεις ξερουμε μονο με φωνη...
η καλυτερη απαντηση απο τους παικτες ειναι να βαλουν 2γκολακια γρηγορα και να βουλωσουν στοματα και εμεις να κανουμε τελεια κερκιδα οπως εμεις ξερουμε μονο με φωνη...
αδερφια καποτε ενα φιλαρακι απο εδω μεσα μου ειχε πει (παλι για αγωνα με το γκει στο ΝΑΟ)
''δεν θα ανεβω γιατι φοβαμαι τον εαυτο μου αλλα και το κακο που θα κανω στην ομαδα αν αρχισουν τα κορακια τα γνωστα''...
επειδη εδω κατω ο κοσμος το εχει τουμπανο και δυστυχως η σαπιλα δεν εχει φυγει, οσα αλανια πατε αναρωτηθειτε εστω και για λιγο την παραπανω κουβεντα του Γιωργου.
καλη επιτυχια μας στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας και ας ελπισουμε να παιχτει στα ισια το ματσακι...
''δεν θα ανεβω γιατι φοβαμαι τον εαυτο μου αλλα και το κακο που θα κανω στην ομαδα αν αρχισουν τα κορακια τα γνωστα''...
επειδη εδω κατω ο κοσμος το εχει τουμπανο και δυστυχως η σαπιλα δεν εχει φυγει, οσα αλανια πατε αναρωτηθειτε εστω και για λιγο την παραπανω κουβεντα του Γιωργου.
καλη επιτυχια μας στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας και ας ελπισουμε να παιχτει στα ισια το ματσακι...

Λίγα τα λόγια σας για την ταναπου μου (aka ωλημπυακως).. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theoPAOK την Παρ 03 Φεβ 2012, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρακολουθούμε τον «πόλεμο» που μαίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στο χώρο της διαιτησίας. Ενόψει του κρισιμότατου αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, διαπιστώνουμε χωρίς καμία έκπληξη τα εξής:
Σήμερα (3/2/2012) το πρόσωπο του βοηθού διαιτητή Πέτρου Τρύφωνα ήταν πρωτοσέλιδο σε όλα τα φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό ΜΜΕ, τα οποία έπαθαν αμ όκ ενθυμούμενα τις «δήθεν» λανθασμένες του υποδείξεις στον περυσινό αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των δυο ομάδων στην Τούμπα. Λίγες ώρες αργότερα, ο εν λόγω βοηθός διαιτητή επικαλέστηκε ξαφνικό τραυματισμό και δήλωσε κώλυμα προκειμένου να διαιτητεύσει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Διαβολική σύμπτωση...
Διαβολικές συμπτώσεις, «κακοτυχίες», εν μία νυκτί αντικατάσταση αρχιδιαιτητή και κυρίως εκβιαστικές πρακτικές, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τις ανεχτεί! Αν ήμασταν κακοπροαίρετοι θα λέγαμε ότι όλα αυτά δημιουργούν συνείδηση στους διαιτητές προς τα πού φυσάει ο άνεμος, για να πράξουν αναλόγως...
Ανησυχούμε περισσότερο που όλα αυτά γίνονται με την ανοχή της νέας ηγεσίας της ΚΕΔ. Αφήστε μας επιτέλους να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο. Θεωρούμε αυτονόητο ότι η διαιτησία του Κυριακάτικου αγώνα οφείλει να είναι αντάξια ενός μεγάλου ντέρμπι. Φανταζόμαστε ότι το ίδιο επιθυμεί και ο αντίπαλός μας...
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
ΥΓ. Δεδομένου του κλίματος που τείνει να δημιουργηθεί θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία σύσσωμης της ηγεσίας της ΚΕΔ στον αγώνα της Κυριακής.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... I&extLang=
Σήμερα (3/2/2012) το πρόσωπο του βοηθού διαιτητή Πέτρου Τρύφωνα ήταν πρωτοσέλιδο σε όλα τα φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό ΜΜΕ, τα οποία έπαθαν αμ όκ ενθυμούμενα τις «δήθεν» λανθασμένες του υποδείξεις στον περυσινό αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των δυο ομάδων στην Τούμπα. Λίγες ώρες αργότερα, ο εν λόγω βοηθός διαιτητή επικαλέστηκε ξαφνικό τραυματισμό και δήλωσε κώλυμα προκειμένου να διαιτητεύσει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Διαβολική σύμπτωση...
Διαβολικές συμπτώσεις, «κακοτυχίες», εν μία νυκτί αντικατάσταση αρχιδιαιτητή και κυρίως εκβιαστικές πρακτικές, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τις ανεχτεί! Αν ήμασταν κακοπροαίρετοι θα λέγαμε ότι όλα αυτά δημιουργούν συνείδηση στους διαιτητές προς τα πού φυσάει ο άνεμος, για να πράξουν αναλόγως...
Ανησυχούμε περισσότερο που όλα αυτά γίνονται με την ανοχή της νέας ηγεσίας της ΚΕΔ. Αφήστε μας επιτέλους να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο. Θεωρούμε αυτονόητο ότι η διαιτησία του Κυριακάτικου αγώνα οφείλει να είναι αντάξια ενός μεγάλου ντέρμπι. Φανταζόμαστε ότι το ίδιο επιθυμεί και ο αντίπαλός μας...
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
ΥΓ. Δεδομένου του κλίματος που τείνει να δημιουργηθεί θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία σύσσωμης της ηγεσίας της ΚΕΔ στον αγώνα της Κυριακής.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... I&extLang=
- navigator11
αν παίζαμε κεκλεισμένων,όπως πέρυσι για το κύπελλο,θα ήμουν πολύ αισιόδοξος.η παρουσία κόσμου με κάνει να είμαι ανήσυχος.προβλέπω κλασσικές αντιδράσεις,με ή χωρίς εισαγωγικά,στη χ,ψ διαιτητική πρόκληση,ή και ανθρώπινο λάθος ακόμα,που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα.την οποία ομάδα μας δεν τη φοβάμαι.απέναντι και στον πλέον πλήρη κωλόγαυρο.να πώ όμως ότι εμπιστεύομαι κομμάτι παρευρεθησόμενων την κυριακή στο γήπεδο δυσκολεύομαι.έστω κι αν η "πληγή" των τελευταίων ετών Θ.Ζ είναι πλέον παρελθόν.
Θέλω να δω τον Ντιόγκο να τρέχει κ από πίσω ο Γκαρσία να του φωνάζει "στάσου μύγδαλα"
- DigitalFan
Δέστε τους ξεδιάντροπους τι γράφουν! Τι να συζητάμε τώρα... Έχουν μάθει στην προπαγάνδα, στο ψέμα και στην ύπουλη συμπεριφορά!!! http://www.redplanet.gr/podosfairo/pana ... 02398.html

xristos14 έγραψε:Θέλω να δω τον Ντιόγκο να τρέχει κ από πίσω ο Γκαρσία να του φωνάζει "στάσου μύγδαλα"

Φανταζεσαι σκηνη?

- speed_fire
Ο Γκαρσία μάλλον θα του φωνάζει: Στάσου.. Στύση!!xristos14 έγραψε:Θέλω να δω τον Ντιόγκο να τρέχει κ από πίσω ο Γκαρσία να του φωνάζει "στάσου μύγδαλα"

Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακος 5/2-19:30,NS1
αυτο μην μου το θυμιζεις γιατι το είχε εξωφυλο η φυλλάδα του σούπα 3 μετα το 0-1 με χαβιτοRizla έγραψε:xristos14 έγραψε:Θέλω να δω τον Ντιόγκο να τρέχει κ από πίσω ο Γκαρσία να του φωνάζει "στάσου μύγδαλα"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φανταζεσαι σκηνη?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()