Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Δημοσίευση από che4 »

Δεν είμαστε ατρόμητος θέλω δανεικός απο Ίντερ και πανω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως ο χθεσινος αποκλεισμος, σε συνδιασμο με τις λαλακιες των ''πειραγμενων'', να φανταζει δικαιολογημενα ως ενα μεγαλο στοπ στις οποιες σκεψεις για ενισχυση, αλλα η πικρη αληθεια λεει οτι χωρις 1-2 κινησεις η εξοδος στην ευρωπη δεν φανταζει καθολου σιγουρη.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

che4 έγραψε:Ε ναι κάτι βρωμάει όταν οΠΑΟΚ έχει χειρότερους παίχτες από Ατρόμητους και Πανοπουλους...χωρίς τη φανέλα θα είμασταν λίγο πάνω απ το λικι κάτι βρωμάει όταν έχεις 30000 και πάντα μπαίνεις μέσα γιατί παει καλά η ομάδα ή μπαίνεις μέσα γιατί δεν παει καλά...για γέλια και για κλάματα
Οι Ατρόμητοι και οι Πανόπουλοι είναι παραμάγαζα των "θείων", όταν δεν ήταν δεν υπήρχαν στο χάρτη, επίσης οι Ατρόμητοι και οι Πανόπουλοι δεν παίζουν στους 32 του europa δεύτερη συνεχή χρονιά, για την ακρίβεια δεν έχουν παίξει ΠΟΤΕ!
Όσο για τα δεκάρια και τις μεταγραφές μακάρι να χεις δίκιο βέβαια αλλά φοβάμαι ότι είσαι τελείως εκτός πραγματικότητας..ήδη έδωσε σήμα το 24 να ξεχάσουμε την οποιαδήποτε μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

che4 έγραψε:Δεν είμαστε ατρόμητος θέλω δανεικός απο Ίντερ και πανω
διωξε και τον προπονητη τοτε γιατι αυτος δεν θελει δανεικους
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Για 12χρονο καλά τα λες. :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δε νομίζω ο ζησης να είναι ο ίδιος όπως τα δυο τελευταία χρόνια μάλλον περισσότερο θα ξανά γίνει όπως ήταν στην αρχή.....και εδώ που τα λέμε μακάρι να έχω δίκιο εγώ και όχι ο 24 και ας είναι κολλητός του ζηση ο κολκας
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

DC έγραψε:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Για 12χρονο καλά τα λες. :lol:

Είδες που να μεγαλωσω κιολας
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τωρα που θα ερθει το προστιμο απο τους " αγανακτισμενους 14χρονους " για πληρωμη και τα ματς κεκλεισμενων των θυρων ( ευχομαι το αντιθετο) , μας βλεπω για δανεικους απο τη Δοξα Κρανουλας ....
Άβαταρ μέλους
xristos14

che4 έγραψε:Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δε νομίζω ο ζησης να είναι ο ίδιος όπως τα δυο τελευταία χρόνια μάλλον περισσότερο θα ξανά γίνει όπως ήταν στην αρχή.....και εδώ που τα λέμε μακάρι να έχω δίκιο εγώ και όχι ο 24 και ας είναι κολλητός του ζηση ο κολκας
Ναι τώρα χωρίς το Ζαγόρ θ'αναγεννηθεί ο Ζήσης και θ'αρχίσει να βγάζει εκατομμύρια απ το κώλο για μεταγραφές..ο Ζαγορ είναι που του προκαλούσε δυσκοιλιότητα
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

να ερθει ο Μουσλι ετσι και αλλιως δεν παιζει πουθενα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

xristos14 έγραψε:
che4 έγραψε:Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δε νομίζω ο ζησης να είναι ο ίδιος όπως τα δυο τελευταία χρόνια μάλλον περισσότερο θα ξανά γίνει όπως ήταν στην αρχή.....και εδώ που τα λέμε μακάρι να έχω δίκιο εγώ και όχι ο 24 και ας είναι κολλητός του ζηση ο κολκας
Ναι τώρα χωρίς το Ζαγόρ θ'αναγεννηθεί ο Ζήσης και θ'αρχίσει να βγάζει εκατομμύρια απ το κώλο για μεταγραφές

Ποτέ δεν είχαμε μυρια αλλα είχαμε οργάνωση και κανε...αυτό θέλω πάλι πίσω ... Ας βγει κάτι καλο ρε παιδιά απ αυτό το μπάχαλο που γιναμε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

lefis έγραψε:
διωξε και τον προπονητη τοτε γιατι αυτος δεν θελει δανεικους

Καλά φέρε στο λαζλο δανεικό απο ιντερ και μετά δες αν τον απορρίψει και προτιμήσει γλυκο μιρο και ρομπεν των δασών
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

σαχπα ρε αριστερο εχτρεμ
Άβαταρ μέλους
xristos14

che4 έγραψε:
xristos14 έγραψε:
Ναι τώρα χωρίς το Ζαγόρ θ'αναγεννηθεί ο Ζήσης και θ'αρχίσει να βγάζει εκατομμύρια απ το κώλο για μεταγραφές

Ποτέ δεν είχαμε μυρια αλλα είχαμε οργάνωση και κανε...αυτό θέλω πάλι πίσω ... Ας βγει κάτι καλο ρε παιδιά απ αυτό το μπάχαλο που γιναμε
Αδερφέ ποτέ δεν εμπόδισε ο Ζαγοράκης στο να χουμε οργάνωση, το αντίθετο μάλλον.
Όσο για τη νέα πραγματικότητα, στη χειρότερη στιγμή για την οικονομία της χώρας λίγο πριν τη χρεοκοπία ο Βρύζας χωρίς επενδυτές ξεκινάει με μια ζημιά γύρω στο εκατομμύριο (πρόστιμο 80-300.000 και 2-4 ματς κεκλεισμένων το ένα με Ρούλη)..δηλαδή αυτό που κάναν χθες οι "εξυγιαντές" της ομάδας μας στοίχισε τη χειμερινή μεταγραφή και μία απ τις καλοκαιρινές.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

λεφτα υπαρχουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”