Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Όταν λέει χρέη εννοεί όλα αυτα που υπάρχουν (παλια χρέη προς παίκτες, μάνατζερ, προπονητές κλπ.) και που είναι απαραίτητο να πληρωθούν για να ισχύσει το 99. Πρόσθεσε σε αυτα και ικα εφορία για να μπορούμε να θεωρούμε εισιτήρια αλλά και για να κάνουμε μεταγραφές. Ε, αυτα νομίζω πως προηγούνται των σημερινών παικτών. Μακάρι να τα πληρώναμε όλα στην ώρα τους αλλά αν πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να περιμένει, δεν θα είναι τα παραπάνω χρέη.
Αξιοπιστία νομίζω πως εννοεί το σύνολο των συναλλασομενων. Αν δεν σε εμπιστεύονται οι μάνατζερ (όπως τώρα) τότε μην περιμένεις λαβράκια...
Τα παραπάνω είναι δικές μου υποθέσεις μιας και δεν τα ξεκαθάρισε ο ίδιος. Θα μου πεις: "μπορούσε να πει πως οι σημερινοί παίκτες δεν έχουν προτεραιότητα"? Δεν θα έβρισκε κανέναν στην αυριανή προπόνηση...
Αξιοπιστία νομίζω πως εννοεί το σύνολο των συναλλασομενων. Αν δεν σε εμπιστεύονται οι μάνατζερ (όπως τώρα) τότε μην περιμένεις λαβράκια...
Τα παραπάνω είναι δικές μου υποθέσεις μιας και δεν τα ξεκαθάρισε ο ίδιος. Θα μου πεις: "μπορούσε να πει πως οι σημερινοί παίκτες δεν έχουν προτεραιότητα"? Δεν θα έβρισκε κανέναν στην αυριανή προπόνηση...
και επίσης υπάρχει τελικά σοβαρός παίκτης που θέλει να παίξει σε ομάδα όταν γνωρίζει εκ των προτέρων οτι δεν θα τον πληρώνει? 

Πολύ σωστό κι αυτό αλλά άλλο να τα πάρει σε 1-2 χρόνια και άλλο καθόλου. Μεγάλο ρολο (ίσως το μεγαλύτερο) παίζει ο καλοπληρωμένος μάνατζερ. Αλλά σκέψου πόσα γλυτώνουμε με το 99 και μετά αποφάσισε τις προτεραιότητες (αγωνιστικές ή οικονομικές). Επαναλαμβάνω μακάρι να μην είχαμε τέτοια διλήμματα και να τα έπαιρναν όλοι στην ώρα τους αλλά εμάς μας κυνηγάει και ο Πεδουλάκης με τον Γκαγκα...
προφανώς και κατανοώ οτι η λύση δεν είναι απλή. ωστόσο όταν πείθεις τον Καλαμπόκη ας πούμε (για παράδειγμα) να πάρει 45 χιλιάρικα (τυχαίο το νούμερο- εννοώ λίγα τέλος πάντων), δεν οφείλεις να του δώσεις ώς το Μάη τουλάχιστον τα 30-35?
PS: Και βέβαια το μόνιμο μου ερώτημα είναι τι σημαίνει οτι τα φετινά έξοδα της ομάδας ας πούμε είναι 500 όταν πληρώνουμε τα 200...

PS: Και βέβαια το μόνιμο μου ερώτημα είναι τι σημαίνει οτι τα φετινά έξοδα της ομάδας ας πούμε είναι 500 όταν πληρώνουμε τα 200...

Η απάντηση είναι απλή. Σημαίνει πως πληρώνω 200 φετεινα 300-500 παλαιότερα (για να μην "πέσει" η εγγυητική και να μου επιτρέπουν να αγωνίζομαι) και ρυθμίζω του χρόνου τα υπόλοιπα 300 φετινα. Με λίγα λόγια, κερδίζουμε χρόνο (κάτι μου θυμίζει αυτό) και ΙΣΩΣ μειώνουμε λίγο το χρέος (βλέπε άρθρο 99)
Υ.Γ. Θυμάσαι που αυτό (το 99) μας είχε φέρει στα πρόθυρα εξόδου από το φορουμ... Μην το αναλύσεις και γίνουμε πάλι κ...λος με τους μπλε. Δεν υπάρχει (δυστυχώς) και νόβι-γκας πλέον.
Υ.Γ. Θυμάσαι που αυτό (το 99) μας είχε φέρει στα πρόθυρα εξόδου από το φορουμ... Μην το αναλύσεις και γίνουμε πάλι κ...λος με τους μπλε. Δεν υπάρχει (δυστυχώς) και νόβι-γκας πλέον.
αν μιλάμε μόνον για 700 χιλιάρικα έσοδα μέσα στη χρονιά, κλάφτα χαραλαμπάνε...
PS: τα θυμάμαι, τα θυμάμαι (και δεν είχα κανένα πρόβλημα με gash-novi)...

PS: τα θυμάμαι, τα θυμάμαι (και δεν είχα κανένα πρόβλημα με gash-novi)...

Υποθετικά μιλάμε για 700 αν και φοβάμαι πως δεν είναι και πολλά παραπάνω
Τι κουφό ήταν αυτό με τον παππά? Τάραξε τα νερά ο Μπάνε.

Τι κουφό ήταν αυτό με τον παππά? Τάραξε τα νερά ο Μπάνε.

- PaOkArAsIrAkLiO
Πολύ εντυπωσιακή κίνηση ο Παππάς. Ελπίζω να μην επιβαρύνει σημαντικά το μπάτζετ μόνο.
- Sladjan Spasić
Μπάσκετ / Ομάδα
Συζήτηση με Έλληνες και Στίγγερς
02 Φεβ 2012 00:27, Από PAOK24
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είδαν το χρώμα του χρήματος, αλλά και πάλι δεν έμειναν όλοι ικανοποιημένοι. Και για αυτό, τόσο ο Ντάντε Στίγγερς, όσο και οι Έλληνες παίκτες της ομάδας είχαν συζήτηση με μέλη της διοίκησης…
Πριν από την εκδήλωση για τους «300 υποστηρικτές» του ΠΑΟΚ, ο Στίγγερς είχε συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τελικώς δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας που έγινε στο «Παλατάκι». «Λόγω ερεθισμού στο γόνατό του», ήταν η επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος από πλευράς ΚΑΕ, για αποχή λόγω οικονομικών, έλεγε η πλευρά του παίκτη, ο οποίος ήταν στο γήπεδο και δεν προπονήθηκε, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να τοποθετηθεί. Στη συζήτηση που είχε ωστόσο με την ομάδα, ζήτησε να δοθούν τα χρήματα που του οφείλονται το συντομότερο δυνατό, ενώ του δόθηκαν και ορισμένες εξηγήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, δόθηκαν χρήματα σε όλους τους παίκτες της ομάδας, φυσικά στον Τζέι Αρ Γκίντενς, αλλά και στους τρεις νεοφερμένους, ενώ όταν ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για τους «300», έγινε και συνάντηση των Ελλήνων παικτών της ομάδας με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τον Κωνσταντίνο Πανάκα. Η συνάντηση έγινε μετά από σχετικό αίτημα των παικτών που ήθελαν να εκφράσουν τα παράπονά τους για τον τρόπο των πληρωμών και το γεγονός ότι τα χρήματα που πήραν ήταν λίγα. Δόθηκαν εξηγήσεις, έγινε συζήτηση για αρκετή ώρα και θα φανεί από την Πέμπτη εάν θα υπάρχουν και νέα προβλήματα στην ομάδα, με αφορμή αυτό το θέμα.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=15800
Συζήτηση με Έλληνες και Στίγγερς
02 Φεβ 2012 00:27, Από PAOK24
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είδαν το χρώμα του χρήματος, αλλά και πάλι δεν έμειναν όλοι ικανοποιημένοι. Και για αυτό, τόσο ο Ντάντε Στίγγερς, όσο και οι Έλληνες παίκτες της ομάδας είχαν συζήτηση με μέλη της διοίκησης…
Πριν από την εκδήλωση για τους «300 υποστηρικτές» του ΠΑΟΚ, ο Στίγγερς είχε συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τελικώς δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας που έγινε στο «Παλατάκι». «Λόγω ερεθισμού στο γόνατό του», ήταν η επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος από πλευράς ΚΑΕ, για αποχή λόγω οικονομικών, έλεγε η πλευρά του παίκτη, ο οποίος ήταν στο γήπεδο και δεν προπονήθηκε, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να τοποθετηθεί. Στη συζήτηση που είχε ωστόσο με την ομάδα, ζήτησε να δοθούν τα χρήματα που του οφείλονται το συντομότερο δυνατό, ενώ του δόθηκαν και ορισμένες εξηγήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, δόθηκαν χρήματα σε όλους τους παίκτες της ομάδας, φυσικά στον Τζέι Αρ Γκίντενς, αλλά και στους τρεις νεοφερμένους, ενώ όταν ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για τους «300», έγινε και συνάντηση των Ελλήνων παικτών της ομάδας με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τον Κωνσταντίνο Πανάκα. Η συνάντηση έγινε μετά από σχετικό αίτημα των παικτών που ήθελαν να εκφράσουν τα παράπονά τους για τον τρόπο των πληρωμών και το γεγονός ότι τα χρήματα που πήραν ήταν λίγα. Δόθηκαν εξηγήσεις, έγινε συζήτηση για αρκετή ώρα και θα φανεί από την Πέμπτη εάν θα υπάρχουν και νέα προβλήματα στην ομάδα, με αφορμή αυτό το θέμα.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=15800
Τα εισιτήρια της... ντροπής
Αντίπαλος/ Εισιτήρια
Πανιώνιος 351
ΑΓΟΡ 200
Παναθηναικός 1.128
Αρης 2.299
Ικαρος 149
Καβάλα 170
Σολέ 275
Κίμκι 447
Ρίγα 160
http://olapaok.gr/basket/ta_eisithria_t ... 11878.html
δηλαδή με βάζελο και συμπολίτη είχαμε μέσα max 2900 kai 4000 άτομα (αντίστοιχα)?
ΝΤΡΟΠΗ
και με Khimki (ομάδα 15 εκατομμυρίων δολαρίων που θα παίξει σίγουρα Final4 στο eurocup) ούτε 500 εισιτήρια...
PS: τι να πάω να δώ ρε φίλε? τον Mozghov το αγγούρι? να φύγουνε αυτοί να πάνε στο NΒΑ εκεί που ανήκουνε!!!
Αντίπαλος/ Εισιτήρια
Πανιώνιος 351
ΑΓΟΡ 200
Παναθηναικός 1.128
Αρης 2.299
Ικαρος 149
Καβάλα 170
Σολέ 275
Κίμκι 447
Ρίγα 160
http://olapaok.gr/basket/ta_eisithria_t ... 11878.html
δηλαδή με βάζελο και συμπολίτη είχαμε μέσα max 2900 kai 4000 άτομα (αντίστοιχα)?

και με Khimki (ομάδα 15 εκατομμυρίων δολαρίων που θα παίξει σίγουρα Final4 στο eurocup) ούτε 500 εισιτήρια...
PS: τι να πάω να δώ ρε φίλε? τον Mozghov το αγγούρι? να φύγουνε αυτοί να πάνε στο NΒΑ εκεί που ανήκουνε!!!
Ρε συ Θωμά, τι νούμερα είναι αυτά
Δεν πίστευα ότι είναι τόσο χάλια τα πράγματα. Ύστερα απορούμε γιατί είχε οικογενειακά προβλήματα ο γκορι και έπρεπε να φύγει για αμερική....
Υ.Γ. Μην ακούσω κανέναν να λέει ότι δεν είναι καλός ο καλλές. Με αυτά τα εισιτήρια είναι χρυσός. Το κάτι άλλο.

Υ.Γ. Μην ακούσω κανέναν να λέει ότι δεν είναι καλός ο καλλές. Με αυτά τα εισιτήρια είναι χρυσός. Το κάτι άλλο.
- KilledByDeath_4
για την εικονα στο παλατακι η ευθηνη και ντροπη μας βαραινει ολους. 5 ευρω εισητηριο πλεον σε κινηση απελπισιας μπας και φιλοτιμηθουμε για να μας δω...