ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 1-2,Σχόλια και Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 1-2,Σχόλια και Παραλειπόμενα
αφου μπηκαν 200 μ@λ@κες; και τα καναν σαν τα μουτρα τους?
ελπιζω σε βαρια τιμωρια, να προλαβουν και το ματς με τον γαυρο (εξαλλου εχουν 1,5 βδομαδα) να φυγουν και οι ΖΖ, μπολονι που φταινε 100% για την σημερινη κατασταση
μπας και χαρουν οι συνδεσμοι και οι ΠΑΟΚαρχες...
ελπιζω σε βαρια τιμωρια, να προλαβουν και το ματς με τον γαυρο (εξαλλου εχουν 1,5 βδομαδα) να φυγουν και οι ΖΖ, μπολονι που φταινε 100% για την σημερινη κατασταση
μπας και χαρουν οι συνδεσμοι και οι ΠΑΟΚαρχες...
Δεν είναι αφύσικο το να χάνεις στο ποδόσφαιρο. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Τα διαιτητικά λάθη, η τύχη, η ατυχία, οι στραβοκλωστιές, οι λακούβες στο χορτάρι, οι τρίπλες, οι ζεμπεκιές, οι τραυματισμοί, οι γιόμες, το κρύο, η ζέστη, η κούραση, ο ενθουσιασμός... όλα είναι μέρος του παιχνιδιού και όλα αυτά μαζί διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Τί χρειάζεται άραγε για να μπορέσουμε, έστω στο βαθύ μέλλον, να το καταλάβουμε; Τί φταίει τώρα ο Ζαγόρ; Τί φταίει και ο Γλύκος; Τί φταίει ο Τσιρίλο; Δεν ξέρω εαν με καταλαβαίνετε, αλλά, στην ουσία κανείς δεν φταίει. Έτσι είναι το γαμημένο το παιχνίδι.
- Caballo Viejo
Ας μην μπερδευόμαστε, η ισοφάριση του Ατρόμητου δεν γίνεται ούτε στα έργα...
Ωστόσο φαίνεται πλέον καθαρά ότι η ομάδα δεν μπορεί και θέλει χτίσιμο από την αρχή το καλοκαίρι. Τουλάχιστον για να μπαλωθεί λίγο η κατάσταση ας κάνουν τώρα μια - δυο μεταγραφές. Έτσι με λίγη ψυχραιμία απ' όλους μας δεν θα βουλιάξει εντελώς η χρονιά και θα βγούμε τουλάχιστον στην Ευρώπη.
Όσο για τα γνωστά "αδέρφια" αισθάνομαι πια τέτοια σιχασιά που θα φιλήσω τα πόδια όποιου τους κόψει το γήπεδο.
Άντε καλό καλοκαίρι σε όλους. Εγώ δεν αντέχω πια τα 'παιξα απόψε.
Ωστόσο φαίνεται πλέον καθαρά ότι η ομάδα δεν μπορεί και θέλει χτίσιμο από την αρχή το καλοκαίρι. Τουλάχιστον για να μπαλωθεί λίγο η κατάσταση ας κάνουν τώρα μια - δυο μεταγραφές. Έτσι με λίγη ψυχραιμία απ' όλους μας δεν θα βουλιάξει εντελώς η χρονιά και θα βγούμε τουλάχιστον στην Ευρώπη.
Όσο για τα γνωστά "αδέρφια" αισθάνομαι πια τέτοια σιχασιά που θα φιλήσω τα πόδια όποιου τους κόψει το γήπεδο.
- PaOkArAsIrAkLiO
Κρίμα πολύ κρίμα, αυτό μόνο θα πω.Κι επίσης ότι δεν δικαιολογώ με τίποτα την τακτική όποτε στραβώνει ένας στόχος να μπουκάρουμε στο γήπεδο. Αν δύναμη του ΠΑΟΚ είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί του όπως περηφανευόμαστε στα συνθήματα τότε γιατί του κάνουμε τέτοιο κακό;;
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!
οτι πιο ψυχραιμο ακουσα σημερα, με το οποιο συυμφωνω απολυτα...GI4NNEN4 έγραψε:Δεν είναι αφύσικο το να χάνεις στο ποδόσφαιρο. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Τα διαιτητικά λάθη, η τύχη, η ατυχία, οι στραβοκλωστιές, οι λακούβες στο χορτάρι, οι τρίπλες, οι ζεμπεκιές, οι τραυματισμοί, οι γιόμες, το κρύο, η ζέστη, η κούραση, ο ενθουσιασμός... όλα είναι μέρος του παιχνιδιού και όλα αυτά μαζί διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Τί χρειάζεται άραγε για να μπορέσουμε, έστω στο βαθύ μέλλον, να το καταλάβουμε; Τί φταίει τώρα ο Ζαγόρ; Τί φταίει και ο Γλύκος; Τί φταίει ο Τσιρίλο; Δεν ξέρω εαν με καταλαβαίνετε, αλλά, στην ουσία κανείς δεν φταίει. Έτσι είναι το γαμημένο το παιχνίδι.
δικιο εχεις γιαννενα...προπερσι ντορτια απο τα γιαννενα περισυ η κουλα φετος ο ατρομητος του χρονου η λεβαδεια ποιος ξερει...καποιος πρεπει να χανει...ο ΠΑΟΚ... 

- sourmenetes
- Moderator
Περυσι ο αγιαξ,η φενερ,η διναμο,η βιγιαρεαλ
φετος η ρουμπιν,η τοτεναμ......
Καποιος πρεπει να κερδιζει....
ΠΟΙΟΣ θα το κανει αυτο ρε φιλε γμτ?ΠΟΙΟΣ??? ΜΑΚΑΡΙ και ας γινει η ΤΟΥΜΠΑ πιο εκκλησια απο την παναγια των παρισιων...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, οσα κερδιζουμε απο την...ατμοσφαιρα, ειναι λιγοτερα απο αυτα που χανουμε τα τελευταια χρονια. και οποιος καταλαβε, καταλαβε...Caballo Viejo έγραψε:
Μα η μεγαλύτερη μαλακία με το ποδόσφαιρο, είναι το οτι για να κερδίσεις εσυ, πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος να χάσει. Εμείς απόψε δείξαμε τη διάθεση να βοηθήσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση 

Είμαστε οι μόνοι οπαδοί που στις νίκες παίρνουμε ναμπλ, και στις ήττες καταστρεφόμαστε...
Εν τω μεταξύ, δεν έχει περάσει καθόλου απ το μυαλό η κούραση που υπάρχει?
Ε?
Ααα, και κάτι άλλο..
Πείτε με τσ@γλ@νι, κ@ραγκιόζη ότι θέλετε πείτε με..
Εγω ένα πράγμα θέλω..
Βαρύ πρόστιμο και κεκλισμένων με γκέυ...
Εν τω μεταξύ, δεν έχει περάσει καθόλου απ το μυαλό η κούραση που υπάρχει?
Ε?
Ααα, και κάτι άλλο..
Πείτε με τσ@γλ@νι, κ@ραγκιόζη ότι θέλετε πείτε με..
Εγω ένα πράγμα θέλω..
Βαρύ πρόστιμο και κεκλισμένων με γκέυ...
τι εγινε πηραμε το ευρωπαικο και δεν το πηρα ειδηση?sourmenetes έγραψε:Περυσι ο αγιαξ,η φενερ,η διναμο,η βιγιαρεαλ
τελικα οι πορειες ειναι για τους αγροτες η οχι?
γιατι ετσι λεγαμε στους γαυροβαζελους...
Όρεξη για ελικόπτερα και "μεταφορές Κυριάκος" έχεις;theoPAOK έγραψε:Βαρύ πρόστιμο και κεκλισμένων με γκέυ...

Γιατί, το κατεστημένο της αθήνας θα μας φταίει πάλι για να μαζευτούμε απ έξω και να φέρουν ελικόπτερα??
Βλέπω έχασε σήμερα η ομάδα και σκάσανε μύτη σαν τους σάλιαγγες στην βροχή όσοι κρυβόντουσαν το Σαββατοκύριακο.
ΕΙΜΑΙ 38χρονων.εχω βιωσει μεγαλες πικρες...απολλων,σπασιμο παραδοσης με γαβρο,εποχη βουλινου,θρασυβουλα,κουλα,σπαναθα...ολα αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα στη μαχαιρια που νιωθω καθε φορα που βλατομα που επω συνοπαδους μου να καταστρεφουν το ΝΑΟ μας...ατομα που δεν αντιπροσωπευουν στο ελαχιστο το οπαδικο μας κινημα...αποκλειστηκαμε απο μια καλυτερη ομαδα απο δικα μας λαθη...παικτων,προπονητη και κυριως διοικησης.