Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Ο Βρύζας θα τα πάει μια χαρά αφού έχει τις πλάτες των Σάπχα (ήταν ανάγκη όμως να πριονίσουν σιγά σιγά τον Ζαγοράκη με αποκορύφωμα τις γελοιότητες του καλοκαιριού, ας διεκδικούσαν την προεδρία ανοιχτά), θα οργανώσει καλύτερα την εταιρία, μακάρι να κόψει την βία από την Τούμπα, αγωνιστικά αποτελέσματα δεν θα έχουμε σύντομα, αλλά με την ανανέωση της ομάδας και ελπίζω τον Ούγγρο για καιρό θα έρθουν και ακόμα καλύτερες ποδοσφαρικά ημέρες!
Καλή τύχη, είμαι μαζί σου, όπως ήμουν και με τον Τεό. Κάποτε ίσως μάθουμε τι ακριβώς παίχτηκε μεταξύ σας τα τελευταία δύο χρόνια.
Καλή τύχη, είμαι μαζί σου, όπως ήμουν και με τον Τεό. Κάποτε ίσως μάθουμε τι ακριβώς παίχτηκε μεταξύ σας τα τελευταία δύο χρόνια.
Ελπιζω και ευχομαι ο Ζησης να μεινει χρονια και να τον αφησουμε να προσφερει στην ομαδα!!!Ομως η αληθεια ειναι μια...Απο εδω και περα για μενα σαν απλο φιλαθλο και σαν απλο ΠΑΟΚτση που αγαπα την ομαδα πιο πολυ απο ολα και θα ειμαι εδω να στηριζω την ΟΜΑΔΑ και μονο και πιστευω ειναι πολλοι σαν εμενα ,δεν κρινεται ο Βρυζας αλλα κυριως κρινεται ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και κυριως οποιοι ενδιωξαν Ζαγορακη!!!
Οπως κριθηκαν με επιτυχια για την απομακρυνση Γουμενου οπως κρινονται με τεραστια αποτυχια στα τελευταια 2 χρονια σε θεματα συσπειρωσης ετσι ειναι η ωρα να κριθουν και μαλιστα αυστηρα αυτοι οι 100 - 200 ή 2000 που εγινε το δικο τους και εφυγε ο πιο επιτυχημενος μετα απο Παντελακη προεδρος.... Ευτυχως ειναι ο Ζησης προς το παρων!!!
Ειναι ωρα να κριθουμε και εμεις επιτελους
Οπως κριθηκαν με επιτυχια για την απομακρυνση Γουμενου οπως κρινονται με τεραστια αποτυχια στα τελευταια 2 χρονια σε θεματα συσπειρωσης ετσι ειναι η ωρα να κριθουν και μαλιστα αυστηρα αυτοι οι 100 - 200 ή 2000 που εγινε το δικο τους και εφυγε ο πιο επιτυχημενος μετα απο Παντελακη προεδρος.... Ευτυχως ειναι ο Ζησης προς το παρων!!!
Ειναι ωρα να κριθουμε και εμεις επιτελους
paok x.m. έγραψε: Ειναι ωρα να κριθουμε και εμεις επιτελους
ο λαος του ΠΑΟΚ ξερει να κρινει μονο......εκει φτασαμε....εμεις δε φταιμε ποτε..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
+1926PARASANDALOS έγραψε:τον βρυζα ρε τ@γαρια ποιος τον εφερε πισω στον ΠΑΟΚ ξανα???
Απλά δεν καταλαβαίνουν φιλαράκι ότι και να πεις!!!
- abc_o_ karpouzas
το κακο ειναι οτι ο βρυζας ειναι ποιο ξεροκεφαλος απο τον ζαγορακη και αν καμια μερα αποφασισει οτι μερικοι εχουν λαθος χρωμα ματιων και βγαλει κανα μορατοριουμ τοτε να δω τα κακαλα των συνδεσμων και τι αντιπροσωπευουν
γιατι απο τους 2 αυτον θεωρουσα και θεωρω ικανο να ερθει σε μετωπικη με τους συνδεσμους
και επιδη το ντου ειναι μεσα στο αιμα μερικων οταν γινει τοτε θα εχει μεγαλο γλεντι
γιατι απο τους 2 αυτον θεωρουσα και θεωρω ικανο να ερθει σε μετωπικη με τους συνδεσμους
και επιδη το ντου ειναι μεσα στο αιμα μερικων οταν γινει τοτε θα εχει μεγαλο γλεντι
εγω ξαναλεω και πραγματικα περιμενω απαντηση εμεις σαν πλειοψηφια τι κανουμε για να μην μπορει κανενα μπερδεμενο να κανει οτι γουσταρει?
Θόδωρος τέλος, το χονέψαμε μετά απο 8-9 ώρες. Κλεινει και το τόπικ και τον ευχαριστούμε για όλα
Ζήση...
Αν είναι να μείνεις στρώσε τα πλάνα σου.
Αν είναι να την κάνεις το καλοκαίρι βρες σοβαρή διάδοχη κατάσταση.
Αν φύγεις και τα φορτώσεις στον αιώνιο θεματοφύλακα αλλάζω ομάδα.
ΥΓ
Πλάκα κάνω.
Ζήση...
Αν είναι να μείνεις στρώσε τα πλάνα σου.
Αν είναι να την κάνεις το καλοκαίρι βρες σοβαρή διάδοχη κατάσταση.
Αν φύγεις και τα φορτώσεις στον αιώνιο θεματοφύλακα αλλάζω ομάδα.
ΥΓ
Πλάκα κάνω.
ο κοσμος που ετρεχε στα ξενοδοχεια της εθνικης οταν τα βαζελοσαιτ τον ειχαν σιγουρο για εκειPARASANDALOS έγραψε:τον βρυζα ρε τ@γαρια ποιος τον εφερε πισω στον ΠΑΟΚ ξανα???
- abc_o_ karpouzas
και μετα απο αυτην την απαντηση του τσε με το 4 πιστευω να καταλαβενετε μερικοι ποιος διοικει τον ΠΑΟΚ
Εμείς που φωνάζαμε "Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός" στη Καμάρα στη μάζωξη για τα χρέη;;;;abg12d34 έγραψε:και μετα απο αυτην την απαντηση του τσε με το 4 πιστευω να καταλαβενετε μερικοι ποιος διοικει τον ΠΑΟΚ
Στην επόμενη ας μην το φωνάξουμε, θα γελάει ο κόσμος.
Ας αρκεστούμε στη Πρίζα!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
che εχεις ξεφυγει εντελως ρε φιλε τι θελεις δηλαδη απο τον ΠΑΟΚ για να εισαι ευχαριστημενος??? πες μας.....
- abc_o_ karpouzas
PARASANDALOS έγραψε:che εχεις ξεφυγει εντελως ρε φιλε τι θελεις δηλαδη απο τον ΠΑΟΚ για να εισαι ευχαριστημενος??? πες μας.....
απλα θελω απ το νεο προεδρο να μη μας λεει οτι μπηκαμε μεσα γιατι πηγαμε καλ...ουτε οτι μπηκαμε μεσα γιατι πηγαμε ασχημα...επομενως παντα μεσα .... και θελω να γινουμε αυτο που ειμαστε η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα γιατι αυτο ειμαστε και να μη φοβαμαι να αντιμετωπισω τα κατεστημενα να μη μου μιλαει ο αγαπουλας εγκληματιας σα παιδακι του να εχω ομαδα επιπεδου 30000 εισητηριων και οχι 3000 σαν τον ατρομητο μετα βιας
αν διαφωνεις πες μου που ξεφυγα...οχι αλλη μιζερια παιδια δεν αντεχω αλλο...
ειμαστε στους 32 της ευρωπης και μας αποδεκατιζουν με φυγη βιτολο μουσλι χωρις αντικαταστατη κοντρερας βιερινια δηλαδη τι πρεπει να κανουμε για να κρατησουμε τους παιχτες μας να παρουμε το τσ.λ. και ξερω τις απαντησεις κανονισμοι ουεφα κτλ...θελω απλα σωστη διαχειρηση και ολα θα παν καλα