Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
- Emprostisghsoitrelamenoi
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Θέλω όλους αυτούς που χθες και παλαιότερα μιλούσαν για "ηλιθιότητα" Βρύζα αν αναλάβει μετά τον Ζαγόρ ως πρόεδρος και ότι "απλά δεν παίζει να γίνει πρόεδρος γιατι το δήλωσε στην Σ.Τ.".
Αν έχετε το σθένος και το θάρρος, βγείτε να κάνετε την κωλοτούμπα σήμερα.
Το φως φανάρι για μερικούς είναι άπιαστο όνειρο και προπαγάνδα.
Το galop για τον Ζαγοράκη κάθε χρόνο ήταν τα διαρκείας. .&-
Από τα 12 μέχρι τα 21 και από εκεί στα 14 και στα 250 εισητήρια ανά αγώνα.
Ζαγόρ καλή συνέχεια και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια και τον χρόνο που διέθεσες ,σου εύχομαι ολόψυχα να μη κάνεις λάθη αντίστοιχα στην προσωπική σου ζωή και να είσαι πάντα υγιής.
ΥΓ. Kαταστροφολάγνοι πίσω στις τρύπες σας. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από όλους μας.
Αν έχετε το σθένος και το θάρρος, βγείτε να κάνετε την κωλοτούμπα σήμερα.
Το φως φανάρι για μερικούς είναι άπιαστο όνειρο και προπαγάνδα.
Το galop για τον Ζαγοράκη κάθε χρόνο ήταν τα διαρκείας. .&-
Από τα 12 μέχρι τα 21 και από εκεί στα 14 και στα 250 εισητήρια ανά αγώνα.
Ζαγόρ καλή συνέχεια και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια και τον χρόνο που διέθεσες ,σου εύχομαι ολόψυχα να μη κάνεις λάθη αντίστοιχα στην προσωπική σου ζωή και να είσαι πάντα υγιής.
ΥΓ. Kαταστροφολάγνοι πίσω στις τρύπες σας. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από όλους μας.
Εννοειται οτι ο ΠΑΟΚ θα υπαρχει! Και επι Γουμενου ΥΠΗΡΧΕ.
Κοιτα να δεις φιλε μου...το λεω κ σε σενα.
Μπορει να ειμαι λαθος οπως λες...αλλα δεν εχω δικαιωμα να κανω ΚΡΙΤΙΚΗ; Τι εγινε ξαφνικα; Απο την πρωτη ωρα κουραστηκατε; Ωχωωωωωωωωωωωωωωωωωωω................
Κοιτα να δεις φιλε μου...το λεω κ σε σενα.
Μπορει να ειμαι λαθος οπως λες...αλλα δεν εχω δικαιωμα να κανω ΚΡΙΤΙΚΗ; Τι εγινε ξαφνικα; Απο την πρωτη ωρα κουραστηκατε; Ωχωωωωωωωωωωωωωωωωωωω................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Πέμ 26 Ιαν 2012, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
μην εισαι τοσο σιγουρος για τον ζηση
γιατι μαλλον δεν τον ξερεις και πολλη καλα
εξυπνος ειναι....μ@λ@κας δεν ειναι
να σε δω τι θα λες στον 67% και χωρις τον βρυζα
γιατι μαλλον δεν τον ξερεις και πολλη καλα
εξυπνος ειναι....μ@λ@κας δεν ειναι
να σε δω τι θα λες στον 67% και χωρις τον βρυζα
tigon4 έγραψε: ε τοτε που ειναι οι ''αγνοι φιλαθλοι'' που θελουν ζαγορακη για να τον στηριξουν ?
Σιχαθηκαν!.......Κουραστηκαν!.....Βαρεθηκαν!Εφυγαν για να μην πανε φυλακη,ή για να μην καταληξουν στο νοσοκομειο!
Για τα τελευταια δυο,θα φυγω και γω μετα απο παρα πολλα χρονια απο την 4.Καλυτερα να ειμαι μακρυα απο αυτα τα ατομα.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Και επειδη οι νεο ΠΑΟΚτσηδες την πεφτουν σε "συνοπαδους" τους 30-30,βαριεμαι και τα νοσοκομεια............
Θόδωρε thanks για όλα. Μαζί με τα καλά έκανες και λάθη αλλά για μένα κυρίως ήσουν γκαντέμης γιατί η θητεία σου συνέπεσε με την τεράστια κρίση της χώρας. Ενδεχομένως το σχέδιο σου να απέδιδε αν η οικονομία δεν είχε ισοπεδωθεί και τώρα να μην μιλούσαμε για ανοίγματα και οφειλές.
Καλή τύχη και υγεία σε σένα και την οικογένεια σου.
Καλή τύχη και υγεία σε σένα και την οικογένεια σου.
mpafos4 έγραψε:tigon4 έγραψε: ε τοτε που ειναι οι ''αγνοι φιλαθλοι'' που θελουν ζαγορακη για να τον στηριξουν ?
Σιχαθηκαν!.......Κουραστηκαν!.....Βαρεθηκαν!Εφυγαν για να μην πανε φυλακη,ή για να μην καταληξουν στο νοσοκομειο!
Για τα τελευταια δυο,θα φυγω και γω μετα απο παρα πολλα χρονια απο την 4.Καλυτερα να ειμαι μακρυα απο αυτα τα ατομα.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Και επειδη οι νεο ΠΑΟΚτσηδες την πεφτουν σε "συνοπαδους" τους 30-30,βαριεμαι και τα νοσοκομεια............
ο τροπος που προσπαθεις να δικαιολογησεις τα παντα, γραφειο τυπου θυμιζει....τωρα αν φυγεις απο την 4 δεν τρεχει και κατι.
- alex ntepo
Ζαγοράκη καλή συνέχεια στην προσωπική σου και στην επαγγελματική σου ζωή. Σε ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς για όλα όσα έκανες τόσα χρόνια για τον ΠΑΟΚ από όλα τα πόστα. Ευχαριστώ και όλους όσους διάλεξες να σε πλαισιώσουν σ' αυτή την προσπάθεια. Και μην ξεχνάς, η Ελλάδα ήταν πάντα η χώρα των αχαρίστων και των αγνωμόνων. Λυπάμαι μόνο που, όπως είπε και κάποιος φίλος, οι πολλοί επιτρέπουμε στους ελάχιστους να κάνουν του κεφαλιού τους.
Το τόπικ αυτό θα κλείσει σε λίγες μέρες.Όσοι είναι να βρίσετε κάντε το τώρα.όσοι είναι να τον ευχαριστήσετε επίσης.Το σιγούρο είναι πως είναι πλέον ανάμνηση για τον ΠΑΟΚ μας.
Τα σούπα4 σβήστηκαν. Κι όλες οι σχετικές λαλακίες. Στην επόμενη μπαν όποιος το ξαναανφέρει. Τέλος.
Από το μεσημέρι σβήνω τα ίδια και τα ίδια. Τους άλλους κράζετε αλλά και εσείς μάλλον δυσκολεύεστε στο να καταλάβετε κάποιους βασικούς κανόνες του φόρουμ.
Από το μεσημέρι σβήνω τα ίδια και τα ίδια. Τους άλλους κράζετε αλλά και εσείς μάλλον δυσκολεύεστε στο να καταλάβετε κάποιους βασικούς κανόνες του φόρουμ.
- Maximus
Τι "ευχαριστώ" να πoυμε?
"Η ιστορία θα κρίνει"...
υγ. Τελικα αλλαξε ο οδηγος του αυτοκινητου...
"Η ιστορία θα κρίνει"...
υγ. Τελικα αλλαξε ο οδηγος του αυτοκινητου...
tigon4 έγραψε:mpafos4 έγραψε:tigon4 έγραψε: ε τοτε που ειναι οι ''αγνοι φιλαθλοι'' που θελουν ζαγορακη για να τον στηριξουν ?
ο τροπος που προσπαθεις να δικαιολογησεις τα παντα, γραφειο τυπου θυμιζει....τωρα αν φυγεις απο την 4 δεν τρεχει και κατι.
Το εαν τρεχει,τι τρεχει και τι θα τρεξει...ο χρονος θα το δειξει.
Ειναι και η απειλη ενας τροπος για να μην παρει εκταση και δεν μαζευεται.
Αλλωστε και αυτοι ελεγχουν το ιντερνετ για να γραφονται μονο οσα τους βολευουν και απειλουν με χειροδικια οσους τους τα χωνουν στο γηπεδο. Συμπτωσεις.
Αλλωστε και αυτοι ελεγχουν το ιντερνετ για να γραφονται μονο οσα τους βολευουν και απειλουν με χειροδικια οσους τους τα χωνουν στο γηπεδο. Συμπτωσεις.
Ένα ευχαριστώ που σε πήρε από τα σκ@@α ρε φίλε και σε έκανε ομάδα.Για 2 χρόνια ήσουν καβάλα στ άλογο.

- Caballo Viejo
Απέτυχες Θεόδωρε Ζαγοράκη και ξέρεις γιατί; Απλά γιατί άφησες κι εσύ την Τούμπα ξέφραγο αμπέλι χαιδεύοντας τον "περήφανο" λαό του ΠΑΟΚ. Μας κράτησες κι εσύ στο επίπεδο του χωριού να μην γίνουμε ποτέ ευρωπαική ομάδα.
Ας συνεχίσει τώρα ο Βρύζας να συννενοηθεί με τους ζουλού που την πέφτουν άμα λάχει και στο διπλανό τους από την πολλή "ΠΑΟΚ είσαι " αγάπη τους...
Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι κι ας πιστεύουν κάποιοι ότι παλιότερα ήταν καλύτερα.
Οι άνθρωποι πάντα ωραιοποιούν το παρελθόν όταν μεγαλώνουν. Εγώ λέω να μην πέσω στο ίδιο λάθος και γι' αυτό σας δηλώνω ότι η μόνη φορά που κόντεψα να φάω ξύλο σε γήπεδο ήταν από κάτι ντίρλα "δικούς" μας σε εκδρομή στο εξωτερικό. Ακόμα και στο Καραισκάκη τότε που έβρεχε καδρόνια δεν ένιωσα τόσο χάλια.
Το πράγμα δεν πρόκειται λοιπόν να στρώσει γιατί βαστάει χρόνια.
Λύση μία για μένα: Να κλείσει το πέταλο δυο - τρεις αγώνες και να αρχίσει στο διάστημα αυτό ένας σοβαρός διάλογος συνδεσμίτικου κινήματος και διοίκησης για να μπουν κανόνες και όποιος τους παραβαίνει να παίρνει το μπούλο για πάντα.
Αλλιώς μια απ' τα ίδια για πάντα...
Ας συνεχίσει τώρα ο Βρύζας να συννενοηθεί με τους ζουλού που την πέφτουν άμα λάχει και στο διπλανό τους από την πολλή "ΠΑΟΚ είσαι " αγάπη τους...
Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι κι ας πιστεύουν κάποιοι ότι παλιότερα ήταν καλύτερα.
Οι άνθρωποι πάντα ωραιοποιούν το παρελθόν όταν μεγαλώνουν. Εγώ λέω να μην πέσω στο ίδιο λάθος και γι' αυτό σας δηλώνω ότι η μόνη φορά που κόντεψα να φάω ξύλο σε γήπεδο ήταν από κάτι ντίρλα "δικούς" μας σε εκδρομή στο εξωτερικό. Ακόμα και στο Καραισκάκη τότε που έβρεχε καδρόνια δεν ένιωσα τόσο χάλια.
Το πράγμα δεν πρόκειται λοιπόν να στρώσει γιατί βαστάει χρόνια.
Λύση μία για μένα: Να κλείσει το πέταλο δυο - τρεις αγώνες και να αρχίσει στο διάστημα αυτό ένας σοβαρός διάλογος συνδεσμίτικου κινήματος και διοίκησης για να μπουν κανόνες και όποιος τους παραβαίνει να παίρνει το μπούλο για πάντα.
Αλλιώς μια απ' τα ίδια για πάντα...
Γεια σου Θοδωρη. Σε ευχαριστουμε για το ονειρο και ας μην εγινε πραγματικοτητα.
Αφου δεν τα καταφέραμε τώρα δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ. Όχι γιατί στον Ζαγοράκη τελείωνει ο ΠΑΟΚ αλλά γιατί αποδείχτηκε ότι ακόμα και αν Νικήσαμε Φενέρ, Βιγιαρεάλ, Τότεναμ την βλακεία δεν μπορέσαμε να την νικήσουμε.
Ντρεπομαι μόνο για τον τρόπο που έφυγες. Δεν σου άξιζε.
Όπως δεν αξίζει και σε μας όλη αυτή η κατάσταση.
Είμαι μακριά για να μπορέσω να κάνω κάτι άλλα και τα αδέλφια που είναι κοντά δεν έκαναν κάτι.
Αφήσαμε τα πράγματα να έρθουν ως εδώ και δυστυχώς αυτό γίνετε κάθε φορά.
Άρα θα ξαναγίνει και στο μέλλον. Εγω λοιπόν δεν θέλω να ταυτίζομαι με τέτοιες καταστάσεις.
Δεν με εκπροσωπούν. Ο Λαος του ΠΑΟΚ με έκανε ΠΑΟΚ και απο ότι φαίνεται ο Λαος του ΠΑΟΚ με απομακρύνει.
Αφου δεν τα καταφέραμε τώρα δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ. Όχι γιατί στον Ζαγοράκη τελείωνει ο ΠΑΟΚ αλλά γιατί αποδείχτηκε ότι ακόμα και αν Νικήσαμε Φενέρ, Βιγιαρεάλ, Τότεναμ την βλακεία δεν μπορέσαμε να την νικήσουμε.
Ντρεπομαι μόνο για τον τρόπο που έφυγες. Δεν σου άξιζε.
Όπως δεν αξίζει και σε μας όλη αυτή η κατάσταση.
Είμαι μακριά για να μπορέσω να κάνω κάτι άλλα και τα αδέλφια που είναι κοντά δεν έκαναν κάτι.
Αφήσαμε τα πράγματα να έρθουν ως εδώ και δυστυχώς αυτό γίνετε κάθε φορά.
Άρα θα ξαναγίνει και στο μέλλον. Εγω λοιπόν δεν θέλω να ταυτίζομαι με τέτοιες καταστάσεις.
Δεν με εκπροσωπούν. Ο Λαος του ΠΑΟΚ με έκανε ΠΑΟΚ και απο ότι φαίνεται ο Λαος του ΠΑΟΚ με απομακρύνει.