Ο Σάββας στο ΣΚΑΙ: Ο Κωνσταντινέας ήταν... αγενέστατος!
MEDIA CAFE
Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2012 22:54
Για το βίντεο από τη φυσούνα στην Ξάνθη, μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κάνοντας λόγο για... κακούργημα.
"Πριν από δυο λεπτά κοίταζα το βίντεο. Μόνο η κάμερα της ΝΕΤ ήταν εκείνη την στιγμή
. Αν τα μάθει αυτά η UEFΑ, ότι μπαίνουν μέσα στον ιερό χώρο των αποδυτηρίων… Όλα αυτά τα παιδιά ζουν από το ποδόσφαιρο και με κάθε αγώνα που χάνουν, χάνουν και λεφτά. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μπαίνει στα αποδυτήρια. Είναι εκνευρισμένοι και έχουν το δικαίωμα να λένε ότι θέλουν.
Η Ξάνθη πιστεύω πως δεν έχει καμία ανάμιξη γιατί ο κύριος Πανόπουλος είναι ένας λεβέντης πρόεδρος και τίμιος άνθρωπος και νομίζω ότι και εκείνος θα πάρει θέση για τα όσα γίνονται εις βάρος του Ολυμπιακού. Στην φυσούσα επιτρέπεται η κάμερα μόνο για δηλώσεις για τίποτα άλλο.
Μην γίνουν αυτά γνωστά στην UEFA…" είπε ο Θεοδωρίδης και πρόσθεσε:
"Η κασέτα αυτή βγαίνει σκοπίμως την ημέρα που ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή και το Σάββατο παίζει με τον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά προβληματίζουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Εγώ είμαι αυτός που δέχομαι τις αιτιάσεις των οπαδών του Ολυμπιακού που είναι έξαλλοι. Η Σούπερ Λίγκα πρέπει να κινηθεί και να συλληφθεί αυτός που είχε την κάμερα. Αυτό είναι κακούργημα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κ. Πανόπουλο. Η Ξάνθη είναι αντρική ομάδα, όπως και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Καμία σχέση δεν έχουν η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ. Ας ψάξουν να βρουν ποιος ευθύνεται. Εδώ γίνονται σημεία και τέρατα και δεν ασχολείται κανείς. Πως ένα κρατικό κανάλι βρίσκεται στην φυσούνα; Εκεί υπάρχει κάμερα μόνο για δηλώσεις ειδάλλως είναι κλειστή. Έχετε δει κάτι τέτοιο σε άλλη ομάδα;
Το κυνηγητό το φετινό στον Ολυμπιακό είναι πρωτοφανές. Μας έχουν τρελάνει. Παντού γίνονται αυτά, να είναι εκνευρισμένοι οι παίκτες. Παντού! Δεν βγήκαν από παρθενογένεση. Αυτό μου θυμίζει πριν από 8-10 χρόνια που είχαν ανακαλύψει κάμερες και κοριούς στα αποδυτήρια της Λεωφόρου. Είδατε ποτέ να δικαστεί κανένας; Από συρτάρι σε συρτάρι πήγαινε το θέμα".
Και ολοκλήρωσε: "Εγώ τα λέω ευθέως. Ο κ. Κωνσταντινέας μας κατακρεούργησε φέτος. Στα αποδυτήρια της Ξάνθης ήταν αγενέστατος. Του είπα ενώπιων, μαρτύρων πριν το ματς να μάθει πρώτα να μιλάει και μετά να διαιτητεύει. Ήταν αγενέστατος.
Αν το μάθει η UEFA θα είναι το πιο εξευτελιστικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός δεν δίνει ποτέ δικαιώματα και η φυσούσα του είναι μοναστήρι".
http://sportouvorra.gr/index.php?option ... e&id=24361