Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Εχω μια απορια...................
Ολοι αυτοι που κατηγορουσαν το Ζαγορακη για τον Γκαγκατση................εχουν καμμια ιδεα για το τι εστι Σαχπατζιδης?................οεο?........
Ολοι αυτοι που κατηγορουσαν το Ζαγορακη για τον Γκαγκατση................εχουν καμμια ιδεα για το τι εστι Σαχπατζιδης?................οεο?........
- Emprostisghsoitrelamenoi
το κραταω για μενα...αυτοι που με τις ενεργειες τους τον καναν αντιπροεδρο του ΠΑΟΚ του ΠΑΟΚ επαναλαμβανω...ας πουν ....δεν ξερεις το υποβαθρο του συγκεκριμενου>.?
σσσσσσσσσ... Κοιμόμαστε....mpafos4 έγραψε:Εχω μια απορια...................
Είναι ξεκάθαρο ρε μπάφε τι έγινε και ας κρυβόμαστε σαν τις πουτάνες πίσω από το δάχτυλο μας μη μας δούνε.
Και δυστυχώς η συμμετοχή ήταν πολλών.
Επιλεκτικά χτυπήματα, συντονισμένα κολλήματα και φυσικά νόμος της σιωπής.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! ΑΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ 4, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ!
μμμμμμμμ
Επειδη εγω ειμαι βλακας, δεν θυμαμαι ποτε ο σαχπατζιδης εσπρωξε τον ολυμπιακο.
Και επειδη ειμαι προβατο και δεν καταλαμβαινω θυμαμαι τον σαχπατζιδη να χει βαλει πολλα λεφτα στην ομαδα εδω και πολλα χρονια..
Επισης δε θυμαμαι επρωξε τον ολυμπιακο σε καμια σφαγη ως προς εμας, ουτε να αποτελει μερος του κατεστημενου.
...
Ο γκαγκατσης τι?
Επειδη εγω ειμαι βλακας, δεν θυμαμαι ποτε ο σαχπατζιδης εσπρωξε τον ολυμπιακο.
Και επειδη ειμαι προβατο και δεν καταλαμβαινω θυμαμαι τον σαχπατζιδη να χει βαλει πολλα λεφτα στην ομαδα εδω και πολλα χρονια..
Επισης δε θυμαμαι επρωξε τον ολυμπιακο σε καμια σφαγη ως προς εμας, ουτε να αποτελει μερος του κατεστημενου.
...
Ο γκαγκατσης τι?
Οταν το ποστάρεις εδώ μέσα,μόνο για σένα δεν το κρατάς. Με φήμες δουλειά δεν γίνεται.MANIAKOS έγραψε:το κραταω για μενα...αυτοι που με τις ενεργειες τους τον καναν αντιπροεδρο του ΠΑΟΚ του ΠΑΟΚ επαναλαμβανω...ας πουν ....δεν ξερεις το υποβαθρο του συγκεκριμενου>.?
Θα βγει κάποιος και θα σου πει ,σε ένα μήνα έβαλε και ένα 1,5 χαρτί,σου κανε και την μοναδική μεταγραφή φέτος.
Εσύ θα του απαντήσεις με φήμες και αερολογίες ??
ΒΑτοπαιδι και αλλα δε φτανουν? απο που και ως που φημες? αν θες σε π.μ περισσοτερα,,,
-
Μπήκα μες το forum, γιατί υποψιάστηκα ότι θα έγινε καμια μαλακια
και τελικά έγινε
οι λίγο,η κυριολεκτικά και μεταφορικά, πέτυχαν.....
Τραγικό

και τελικά έγινε
οι λίγο,η κυριολεκτικά και μεταφορικά, πέτυχαν.....
Τραγικό

MANIAKOS έγραψε:ΒΑτοπαιδι και αλλα δε φτανουν? απο που και ως που φημες? αν θες σε π.μ περισσοτερα,,,
Συγγνωμη που σε αυτο το κρατος βγαλαμε λαμογιο τον παπα, που στο κατω κατω γελασε του κρατους γιανα παρει λεφτα για να συντηρησει ολοκληρο το αγιο ορος και του τα φορτωσαμε ολα. Ενω αλλοι ετρωγαν δυσ.
Μονη βατοπαιδι .. δλδ, τι?
Πηρε σε πολυ χαμηλοτερη τιμη γη απο τι επρεπε για να κανει τι? να χτισει τις πισινες του?
Αντε να σοβαρευτουμε επιτελους στον ΠΑΟΚ και σε αυτη τη χωρα, που μας φαγαν εκατονταδες δυσ και μας ξεπουλαν την χωρα και μεις βλεπουμε τον παπα με το βατοπαιδι, και προσπαθουμε να βγαλουμε τον σαχπα νονο.
Ξυπνατε, στηριξη στον ΖΗΣΗ και παμε δυνατα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Πέμ 26 Ιαν 2012, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eκδικάστηκε ?MANIAKOS έγραψε:ΒΑτοπαιδι και αλλα δε φτανουν? απο που και ως που φημες? αν θες σε π.μ περισσοτερα,,,
Καταδικάστηκε ?
Στην ελλαδα ειστε υπενθυμιζω και η ιστορια με Φλωριδη και τις μεθοδους σαχπα μεσω εξεδρας εδειξαν πολλα....
Τεσπα...αν δε θυμομαστε γενικα μπορουμε καλλιστα να την ξαναπαθαινουμε...δεν πειραζει....ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα..ε?
Τεσπα...αν δε θυμομαστε γενικα μπορουμε καλλιστα να την ξαναπαθαινουμε...δεν πειραζει....ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα..ε?
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Εγώ πάλι Αδερφέ τις άλλαζα με 10 κύπελλα. 2 πρωταθλήματα 14 κύπελλα είναι το ίδιο σαν μέγεθος απο 2 νίκες σε Ευρώπη; Και με 2 κύπελλα τις άλλαζα!ξεκαθαραcristiano4 έγραψε:Να εισαι καλα Ζαγορ...τιτλους στην θητεια σου δεν ειδα αλλά χάρηκα τον ΠΑΟΚ περισσοτερο απο οτι σε ολη την ζωη μου πριν ....τις χαρες με Φενερ-Τοτεναμ δεν τις άλλαζα με 10 κυπελλα(που εχει γινει εμμονη σε καποιους)..λαθη έκανες αλλα αφησες ενα προπονητικο και ακαδημιες για τα επομενα 10 χρονια να βγαζει παιχτες η ΠΑΟΚΑΡΑ...να εισαι καλα οτι και αν κανεις απο εδω και περα...ας ελπισουμε πλεον να βαλουμε τον ΠΑΟΚ πανω απ'ολα ολοι μας
Sent from my mind using boobs power
Παντως το μονο θετικο ειναι οτι το "πραξικοπημα των αγανακτισμενων 16χρονων " μας βγηκε φτηνα ... Μονο 2.000 ευρω , κοστισε η αλλαγη στη θεση του προεδρου ...
Παλι καλα...

Παλι καλα...