Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από gika »

Besuch έγραψε:Ειναι και η απειλη ενας τροπος για να μην παρει εκταση και δεν μαζευεται.
Αλλωστε και αυτοι ελεγχουν το ιντερνετ για να γραφονται μονο οσα τους βολευουν και απειλουν με χειροδικια οσους τους τα χωνουν στο γηπεδο. Συμπτωσεις.

Το να ΑΠΑΙΤΩ να μη χαρακτηρίζεις εμμέσως σκουλίκια όλους αυτούς που τρέχουν για την ομάδα (εξαιτίας 50 ατόμων που μπορεί να μην ανήκουν καν στο συνδεσμιακό κίνημα), δεν είναι απειλή.
Μεγάλος άνθρωπος είσαι, και πιθανότατα πολύ πιο ώριμος από εμένα. Σκέψου λίγο ψύχραιμα. Είμαι τρίτη λυκείου και αντί να διαβάσω σήμερα είμαι από τις 12.30 εδώ μέσα χωρίς διάλειμμα, γιατί τα άλλα παιδιά προφανώς είχανε κάποια δουλειά. Σεβαστείτε λίγο το διπλανό σας ρε γαμώτο και μην μας φέρνετε σε δύσκολη θέση, επειδή δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε.
Άβαταρ μέλους
Jipakos

Δημοσίευση από Jipakos »

mkpaok έγραψε:Γεια σου Θοδωρη. Σε ευχαριστουμε για το ονειρο και ας μην εγινε πραγματικοτητα.
Αφου δεν τα καταφέραμε τώρα δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ. Όχι γιατί στον Ζαγοράκη τελείωνει ο ΠΑΟΚ αλλά γιατί αποδείχτηκε ότι ακόμα και αν Νικήσαμε Φενέρ, Βιγιαρεάλ, Τότεναμ την βλακεία δεν μπορέσαμε να την νικήσουμε.
Ντρεπομαι μόνο για τον τρόπο που έφυγες. Δεν σου άξιζε.
Όπως δεν αξίζει και σε μας όλη αυτή η κατάσταση.
Είμαι μακριά για να μπορέσω να κάνω κάτι άλλα και τα αδέλφια που είναι κοντά δεν έκαναν κάτι.
Αφήσαμε τα πράγματα να έρθουν ως εδώ και δυστυχώς αυτό γίνετε κάθε φορά.
Άρα θα ξαναγίνει και στο μέλλον. Εγω λοιπόν δεν θέλω να ταυτίζομαι με τέτοιες καταστάσεις.
Δεν με εκπροσωπούν. Ο Λαος του ΠΑΟΚ με έκανε ΠΑΟΚ και απο ότι φαίνεται ο Λαος του ΠΑΟΚ με απομακρύνει.

+1 (καλύτερα δεν θα μπορούσα να τα πω)

υ.γ. Καλή τύχη στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Θόδωρε σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες και μόνο ως σύμβολο ενότητας (και διχασμού;) του ΠΑΟΚτσήδικου λαού.Το αν ήσουν επιτυχημένος θα το κρίνει ο χρόνος γιατί κάποια λάθη σου τα πληρώνουμε τώρα και δεν μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά. Δυστυχώς κάποιοι δεν σε θέλανε στην Τούμπα και σε "παραιτήσανε"!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

tigon4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
tigon4 έγραψε: ε τοτε που ειναι οι ''αγνοι φιλαθλοι'' που θελουν ζαγορακη για να τον στηριξουν ?

Σιχαθηκαν!.......Κουραστηκαν!.....Βαρεθηκαν!Εφυγαν για να μην πανε φυλακη,ή για να μην καταληξουν στο νοσοκομειο!

Για τα τελευταια δυο,θα φυγω και γω μετα απο παρα πολλα χρονια απο την 4.Καλυτερα να ειμαι μακρυα απο αυτα τα ατομα.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Και επειδη οι νεο ΠΑΟΚτσηδες την πεφτουν σε "συνοπαδους" τους 30-30,βαριεμαι και τα νοσοκομεια............

ο τροπος που προσπαθεις να δικαιολογησεις τα παντα, γραφειο τυπου θυμιζει....τωρα αν φυγεις απο την 4 δεν τρεχει και κατι.

ο τροπος που προσπαθεις να δικαιολογησεις τα παντα, γραφειο τυπου θυμιζει....τωρα αν φυγει η 4 δεν τρεχει και κατι.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Photis έγραψε:Ένα ευχαριστώ που σε πήρε από τα σκ@@α ρε φίλε και σε έκανε ομάδα.Για 2 χρόνια ήσουν καβάλα στ άλογο.
:pano:

Αυτό τερματίζει τη συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν παντως καποιος προσγειωνοταν σημερα στον πλανητη - Ελλαντα και διαβαζε οτι γραφεται εδω μεσα τις τελευταιες ωρες θα νομιζε οτι τα πραγματα στον ΠΑΟΚ κυλουσαν τελεια τον τελευταιο καιρο και μια μερα ετσι ξαφνικα 50 ''πειραγμενα'' αποφασισαν να τα καταστρεψουν.Το προβλημα βεβαια με αυτους τους 50 ειναι υπαρκτο οπως και υπαρκτη ηταν και η ανυπαρξια της διοικησης στην προσπαθεια εξαφανισης τους.Ολες οι ομαδες λιγο η πολυ εχουν κανει βηματα στην προσπαθεια αντιμετωπισης τους.Εμεις δεν προσπαθησαμε καν και τωρα προσφεραν ενα τελειο ΑΛΟΘΙ.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Photis έγραψε:Το τόπικ αυτό θα κλείσει σε λίγες μέρες.Όσοι είναι να βρίσετε κάντε το τώρα.όσοι είναι να τον ευχαριστήσετε επίσης.Το σιγούρο είναι πως είναι πλέον ανάμνηση για τον ΠΑΟΚ μας.

Μήπως να το κλείσουμε απο σήμερα ??
Ανάμνηση είναι πλέον,σωστά τα λες. Ο καιρός θα δείξει αν είναι κακή ή καλή.
Να συνεχίσουμε όμως να κονταροχτυπιόμαστε εδώ μέσα για κάποιον που (πλέον) δεν ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (καλώς ή κακώς) ,δεν είναι δόκιμο αλλά επιπλέον διχαστικό.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

Asimos έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
tigon4 έγραψε:

Σιχαθηκαν!.......Κουραστηκαν!.....Βαρεθηκαν!Εφυγαν για να μην πανε φυλακη,ή για να μην καταληξουν στο νοσοκομειο!

Για τα τελευταια δυο,θα φυγω και γω μετα απο παρα πολλα χρονια απο την 4.Καλυτερα να ειμαι μακρυα απο αυτα τα ατομα.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Και επειδη οι νεο ΠΑΟΚτσηδες την πεφτουν σε "συνοπαδους" τους 30-30,βαριεμαι και τα νοσοκομεια............

ο τροπος που προσπαθεις να δικαιολογησεις τα παντα, γραφειο τυπου θυμιζει....τωρα αν φυγεις απο την 4 δεν τρεχει και κατι.

ο τροπος που προσπαθεις να δικαιολογησεις τα παντα, γραφειο τυπου θυμιζει....τωρα αν φυγει η 4 δεν τρεχει και κατι.

κλαιω :cry: , βρεθηκε ο ανθρωπος που θα βαλει λουκετο στην θυρα 4....ζουμε ιστορικες στιγμες
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

joshua έγραψε:Αν παντως καποιος προσγειωνοταν σημερα στον πλανητη - Ελλαντα και διαβαζε οτι γραφεται εδω μεσα τις τελευταιες ωρες θα νομιζε οτι τα πραγματα στον ΠΑΟΚ κυλουσαν τελεια τον τελευταιο καιρο και μια μερα ετσι ξαφνικα 50 ''πειραγμενα'' αποφασισαν να τα καταστρεψουν.Το προβλημα βεβαια με αυτους τους 50 ειναι υπαρκτο οπως και υπαρκτη ηταν και η ανυπαρξια της διοικησης στην προσπαθεια εξαφανισης τους.Ολες οι ομαδες λιγο η πολυ εχουν κανει βηματα στην προσπαθεια αντιμετωπισης τους.Εμεις δεν προσπαθησαμε καν και τωρα προσφεραν ενα τελειο ΑΛΟΘΙ.

Κορυφαία η δημοσίευσή σου αδερφέ.
Απλά και λιτά ,σε 6 γραμμές.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Σεβομαι το τρεξιμο σου απολυτα αλλα παλι δυσκολευομαι να καταλαβω.

Εχω την αποψη οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λειτουργει με λαθος τροπο και αντιγραφει γαυρικες τακτικες (ας πουμε στο θεμα Γκαγκατση). Εχω δικαιωμα να την χαρακτηρισω; Να πω οτι κανετε τον ΠΑΟΚ ολυμπιακο; Προφανως ναι γιατι αυτο αλλωστε γινοταν!

Εχω τωρα την αποψη οτι καποιοι Συνδεσμοι του ΠΑΟΚ λειτουργουν με λαθος τροπο και αντιγραφουν σκουλικιστικες τακτικες. εχω δικαιωμα να τους χαρακτηρισω; Οχι; Χμμ.....

(Το τοπικ δεν πρεπει να κλεισει αλλα προφανως να μεταφερθει σε αναλογο χωρο...βετερανων η δεν ξερω που! Γιατι να κλεισει;)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Photis έγραψε:Το τόπικ αυτό θα κλείσει σε λίγες μέρες.Όσοι είναι να βρίσετε κάντε το τώρα.όσοι είναι να τον ευχαριστήσετε επίσης.Το σιγούρο είναι πως είναι πλέον ανάμνηση για τον ΠΑΟΚ μας.

Να συνεχίσουμε όμως να κονταροχτυπιόμαστε εδώ μέσα για κάποιον που (πλέον) δεν ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (καλώς ή κακώς) ,δεν είναι δόκιμο αλλά επιπλέον διχαστικό.

Τωρα δηλαδη ειναι διχαστικο, πριν 3 μερες δεν ηταν... Ηταν καλοπιστη κριτική τότε.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Asimos έγραψε:
tigon4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:

Όντως ,δεν τρέχει και κάτι. Απλά δεν θα ακούγεται κίχ στο γήπεδο. Σιγά τα ΩΑ.
Εγώ πάλι λέω να φύγει το σαλέπι,το στραγάλι ,το σπόρι και το φελιζολένιο .
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Maximus έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:

Τωρα δηλαδη ειναι διχαστικο, πριν 3 μερες δεν ηταν... Ηταν καλοπιστη κριτική τότε.

Πριν 3 μέρες ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Σήμερα δεν είναι τίποτα εκτός από φίλαθλος/οπαδός.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

γεροντάκι,μόνον καλόπιστη υπήρξε η κριτική στο θζ.οι κρίνοντες τους καλοπροαιρέτως κρίνοντες τον κρινόμενο πρόεδρο της παε απλά ήσαν κακόπιστοι.
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

thanx for everything...
εκανες οτι μπορουσες...ποδοσφαιριστης ησουν,οχι παραγοντας...
ησουν η αιτια που 4 χρονια επαιρνα διαρκειας.εμπιστοσύνη.αυτο ειναι.καλη ξεκουραση απο δω και περα.
που και που περνα και καμια βολτα απο Τουμπα να μας πεις και κανα γεια.εμας,τους υγιής οπαδους...
:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”