Asimos έγραψε:Τέλος. Τελεία. Φινίτο.
Δεν θα μπω σε άλλη επιχειρηματολογία για τον ΠΑΟΚ, το Ζαγοράκη, το Μπόλονι και τους αδερφούς-συνοπαδούς μου.
Δεν υπάρχει κανένα νόημα, παρατάω τελείως τον ΠΑΟΚ και ότι περιστρέφεται γύρω από αυτόν σε επίπεδο επικοινωνίας.
Είναι πασιφανές πως κάποιοι, εκτός του ότι δεν τολμούν να μιλήσουν κρύβονται και επιδεικτικά πίσω από τα τέσσερα ιερά γράμματα.
Το πέταλο της καταστροφής έκανε πάλι το θαύμα του και ελπίζω να είναι έτοιμο για την επόμενη ημέρα.
Καλή τύχη παοκάκι.
Αφού σε νίκησε τελικά η Μαλαματίνα μπορώ ήσυχος να πάω για ύπνο.
Χάρηκα πολύ για τα όσα είπαμε αυτά τα 4 χρόνια, γνώρισα πραγματικά ωραίους, ξέρω πως πάντα θα υπάρχει η φωνή της λογικής να αντισταθμίζει τον παραλογισμό και την Ροζ Φούσκα που ζούνε κάποια κολλημένα μυαλά.
Κρίμα γιατί σας θεωρούσα και αδέρφια μου κάποιους. Ζαβλακωμένα.
Καλή τύχη σε όλους σας.
Ασιμος - out. Αηδιασμένος.
Τι λες ρε αδερφέ; Για σύνερθε!
Αδερφέ μου «Ασιμε» (και όσοι άλλοι με την ίδια τάση) αυτό που πας να κάνεις λέγεται ηττοπάθεια, το βάζεις στα πόδια...γιατί...;
Επειδή μια χούφτα «κα(ϋ)μένα»
(μπροστά στα υπόλοιπα ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ των ΠΑΟΚτσήδων)
έχουν ξεφύγει, τους επιτρέπεις να επιβάλλουν «το θέλω τους» απομακρύνωντας τους υγειώς σκεπτόμενους από τα τεκτενόμενα του ΠΑΟΚ;
Ε όχι...δεν μπορώ να σε κατανοήσω.
Ποιοί είναι αυτοί οι μπερδεμένοι ρε, που τους αφήνεις να κάνουν κουμάντο την ΑΓΑΠΗ σου;
Νταβατζήδες της ΑΓΑΠΗΣ μας θα τους αφήσουμε να γίνουν; Καθίστε καλά ρε !
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ (τσής);
Αφού είπαμε, ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.
Όχι μόνο θεωρία. Ήρθε η ώρα της πράξης.
ΥΓ: Πρόεδρε Ζαγοράκη, το ίδιο (υψωμένο στην νιοστή δύναμη)
ισχύει και για τον Θεσμό που εκρποσωπείς, δηλαδή τον κυβερνήτη του Υπερωκεάνειου (ΠΑΟΚ). Κανόνισε...
ΥΓ: Μην τολμήσει κανείς να κουνηθεί από την θέση του.
Τώρα ο ΠΑΟΚ σας χρειάζεται περισσότερο από χθές.
Πρόσω ολοταχώς με μεγαλύτερη δύναμη.
ΠΑΟΚ μέχρι τέλους, τίποτ΄ άλλο.