71. Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος
Δεν μπορώ να βλέπω παίκτη επιπέδου Πλατανιά, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΕΛ Καλλονής βασικό στον ΠΑΟΚ...
- Emprostisghsoitrelamenoi
kondoras έγραψε:Δεν μπορώ να βλέπω παίκτη επιπέδου Πλατανιά, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΕΛ Καλλονής βασικό στον ΠΑΟΚ...
Πέστα..
Τωρα θα δειξεις κατα ποσο αξιζεις να φορας τη Φανελα του ΠΑΟΚ....Γραψ'τους ολους στ'@ρχιδια σου και δειξ'τους τα δικα σου!
kondoras έγραψε:Δεν μπορώ να βλέπω παίκτη επιπέδου Πλατανιά, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΕΛ Καλλονής βασικό στον ΠΑΟΚ...
Επειδη τα οικονομικα της ομαδας ειναι λιγο καλυτερα απο των παραπανω ομαδων που αναφερεις , οι επιλογες ειναι περιορισμενες ...
++++++++++++++++++++++++++++++mpafos4 έγραψε:Τωρα θα δειξεις κατα ποσο αξιζεις να φορας τη Φανελα του ΠΑΟΚ....Γραψ'τους ολους στ'@ρχιδια σου και δειξ'τους τα δικα σου!
Ο Γλύκος είναι ο νέος στόχος φίλε και ήδη οι παπαγάλοι έπιασαν υπηρεσία.
- Maximus
Και εγω δεν περιμενω τρομερες αλλαγές με τον Βρύζα στο τιμόνι σε οτι αφορα τα οικονομικα και μεταγραφες... Δηλαδή εσείς τι άλλο περιμενετε να δείτε?shark4 έγραψε:kondoras έγραψε:Δεν μπορώ να βλέπω παίκτη επιπέδου Πλατανιά, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΕΛ Καλλονής βασικό στον ΠΑΟΚ...
Επειδη τα οικονομικα της ομαδας ειναι λιγο καλυτερα απο των παραπανω ομαδων που αναφερεις , οι επιλογες ειναι περιορισμενες ...
- georgedoulk
Ο Γλύκος είναι παίκτης του Π.Α.Ο.Κ.
Επειδή λοιπόν η επιλεκτική στηριξη σε παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. είναι πρόσφατο φρουτο με το οποίο δεν συμφωνω, θα του ευχηθώ αυτό το λάθος να το ξεπεράσει γρήγορα.
Παναγιώτη καποτε ενα γκολ του Βιερι κατέστρεψε τη καριέρα του Μιχόπουλου.
Μην κάνεις το ίδιο λάθος.
Ξέχασε το, δούλεψε και μην το αφήσεις να σου μείνει ρετσινια.
ΥΓ Σε ολη τη διάρκεια του ματς ηταν εξαιρετικός. Απο μια φαση στο 91' τον βγάλατε αχρηστο;
Επειδή λοιπόν η επιλεκτική στηριξη σε παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. είναι πρόσφατο φρουτο με το οποίο δεν συμφωνω, θα του ευχηθώ αυτό το λάθος να το ξεπεράσει γρήγορα.
Παναγιώτη καποτε ενα γκολ του Βιερι κατέστρεψε τη καριέρα του Μιχόπουλου.
Μην κάνεις το ίδιο λάθος.
Ξέχασε το, δούλεψε και μην το αφήσεις να σου μείνει ρετσινια.
ΥΓ Σε ολη τη διάρκεια του ματς ηταν εξαιρετικός. Απο μια φαση στο 91' τον βγάλατε αχρηστο;
Δηλαδή εσείς είδατε όλα αυτά τα χρόνια πολύ καλύτερους του Γλύκου, τερματοφύλακες... από που να αρχισω και που να τελειώσω αν ξεκινήσω από τον συγχωρεμένο τον Στέφα και τον Φίλη... μέχρι τον Χαλκιά στο Λονδίνο...Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Πέστα..kondoras έγραψε:Δεν μπορώ να βλέπω παίκτη επιπέδου Πλατανιά, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΕΛ Καλλονής βασικό στον ΠΑΟΚ...

Τι να πρωτοθυμηθώ...

Λάθη όλοι κάνουν και τον αδικεί η φάση του γκολ, τον Γλύκο...
Εγώ όμως είχα πολύ καιρό να δω τερματοφυλακα μας να κολλάει την μπάλα στα χέρια του στις σέντρες.
Μπράβο ρε ειδήμονες... συνεχίστε έτσι να δίνετε δύναμη στους παίκτες της ομάδας μας.
Κάντε και μια βόλτα στις άλλες ομάδες... ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ... ΝΑ ΤΟΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΉ.
ΥΓ
Ισως αν λεγόταν Γλυκιτς ή Γλύκωφ... να έκανε για τον Π.Α.Ο.Κ. από κανένα χωριό της Ρωσίας ή της Κροατίας... γιατί τότε δεν θα μπορούσατε να πείτε πως έρχεται από Πλατανιά, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΕΛ Καλλονής ...

Ζορρό, δεν πρέπει να μπαίνεις συχνά στο φόρουμ;
Τι σχέση έχει το όνομα; Και Γλυκίγιας ή Γλυκόν να τον έλεγαν, πάλι θα διάβαζες τα ίδια σχόλια από τα ίδια άτομα.

Τι σχέση έχει το όνομα; Και Γλυκίγιας ή Γλυκόν να τον έλεγαν, πάλι θα διάβαζες τα ίδια σχόλια από τα ίδια άτομα.
Συζήτηση κάνουμε παιδιά. Κάθε άποψη, δεκτή και θεμιτή.
Εάν δεν υπήρχαν διαφωνίες και συμφωνούσαμε όλοι, τότε θα υπήρχε πρόβλημα.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε εδώ μέσα. Και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και κριτήρια.
Τον 18χρονο Σταφυλίδη (που μου έχει δείξει ήδη στοιχεία) και τον 16χρονο Popovic και 10 λάθη να κάνει έκαστος, εγώ θα τους στηρίζω. Ο Γλύκος είναι 26... Αν μπορεί (που αμφιβάλω) να βάλει το κεφάλι του κάτω, να αποδείξει ότι είμαστε μ@λ@κες και να παίξει και εθνική αν είναι. Εγώ τον κρίνω όπως τον Garcia, τον Σάλπι, τον Lino κλπ.
Την φανέλα του ΠΑΟΚ φοράει, υπάρχουν απαιτήσεις. Δεν είμαστε σαν τις άλλες ομάδες που προανέφερα, όσο συμπαθείς και αν μου είναι.
Πάντα φιλικά.
Εάν δεν υπήρχαν διαφωνίες και συμφωνούσαμε όλοι, τότε θα υπήρχε πρόβλημα.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε εδώ μέσα. Και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και κριτήρια.
Τον 18χρονο Σταφυλίδη (που μου έχει δείξει ήδη στοιχεία) και τον 16χρονο Popovic και 10 λάθη να κάνει έκαστος, εγώ θα τους στηρίζω. Ο Γλύκος είναι 26... Αν μπορεί (που αμφιβάλω) να βάλει το κεφάλι του κάτω, να αποδείξει ότι είμαστε μ@λ@κες και να παίξει και εθνική αν είναι. Εγώ τον κρίνω όπως τον Garcia, τον Σάλπι, τον Lino κλπ.
Την φανέλα του ΠΑΟΚ φοράει, υπάρχουν απαιτήσεις. Δεν είμαστε σαν τις άλλες ομάδες που προανέφερα, όσο συμπαθείς και αν μου είναι.
Πάντα φιλικά.
- Emprostisghsoitrelamenoi
26 5-6 συμμετοχές ?
Dario Krešić ,28 πάνω από 110 συμμετοχές
Καπίνο - 17 11 συμμετοχές.
Γιατί εθελοτυφλείτε ?
Εσείς δεν είστε που κράζετε τα "26 χρονών ταλέντο" . Μόνο για τα χαφ ισχύει αυτό ?
Και τι έγινε που ο τερματοφύλας μπορεί μέχρι και τα 37-38 ?
Σας θυμίζω γιατί έχετε την τάση να ξεχνατε εύκολα..
http://www.paokfc.gr/player.jsp?PLCode= ... &depType=1
*Προηγούμενες Ομάδες: ΗΛΤΕΞ Λύκοι, Αιγάλεω, Λεωνίδιο, Κιλκισιακός, Αγροτικός Αστέρας, Πιερικός, Δόξα Κατωκοπιάς
ΥΓ. Με λένε ΡΙΖΟ κι όπως θέλω τα γυρίζω...
Dario Krešić ,28 πάνω από 110 συμμετοχές
Καπίνο - 17 11 συμμετοχές.
Γιατί εθελοτυφλείτε ?
Εσείς δεν είστε που κράζετε τα "26 χρονών ταλέντο" . Μόνο για τα χαφ ισχύει αυτό ?
Και τι έγινε που ο τερματοφύλας μπορεί μέχρι και τα 37-38 ?
Σας θυμίζω γιατί έχετε την τάση να ξεχνατε εύκολα..
http://www.paokfc.gr/player.jsp?PLCode= ... &depType=1
*Προηγούμενες Ομάδες: ΗΛΤΕΞ Λύκοι, Αιγάλεω, Λεωνίδιο, Κιλκισιακός, Αγροτικός Αστέρας, Πιερικός, Δόξα Κατωκοπιάς
ΥΓ. Με λένε ΡΙΖΟ κι όπως θέλω τα γυρίζω...
-
nico4 έγραψε:Τελικά παίζει να είμαστε πιο κομπλεξικος λαός από τα σκουλήκια.
ακριβως.......και αν δεν ειμαστε,κοντευουμε.
Ντροπη ρε .......ντροπη.........τι λετε ρε.......τι γραφεται,....σκεψου να τα διαβαζει το παλληκαρι
......τον σταυρωσατε επειδη εκανε μια στραβη......
Ο ΠΑΟΚ εχθες σερνωταν..... αυτο δεν το ειδατε.....ο καλυτερος ηταν ο Γλυκος,αλλα η μπαλλα ειναι πουτανα.
,δηλαδη τον Σταφυλιδης που εφαγε κοκκινη και αφησε την ομαδα με 10 στην Αγγλια,τι επρεπε να κανουμε;
αλλα εκει η ''κολοφαρδυα'' μας και τα μπλοζον του Κοντρερας,μας εσωσαν ετσι;......και ολα καλα
ειπε κατι ενας φιλος ποιο πανω κατι, συμφωνω και λεω...
Πανο.....γραψες μας στα παπαρια σου,και συνεχισε παλληκαρι μου να προσπαθεις για το καλυτερο.
ειναι σαν το παιδι σου να ειναι μαθητης του 11 και συ να προσπαθεις να μας πεισεις οτι πρεπει να γινει και μπορει να γινει γιατρος.....και να λες μη λετε την αληθεια μην τακουσει το παιδι και απογοητευτει
Υ.Γ. παιζει να εισαι ο μονος ΠΑΟΚτσης που πιστευει οτι η κοκκινη στο σταφ ηταν σωστη και μας κρεμασε...ανοιξε τα ματια σου
ARMY:Την επόμενη φορά να το γράψεις αλλιώς.
Υ.Γ. παιζει να εισαι ο μονος ΠΑΟΚτσης που πιστευει οτι η κοκκινη στο σταφ ηταν σωστη και μας κρεμασε...ανοιξε τα ματια σου
ARMY:Την επόμενη φορά να το γράψεις αλλιώς.
Α, αυτό σε πείραξε...
Για θύμισε μου, απο που πήρε τον Χαλκ η Πόρτο?
Ο Πανος , είμαι σίγουρος πως με την ΑΕΚ θα παίξει βασικός..
Σε σχέση με τους άλλους 2 φέτος..Ο Πάνος είναι όαση..
Αφού τον εμπιστεύεται ο Μπόλονι, εγώ δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση....