71. Παναγιώτης Γλύκος
-
Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος
Κονδορα δεν ξερω αν απευθυνεσαι σ'εμενα αλλα εγω δεν διαφωνω για τα δυο χρονια Χαλκια.
Μη μου πεις ομως οτι ακομα και τοτε σημαντικη μεριδα κοσμου δεν ελεγε οτι δεν κανει για τον ΠΑΟΚ και στην πρωτη
στραβη ηταν ετοιμοι για ανελεητο κραξιμο.
Ουτε συγγενης μου ειναι ο Γλυκος, ουτε κερδιζω τιποτα προσωπικα ειτε παιζει ειτε δεν παιζει.
Την ισοπεδωση και τον καννιβαλισμο απεχθανομαι...που εχουν γινει καθημερινοτητα πλεον.
Μη μου πεις ομως οτι ακομα και τοτε σημαντικη μεριδα κοσμου δεν ελεγε οτι δεν κανει για τον ΠΑΟΚ και στην πρωτη
Ουτε συγγενης μου ειναι ο Γλυκος, ουτε κερδιζω τιποτα προσωπικα ειτε παιζει ειτε δεν παιζει.
Την ισοπεδωση και τον καννιβαλισμο απεχθανομαι...που εχουν γινει καθημερινοτητα πλεον.
ρε γκικα εισαι και μπλε και ξερεις και απο μπαλα γιατι σε παρακολουθω εδω μεσα....τι προσφερε ο γλυκος και τι ο χαλκιας απλα πραγματα δεν ειναι το ιδιο αυτοι οι δυο ο ενας εχει δειξει οτι αξιζε αυτος ο γλυκος τι σας εδειξε που δεν το βλεπω εγω για να τον στηριζετε ετσι
Εννοείται ρε Τσε, αλλά ο ένας είναι 37 και ο άλλος 25.
Ο ένας έπαιξε πόσα χρόνια, ο άλλος 5 ματς.
Και από τον φετινό Χαλκιά προτιμώ τον Γλύκο.
Χθες πέρα από την -χοντρή- λαλακία του έκανε και εξόδους που οι άλλοι δύο δεν θα μπορούσαν να φανταστούν..
Λίγο υπομονή. Ο Μπολόνι ξέρει..
Ο ένας έπαιξε πόσα χρόνια, ο άλλος 5 ματς.
Και από τον φετινό Χαλκιά προτιμώ τον Γλύκο.
Χθες πέρα από την -χοντρή- λαλακία του έκανε και εξόδους που οι άλλοι δύο δεν θα μπορούσαν να φανταστούν..
Λίγο υπομονή. Ο Μπολόνι ξέρει..

ετσι κι αλλιως αυτη τη στιγμη ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογη αλλιως δεν τον εβαζε ο λαζλο αλλα εμεις εδω μιλαμε γενικα για το μελλον
Τότε κράτα την κριτική σου για το μέλλον, να κάθεσαι να απαξιώνεις τον Γλύκο όταν δεν έχουμε άλλες επιλογές τι νόημα έχει?Θες ν αποκτήσει κόμπλεξ καλά καλά πριν ξεκινήσει και να πάρει τον κατήφορο?Πιστεύεις ότι θα βοηθηθεί η ομάδα έτσι?Πόσο μάλλον όταν τον απαξίωνες πριν καν δείξει αρνητικά στοιχεία.
Το ότι είσαι 40 κ ένας 17χρονος σου λέει να κάνεις υπομονή δε σε παραξενεύει?
Το ότι είσαι 40 κ ένας 17χρονος σου λέει να κάνεις υπομονή δε σε παραξενεύει?
οχι γιατι ο 17αρης πιστευει σε θαυματα εγω παλι πιστευω τα ματια μου...καποτε πιστεψα και το μικι κουιν και τι καταλαβα...δε γινονται θαυματα... και κανενας δεν χανει την ψυχολογια του απο ενα φορουμ ασε που σιγα μην διαβαζουν εμας....χαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Πέμ 26 Ιαν 2012, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι φίλε μου, καμία σχέση. Δεν κάνω προσωπική επίθεση. Γενικά μιλάω.PAOKhead έγραψε:Κονδορα δεν ξερω αν απευθυνεσαι σ'εμενα αλλα εγω δεν διαφωνω για τα δυο χρονια Χαλκια.
Το παιδί δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Αυτό το λέω από την πρώτη στιγμή που τον είδα, αυτό θα λέω ακόμα και αν κάνει και κάποια καλά παιχνίδια. Δεν έχει καλά στοιχεία, είναι επιρρεπής στα λάθη και είναι πολύ κοντός για τερματοφύλακας.
Και στην τελική, θέλω κάποιον τερματοφύλακα κατά κάποιον τρόπο φτιαγμένο και όχι να τον φτιάξω εγώ στα 25 του...
Άλλο να ήταν 17 χρονών, όπως ο Καπίνο. Ναι, τότε θα τον στήριζα. Όχι όμως έναν 25-26 χρονών μέτριο τερματοφύλακα που δεν έκανε ούτε για Β' Εθνική...
Δύο χρόνια διαφορά έχει με τον Kresic. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πρέπει να παίζει αυτός...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
αλλα που να τολμησεις να τα πεις αυτα εδω μεσα τους τελευταιους δυο μηνες

αλλα που να τολμησεις να τα πεις αυτα εδω μεσα τους τελευταιους δυο μηνες
Αν σου πω ότι μας διαβάζουν, επιβεβαιωμένα, θα ανακαλούσες;che4 έγραψε:οχι γιατι ο 17αρης πιστευει σε θαυματα εγω παλι πιστευω τα ματια μου...καποτε πιστεψα και το μικι κουιν και τι καταλαβα...δε γινονται θαυματα... και κανενας δεν χανει την ψυχολογια του απο ενα φορουμ ασε που σιγα μην διαβαζουν εμας....χαχαχαχα

Επειδή είμαι στην ηλικία του Γλύκου σε πληροφορώ ότι για τη γενιά μας το labtop είναι επέκταση του χεριού μας.che4 έγραψε:οχι γιατι ο 17αρης πιστευει σε θαυματα εγω παλι πιστευω τα ματια μου...καποτε πιστεψα και το μικι κουιν και τι καταλαβα...δε γινονται θαυματα... και κανενας δεν χανει την ψυχολογια του απο ενα φορουμ ασε που σιγα μην διαβαζουν εμας....χαχαχαχα
Καλά κ εγώ πίστευα στον Φρούντζα επειδή δε βγήκε δε πάει να πει ότι δεν κάνει ο Γλύκος.
gika έγραψε:Αν σου πω ότι μας διαβάζουν, επιβεβαιωμένα, θα ανακαλούσες;che4 έγραψε:οχι γιατι ο 17αρης πιστευει σε θαυματα εγω παλι πιστευω τα ματια μου...καποτε πιστεψα και το μικι κουιν και τι καταλαβα...δε γινονται θαυματα... και κανενας δεν χανει την ψυχολογια του απο ενα φορουμ ασε που σιγα μην διαβαζουν εμας....χαχαχαχα
φυσικα ανακαλω αλλα αν μας διαβαζαν πιστευω οτι θα ηταν πολλα πραγματα καλυτερα και θα καταλαβαιναν τι θα πει ΠΑΟΚ

μαγκες δεν ξερω τι λετε εσεις.. αλλα το γκολ που τρωει ειναι για πολλα γελια.
Μην ακουω παπαριες για αεριδες και συνεφιες.

Μην ακουω παπαριες για αεριδες και συνεφιες.

Ήταν γελοία η αντίδρασή του... Μπορούσε να κάνει ένα βήμα πίσω και μετά να πηδήξει, ώστε να την βγάλει άνετα...
Αντί να το κάνει αυτό, ενώ είχε πολύ χρόνο για να αντιδράσει, αιφνιδιάστηκε και πήρε μια εντελώς λάθος απόφαση...
Αλλά τερματοφύλακας, <1,85 τι άλλο να περιμένεις...
Αντί να το κάνει αυτό, ενώ είχε πολύ χρόνο για να αντιδράσει, αιφνιδιάστηκε και πήρε μια εντελώς λάθος απόφαση...
Αλλά τερματοφύλακας, <1,85 τι άλλο να περιμένεις...
την ειδα λαιβ την φαση και ουτε θελω να την ξαναδω....η χαμενη χρονια συνεχιζεται ..απλα οτι κερδος υπαρξει απο παικτες καλοδεχουμενο...