Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
erevos187

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από erevos187 »

To μεγαλύτερο σου λάθος ΘΟΔΩΡΑ δεν είναι τα χρέη και τα γήπεδα αλλά που δεν έβαλες ΕΝΑΝ από αυτούς μέσα.
Το ίδιο και πέρυσι με την αεκ τον μεγάλο ΚΑΡΚΙΝΟ του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσες να τον απομακρύνεις

Δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

gergeo4 έγραψε:καλυψε τα χρεη που δημιουργησες μονος χωρις ομως πωλησεις!,ρυθμισε τα χρεη βρες επενδυτη με χρημα και τον πουλο...
Όλοι είμαστε εκνευρισμένοι αδελφέ μου.Ότι και να λες έχεις δίκαιο αλλά τώρα σε ήττες θέλει υποστήριξη η ομάδα.Έχεις δίκαιο σε ότι λες..Φώτης
σιγαα τον εφαγε το δικαιο τον κ. φλωριδη
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ζητώ να βοηθήσετε με τα σχόλια σας και όχι να γίνεστε εριστικοί όπως ΕΚΑΝΕ ο agapoulas.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οσο ειναι νωρις...η υπομονη εχει τελειωσει εδω και καιρο...

υγ το κυνηγι του σκυλου στο γηπεδο συμβολικο ηταν τελικα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 25 Ιαν 2012, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Το ξέρω...
Άβαταρ μέλους
speed_fire

Δημοσίευση από speed_fire »

Χαχαχααα ελπίζω ο agapoula να κατέβασε μόνος του το σχόλιο γιατί αν το έκαναν κάποιοι άλλοι τότε έχουνε πολύ πλάκα πραγματικά!! Δηλαδή θα βαράν σκοπιά να κατεβάζουν φωτογραφίες και σχόλια που στην τελική δείχνουν πραγματικές στιγμές και γεγονότα;; Ε τότε ας ετοιμαστούν για πολλά delete, δυστυχώς.. Ε μετά να μην διαμαρτύρεστε και φωνάζετε για τους Α.Ρ.Δ. αφού μια από τα ίδια είσαστε..
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κρίση και μπορούν να κατακρίνουν ή να επιβραβεύσουν ότι βλέπουν, μην μας περνάτε για ζώα!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Έχεις την άποψη σου φίλε μου.Και εγώ κράζω τον Ζαγοράκη.Αυτή δεν είναι η λύση.Εδώ είναι σάιτ του ΠΑΟΚ,και δεν είναι όποτε μας βολεύει να βάζουμε βλακείες εδώ μέσα γιατί χάσαμε 1 παιχνίδι από μια ομάδα που ήταν καλύτερη από μας σήμερα.όταν κερδίσαμε την τόττεναμ γιατί δεν έβαλε αυτές τις φωτογραφίες???Άστε τώρα να πούμε...γράφεις άποψη εδώ μέσα κόσμια.Μπορείς καλώς,όχι οκ.Γράψε αλλού που γράφουν ότι γουστάρουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μαλλον δεν αντεχουνε καποιοι τις καλες στιγμες...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Nαι όντως.
Η φωτογραφία του Ζαγόρ με το κύπελλο ,δεν είναι photoshop ούτε προσβάλει κανέναν.
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Το τόπικ είναι για τον ζαγοράκη ,άρα θα ποσταρονται κανονικά φωτογραφίες του,τραγούδια του, ταινίες του ,βιντεάκια του που δεν τον βρίζουν και δεν χυδαιολογούν γενικότερα.
Για ποιο λόγο λοιπόν το σβήσιμο ?
Κι αν σας πείραξαν τα γραφόμενα ,να σβήνετε μόνο αυτά.

ΥΓ. Να σβηστούν και οι χυδαίες φωτογραφίες του πορνοστάρ από το τόπικ "Ομοιότητες προσώπων" γιατί μπαίνουν και παιδάκια.
Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.

ΟΝΤΟΠΙΚ

Κούρασες. Ξεχρέωσε αυτά που άφησες και φύγε για το καλό όλων.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Photis έγραψε:Έχεις την άποψη σου φίλε μου.Και εγώ κράζω τον Ζαγοράκη.Αυτή δεν είναι η λύση.Εδώ είναι σάιτ του ΠΑΟΚ,και δεν είναι όποτε μας βολεύει να βάζουμε βλακείες εδώ μέσα γιατί χάσαμε 1 παιχνίδι από μια ομάδα που ήταν καλύτερη από μας σήμερα.όταν κερδίσαμε την τόττεναμ γιατί δεν έβαλε αυτές τις φωτογραφίες???Άστε τώρα να πούμε...γράφεις άποψη εδώ μέσα κόσμια.Μπορείς καλώς,όχι οκ.Γράψε αλλού που γράφουν ότι γουστάρουν.
Απαιτώ να δημοσιοποιήσεις εσύ ο ίδιος την φωτογραφία του Ζαγοράκη με το κύπελλο της αεκ ή να μου παραθέσεις τον κανόνα του ΠΑΟΚμάνια που απαγορεύει το ποστάρισμα φωτογραφιών παλαιών ομάδων νυν και τέως παικτών της ομάδας μας.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, μερίδα εκνευρισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ μπήκαν στα γραφεία της ΠΑΕ αναζητώντας παράγοντες της ομάδας.

Παράγοντες δεν υπήρχαν (σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Θοδωρής Ζαγοράκης έφυγε από το γήπεδο όταν έγινε το 1-2), ενώ παράλληλα οι υπάλληλοι αποχωρούσαν ατάκτως. Βάσει των πρώτων πληροφοριών έχουν προκληθεί ζημιές στα γραφεία της ΠΑΕ.

24

αφου πήγατε στα γραφεια δεν περνετε και τα κλειδια να αναλαβετε?αφου τοσο πολυ θελετε να κανετε κουμαντο καντε και το βημα παραπανω
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μάλιστα,μπορούσε να το γράψει αυτό???σύ που το γράφεις γιατί δεν στο σβήνουμε???Η φωτογραφία της κουλας εδω μέσα με τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ΠΑΟΚ νομίζω υποτιμά την νοημοσύνη μας.Και μην ξεχνάς πως τότε παρακαλούσε να έρθει πίσω και κάποιοι άλλοι ΔΕΝ τον ήθελαν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Βαλτω στα σχολια για αλλες ομαδες...

Μιλας για τον ΠΑΟΚ αδελφε????Δε νομιζω...
Τοτε σχολια για αλλες ομαδες...Βαλε και φωτο απο τη λεστερ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Photis έγραψε:Έχεις την άποψη σου φίλε μου.Και εγώ κράζω τον Ζαγοράκη.Αυτή δεν είναι η λύση.Εδώ είναι σάιτ του ΠΑΟΚ,και δεν είναι όποτε μας βολεύει να βάζουμε βλακείες εδώ μέσα γιατί χάσαμε 1 παιχνίδι από μια ομάδα που ήταν καλύτερη από μας σήμερα.όταν κερδίσαμε την τόττεναμ γιατί δεν έβαλε αυτές τις φωτογραφίες???Άστε τώρα να πούμε...γράφεις άποψη εδώ μέσα κόσμια.Μπορείς καλώς,όχι οκ.Γράψε αλλού που γράφουν ότι γουστάρουν.
Απαιτώ να δημοσιοποιήσεις εσύ ο ίδιος την φωτογραφία του Ζαγοράκη με το κύπελλο της αεκ ή να μου παραθέσεις τον κανόνα του ΠΑΟΚμάνια που απαγορεύει το ποστάρισμα φωτογραφιών παλαιών ομάδων νυν και τέως παικτών της ομάδας μας.
Άκου να δεις, δεν ξέρω τι έχεις εσύ για τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ στην ΗΓΕΣΙΑ του ΠΑΟΚ αλλά δεν θέλω κανέναν κανόνα εδώ μέσα για να μου πει αν θα τον δέχομαι τον κάθε ένα να ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ!!!Και θες λόγο???Να στον δώσω...εριστικός!!!!Όπως εριστικό είναι και το Θοδωράκη και λοιπές βλακείες...επιχειρήματα έχεις να στηρίξεις την άποψη σου???Ναι ή όχι???Αυτά τα αστεία με φωτογραφίες που δεν αμφισβητώ την γνησιότητα για να μην παρεξηγούμαι προσβάλλουν το ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩς ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΣ!
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Η καριέρα του προέδρου του ΠΑΟΚ τον προσβάλλει ?
Προσβάλλει τον θεσμό της καρέκλας του προέδρου ?
Από που κι ως που ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”