Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Άν όμως αντι για το καλό του ΠΑΟΚ, τελικά έρθει το κακό?
Τότε τι θα γίνει, θα φταίει ο Ζαγοράκης πάλι?
Τότε τι θα γίνει, θα φταίει ο Ζαγοράκης πάλι?
Για το καλό του ΠΑΟΚ κάψαμε το κεφάλαιο Ζαγορ ε?Του αρχηγού της εθνικής αναγνωρίσιμου παγκοσμίως που προσωπικά μας έφερε προπονηταράδες, που αν δεν ήταν αυτός δεν βλέπαμε Σαντος και Μπόλονι ούτε με κυάλι, που αναμόρφωσε την ομάδα μας πανελλαδικά και πανευρωπαικά και μας έκανε υπολογίσιμους?Που μας ξέρει και μας φοβάται η Ουντινέζε και η Ρουμπίν?
Για το καλό του ΠΑΟΚ ε?
Ξαναρωτάω, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ?Για να το σιγουρέψουν ή για σπίλωση?
Τα αναπόφευκτα γίνονται χωρίς προτροπές...οπότε κάπου εδώ κόβεται η καραμέλα του αναπόφευκτου
Για το καλό του ΠΑΟΚ ε?
Ξαναρωτάω, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ?Για να το σιγουρέψουν ή για σπίλωση?
Τα αναπόφευκτα γίνονται χωρίς προτροπές...οπότε κάπου εδώ κόβεται η καραμέλα του αναπόφευκτου
- Emprostisghsoitrelamenoi
1. Δεν είπα πουθενά (σχεδόν σε κάθε ποστ το διατυμπανίζω )ότι ΟΛΟΙ κάνουμε λάθη,μηδενός εξαιρουμένου.Maximus έγραψε:Ναι, αλλά δεν μπορώ εγώ -ενας απλος φιλαθλος - να κρίνω ποιο είναι το κακώς κείμενο και ποιο όχι στην ομάδα μου! Τι ακριβως σημαινει "κακως κειμενο"?Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Τι θεματοφύλακες και τι τοτέμ ρε Μάξιμε ? Δεν σου είπα να γίνεις το ιερό τέρας του ΠΑΟΚ.
Δεν σου είπα να αναλάβεις τον ΠΑΟΚ.
Να κάνεις μια δυναμική κίνηση να ακουστεί η φωνή σου. Είτε με μία ανακοίνωση είτε στην χειρότερη(και απευκταία) ένα ντου. ΚΑΤΙ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ,ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.
Στα καλά χειροκρότα,μαζί σου.Πάρε και σκέτο διαρκείας.
Τόσο δυσνόητο σας φαίνεται ??? Νιανιά το χω κάνει. ΕΛΕΟΣ.
Και ακόμα δεν μπορώ να καταλαβω τι χαρακτηριστικα δηλαδη πρεπει να έχει ενας σωστός πρόεδρος του ΠΑΟΚ...
Προσπαθω να θυμηθώ έναν προεδρο στην ιστορία του ΠΑΟΚ που να μην κυνηγηθηκε , καλώς ή κακώς, στο τέλος... Βουλινός, Παντελάκης, Μπατμαν, Γουμενος, Ζαγορακης...
Αυτό δείχνει ότι είμαστε πολύ απαιτητικοί σαν λαός και ότι θελουμε πάντα να γινεται το δικό μας με το έτσι θέλω. Δεν γινεται δουλεια όμως έτσι.
Ας ψαχτουμε λιγο τι λάθος κάνουμε.
Αυτό που σου λέω αντιθέτως,ότι λάθη δεν κάνει ο τεμπέλης ,αυτός που κοιμάται και αυτός που έχει αποδημήσει για τόπους χλοερούς.ΑΡΑ,δεν πρέπει κανείς να μένει ανενεργός. Μόνο εξέλιξη θα δεις,ακόμα και από τα λάθη.
2. Να σου εξηγήσω και το κακώς κείμενα. Είναι αυτά για τα οποία κονταροχτυπιόμαστε,συζητάμε,βριζόμαστε τον τελευταίο καιρό. Εσύ βγες και πες ότι είναι καλώς κείμενα.
3. Συνέχισε να ψάχνεις στο παρελθόν για το σωστό. Μείνε στον Μπάτμαν,στον Παντελάκη και στον Γούμενο.Εγώ για να βγω από το αδιέξοδο, θα ψάξω στο μέλλον την καλύτερη δυνατή λύση. Σε κάθε πτυχή της ζωής μου,και στην προκειμένη για τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω τα παιδιά μου να μου πουν ότι έκατσα με τα χέρια σταυρωμένα(όπου εγώ ,όλοι φυσικά).
4. Το ότι είμαστε απαιτητικοί και ασυμβίβαστοι μας ξεχωρίζει από ΟΛΟΥΣ τους άλλους ,από ΟΛΟΥΣ τους ανύπαρκτους. Εσύ πες ότι εμείς θα πρεπε να μαστε λιγότερο απαιτητικοί. Γιατί είμαστε ΠΑΟΚ... ΑΣΥΝΔΕΤΟ.
5. "Ας ψαχτουμε λιγο τι λάθος κάνουμε."
Επιτέλους όμως !!!
Φαύλος κύκλος...xristos14 έγραψε:Για το καλό του ΠΑΟΚ κάψαμε το κεφάλαιο Ζαγορ ε?Του αρχηγού της εθνικής αναγνωρίσιμου παγκοσμίως που προσωπικά μας έφερε προπονηταράδες, που αν δεν ήταν αυτός δεν βλέπαμε Σαντος και Μπόλονι ούτε με κυάλι, που αναμόρφωσε την ομάδα μας πανελλαδικά και πανευρωπαικά και μας έκανε υπολογίσιμους?Που μας ξέρει και μας φοβάται η Ουντινέζε και η Ρουμπίν?
Για το καλό του ΠΑΟΚ ε?
Κυνηγάς την ουρά σου.
από επιχειρήματα σκίζεις πάντως..με το σκεπτικό σου θα πάμε σίγουρα μπροστάEmprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Φαύλος κύκλος...xristos14 έγραψε:Για το καλό του ΠΑΟΚ κάψαμε το κεφάλαιο Ζαγορ ε?Του αρχηγού της εθνικής αναγνωρίσιμου παγκοσμίως που προσωπικά μας έφερε προπονηταράδες, που αν δεν ήταν αυτός δεν βλέπαμε Σαντος και Μπόλονι ούτε με κυάλι, που αναμόρφωσε την ομάδα μας πανελλαδικά και πανευρωπαικά και μας έκανε υπολογίσιμους?Που μας ξέρει και μας φοβάται η Ουντινέζε και η Ρουμπίν?
Για το καλό του ΠΑΟΚ ε?
Κυνηγάς την ουρά σου.
Kουράστηκα να πληκτρολογώ φίλε μου.
Και βαρέθηκα να διαβάζω ασυναρτησίες. Έχει καταντήσει το τόπικ σαν του Σαλπιγγίδη.
Δυστυχώς φως δεν φαίνεται. Έχει υπνωτιστεί πολύ κόσμος.
Γ@@@@@@@@ ΑΡΔ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ
Και βαρέθηκα να διαβάζω ασυναρτησίες. Έχει καταντήσει το τόπικ σαν του Σαλπιγγίδη.
Δυστυχώς φως δεν φαίνεται. Έχει υπνωτιστεί πολύ κόσμος.
Γ@@@@@@@@ ΑΡΔ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ
Κουράζει η συζήτηση για τα πως και το γιατί. 30 ώρες μετά έχει εμπεδωθεί πως συμπεριφορές Μακεδονομάχου ήταν όχι οτι και πιο όμορφο για να το πω αλλιώς.
Η ουσία είναι πως το ξεβράκωμα που πέτυχε ο Ζαγοράκης άθελα του, ήταν εκτός υπολογισμού και το κράξιμο που πέφτει και που θα πέφτει, αναπάντεχο.
Πάω στοίχημα πως παπούτσι χωρίς τάπες δύσκολα θα ξαναπατήσει το χορτάρι της Τούμπας.
Ζήση Go On, δεν είσαι μ@λ@κ@ς. Ξέρεις.
Η ουσία είναι πως το ξεβράκωμα που πέτυχε ο Ζαγοράκης άθελα του, ήταν εκτός υπολογισμού και το κράξιμο που πέφτει και που θα πέφτει, αναπάντεχο.
Πάω στοίχημα πως παπούτσι χωρίς τάπες δύσκολα θα ξαναπατήσει το χορτάρι της Τούμπας.
Ζήση Go On, δεν είσαι μ@λ@κ@ς. Ξέρεις.
Το ντου απο ποια θυρα εγινε και απο ποιον συνδεσμο? Εχει καποιος τα ... να μας πει?
Απο την Θ9 και από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Χαλκουτσίου...Dimg4 έγραψε:Το ντου απο ποια θυρα εγινε και απο ποιον συνδεσμο? Εχει καποιος τα ... να μας πει?
Δεν έχει σημασία πια λέμε!
Αν είχε, οι υπερασπιστές θα είχαν βγάλει ήδη ανακοινώσεις. Η Σιωπή ήταν πάντα ένοχη.
χαλαρα με την ειρωνεια... το οτι το λες εσυ οτι δεν εχει σημασια δεν σημαινει οτι ετσι ειναι οκ?
δυστυχως ολα ειναι θεμα παιδειας και πολιτισμου...και φανηκε ξεκαθαρα οτι εχουμε ελλειψη και στα δυο...σιδεροκεφαλος Ζηση...ας σταματησουμε το ξεκατινιασμα ...παμε παρακατω...οικονομικη εξυγιανση αμεσα...με καθε κοστος.
Δεν ειρωνεύομαι ρε φίλε, διακωμωδώ. Μαζί σου είμαι.Dimg4 έγραψε:χαλαρα με την ειρωνεια... το οτι το λες εσυ οτι δεν εχει σημασια δεν σημαινει οτι ετσι ειναι οκ?
απλως ειλικρινα για μια φορα θελω να διαβασω καποιον να πει "ναι ρε απο τον ταδε συνδεσμο ηταν, ημουν εκει και το ειδα"...
να μην αναφερει συνδεσμο, απλως να πει οτι ειδε απο που εγινε το ντου οπως περσυ... επαναλαμβανομενη συμπτωση
να μην αναφερει συνδεσμο, απλως να πει οτι ειδε απο που εγινε το ντου οπως περσυ... επαναλαμβανομενη συμπτωση
- speed_fire
Καλησπέρα στο φόρουμ, θα ήθελα να παραθέσω κάποια γεγονότα παρακάτω και να εκφράσω τις ειλικρινείς απορίες μου:
Γεγονός : Στη Τούμπα τη Τετάρτη υπήρχαν πάνω από 10.000 άτομα. Με το που έληξε ο αγώνας προσπάθησαν να μπουν και τελικά τα κατάφεραν, στο γήπεδο 50 – 100 άτομα που σύμφωνα με τους χαρακτηρισμούς που γράφονται εδώ μέσα ήτανε «15χρονα παιδάκια και μπερδεμένα άτομα».
Απορίες μου: Δηλαδή ρε καρντάσια τόσο τρομερά ήταν αυτά τα 15χρονα και δεν μπορέσαμε κάποιοι από τους σκεπτόμενους να αποτρέψουμε το ντου. Ή μήπως τόση ώρα που προσπαθούσαν να μπουν μέσα δεν κατάλαβε κανείς τι θα κάνουν και νόμιζαν όλοι ότι απλά μπέρδεψαν τις εξόδους; Ή μήπως τηλεμεταφέρθηκαν μέσα στο χόρτο με την βοήθεια εξωγήινων;
Συμπέρασμα μου: Πολλά κροκοδείλια δάκρυα και πολύ οδυρμός εδώ μέσα αλλά από έμπρακτη συμπαράσταση την κρίσιμη στιγμή ΤΙΠΟΤΑ. Μην ξαναδώ δικαιολογίες για σωματική ακεραιότητα, νοσοκομεία, χαρακώματα και άλλες πολλές συμφορές από τα 15χρονα, γιατί οποιοσδήποτε άνθρωπος που βλέπει κάποιους να πάνε να καταστρέψουνε τα ιδανικά του, τις ιδέες του, τα πιστεύω του και στην τελική την ίδια του την περιουσία με κάποιο τρόπο αντιδρούν προς αυτούς. Κάτι μέσα μου πάντως λέει ότι όλοι μας λίγο πολύ το υποστηρίξαμε αυτό από την στιγμή που δεν κάναμε κάτι να το σταματήσουμε..
Κάποιος φιλόσοφος είχε πει κάποτε: «Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου».
Γεγονός : Στη Τούμπα τη Τετάρτη υπήρχαν πάνω από 10.000 άτομα. Με το που έληξε ο αγώνας προσπάθησαν να μπουν και τελικά τα κατάφεραν, στο γήπεδο 50 – 100 άτομα που σύμφωνα με τους χαρακτηρισμούς που γράφονται εδώ μέσα ήτανε «15χρονα παιδάκια και μπερδεμένα άτομα».
Απορίες μου: Δηλαδή ρε καρντάσια τόσο τρομερά ήταν αυτά τα 15χρονα και δεν μπορέσαμε κάποιοι από τους σκεπτόμενους να αποτρέψουμε το ντου. Ή μήπως τόση ώρα που προσπαθούσαν να μπουν μέσα δεν κατάλαβε κανείς τι θα κάνουν και νόμιζαν όλοι ότι απλά μπέρδεψαν τις εξόδους; Ή μήπως τηλεμεταφέρθηκαν μέσα στο χόρτο με την βοήθεια εξωγήινων;
Συμπέρασμα μου: Πολλά κροκοδείλια δάκρυα και πολύ οδυρμός εδώ μέσα αλλά από έμπρακτη συμπαράσταση την κρίσιμη στιγμή ΤΙΠΟΤΑ. Μην ξαναδώ δικαιολογίες για σωματική ακεραιότητα, νοσοκομεία, χαρακώματα και άλλες πολλές συμφορές από τα 15χρονα, γιατί οποιοσδήποτε άνθρωπος που βλέπει κάποιους να πάνε να καταστρέψουνε τα ιδανικά του, τις ιδέες του, τα πιστεύω του και στην τελική την ίδια του την περιουσία με κάποιο τρόπο αντιδρούν προς αυτούς. Κάτι μέσα μου πάντως λέει ότι όλοι μας λίγο πολύ το υποστηρίξαμε αυτό από την στιγμή που δεν κάναμε κάτι να το σταματήσουμε..
Κάποιος φιλόσοφος είχε πει κάποτε: «Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου».
φιλε οταν αυτοι οι "15χρονοι" εχουν υπερασπιστες ολοκληρους συνδεσμους δεν κανεις τιποτα. Αυτα ετσι θα παραμεινουν γιατι παντα υπαρχει σκοπος ο οποιος πετυχαινει.