Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

city_boy έγραψε:Βασικα ειναι μια απο τις δεκα χιλιαδες διαφορες θα ελεγα εγω.
Να μην κοιταμε μονο αυτη....
Είναι λογικό να εστιάζουμε στα αρνητικά που έχουμε ως οπαδοί,γιατί αυτά είναι που προκαλούν προβλήματα στην ομάδα.Το να αυτοαποθεωνόμαστε για τον εκπληκτικό και ανυπέρβλητο λαό μας και για την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί,δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Οχι δεν λεω αυτο.
Ευκολα ακυρωνεις τον δικο μας τον λαο και εξυψωνεις τον αλλο.

Γηπεδο ωραιο εχεις σαν της ντορτμουντ?οχι.
ευκολη προσβαση?οχι.
στα τουρνικε γινεσαι σαρδελα ακομα και αν μεσα εχει 500 ατομα?ναι.
λεφτα στην τζεπη εχεις?οχι.
οι ντορτμουντ ποσα σαιτ εχει ενημερωσης?σιγουρα οχι οσα εμεις!!
τους τιτλουσ της ντορτμουντ εχεις για να κανεις και την υπομονη που εκαναν και αυτοι?οχι.
και ποσα ακομα μπορω να πω.

τι μου κολλατε στα ντου,που εγιναν σε ματς που εξοργισαν και τους ΠΑΟΚτσηδες στο αγιο ορος?Πειτε ολες τις διαφορες.

αμα ειναι λεω και εγω δεν γινεται να μοιαξουμε στην ντορτμουν γιατι αυτοι φορανε κιτρινα.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

DC έγραψε: Αυτό το σαχλοάρθρο μπορεί να εξιτάρει 12χρονα

..
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ δεν μπουκάρει σε κάθε ήττα, δεν πηδάει τουρνικέ, δεν πετάει μπουκάλια σε επόπτριες, δεν πάει να κάψει αντίπαλους τερματοφύλακες.
Εμείς επειδή είμαστε πιο μάγκες και αγαπάμε περισσότερο την ομάδα μας, τα κάνουμε όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα.
Φώτη, ξέρεις πόσους ξέρω που σταμάτησαν το γήπεδο για τα παραπάνω;

ερίζω

* εκφράζω τη διαφορά απόψεων με κάποιον με επιθετικό τρόπο

Συγγενικές λέξεις :
* έριδα
* Έριδα
* εριστικά (καθαρεύουσα: εριστικώς)
* εριστικός

Τώρα (λογικά) την κατανοείς.

@ΖλάτζανΣπάσιτς

Δεν σε είδα να λες τα ίδια για τα λάθη του Ζαγοράκη,το αντίθετο μάλιστα. Εκεί εστίαζες στα θετικά. Όταν τον αποθέωνες μάλλον δεν είχε να μας προσφέρει τίποτα(παρόλα τα λάθη του)...Σωστά? Φιλικά πάντα.. :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

DC έγραψε:+ στον από πάνω.
Αυτό το σαχλοάρθρο μπορεί να εξιτάρει 12χρονα αλλά περισσότερο ρεζίλι μας κάνει παρά μας εξυμνεί.
Photis έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ αυτός ο τρόπος λειτουργίας αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ!!!!
:pano:
Μαζί σου φίλε μου αλλά ....
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ δεν μπουκάρει σε κάθε ήττα, δεν πηδάει τουρνικέ, δεν πετάει μπουκάλια σε επόπτριες, δεν πάει να κάψει αντίπαλους τερματοφύλακες.
Εμείς επειδή είμαστε πιο μάγκες και αγαπάμε περισσότερο την ομάδα μας, τα κάνουμε όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα.
Και με το δίκαιο τους.Η ομάδα δεν πάει μπροστά έτσι..
:pano:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε: ερίζω

Συγγενικές λέξεις :
* έριδα
* Έριδα
* εριστικός

Ρε φίλε, αν θες να παίξεις με τις λέξεις παίξε τουλάχιστον σωστά.
Μίλησα και ανέφερα (επειδή τις ανέφερες) σε "έριδες" και όχι "ερίζω". "Έριδες" σημαίνει "φιλονικία" και "τσακωμός". Εσύ επέλεξες το ρήμα.
Τώρα (λογικά) ή εσύ δεν ξέρεις να χρησιμοποιήσεις και να κατανοήσεις κάποιες λέξεις (έριδες, επιθετικότητα κλπ), καθώς δεν νομίζω ότι επιτέθηκα σε κάποιον ή αρχίζεις να εμφανίζεις συμπτώματα μανίας καταδίωξης.
Φιλικά πάντα. :)
Sorry για το off topic.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
DC έγραψε: Αυτό το σαχλοάρθρο μπορεί να εξιτάρει 12χρονα

..

ερίζω

Συγγενικές λέξεις :
* έριδα
* Έριδα
* εριστικός

@ΖλάτζανΣπάσιτς

Δεν σε είδα να λες τα ίδια για τα λάθη του Ζαγοράκη,το αντίθετο μάλιστα. Εκεί εστίαζες στα θετικά. Όταν τον αποθέωνες μάλλον δεν είχε να μας προσφέρει τίποτα(παρόλα τα λάθη του)...Σωστά? Φιλικά πάντα.. :)
Αν μπορείς βρες ένα post μου,στο οποίο εστίαζα στα θετικά του και τον αποθέωνα,γιατί εγώ δεν το θυμάμαι.
'' Όταν τον αποθέωνες μάλλον δεν είχε να μας προσφέρει τίποτα(παρόλα τα λάθη του)...Σωστά?''
Τί εννοείς?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπορειτε ν αφηστε τα πλακωματα ΠΑΛΙ βραδιατικα;
Τι να κανουμε η εννοια ντου ειναι συνυφασμενη και με τα πιο ηρεμα ΠΑΟΚτσηδικα απογευματα. Οπως και τα σκοινια για να σκαρφαλωνουν μερικοι απ το πλαι. Οι οποιοι πιθανοτατα μετα εχουν και αποψη.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

city_boy έγραψε:Οχι δεν λεω αυτο.
Ευκολα ακυρωνεις τον δικο μας τον λαο και εξυψωνεις τον αλλο.

Γηπεδο ωραιο εχεις σαν της ντορτμουντ?οχι.
ευκολη προσβαση?οχι.
στα τουρνικε γινεσαι σαρδελα ακομα και αν μεσα εχει 500 ατομα?ναι.
λεφτα στην τζεπη εχεις?οχι.
οι ντορτμουντ ποσα σαιτ εχει ενημερωσης?σιγουρα οχι οσα εμεις!!
τους τιτλουσ της ντορτμουντ εχεις για να κανεις και την υπομονη που εκαναν και αυτοι?οχι.
και ποσα ακομα μπορω να πω.

τι μου κολλατε στα ντου,που εγιναν σε ματς που εξοργισαν και τους ΠΑΟΚτσηδες στο αγιο ορος?Πειτε ολες τις διαφορες.

αμα ειναι λεω και εγω δεν γινεται να μοιαξουμε στην ντορτμουν γιατι αυτοι φορανε κιτρινα.
Αν απευθύνεσαι σε εμένα,ούτε ακύρωσα το λαό μας ούτε εξύψωσα αυτόν της Dortmund.

Είτε απευθύνεσαι σε εμένα είτε όχι:
Γήπεδο δεν έχω σαν της Dortmund,αλλά αυτοί το γέμιζαν και πριν την ανακαίνισή του το 2006.
Εύκολη πρόσβαση,όντως δεν έχεις.
Η κατάσταση στα τουρνικέ όντως είναι απαράδεκτη,αλλά πέρα από τη διαρρύθμιση του γηπέδου μας λόγω παλαιότητας,αυτό οφείλεται και στην αρρωστημένη νοοτροπία μας(βλέπε http://www.youtube.com/watch?v=1fHKjWHJ ... r_embedded).
Λεφτά στην τσέπη δεν έχω,αλλά και όταν είχα την Τούμπα δεν την γέμιζα.
Ο αριθμός των ενημερωτικών sites δεν καταλαβαίνω τι σχέση με την σύγκριση που κάνεις.Πάντως σίγουρα είναι ελληνικό φαινόμενο.
Οι τίτλοι της Dortmund είναι περισσότεροι από τους δικούς μας,αλλά δεν είναι και υπερβολικά πολλοί.Επτά πρωταθλήματα έχει.Ίσα ίσα,όσους περισσότερους τίτλους έχει μια ομάδα,τόσο μεγαλύτερες απαιτήσεις για περισσότερους είναι λογικό να έχουν οι οπαδοί της.Τις ίδιες απαιτήσεις έχουν οι οπαδοί της Manchester United με αυτές των οπαδών της Chelsea?
Όσον αφορά το γήπεδό μας,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την κατάστασή του και για τη στασιμότητά της κατασκευής νέου γηπέδου,με τα κολλήματα και την ανικανότητά μας.Άρα έχουμε το γήπεδο που μας αξίζει.
Ωραίο άλλοθι προσφέρεις σε αυτά τα άτομα για τα ντου,''....σε ματς που εξοργισαν και τους ΠΑΟΚτσηδες στο αγιο ορος?''.Σου χρωστάνε ένα κέρασμα.
Α,μία ακόμα διαφορά που ξέχασες είναι οι μπάτσοι,που πήραν πόδι από τη Τούμπα ενώ εκεί τους κάνουν κουμάντο.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

:lol: :lol: :lol: Γουστάρω DC ! Αν και οφτόπικ.
Προφανώς για εσένα δεν σημαίνει κάτι η ρίζα της λέξης ούτε η ετυμολογία της ούτε οι συγγενικές αυτής.
Δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης από την στιγμή που δεν διακρίνεις ότι ρήμα και ουσιαστικό δεν έχουν διαφορετική έννοια.
Καμία καταδιωκτική μανία δεν με διακατέχει ,απλά δεν αντέχω έριδες που ερίζουν, ειδικά σε μέρα που δεν ευδοκιμεί και δεν χρειάζεται. Φιλικά πάντα. :D

@ΣλάτζανΣπάσιτς
Αδερφέ έχεις δίκιο,σε μπέρδεψα με άλλον και να με συγχωρείς γι' αυτό. Είμαι μαζί σου ,και το διατυμπανίζω ότι το λάθος πάντα κάνει πιο αισθητή την παρουσία του στην κρίση μας, σε αντίθεση με το σωστό. Τουλάχιστον σε αυτή την χώρα.
Καταλαβαίνεις όμως τι θέλω να πω και τι εννοώ.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Sladjan Spasić έγραψε: Ωραίο άλλοθι προσφέρεις σε αυτά τα άτομα για τα ντου,''....σε ματς που εξοργισαν και τους ΠΑΟΚτσηδες στο αγιο ορος?''.Σου χρωστάνε ένα κέρασμα.
Α,μία ακόμα διαφορά που ξέχασες είναι οι μπάτσοι,που πήραν πόδι από τη Τούμπα ενώ εκεί τους κάνουν κουμάντο.

βρε ας παρω τσαμπιονσλιγκ και θα στο γεμιζω μεχρι να σταματησει η ζωη στην γη :lol:

εστω ενα κυπελλακι για την μαθητιωσα νεολαια πολλα ζηταω γαμωτο????ασχετο..

καλα εννοειται οτι τους κανουν κουμαντο οι μπατσοι,αφου οι γερμανοι ειναι διασταυρωση ανθρωπου με ρομποτ.

υ.γ.την τουμπα δεν την γεμιζα ε?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Οι Γερμανοι ειναι σκετο διασταυρωση...
Άβαταρ μέλους
city_boy

δεν θα ξεχασω φιλε ριζλα,τελικο τσαμπιονσλιγκ παιρνει η μπαγιερν το τροπαιο και ο καν τον τιτλο του καλυτερου παιχτη.Δηλαδη τι καλυτερο στον κοσμο.

Του το ανακοινωνουν,του το δινουν και αυτος κανει ενα μηδιασμα στα χειλη λες και πηρε τον τιτλο για το καλυτερο μαλλι στην διοργανωση.Λεω δεν ειναι δυνατον αυτοι ειναι ακομα ναζι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

buffalobill4 έγραψε:Η καυτή Τούμπα με την ματιά ενός Αμερικανού φοιτητή
.....

Ο Αμερικανός φοιτητής δημοσιογραφίας, Connor McGann, σε κειμενό του που φιλοξενείται στο blog "theindirectkick.com" διηγείται την ατμόσφαιρα στην έδρα του ΠΑΟΚ, όπως την βίωσε ο ίδιος.
......
Οι σεκιουριτάδες μας ζήτησαν να κάνουμε πίσω. Ωστόσο από πίσω μας υπήρχαν πλέον χιλιάδες άλλοι οπαδοί που έσπρωχναν προς τα μέσα... Ξαφνικά το πλήθος με παρέσυρε προς τα μέσα! Ενιωσα να περνάω το τουρνικέ μαζί με κάποιον που είχε κανονικό εισιτήριο.
......

......
Δεν είναι βίαιοι, είναι πιστοί, δεν είναι δυνατοί, είναι παθιασμένοι".

http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 01749.html
Πφφφ.Αμερικάνος που περνάει το τουρνικέ μαζί με άλλον και καραγουστάρει την ατμόσφαιρα της 4 δεν υπάρχει .Ο Μαγκαν -ιδης ο "Connan" (και όχι Connor) θα ήταν, γνωστός ρετσινοπνίχτης, τζαμπατζής που πουλάει πρόλογο στα αμερικανάκια.Δεν αξίζει να σκοτώνεστε για τα λεγόμενά του. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

City Boy: Λίγο περίεργος αυτός ο συλλογισμός που ξεκινάει από το αυτός και καταλήγει στο αυτοί.
Και επειδή είναι τελευταία της μόδας να αποκαλούνται nazi οι γερμανοί θα πω και το εξής:

1. Είναι ανιστόρητο γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός καθαγιάζει τους ιστορικούς nazi και τα φρικιαστικά εγκλήματα εις βάρος των λαών της δεκαετίας του 30 και του 40. Αναδρομικά δίνουμε δηλ. χάρη στους Γερμανούς και άλλο που δε θέλουνε.

2. Έπειτα τέτοιοι χαρακτηρισμοί βολεύουνε αφάνταστα εκείνους που ναι μεν είναι αντίμνημονιακοί αλλα έχουν τη φωλια τους λερωμένη. Όσο άτοπος ήταν ο αντιαμερικανισμός του κώλο-πασοκ και της λοιπής αριστεράς τη δεκαετία του 70 και του 80 (γιατί διοχέτευε τη δυσαρέσκεια της κοινωνίας σε λάθος κατεύθυνση) άλλο τόσο είναι και σήμερα αυτός ο αντιγερμανισμός. Σήμερα ακόμη και ο κοινωνικά και πολιτικά πιο διεφθαρμένος μπορεί να βγαίνει και να παριστάνει τον γνήσιο "αντιγερμανο" Έλληνα. (Ας πούμε ο ο Κουρής η ο Κουλούρης) Αν και όταν το πολιτικο σύστημα θα επιχειρήσει να ανακτήσει την οποια αξιοπιστία του ακριβώς εκεί θα πατήσει - στο να πουλάει τέτοιες " έθνο-περήφανες μαγκιές. Και να ταΐζει το κόσμο με έθνοκουτόχορτο.

3. Συμπέρασμα: Ας αφήσουμε τα περί nazi γιατί ούτε στους γερμανούς ούτε στους κουρήδες θέλουμε να κάνουμε χάρη!

4. Ας διαλέξουμε χαρακτηρισμούς που να περικλείουν και όσους δε γουστάραμε στην Ελλάδα.

5. Ας πούμε καθάρματα
Άβαταρ μέλους
city_boy

ελα ρε φιλε μου υπερβαλλεις πλακα εκανα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”