ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 1-2,Σχόλια και Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 1-2,Σχόλια και Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

markos4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Περυσι ο αγιαξ,η φενερ,η διναμο,η βιγιαρεαλ

φετος η ρουμπιν,η τοτεναμ......

Καποιος πρεπει να κερδιζει....
τι εγινε πηραμε το ευρωπαικο και δεν το πηρα ειδηση?
τελικα οι πορειες ειναι για τους αγροτες η οχι?
γιατι ετσι λεγαμε στους γαυροβαζελους...
Οταν δε μας ηξερε εδω και καποια χρονια κανεις θα σου τα ελεγα και θα γελαγες...
Ασε να γελασω εγω τωρα με αυτα που λες...
Τα σταδια που ειδες 2 χρονια τα εβλεπες μονο με το κυαλι και εκει μεσα εκανε παρτυ ο ΠΑΟΚ...
Αλλα εσενα τι σε νοιαζει????Πηρες το ευρωπαικο???
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

xristos14 έγραψε:
theoPAOK έγραψε:«
Ποιος είσαι και πρέπει πάντα να κερδίζεις?
Η φανέλα και η ιστορία δεν παίρνει ματς...
Στο γήπεδο παίζουν πολλά..
Απο το πετραδάκι στο χορτάρι, μέχρι και το αν είναι ανάδρομος ο Ερμής...
Το ματς με την Τότεναμ πως το πήραμε?
Είχαμε καλύτερο ρόστερ απο αυτούς?
Είχαμε μεγαλύτερο όνομα απο αυτούς?
Όχι αλλα το πήραμε..
Αν είμασταν εμείς οι οπαδοί της Τότεναμ και χάναμε απο κάποιον άγνωστο μέχρι τότε ΠΑΟΚ , και μάλιστα όχι μόνο χάναμε, αλλα παίρναμε τον πέοντα απο την ευρώπη τι θα κάναμε?
Θα καίγαμε το γήπεδο?

Οι οπαδοί της Τότεναμ δεν έχουν πρότυπο το διοικητικό μοντέλο του Ρούλη Θεσσαλονίκης που διοικούν οι οπαδοί, κ επίσης έχουν καταλάβει εδώ και δεκαετίες ότι σ ένα παιχνίδι μπορεί και να χάσεις

Γι 'αυτό και πηγαίνουν μπροστά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theoPAOK την Πέμ 26 Ιαν 2012, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

sourmenetes έγραψε:
markos4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Περυσι ο αγιαξ,η φενερ,η διναμο,η βιγιαρεαλ

φετος η ρουμπιν,η τοτεναμ......

Καποιος πρεπει να κερδιζει....
τι εγινε πηραμε το ευρωπαικο και δεν το πηρα ειδηση?
τελικα οι πορειες ειναι για τους αγροτες η οχι?
γιατι ετσι λεγαμε στους γαυροβαζελους...
Οταν δε μας ηξερε εδω και καποια χρονια κανεις θα σου τα ελεγα και θα γελαγες...
Ασε να γελασω εγω τωρα με αυτα που λες...
Τα σταδια που ειδες 2 χρονια τα εβλεπες μονο με το κυαλι και εκει μεσα εκανε παρτυ ο ΠΑΟΚ...
Αλλα εσενα τι σε νοιαζει????Πηρες το ευρωπαικο???
και τα σκουληκια ρε φιλε περυσι κανανε την ιδια πορεια με μας αποκλειοντας την ατλετικο...
μονα ζυγα δικα μας???
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

οταν εισαι ο ΠΑΟΚ και βασικος σου τερματοφυλακας ειναι ο γλυκος..
τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.. ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Zητω τα σκουλικια μονα ζυγα δικα σας. :opaokara:
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Επιτελους .... 2 μηνες περιμεναν καποιοι να τα κανουν ολα σκατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αρχιζαν να φοβουνται μηπως και δεν στραβωσει καπου το ΓΛΥΚΟ... τελικα στραβωσε!!
Παιδια ο ΠΑΟΚ νοσει!!!!!!Και νοσει εδω και χρονια και θα νωσει για χρονια ακομα......
Και η αρρωστια του ΠΑΟΚ λεγεται Παοκτσης!!!!!ΝΑι ΠΑΟΚτσης λεγεται!!!!Μηδενος εξαιρουμενου!!!Καταρχην σε γεματο γηπεδο δεν θα χαναμε με τιποτα αλλα ας τα αφησουμε αυτα!!!

Υπαρχει αυτο το 5 % που μια ζωη υπαρχει και ανηκει κυριως σε χαζα 16χρονα ή συνδεσμιτες οτι ναναι που απλα καπιλευονται το οτι ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ και κανουν οτι αηδια υπαρχει!!!

Και υπαρχει το 95 % που ανηκω και εγω και τους ανεχομαστε!!!Εγω που αν και μενω μακρυα ή κρυωνα ή πηγα γηπεδο και απλα εκραζα ή στην τελικη δεν εκανα κατι για να σταματησω τοσα χρονια αυτην την αρρωστια....

Αν εξαιρεσεις την ντροπη του εθνους που λεγεται γαυρος ολοι οι αλλοι διαλυονται....και εγω εχω βλεψεις για κυπελλα και μλκιες αντι να δω πως θα επιζησω για να παλεψω αυριο....Θελω να ουεφα και τσ.λ. και κυπελλο και καλους παιχτες και τον βιερινια και και και και ....

οντως ευκαιρια το κυπελλο φετος (οπως καθε χρονο αλλωστε) αλλα ειναι μεγαλυτερη ευκαιρια να κανω μια σοβαρη προσπαθεια σε αυτην την κριση οπου σε 2 χρονια θα εχω μια ομαδα μονο με ελληνες απο ακαδημιες και ενα πραγματικο ΠΑΟΚ!!!Αλλα οχι να τα κανουμε ολα πουτανα παλι γιατι ετσι θελουμε!!!!!!!!!!!!!Γαμω τους οπαδους μου γαμω!!!!Οποιοι μπηκαν στο γηπεδο ειναι επικινδυνοι για τον ΠΑΟΚ και για το συμφερων της ομαδας!!!!Οποιοι τους υποστηριζουν ή τους δικαιολογουν ειναι ακομα χειροτεροι.

Μπραβο στον Ατρομητο ... οχι οτι το αξιζε και μαλακιες επειδη ειμασταν πτωματα και τους ηθελε ο θεος ...αλλα ηθελε @@ να το γυρισεις το ματς
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

εμεις οι ιδιοι δεν λεμε οτι ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους αλλα για τον ΛΑΟ τον τεραστιο?????
παιξαμε χωρις παθος και χασαμε..τα πιθανα αποτελεσματα ειναι τρια σε καθε ματς:νικη,ηττα,ισοπαλια..η φανελα μιας ομαδας δεν παιζει ρολο .το θεμα ειναι στο γηπεδο ποια ομαδα θα παιξει καλυτερα...χασαμε εναν πιθανο τιτλο..γιατι πρεπει να φερουμε την καταστροφη και να κανουμε ντου στο γηπεδο,στους συνοπαδους μας,στους παικτες μας και στην διοικηση??
ολοι θελαμε το κυπελο αλλα δυστυχως πιστευαμε οτι πηγαμε τελικο(οπως και περσυ)χωρις να αρχισει το ματς και την πατησαμε για 2η φορα.ομως ολα αυτα δειχνουν οτι πλεον εχουμε γινει σαν τις αλλες ομαδες που μας νοιαζει μονο ο τιτλος...που ηταν αυτος ο τεραστιος λαος σημερα στο γηπεδο??που ηταν οταν χρειαζοταν την στηριξη για να γυρισει το ματς???μαλλον πλεον δυστυχως εμεις οι νεοτεροι θεωρουμε οτι παντα πρεπει να νικαμε αυτες τις ομαδες και μαλιστα λογω και φανελας και δεν εννοειται να χανουμε..ισως εχει αρχισει να περναει μια αλλη νοοτροπια που οι παλιοτεροι δεν την ειχαν και το εννουσαν οταν ελεγαν οτι σε χαρες και λυπες σε ακολουθαω και ΠΑΟΚ στα ευκολα και ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα...το σιγουρο ειναι οτι ειμαστε ο πιο ισωπεδωτικος λαος..στην αρχη του πρωταθληματος λεγαμε οτι ειμαστε μονο εμεις και ο γαυρος και τωρα τους λεμε ολους αχρηστους και τους βριζουμε..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Markos4 τα βαζεις ολα στο ιδιο σακουλι και το θεωρω λογικο ωστε να υποστηριξεις τη γνωμη σου...Αφου μου συγκρινεις και τον αρη που εκανε καποια παιχνιδια περυσι στην ευρωπη με τον ΠΑΟΚ,δεν εχω λογο να σου αλλαξω τη γνωμη...Αμα βαλεις τι εκανε ο ΠΑΟΚ 2 χρονιες θα δεις ποια αλλη ομαδα τα εκανε..

Τωρα οσο για τον γλυκο ασε να τον κρινει ο προπονητης....
Μαλλον δεν υπαρχει τερματοφυλακας αλλος που να εχει κανει τετοιο λαθος...
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

sourmenetes έγραψε:Μαλλον δεν υπαρχει τερματοφυλακας αλλος που να εχει κανει τετοιο λαθος...
:o
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

Οι εκθέσεις παρατηρητή, ΕΛ.ΑΣ κρίνουν την τιμωρία
Ποδόσφαιρο, Κύπελλο Ελλάδας 25 Ιαν. 2012 23:49 - Από
Την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, αλλά κι αυτή της Ελληνικής Αστυνομίας θα περιμένει ο ΠΑΟΚ, για να μάθει το μέγεθος της ποινής για τα επεισόδια στην Τούμπα. Ποιες είναι οι πιθανές τιμωρίες για τον "Δικέφαλο"
2 σχόλια

Κόκκινο άρχισε να χτυπάει η αγωνία στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη στιγμή που έγιναν τα επεισόδια στην Τούμπα, στο τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (25/1). Οι "ασπρόμαυροι" κάθονται πλέον σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τι τους επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.
Το θετικό για τον "Δικέφαλο" είναι ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης, έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια, σημειώνοντας στο φύλλο αγώνα μόνο την εισβολή των οπαδών του "Δικεφάλου", χωρίς να έχει κάποια άλλη υποσημείωση για τον βαθμό των επεισοδίων.
Η εισβολή από μόνη της σημαίνει πρόστιμο, αλλά ως εκεί. Εισβολή με βιαιοπραγίες, όμως, σημαίνει ακόμη μεγαλύτερο πρόστιμο (από 120.000-300.000 ευρώ), μαζί και τιμωρία της έδρας (από 2-4 αγωνιστικές), μέχρι και αφαίρεση τριών βαθμών από πρωτάθλημα.
Από τη στιγμή που ο Κομίνης έγραψε μόνο για εισβολή, ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να περιμένει την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, Χαράλαμπου Καρατζά, αλλά κι αυτή της ΕΛ.ΑΣ. Από αυτές αναμένεται να κριθεί σε μεγάλο βαθμό το ύψος της ποινής που θα επιβληθεί.
olapaok.gr

ωραιοτατο λες και οτι μας περισσευουν λεφτα για αυτα..τωρα ας ζητησουμε για μεταγραφη...το προβλημα ειναι μην μας αφαιρεσουν και βαθμους...
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

markos4 έγραψε:οταν εισαι ο ΠΑΟΚ και βασικος σου τερματοφυλακας ειναι ο γλυκος..
τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.. ΤΕΛΟΣ
Ε αφού τον De Gea τον πρόλαβε η Manchester, λεφτά δεν έχουμε για άλλον γιατί η Ουέφα είπε ότι λόγω ελλείματος δεν θα μας άφηναν να παίξουμε με την Ουντινέζε και οι άλλοι δύο τρώγανε το ένα αστείο γκολ μετά το άλλο ο δε ένας είναι πασίγνωστος στο utube για τις ζεμπεκιές του στα βίντεο της Πρωτοχρονιάς με τις γκάφες κάθε προηγούμενου έτους και ο άλλος δεν έκανε έξοδο ούτε με προεδρικό διάταγμα, επομένως ο Γλύκος μας έμεινε να δοκιμαστεί..και κατά γενική ομολογία τα πήγε περίφημα..μέχρι σήμερα.
Να λες ότι δεν κάνει λόγω ονόματος δεν είναι αγωνιστική κριτική, δεν είναι καν κριτική.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Προσωπικές αντιπαραθέσεις...........κομμένες.

Αφήστε το Γλύκο ήσυχο είπαμε.ΟΛΟΙ!
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Όταν λέμε ο Γλύκος δεν κάνει,δεν κάνει..
Να δώσουν 100 χιλιάρικα να πάρουν τον Neuer...
Αλλα τι να τους πεις, τόσα ξέρουν τόσα κάνουν..
Έπεξαν ποτέ τους μπάλα στις αλάνες για να ξέρουν??
Οχι..
Γι αυτό καλύτερα να ακούει τον λαο του ΠΑΟΚ, που είναι γάτα σ'αυτά...

Και κάτι τελευταίο..
Εγώ τον Γλύκο τον πάω...
Μπορεί να μην είναι το τοπ όνομα, αλλα σ'αυτά τα ματς που έπεξε, μπορεί να μην χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές, αλλα όποτε χρειάστηκε, ήταν εκεί...
Βέβαια, μήπως δεν χρειάστηκε γιατί μπορούσε να οργανώνει την άμυνα?
Η το άλλο..Απο πότε έχουμε να φάμε γκολ απο σέντρα/Κόρνερ/Φάουλ?
Και το σημερινό, μπορεί να έχει κάνει λάθος εκτίμηση της μπάλας, αλλα μην ξεχνάμε και τον αέρα...
Δεν ξέρεις τι φάλτσα μπορεί να πήρε..

Αυτά και για τον Γλύκο, για τον οποίο νομίζω οτι στο επόμενο ματς θα είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ , βασικός....
Τελος και τα οφ τόπικ :mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

rasputin έγραψε: 2ον. Τι δουλειά έχουν στα γραφεία της ΠΑΕ όλοι αυτοί;

Θα κλείσω με μια μικρή επισήμανση. Οι κινήσεις αυτές από μικρό αριθμό ατόμων κάθε λίγο και λιγάκι θα έχουν ως αποτέλεσμα όχι την οργή των πολλών και άλλες τέτοιες χαζομάρες αλλά την σταδιακή αποδοχή από την πλειοψηφία μιας στάσης που δεν θα εναντιώνεται σε κάμερες εντός γηπέδου, λίστες υπόπτων και πάει λέγοντας. Ελπίζω να μην φτάσουμε ως εκεί, γιατί ψευτομαγκιές τύπου «εδώ δε περνάνε αυτά» ακούστηκαν και στην Αγγλία πριν αυτά τα μέτρα υιοθετηθούν και δεν έχω όρεξη να γίνει περισσότερο οργουελικό το σκηνικό γύρω μου...

Καληνύχτα μας... :?
Δοκίμασε να το κάνει ο Ντέμης σε οπαδούς σαφώς λιγότερο σκληροπηρυνικούς και έφαγε τα μούτρα του. Όσο η ομάδα δεν κερδάει θα έχουμε μπουκαπόρτο. Κάθε χρόνο έχουμε ΜΟ 1.73 μπούκες.
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Όταν μια μεγάλη μερίδα του κόσμου μας απλά περιμένει εδώ και καιρό πότε θα χάσουμε για να πει ότι δεν έχουμε προπονητή, δεν έχουμε παίχτες, δεν έχουμε τσαμπουκά, ξεπουλήθηκε η ομάδα από τον πρόεδρο και ότι γενικώς είμαστε ένα τίποτα επειδή φταίει ο Ζαγορακης που μας μίκρυνε κλπ, ε τότε τι περιμένεις; Το πράγμα βρώμαγε εδώ και καιρό...

Διάβασα δυο-τρεις σελίδες, τόσο άντεξα. Και τι δεν γράφτηκε εδώ μέσα! Ότι ο Ατρόμητος έχει καλύτερο ρόστερ από εμάς!!! Ότι δεν υπάρχει Μπόλονι προπονητής!!!!! Ότι ο Γλύκος δεν κάνει και δεν κάνει κι ο Μπόλονι που τον βάζει επειδή δεν γουστάρει τους άλλους και δεν ξέρω γω τι άλλο...

Όλα αυτά για την ίδια ομάδα που απέκλεισε στο χαλαρό την ΑΕΚ πριν λίγες μέρες. Όλα αυτά για έναν προπονητή που παραδίδει μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου με ανύπαρκτα μέσα (χρήμα, μεταγραφές, παίχτες, σιγουριά, σταθερότητα). Όλα αυτά για τον ίδιο Γλύκο που όλοι λέγαμε στα τελευταία ματς ότι επιτέλους ένας τερματάς μας είναι αποτελεσματικός στον αέρα. Όλα αυτά για τον Κρέσιτς και τον Χαλκιά που ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως τους έχουμε σούρει τα εξ αμάξης (ο Χαλκιάς παππούς,έτρεμε το φυλλοκάρδι μας στο Λονδίνο - ο Κρέσιτς επικίνδυνος, δεν έχει κάνει σωστή έξοδο ποτέ). Όλα αυτά για τον μεγάλο αρχηγό Γκαρσία, τη μεγαλύτερη μορφή που πέρασε απ'τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες, που τον αποθεώναμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως ακόμα και στις πιο μέτριες εμφανίσεις του. Όλα αυτά για την ομάδα με το περιβόητο ΜΕΤΑΛΛΟ. Όλα αυτά για την ομάδα που αναδεινύει παίχτες απ'τα σπλάχνα της, που έχει κάνει μία σοβαρή μεταγραφή φέτος, τον Μπόλονι, και πρέπει να την κρατήσει πάσει θυσία.

Δικά μας λόγια όλα τα παραπάνω. Σχεδόν όλων μας. Δεν διαφωνούσε κανείς σε αυτά. Πού πήγαν λοιπόν ολα αυτά; Χάθηκαν με μια ήττα από γκολ-σούπερ κωλοφαρδία στο 90'; Δεν μου λέτε, μια ομάδα με τόσα πολλά προβλήματα, με λειψό ρόστερ (το συζητάμε το πώς και γιατί), με τόσο βαρύ πρόγραμμα που καλείται να το βγάλει ένας κορμός 33(+)χρονων, δεν θα έχανε κάπου; Δεν έχασε με την ΑΕΚ, δεν έχασε με τον Τελη, δεν έχασε με τον Νιονιο, έχασε χτες στην παράταση.

Αλλά προφανώς για πολλούς δεν υπάρχει η λέξη ήττα. Γιατί άμα έχεις προαποφασίσει ότι φταίει ο Ζαγοράκης κι εγώ θα περιμένω πότε θα έρθει η στραβή για να κάνω όλα πουτ@ν@, ε τότε ούτε οπαδικά σκέφτεσαι (με βαση το καλό της ομάδας σου δηλαδή), ούτε ποδοσφαιρικά. Εκτός κι αν κάθε φορά που χάνουμε από κατώτερο αντίπαλο πρέπει να διαλύουμε τα πάντα από πάνω μέχρι κάτω.

Και να σας πω και κάτι; Σιγά την διοργανωσάρα και την τιτλάρα που χάσαμε. Τώρα θα μου πείτε ότι τα λέω κατόπιν εορτής επειδή αποκλειστήκαμε και για να χρυσώσω το χάπι. Όχι, καθόλου δεν θα με χαλούσε να πάρουμε το Κύπελλο και ΠΑΟΚ είμαι και θέλω πρώτος να'μαι παντού. Αλλά ειλικρινά σας το λεώ μιζέρια δεν είναι μόνο να (ξε)πουλάς Βιεϊρίνια-Κοντρέρας και να μένεις με Ρομπέρ-Μπαλάφα. Μιζέρια είναι και να νομίζεις ότι κατακτώντας ένα Κυπελλάκι κάτι έκανες, ενώ αν δεν το κατακτήσεις καταστράφηκες. Εγώ αυτές τις λογικές ποτέ δεν τις κατάλαβα. Δηλ άμα σου φτιάξει ο Μπόλονι μια ομάδα με δικά σου πιτσιρίκια μέσα, σου φτιάξει και το επίπεδο των ακαδημιών, σου αλλάξει και το σύστημα κάνοντάς το πιο επιθετικό (ήδη το'χει κάνει) και μπορέσεις να περάσεις (επιτέλους) στη μεταΣάντος εποχή, θα σου έπεφτε άσχημα; Θα σκεφτόσουν "έχω ομάδα τώρα όταν οι άλλοι ψάχνονται, αλλά ρε γμτ έχασα αυτόν τον βαρύνουσας, παγκόσμιας σημασίας τίτλο που λεγεται Κύπελλο Ελλάδας". Εννοείται πως όλοι θέλαμε να το πάρουμε, αλλά άμα δεν μπορέσουμε τι να γίνει δηλ;

Ναι, κι εγώ ήθελα σαν τρελός να γ@μήσουμε το γαυρο στον τελικό και να πάρουμε τίτλο μετά από πόσα χρόνια. Αλλά, ξέρεις, μπάλα είναι, όπως εσύ νικάς την Τότεναμ, όπως έχεις αποκλείσει το ΠΟΚ τόσες φορές έχοντας χειρότερο ροστερ, έτσι κι εσύ θα χάσεις και πρέπει να το δεχτείς. Ήσουν χειρότερος (για ένα κάρο λόγους), έχασες, τέλος. Συζήτα ποδοσφαιρικά, βγάλε πίκρα, κάνε κριτική, αλλά ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ! Άκου ο Ατρόμητος ομάδα-μοντέλο και με καλύτερο ρόστερ από μας!!! Άκου ο Δώνης πήρε την ταυτότητα του Μπόλονι!!! Που άμα είχαμε εμείς αυτό το ταγάρι τον Μήτρογλου απόψε και κάναμε ακριβώς την ίδια εμφάνιση θα λέγαμε "που πήγε κι έφερε τον κάγκουρα τον άμπαλο, που παιρνει ότι πετάει ο γαύρος"... ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΛΕΜΕ

Συνηθίζω να μη γράφω τίποτα στα πολύ αρνητικά αποτελέσματα γιατί δεν αντέχω αυτά που γράφονται. Καταλαβαίνω γιατί αυτή η ομάδα δεν αξιοποιεί ποτέ τη δυναμική της.

Έχεις θέμα με τον Ζαγορ; Δεκτόν. Κι εγώ δεν πετάω τη σκούφια μου με την πάρτη του. Δώσε όμως μια εναλλακτική έστω και θεωρητικά. Κι ας μην είναι εφικτή ρε παιδί μου. Δώσε όμως! Να τη συζητήσουμε. Τώρα ξέρεις τι γίνεται; Έχουν πάρει απόφαση πολλοί ότι "για όλα φταίει ο Ζαγοράκης που ξεπούλησε την ομάδα και χάνουμε απ'τα λιμα στην Τούμπα", άρα σε κάθε στραβη αυτό φταίει (στα καλα περιέργως η ομάδα δεν είναι και τόσο χάλια...), άρα να τα διαλύσουμε όλα. ΟΚ ξεπύλησε παιχταράδες. ΟΚ μείναμε με Μπαλαφοτσιριλους. Να αποκλειόμασταν στο Γιουρόπα δηλ; Ή να γυρίσουμε το χρόνο πίσω για να διαχειριστεί καλύτερα τα 85εκ; ΟΚ φταίει, συμφωνώ. Τι να κάνουμε δηλ; Να μπούμε μες στο γήπεδο, να σπάσουμε τα γραφεία, να παίζει η ομάδα κεκλεισμένων και να γυρίσει πάλι χρόνια πίσω; Κι άντε και τον διώχνουμε, κανένα πρόβλημα. Μετά τι; Αν υπάρξει η παραμικρή σοβαρή αντιπρόταση θα την στηριξω πρώτος!

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stepas την Πέμ 26 Ιαν 2012, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”