Ζήσης Βρύζας
- Emprostisghsoitrelamenoi
Re: Ζήσης Βρύζας
Συγκρίνεις Γκαγκάτση με Σαχπατζίδη ?stelyk έγραψε:che4 έγραψε:προεδρος ζησης αντιπροεδρος σαχπα και χωρις ζαγορ μυριζει μεταγραφη
Εδω δεν εχει κουμπαριλικια ε????????????
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
μας πειραζε ο ζαγορ και οχι ο σαχπα τωρα που εχει ενα βρωμικο βιογραφικο ε?
οκ
ο χρονος θα δειξει
ελπιζω ολα να πανε καλα
αλλιως κρυφτειτε
οκ
ο χρονος θα δειξει
ελπιζω ολα να πανε καλα
αλλιως κρυφτειτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Πέμ 26 Ιαν 2012, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@tigon4
Να σε δω ρε μάγκα από σήμερα τι θα γράφεις... Είμαι πολύ περίεργος. Το κόκκινο πανί σου έφυγε και μη ξεχνάς πως όσοι ασχοληθούν από εδώ και πέρα, θα σου ρίξουν πολύ κράξιμο. Αλλά την έχεις στο αίμα σου την αντιπαράθεση.
Πες μου σε ποιόν σύνδεσμο είσαι να περάσω να με κεράσεις για τη χαρά σου.
Να σε δω ρε μάγκα από σήμερα τι θα γράφεις... Είμαι πολύ περίεργος. Το κόκκινο πανί σου έφυγε και μη ξεχνάς πως όσοι ασχοληθούν από εδώ και πέρα, θα σου ρίξουν πολύ κράξιμο. Αλλά την έχεις στο αίμα σου την αντιπαράθεση.
Δεν έχεις ιδέα ,προφανώς, για το ότι έγινε 2 φορές πρόταση στον Ζαγοράκη από την Λαική βάση ,την δευτερή με πλάνο και σχέδιο καταγεγραμμένα ,όμως παρέμεινε στο συρτάρι.Besuch έγραψε:
Οσο για ποιο λογο βαλαν μπροστα το Ζαγορ μεσα σ'ενα βραδυ; Ε καλα...επρεπε να προλαβουμε στη στροφη και να υποβαθμισουμε την "λαικη" κινηση που ξεκινουσε απο "αντιπαλο" χωρο.
6.025.438 ευρώ θα είναι το πρόστιμο.Besuch έγραψε:Μυριζει μεταγραφη; Δηλαδη τελικα δεν ηταν για βουλιαγμα το καραβι; Εχουμε περιθωρια; Και παρα την καμπανα που ετοιμαζεται που μαζι με εισητηρια θα ναι 500.000-1.000.000;
Πολυ απλες γιναμε! Φερτε Μεσσι ρεε......................
Το σούπερ 4 θα το σβήσεις από την υπογραφή σου ???
Asimos έγραψε:@tigon4
Εσύ σε ποιο καφενείο κλαις την μοίρα σου ?
Δεν έχεις λόγο να επιτίθεσαι έτσι Άσιμε.
Πρέπει να έχει την ίδια ή ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από Ζαγορ.Από εμένα θα την έχει σίγουρα.Μακάρι να την έχει από όλους.Το μόνο που με κάνει να αισιοδοξώ, είναι το ότι βλέπουν πάρα πολλούς εδώ μέσα που θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα για γίνει υγιής ή ομάδα, γιατί τώρα είναι άρρωστη.Καλά αρχή Ζήση.
Ποναει η γ@μημενη η αληθεια.................Ισως,χαλαει και τα σχεδια......και ειναι τοσο ωραια σχεδιασμενα........
ΚΟΦΤΕ ΤΗ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ" ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
ΕΔΩΠΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΡΑΜΑ, ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΣΗ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
...
ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ 4. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
ΣΑΦΩΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ , ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΠΕΡ 4.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΤΟ 80, ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.
ΟΥΤΕ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕ ΠΕΙΘΩΜΑΙ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΤΕΡΝΑΤΙΒ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ.
ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ" ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
ΕΔΩΠΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΡΑΜΑ, ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΣΗ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
...
ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ 4. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
ΣΑΦΩΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ , ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΠΕΡ 4.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΤΟ 80, ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.
ΟΥΤΕ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕ ΠΕΙΘΩΜΑΙ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΤΕΡΝΑΤΙΒ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ.
Τι ειναι σχεδιασμενα?mpafos4 έγραψε:Ποναει η γ@μημενη η αληθεια.................Ισως,χαλαει και τα σχεδια......και ειναι τοσο ωραια σχεδιασμενα........
Ονομα επιθετο και γραφεις.
Έκανες μεγάλο λάθος που ανέλαβες.
Η κίνηση σου αυτή για μένα ήταν πουστι@.
Σου δόθηκε το χρίσμα πραξικοπηματικά και δε σε τιμά καθόλου.
Τουλάχιστον , ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, κοίτα να τα έχεις καλά με τους "εκλέκτορες".
Επίσης εκτός από αυτούς στα κάγκελα, προσπάθησε να τα έχεις καλά και με τους μαχητές της ελευθερίας του πληκτρολογίου εδώ μέσα στο Παοκμανια...Ξέρουν όλοι, μη λέμε ονόματα. Έχε τα καλά και μαζί τους , μπας και δεν έχουν τίποτα να γράψουν και μας αδειάσουν τη γωνιά.
Η μάλλον κάτι άλλο καλύτερο. Διώξε το κοντό... εκεί είναι που θα ησυχάσει το κεφάλι μας και θα απαλλαγούμε μια και καλή από δαύτους.
Η κίνηση σου αυτή για μένα ήταν πουστι@.
Σου δόθηκε το χρίσμα πραξικοπηματικά και δε σε τιμά καθόλου.
Τουλάχιστον , ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, κοίτα να τα έχεις καλά με τους "εκλέκτορες".
Επίσης εκτός από αυτούς στα κάγκελα, προσπάθησε να τα έχεις καλά και με τους μαχητές της ελευθερίας του πληκτρολογίου εδώ μέσα στο Παοκμανια...Ξέρουν όλοι, μη λέμε ονόματα. Έχε τα καλά και μαζί τους , μπας και δεν έχουν τίποτα να γράψουν και μας αδειάσουν τη γωνιά.
Η μάλλον κάτι άλλο καλύτερο. Διώξε το κοντό... εκεί είναι που θα ησυχάσει το κεφάλι μας και θα απαλλαγούμε μια και καλή από δαύτους.