βλεπεις και κάπιους δικούς μας να γράφουν τον ΠΑΟΚ με μικρά γράμματα.... και ξενερώνεις την ζωή σου με την μία...vasilis.A έγραψε:πρωι-πρωι πας για καφε με την τσιμπλα στο ματι και ακους...οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ αλλαξαν προεδρο για να σκυλιασουν εναντιον μας λενε οι μεν,πηραν διπλο με την αεκ για να χασουν απο το γαβρο λενε οι δε...ξυπνας σε κλασματα δευτερολεπτου...σου γυριζει το ματι αναποδα...κι ευχεσαι...παοκ γ@μ@ και τους δυο...
Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 5/2-19:30,NS1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακος 5/2-19:30,Γηπεδο Τουμπας,NS1
ΠΑΟΚ...ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ....ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΤΕΣΤ Παοκοφροσυνης;;;
- PaOkArAsIrAkLiO
[youtube]RLeW-UL8Kvo[/youtube]
Τα βράδια που κοιμότανε, η μάνα του γ@μιότανε
μες στης Τούμπας (Τρούμπας;) τα στενά
Γ@ΜΩΩΩΩΩΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑΑ!!!

Τα βράδια που κοιμότανε, η μάνα του γ@μιότανε
μες στης Τούμπας (Τρούμπας;) τα στενά

Είδα και κάποιον άλλον πιο πριν που το έκανε λάθος!PaOkArAsIrAkLiO έγραψε: Τα βράδια που κοιμότανε, η μάνα του γ@μιότανε
μες στης Τρούμπας τα στενά
![]()
![]()
![]()
![]()
Να μην ξαναγίνει παρακαλώ!!

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακος 5/2-19:30,NS1
Μόλις είδα τα πέναλτυ και χαλάστηκα πάλι.
ΠΞΣ στον αιώνιο λεχρίτη
ΠΞΣ στον αιώνιο λεχρίτη
Επειδη σε καποιους ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με τις διαχρονικες αλητειες του Ολυμπιακου Συλλογου Φιλων Παραγκας , παρτε και ενα βιντεακι απο την μεγαλυτερη ερωτικη πανδαισια ολων των εποχων στην Ευρωπη .... Απολαυστε το ακαταρριπτο ευρωπαικο ρεκορ της κοκκινης ΔΕΚΟ ...
[youtube]Ky8-9vYZCS0&feature=related[/youtube]
[youtube]Ky8-9vYZCS0&feature=related[/youtube]
- sourmenetes
- Moderator
Προβλεπω μια παρομοια ενδεκαδα με την προχθεσινη αλλα δεν ξερω μηπως ο ιβιτς θα αντικαταστησει τον φωτακη...Το βλεπω χλωμο μιας και ο μπολονι θελει τα τρεξιματα του φωτακη και το πρεσινγκ ψηλα..Μια θεση ακομα που ισως να παιζει ειναι και του σναουτσνερ που δεν ξερουμε αν θα αντικατασταθει απο κανενα σταφυλλιδη,αν και ο σναουτσνερ πηγε καλα αμυντικα...
Σοβαροτητα πολυ θελει και απο την ομαδα και απο τον κοσμο..
[youtube]6zpZeNbIygk[/youtube]

Σοβαροτητα πολυ θελει και απο την ομαδα και απο τον κοσμο..
[youtube]6zpZeNbIygk[/youtube]

Εγώ θυμάμαι ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Μπόλονι δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα (αγωνιστικά ήταν μάλλον δίκαια, εμείς όμως κατεβήκαμε στο γήπεδο... κατευθείαν από το αεροδρόμιο ύστερα από ευρωπαϊκό αγώνα). Όταν μάλιστα του τέθηκε η (αυθόρμητη?) ερώτηση από κάποιον ΑΡΔ αν ο θρύλος έχει τελικά διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, έδωσε την πληρωμένη απάντηση πως, αν ίσχυε αυτό, θα φαινόταν στους ευρωπαϊκούς αγώνες.
Είμαι σίγουρος ότι αυτή η αλεπού έχει σκυλιάσει να ξεκ... τον gay την Κυριακή. Κι από τη στιγμή που το έχει βάλει στο μυαλό του ο Μπόλονι ποιος είμαι εγώ που θα τον αμφισβητήσω?
ΥΓ. Γουστάρω μετά από την π##@# στον gay να κάνει πάλι καμιά δήλωση του στυλ «περιμένω να παίξουμε κανά δυο φορές ακόμα με τον ολυμπιακό»

Είμαι σίγουρος ότι αυτή η αλεπού έχει σκυλιάσει να ξεκ... τον gay την Κυριακή. Κι από τη στιγμή που το έχει βάλει στο μυαλό του ο Μπόλονι ποιος είμαι εγώ που θα τον αμφισβητήσω?

ΥΓ. Γουστάρω μετά από την π##@# στον gay να κάνει πάλι καμιά δήλωση του στυλ «περιμένω να παίξουμε κανά δυο φορές ακόμα με τον ολυμπιακό»

0-1 από λάθος του Γλύκου
1-1 ο Σάλπι
2-1 ο Κλάους
3-1 αν προλάβει να παίξει ο Nimani για το κερασάκι στην τούρτα

1-1 ο Σάλπι
2-1 ο Κλάους
3-1 αν προλάβει να παίξει ο Nimani για το κερασάκι στην τούρτα

- kataramenos5
Ε ρε και το περίμενα πως και πώς αυτό το μάτς αλλα η πτν η ζωή... 

Την περίοδο Σάντος που τα μαμησαμε όλα στα playoff ........άκουσα όλα τα ματς απο το ράδιο ξαπλωμένος κάθε φορά δίπλα στη μεγάλη μου κόρη που ήταν στο Παίδων επι 15 μέρες με κάτι πολύ σοβαρό.
Δε το ξεχνάω.....!!!
Δε το ξεχνάω.....!!!
Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακος 5/2-19:30,NS1
ε που να το ξεχάσεις τέτοιος συνδυασμός και προφανώς και το παιδι πήγε μια Χαρα ε
:)

Photis έγραψε:Πέστους να δουν τι παίζει τα τελευταία 4 χρόνια στις μεταξύ μας αναμετρήσεις και μετά να μιλήσουν!theoPAOK έγραψε:Eδω κάτω το έχουνε σίγουρο διπλό..![]()
![]()
![]()
![]()
PS:Ο γάβρος δίνει 900 χιλιάρικα να πάρει έναν πρώην ποδοσφαιριστή δανεικό.Δεν πάμε καλά...
Καταλαβαίνουν νομίζεις..
Έχουν μάθει την καραμέλα "Πόσα πρωταθλήματα έχεις?" και την πετάνε συνέχεια..
Διάλογος 0..
Πας να τους πεις κάτι και σου πετάνε τη μια μλκία μετά απο την άλλη..
Τι να κάτσω να ασχοληθώ τώρα..
Άστους να λένε...