Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από sourmenetes »

sourmenetes έγραψε:Παιδες καλημερα...Οι αλλαγες στα διοικητικα γινανε,οι αποψεις του καθενος διατυπωθηκανε και η ζωη συνεχιζεται...
Ο ΠΑΟΚ εχει νεο προεδρο το ζηση βρυζα.Στο τοπικ του βρυζα δε θα μπλεκουμε πραγματα του ζαγορακη αλλα μονο του βρυζα.
Ολοι ειμαστε προβληματισμενοι αλλα ελπιζω οτι ολοι θελουμε το καλο του ΠΑΟΚ.Ας ηρεμησουμε ολοι και να δουμε μονο πως θα πορευτουμε μπροστα.

Προειδοποιηση:Αμα ξεκινησουν αντιπαραθεσεις,οφτοπικ,προκλησεις,αντεκλησεις θα εχουμε διαγραφες ποστ και πιθανα μπανια...Τα ιδια ισχυουν με βρισιες αλλων μελων ή παιχτων και διοικησης...

Ξηγημενα,ΠΑΟΚτσηδικα,παντελονατα οπως λεμε οτι γουσταρουμε ολοι...

Τα ειπαμε το πρωι...Μας γραφετε...

ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

mpafos4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
Για ποιο λογο μπηκαν μεσα χθες,ειπαμε?.........ή δεν ειπαμε....................?Γιατι συζητουσαν,πισω απο την πλατη του Ζαγορακη με το Βρυζα και τι ειπαν...ειπαμε?......ή δεν ειπαμε?

Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να ανεβαζουν και να κατεβαζουν διοικησεις στον ΠΑΟΚ,ειπαμε?....ή δεν ειπαμε?.....

Θεωρεις ΠΑΟΚτσηδες αυτους που σηκωνουν χερι να χτυπησουν "συνοπαδους τους"?......ειπαμε?.....ή δεν ειπαμε?...

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

αυτο που με πειραζει, είναι ότι δεν έχουμε μια κοντρα ξεκαθαρη.
βγενοπουλος - τζιγγερ ρε αδερφε...
ξερεις γιατι παλευουν, ποιος με ποιον κλπ.

εδω ειμαστε απο μπροστα φιλοι και απο πισω...........

ΔΕΝ ξερω ποιος εχει δικιο γιατι:

ΔΕΝ ξερω γιατι τα σπασανε την πρωτη φορα
ΔΕΝ ξερω ποιοι λογοι υπηρχαν, σταματησαν να υπαρχουν, ξαναυπηρξαν κ.ο.κ.
ΔΕΝ ξερω ποιοι συνδεσμοι και γιατι δεν γουσταρουν τον ενα αλλα γουσταρουν τον αλλο
ΔΕΝ εχω πεισθει πως η διαχειριση ηταν η καλυτερη
ΔΕΝ εχω επισης πεισθει οτι η κοντρα δεν γινεται για το ποιος θα συνεχισει την ιδια διαχειριση (δεν εννοω τις μεταγραφες)

Ξερω οτι η τελευταια μπουκα μου φανηκε η πιο στημενη μπουκα ever.
Οτι το αιτιο και το αποτελεσμα δεν εχουν καμια σχεση
Εχω την αισθηση (προσωπικη γνωμη) πως ο ενας κραταει τον αλλο και παιζουν σκακι.
Εχω επισης την αισθηση πως συγκεκριμενος-οι αντιπαθης σε μενα αρδ θα αλλαξουν σταση (οχι οτι ειχαν ποτε σταθερη αλλα λεμε τωρα)
Αν ημουν νεος προεδρος ομαδας, στη θεση του προηγουμενου που εφυγε για συγκεκριμενο λογο και με συγκεκριμενο τροπο, που ηταν και "φιλος" "κολλητος" και "αδερφος" μου, μαλλον θα καταδικαζα με σκληρο τροπο καποιες συμπεριφορες. :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:

Ζηση, εισαι προεδρος του ΠΑΟΚ. Μακαρι σε ολα τα προηγουμενα να ειχες εσυ το δικιο. Καλη επιτυχια, την καλυτερη, για το καλο του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

eorptol έγραψε:Όλοι πρέπει να στηρίξουμε τον βρυζα με όλες μας τις δυνάμεις .....
Ο σουπερισμος η πίεση μέσω των 100 που κάνουν ντου οπότε θέλουν αυτα είναι αρρώστιες που πρέπει να πολεμήσουμε μπορούμε ; Η οι 100 θα ξεφτυλιζουν τον σύλλογο οπότε γουσταρουν ;

Εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ

Γιατί ακόμα και αν είναι τώρα ο Ζήσης πρόεδρος, κουμαντο ΔΕΝ κάνει αυτός.

Κουμάντο κάνουν οι 100-150 που βρίζουν,
μπαίνουν στο γήπεδο,
μπαίνουν στα γραφεία,
πετάνε ότι βρούν
και δε γουστάρω να στηρίζω ΑΥΤΟΥΣ.

Δηλαδή να στηρίζω, να πληρώνω εισιτήρια για να τρώμε πρόστιμα και να μπαίνουμε ακόμα πιο μέσα;
Να στηρίζω για να αποφασίζουν οι 100 για τον ΠΡΟΕΔΡΟ ή τον Σάλπι ή τον Μπαλάφα;

Θα στηρίξω ξανά, όταν μπεί "μαγικά" κάποτε ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.

Ζήση φύγε όσο είναι νωρίς, στο ξαναλέω
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Για μπάνιο 1 εβδομάδα.

Besuch έγραψε:[color=#00BFFF]8.2 Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή administrators του Paokmania.gr/Forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή /και φυλετική προσβολή.

Παρακαλώ μείνετε θεματος.
Επίσης:8.19 Προσβολή των μελών, των φιλάθλων, των θείων, της ομάδας μας, των παικτών της ή των μελών του forum με την χρήση ειρωνικών, υβριστικών ή μειωτικών χαρακτηρισμών. Η παράβαση από μέλος του κανόνα αυτού θα οδηγεί ακόμα και στην οριστική αποβολή του από το forum.[/color]
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Ξαναπεράστε ορισμένοι από΄δω: http://www.paokmania.gr/index.php/terms-of-use.html
Εκτός θέματος το ποστάρισμά μου αλλά το ξαναγράφω Ξαναπεράστε ορισμένοι από΄δω: http://www.paokmania.gr/index.php/terms-of-use.html
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

eleos..........τις αποψεις μου λιγο ή πολυ τις εχεις καταλαβει.Για μενα αυτο που λες ειναι επικινδυνο!Πρεπει ΟΛΟΙ να στηριξουμε το Βρυζα.Δεν εχουμε περιθωρια για κατι αλλο!

Γιατι,μπορει καποιοι να λενε πως ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να υπαρχει-ειναι αληθεια αυτο-αλλα και ο Ηρακλης συνεχιζει να υπαρχει!.............................................................................
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

eleos έγραψε:

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΡΕ....

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ειστε οφ...Μην το συνεχιζετε..

sourmenetes
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

Ευχομαι ο Βρυζας να διοικησει σωστα και να αποφυγει τα λαθη του Ζαγορακη.Ολοι κρινονται ανεξαρτητα αν η προσφορα τους ειναι μεγαλη.ο ΠΑΟΚ ειναι σε κρισιμο σταυροδρομι ας αναλογιστουμε και αναλογιστουν ολοι τις ευθηνες τους.

Ειστε οφτοπικ...Μην το συνεχιζετε...
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+στο geoavr

τζίτζι, στελέχωσε τον ΠΑΟΚ με γνώστες του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ποδοσφαίρου και κάνε τον να λειτουργεί σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ πρότυπα.

τσίμπα τύπους σαν το σέρτζιο, τον ίβιτς, τον κοντρέρας και το γκαρσία σε κάνα χρόνο και τοποθέτησέ τους σε πόστα του ΠΑΟΚ

προώθησε και το γιασέρ σε τεχνικό διευθυντή και όλα καλά :D :D
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

geoavr έγραψε:
eleos έγραψε:

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΡΕ....

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ειστε οφ...Μην το συνεχιζετε..

sourmenetes

Που σαι ρε geoavr ? :)
Πες τα μαν ,περιμένω την άποψη σου για τα δρώμενα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κοψτε τα οφ τοπικ.
Επισης κοψτε τα λαρτζιλικια σχετικα με την απονομη της δικαιοσυνης .
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Καποιοι,και απευθυνομαι περισσοτερο στα παιδια που ειναι υπευθυνα για το forum,βλεπετε το δεντρο και χανετε το δασος!

Ειπε κατι ο Besuch........σας ενοχλουν οι χαρακτηρισμοι και οχι οι πρακτικες?

Πιστευετε πως ο Βρυζας θα αντεξει περισσοτερο απο το Ζαγορακη εαν δεν παει με τα νερα τους?

Πιστευετε πως οι πρακτικες καποιων διαφερουν απο καποιες πρακτικες διπλανων?-μπορω να σας τις επαναλαβω εαν θελετε.......

ΥΓ.Εχω ανεχθει τις ειρωνειες πολλων αλλα την επιλεκτικη μεταχειριση δεν νομιζω πως θα την αντεξω.

YΓ2.Δεν εβαλα ποτε κουκουλα στο γηπεδο-ακομα και οταν πλακωνομασταν με τους μπατσους καθε Κυριακη γιατι τους ειχε φυτεψει ο Βουλινος στην 4!Κουκουλα φορανε ΜΟΝΟ οι νεοΠΑΟΚτσηδες!Γιατι αραγε?....

Ειστε εκτος...
Ο besuch για αλλο λογο πηγε για μπανιο..
Μην το συνεχιζετε.
sourmenetes
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

MANIAKOS έγραψε:
Στηριξη στο Βρυζα κτ αλλο δεν υπαρχει.....

Όντας καμένος από το χυλό φυσάς και το γιαούρτι.
ΣΤΗΡΙΞΗ στον ΠΑΟΚ αδερφέ.
Ας πάρουμε κάποια μαθήματα από την εποχή που τελείωσε και ας παραδειγματιστούμε για τα επόμενα χρόνια.
ΣΤΗΡΙΞΗ στον ΠΑΟΚ και μόνο χωρίς κανένα ίχνος προσωπολατρείας.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα Ζήση και είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα υπάρξουν.
Το θέμα είναι να μην επαναληφθούν παλιά λάθη που βασάνισαν τον σύλογο και να μην υπάρξουν νέα που θα γίνουν 2 φορές τα ίδια.
Κατά τα άλλα πάμε γερά...!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

KilledByDeath_4 έγραψε:Εγω απορω γιατι σβηνονται τα δικα μου σχολια που απαντανε σε προτροπες για φυλακισεις και τα αλλα μενουν οπως εχουν...
Κουκουλα και στο μεγαρο λοιπον.Να μπουνε τα 15χρονα για μια μπουκα της πλακας που ουτε φαπα επεσε μεσα να κοιμομαστε ησυχοι.εδω παρακαλουσατε να τιμωρηθουμε ρε για να εχετε να κραζεται και δεν σας εκατσε καλα οτι δεν γραφτηκε τιποτα γιατι δεν εγινε τιποτα.Παρακαλουσατε ρε ,αυτο ειναι το καταντημα σας.Κελι σε αυτους οι κλεφτες και οι απατεωνες ελευθεροι και ωραιο και οεοεοεοε.

Αν θες να το συζητησουμε σε π.μ....γιατι αυτα που γραφεις και απαντας δεν τα χω πει.....

ΥΓΚρανατος Μαζι σου στηριξη στον ΠΑΟΚ>..Πλεον η καλυτερη λυση ειναι ο Βρυζας...δεν το λεω σαν προσωπολατρεια..απλα αυτο πιστευω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”