Φανέλα ΠΑΟΚ
- georgedoulk
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Μάλλον τη πήρες από ιντερνετ έτσι? Tώρα έχουν εκπτώσεις.42 ευρώ από 65.randyorton έγραψε:Πήρα την φετινή ριγέ εμφάνιση με την στάμπα του Pablo Garcia στην πλάτη.Είναι τόσο ωραία η φετινή ριγέ ή εμένα με αρέσει τόσο επειδή είναι η πρώτη ριγέ του ΠΑΟΚ που πέρνω?Δεν λέω ότι αξίζει 86 ευρώ απλά ότι είναι ωραία![]()
Τι μ... είναι αυτό ρε

-
Ναι από το sportarena.gr.Και ναι όντως η κοπελιά τα αξίζει τα 86 μη σε πω και παραπάνωbrigate4 έγραψε:Μάλλον τη πήρες από ιντερνετ έτσι? Tώρα έχουν εκπτώσεις.42 ευρώ από 65.randyorton έγραψε:Πήρα την φετινή ριγέ εμφάνιση με την στάμπα του Pablo Garcia στην πλάτη.Είναι τόσο ωραία η φετινή ριγέ ή εμένα με αρέσει τόσο επειδή είναι η πρώτη ριγέ του ΠΑΟΚ που πέρνω?Δεν λέω ότι αξίζει 86 ευρώ απλά ότι είναι ωραία![]()
Τι μ... είναι αυτό ρε![]()
![]()

- Emprostisghsoitrelamenoi
Eπιτελους αλλαζουμε την Κ@#$πουμα!!!!!!!
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=15612
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=15612
- Sladjan Spasić
Εγώ έχω μια απορία.Ποιος είναι ο αρμόδιος για τη σύναψη μιας τέτοιας συμφωνίας στον σύλλογο μας?Αν είναι ο εμπορικός διευθυντής,βρισκόμαστε σε αναζήτηση.Άρα ποιος?Εκτός και αν έχουμε κάποιο μέλος του διοικητικού συμβουλίου με την τεχνογνωσία που απαιτείται.Πραγματικά δεν το γνωρίζω.Εφόσον παραδέχτηκαν τα λάθη τους στα θέματα boutique και εμπορικής πολιτικής συλλήβδην,ελπίζω να μην τα επαναλάβουν.Διότι αποτελούν κάποιες από τις σημαντικότερες πηγές εσόδων,που δεν εκμεταλλευτήκαμε επαρκώς και που μπορούν να αντισταθμίσουν (ως έναν βαθμό) τη χασούρα λόγω αύξησης φορολογίας συμβολαίων,πτώσης εισιτηρίων κ.τ.λ..
Συμφωνούμε αδελφέ.Είναι απορίας άξιον..Sladjan Spasić έγραψε:Εγώ έχω μια απορία.Ποιος είναι ο αρμόδιος για τη σύναψη μιας τέτοιας συμφωνίας στον σύλλογο μας?Αν είναι ο εμπορικός διευθυντής,βρισκόμαστε σε αναζήτηση.Άρα ποιος?Εκτός και αν έχουμε κάποιο μέλος του διοικητικού συμβουλίου με την τεχνογνωσία που απαιτείται.Πραγματικά δεν το γνωρίζω.Εφόσον παραδέχτηκαν τα λάθη τους στα θέματα boutique και εμπορικής πολιτικής συλλήβδην,ελπίζω να μην τα επαναλάβουν.Διότι αποτελούν κάποιες από τις σημαντικότερες πηγές εσόδων,που δεν εκμεταλλευτήκαμε επαρκώς και που μπορούν να αντισταθμίσουν (ως έναν βαθμό) τη χασούρα λόγω αύξησης φορολογίας συμβολαίων,πτώσης εισιτηρίων κ.τ.λ..

Το θέμα δεν είναι η φανέλα. Το θέμα είναι ποιοι θα την φοράνε. Τι να την κάνω την ΥΠΕΡΓ@ΜΑΤΗ φανέλα αν την φοράει ο ρομπέρ? Ας είναι αμάνικο άσπρο φανελάκι, αλλά να την φοράνε παίκτες με κάκαλα. Το ιερό σύμβολο να έχει πάνω κι ας είναι ότι θέλει, δεν με ενδιαφέρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Παρ 27 Ιαν 2012, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
συνδυαζεται ομως αυτο που λες αρρωστε οτι αν απο τη φανελα παρεις περισσοτερα εσοδα θα φερεις και καναν κακαλατο παικτη παραπανω... 

Τί έσοδα μπορεί να σου φέρει μια φανέλα των 80 ευρώ; Πόσοι δηλαδή θα δώσουν 80 ευρώ για μια φανέλα; Για να έχεις έσοδα, θα πρέπει να πουλήσεις αρκετές χιλιάδες φανέλες. Υπάρχει τέτοια πιθανότητα;