Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από che4 »

προεδρος ζησης αντιπροεδρος σαχπα και χωρις ζαγορ μυριζει μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

darklord έγραψε:
abg12d34 έγραψε:ρε για ποιους συνοπαδους μιλας.....
για αυτους που χαρακτηριζουν ατομα που ειναι στην διοικηση του ΠΑΟΚ
παικτες του ΠΑΟΚ
τον ιδιο τον προεδρο της παε ΠΑΟΚ

πατας καλα ρε φιλε;;

Φιλε την εποχη Γουμενου και Μπατατουδη τα ιδια ελεγες;

μονο και μονο που κανεις τετοια συγκριση εισαι εκτος τοπου και χρονου

ΓΚΙΚΑ δωσε εσυ απαντηση
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

darklord έγραψε:

Για να τελειωνουμε,πλεον,και με αυτη την ιστορια......ειμαι,πλεον,ΣΙΓΟΥΡΟΣ,πως μερικοι εξ αυτων που ηταν στην καταληψη,ειχαν στην ακρη του μυαλου τους,να βαλουν μπροστα το Ζαγορακη σαν μαριονετα για να κανουν κουμαντο στον ΠΑΟΚ.

Ε....δεν τους βγηκε και τον εφαγαν.Who's next?.......Aραγε...........

Kαι,φυσικα,τοτε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ,πιστεψαμε στο αγνο των προθεσεων τους και πηγαμε μαζι τους σαν προβατα!Οπως προβατα ηταν και αυτοι που μπηκαν μεσα χθες.Οι "βοσκοι" ηταν στην κερκιδα!.........
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

mpafos4 έγραψε:
darklord έγραψε:

Για να τελειωνουμε,πλεον,και με αυτη την ιστορια......ειμαι,πλεον,ΣΙΓΟΥΡΟΣ,πως μερικοι εξ αυτων που ηταν στην καταληψη,ειχαν στην ακρη του μυαλου τους,να βαλουν μπροστα το Ζαγορακη σαν μαριονετα για να κανουν κουμαντο στον ΠΑΟΚ.

Kαι,φυσικα,τοτε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ,πιστεψαμε στο αγνο των προθεσεων τους και πηγαμε μαζι τους σαν προβατα!Οπως προβατα ηταν και αυτοι που μπηκαν μεσα χθες.Οι "βοσκοι" ηταν στην κερκιδα!.........

ο σπιλμπεργκ φανταζει λιγος μπροστα σου
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

che4 έγραψε:προεδρος ζησης αντιπροεδρος σαχπα και χωρις ζαγορ μυριζει μεταγραφη

Εδω δεν εχει κουμπαριλικια ε????????????

τες παντων ρητορικα ρωτησα ζηση καλη επιτυχια...
και καθαρησε επιτελους την 4 απο τους λιγους κοπριτες.

τσε δεν κανω αντιπαραθεση με σενα αλλα με την ειδηση που ποσταρες ;)

:pano:
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Μυριζει μεταγραφη; Δηλαδη τελικα δεν ηταν για βουλιαγμα το καραβι; Εχουμε περιθωρια; Και παρα την καμπανα που ετοιμαζεται που μαζι με εισητηρια θα ναι 500.000-1.000.000;
Πολυ απλες γιναμε! Φερτε Μεσσι ρεε......................
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

stelyk έγραψε:
che4 έγραψε:προεδρος ζησης αντιπροεδρος σαχπα και χωρις ζαγορ μυριζει μεταγραφη

Εδω δεν εχει κουμπαριλικια ε????????????

τες παντων ρητορικα ρωτησα ζηση καλη επιτυχια...
και καθαρησε επιτελους την 4 απο τους λιγους κοπριτες.

τσε δεν κανω αντιπαραθεση με σενα αλλα με την ειδηση που ποσταρες ;)

οκ το ξερω αλλα το πιστευω οτι θα κανουν μεταγραφη καλη κατι ξερει ο ζησης αλλιως δεν εβαζε το καφαλι στη θηλια
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ξανά,καλή επιτυχία μέχρι να σε φάνε κι εσένα.Τώρα που έφυγε ο Ζαγόρ ο ΠΑΟΚ θα γίνει μέγιστος μην ανησυχείτε.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

αντε να δουμε ποτε θα τον φανε και αυτον τα κορακια οι συνδεσμιτες, αυτοι που οταν παιζαμε κανα παιχνιδι εκτος τρεχανε στα ξενοδοχια να παρουνε καμια προσκληση για να μπουνε τζαμπε
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

tigon4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
darklord έγραψε:

ο σπιλμπεργκ φανταζει λιγος μπροστα σου

Για ποιο λογο μπηκαν μεσα χθες,ειπαμε?.........ή δεν ειπαμε....................?Γιατι συζητουσαν,πισω απο την πλατη του Ζαγορακη με το Βρυζα και τι ειπαν...ειπαμε?......ή δεν ειπαμε?

Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να ανεβαζουν και να κατεβαζουν διοικησεις στον ΠΑΟΚ,ειπαμε?....ή δεν ειπαμε?.....

Θεωρεις ΠΑΟΚτσηδες αυτους που σηκωνουν χερι να χτυπησουν "συνοπαδους τους"?......ειπαμε?.....ή δεν ειπαμε?...

Ειμαι απο το 1981 στην Τουμπα και ερχονται εδω μεσα να μου πουν εμενα για Σπιλμπεργκ και παπαριες....κουνια που σας κουναγε...........................
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Ζήση καλή τύχη man, ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

"Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου..."

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε στους εκπροσώπους Τύπου ο Ζήσης Βρύζας το απόγευμα της Πέμπτης (26/1).
"Αποδέχτηκα την ομόφωνη πρόταση του δ.σ. και αφού μίλησα με τον πρόεδρο του Α.Σ, τον κ. Κατσαρή και απορρίψαμε άλλη λύση γιατί θα χρειαζόμασταν άλλους 2 μήνες, καταλήξαμε πως ο ΠΑΟΚ λόγω του έχει διάφορα θέματα όπως αυτό της αδειοδότησης δεν θα έπρεπε να μείνει ακέφαλος για μια μέρα".
Για το ότι του ζητήθηκε να διευρυνήσει εάν έγινε έρευνα να αναλάβει κάποιος άλλος με δεδομένο πως ο ίδιος είχε πει πως θα αποχωρούσε μαζί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη. "Ξέρετε ότι το έχω δηλώσει αυτό. Η πίεση ήταν μεγάλη, οπότε πάρθηκε αυτή η απόφαση. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα".
Για την διάρκεια που θα έχει η θητεία του ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ: "Καταρχής είναι μέχρι τον Μάιο που λήγει η θητεία μας. Εχω εμπιστοσύνη στον ευατό μου και θα κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό του ΠΑΟΚ".
Για την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη και έτσι όπως ήρθε αυτή εξαιτίας αποδοκιμασίας μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ. "Ο χρόνος θα μας κρίνει όλους. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στον ΠΑΟΚ έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για όλους τους προέδρους. Ξέρουμε πως η στιγμή είναι δύσκολη, αλλά δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να δουλέξουμε".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://olapaok.gr/podosfairo/exw_empistosunh_ston_eayto_moy.1592420.html

Για αυτούς που έσκιζαν τα ιμάτια τους ότι ο Ζήσης θα φύγει όταν φύγει και ο Ζαγόρ.
Το σχήμα (Βρύζας- Σαχπ) είναι αυτό που θα αναλάμβανε ούτως ή άλλως από τον Ιούνιο όταν ήταν προγραμματισμένο να την ''κάνει'' και επίσημα ο ''σκύλος''.Αλλά μετά τα χθεσινά όλες οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν.
Εγώ λέω ότι όλα γίνονται για το καλό του ΠΑΟΚ.Εσείς πείτε ότι θέλετε.
Εδώ είμαστε και θα δούμε....
Υ.Γ. Και μερικοί συνεχίστε το κλάμα.Ανακουφίζει στις δύσκολες στιγμές...
[youtube]kOquEimPp60&feature=related[/youtube]
*Stolen from khaled
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Απο το 81 ε Μπαφε; Κλουβιασαν μαλλον κ των 2 μας τα μυαλα κ γι'αυτο λεμε τρελες.

Οσο για ποιο λογο βαλαν μπροστα το Ζαγορ μεσα σ'ενα βραδυ; Ε καλα...επρεπε να προλαβουμε στη στροφη και να υποβαθμισουμε την "λαικη" κινηση που ξεκινουσε απο "αντιπαλο" χωρο. Αυτα ειναι γνωστα και εκ των εσω, μην κοιτας που για το καλο του ΠΑΟΚ καποιοι δεν μιλουν τα τελευταια χρονια! Μωρε θα βγουν καποια στιγμη πραγματα προς τα εξω που εχουν σχεση και με την ΠΑΕ και ΚΥΡΙΩΣ με τον ΑΣ που θα τριβετε τα ματια σας κ τ'αυτια σας μερικοι.Μην κοιτας που ΚΑΙ σε μας επικρατει η omerta.

geoavr: Προφανως λοιπον για "να επιταχυνθουν τα ηδη δρομολογημενα πραματα" καποιοι φροντισαν να μπηξουν ενα ακομα μαχαιρι χθες στο σωμα του ΑΕΤΟΥ. Αφου ηταν ολα δρομολογημενα τα καραγκιοζιλικια τι χρειαζονταν; και τωρα θα μας βγαλετε οτι θελαν το καλο του ΠΑΟΚ κ μεις το κακο; Που κολλαει το κλαμμα των Κορατων;
Μακαρι Ο ΒΡΥΖΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Ε Και; Αν δεν παει με τα νερα τους θα χαιρετησει κι αυτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Πέμ 26 Ιαν 2012, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Besuch έγραψε:Απο το 81 ε Μπαφε; Κλουβιασαν μαλλον κ των 2 μας τα μυαλα κ γι'αυτο λεμε τρελες.

Ευχομαι,ειλικρινα,ΟΛΑ αυτα που λεμε να αποδειχθουν τρελες και φαντασιωσεις.

Ξερουμε,ομως,και οι δυο ΚΑΛΑ,πως ΔΕΝ ειναι.Δυστυχως για τον ΠΑΟΚ μας...δεν ειναι...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Το λοιπον .
Κοψτε τη γκρινια.
Εχει βαρεθει η πλαση να βλεπει τον καθενα να κανει τον παντογνωστη και του να βλεπει συνομωσιολογους που ξερουν την αληθεια.
Το τι εγινε ειναι πολυ απλο.
Ο Ζαγορακης εφερε συσπειρωση, αρα και του αποδοθηκε μεγαλη ευθυνη. Εκανε πολλα που δεν αρεσαν στον ΠΑΟΚτση και πληχθηκε το ηθος του , αλλα δεν μιλσε για χαρη στης συσπειρωσης και για το καλο της ομαδας. Τα λαθη αυξανονταν με τον καιρο στον συλλογο, και κυριως εσβηνε το οραμα. Η ομαδα σταματησε να παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο που επαιζε απο το 60 και αρχισαμε να βλεπουμε τακτικες τυπου παιζω για το τριποντο και λοιπα με συνεπεια οταν δεν περναμε το τριποντο να μας εμενε μια πικρη γευση. Δεν εγινε εκμεταλευση της συσπειρωσης, τοσο μεσο την μπουτικ, οσο και με την ελλειψη επικοινωνιας που ειχε η ΠΑΕ με τον κοσμο, με αποτελεσμα απο ασπρομαυρο ονειρο να αρχιζει να γινεται γκριζο. Οικονομικη κακομεταχειριση υπηρξε, και σε μεγαλο βαθμο, κατι που εφερε την ομαδα να κινδυνευει να αποκληστει απο την Ευρωπη.Αυτο εκανε το ποτηρι να ξεχειλισει αφου ηρθε σε συνδιαμο με την φυγη των μισων βασικων ποδοσφαιριστων του ΠΑΟΚ σε ενα εξαμηνο, τσαμπα ή με πολυ χαμηλες τιμες λογο τις δυσμενης θεσης που βρεθηκαμε.
Σε συνδιασμο με τον δευτερο συνεχομενο αποκλεισμο απο το κυπελο που ηταν πολυ σημαντικοτερο απο αλλες δεκαετιες για τον ΠΑΟΚτση για λογους που ολοι ξερουμε. Ο ο κοσμος ξεσπασε.
Πολλοι συμφωνησαν, πολλοι ειχαν ακομη υπομονη για να συνεχιασουν.

Η προσληψη Βρυζα στη θεση του προεδρου, προσδιδει αλλο χαρακτηρο στην ΠΑΕ, πιο κοφτο, πιο δυναμικο, καθως και κατα την αποψη μου κατ επεκταση πιο επαγγελματικο. Σε συνδιασμο με το οτι εζησε απο κοντα πολλα λαθη ειμαι υπεραισιοδοξος οτι θα ζησουμε πολυ μεγαλυτερες στιγμες με τον Ζηση στο τιμονι.

Ζησαρε καλη τυχη, ειμαστε διπλα σου.
Μη μασησεις τα λογια σου ποτε, και να εισαι κοντα παντα με τον κοσμο, να εχεις συχνη επικοινωνια.
Να εχεις τσαμπουκα προς Αθηνα μερια και προς ΑΡΔ, και αν καποιος παει να πλειξει τον ΠΑΟΚ, απλα πες το,
οχι κατ αναγκη επισημα.
Αντε παλικαρι μου προχωρα.

ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕΣ ΤΗ ΜΠΡΙΖΑ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ.

Υ.Γ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΜΙΖΕΡΙΑΖΕΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΦΤΕ ΤΟ.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.
ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΟΥΝΤΙΝΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”