Υ.Γ. Στοχος ( των 50 "αγανακτισμενων" 16-15-14 ρηδων ) επετευχθη κατα το ημισυ .... Ο Ζαγορακης εφυγε και ο κοντος εμεινε ...

giapas έγραψε:Η σημειολογία του θέματος με ικανοποιεί σαν ΠΑΟΚτση.
...
Μονο και μόνο που η διοίκηση δεν υπέκυψε σε πιέσεις και προχώρησε στη μεταγραφή λέει πολλά.
...
Αν και πιστεύω ότι και επίσημα πλέον έχουμε την αρχή του τέλους.
...
Besuch έγραψε:Σεβομαι το τρεξιμο σου απολυτα αλλα παλι δυσκολευομαι να καταλαβω.
Εχω την αποψη οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λειτουργει με λαθος τροπο και αντιγραφει γαυρικες τακτικες (ας πουμε στο θεμα Γκαγκατση). Εχω δικαιωμα να την χαρακτηρισω; Να πω οτι κανετε τον ΠΑΟΚ ολυμπιακο; Προφανως ναι γιατι αυτο αλλωστε γινοταν!
Εχω τωρα την αποψη οτι καποιοι Συνδεσμοι του ΠΑΟΚ λειτουργουν με λαθος τροπο και αντιγραφουν σκουλικιστικες τακτικες. εχω δικαιωμα να τους χαρακτηρισω; Οχι; Χμμ.....
(Το τοπικ δεν πρεπει να κλεισει αλλα προφανως να μεταφερθει σε αναλογο χωρο...βετερανων η δεν ξερω που! Γιατι να κλεισει;)
DC έγραψε:Δεν θα μιλήσω για αχάριστους και υποκριτές για να μην τους ανεβάσω.
Την γλίτσα τους μόνο να προσέχετε γιατί έχει γεμίσει το φόρουμ. Γλυστράει η γ@μημένη.
DC έγραψε:Δεν θα μιλήσω για αχάριστους και υποκριτές για να μην τους ανεβάσω.
Την γλίτσα τους μόνο να προσέχετε γιατί έχει γεμίσει το φόρουμ. Γλυστράει η γ@μημένη.
gika έγραψε:DC έγραψε:Δεν θα μιλήσω για αχάριστους και υποκριτές για να μην τους ανεβάσω.
Δηλαδή χαρακτηρίζεις συμφορουμιστές σου αχαριστους και υποκριτες;