Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αργοναύτη.. Το στυλ του Βρύζα είναι τελείως διαφορετικό από του Ζαγοράκη. Ο τέως πρόεδρας δήλωνε στην αρχή ότι "εμείς δεν είμαστε παράγοντες". Και έμενε σε αυτό. Η φιλοσοφία του Βρύζα είναι, νομίζω, ότι "πρέπει να γίνουμε παράγοντες". Ή τουλάχιστον αυτό εισπράττω. Έχει ένα πιο τεχνοκρατικό στυλάκι ο Ζήσης, που μου δίνει την αίσθηση ότι το συναίσθημα έρχεται δεύτερο.. Σε αντίθεση με τα όσα βιώσαμε τα τελευταία 5 χρόνια. Οπότε πιστεύω θα μείνει και μετά το καλοκαίρι..
Προσεξε καλα ποιον θα βαλεις στη θεση του Δουκα γιατι εαν βαλεις αυτον που υποψιαζομαι.....................θα πεσει πολυ γελιο!........Οχι για το προσωπο-αλλωστε εαν ειναι σωστος στα καθηκοντα του,δεν με ενδιαφερει το προσωπο-αλλα για τις αντιδρασεις........
mpafos4 έγραψε:Προσεξε καλα ποιον θα βαλεις στη θεση του Δουκα γιατι εαν βαλεις αυτον που υποψιαζομαι.....................θα πεσει πολυ γελιο!........Οχι για το προσωπο-αλλωστε εαν ειναι σωστος στα καθηκοντα του,δεν με ενδιαφερει το προσωπο-αλλα για τις αντιδρασεις........
Εγώ λέω ότι αν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν καταφέρει να κόψει μαχαίρι τα "Ζησάκο" , τα κουτραντάν διαρκείας κτλ......... , χαίρι και προκοπή ΔΕΝ θα δούμε ποτέ στην ΠΑΟΚΚΑΡΑ.