ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV
Re: ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV
ωχ... σαν πολύ νωρίς να μένουμε χωρίς αλλαγές..
μακάρι να μη χρειαστεί να πάμε παράτα
και να μη μας βγάλουν κανένα με τραυματισμό
μακάρι να μη χρειαστεί να πάμε παράτα
και να μη μας βγάλουν κανένα με τραυματισμό
Δεν υπαρχει κεντρο κ απο εκει ξεκιναν ολα. 0 δημιουργικοτητα. Ο δωνης εχει κλεισει κ τα ακρα εξυπνα που εχει δει οτι μονο απο εκει γινομαστε τελευταια επικινδυνοι κ κολλησαμε. Κ δεν μπορουμε ουτε καν την κατοχη να εχουμε ωστε τουλαχιστον να τρωμε χρον και να μειωσουμε αριθμητικα τις φορες που ο Ατρομητος θα μπαινει στα καρε μας.
Καλη η αλλαγη Ιβιτς αλλα πλεον ξεμενουμε απο αλλαγες.
Το κορακι το γυρισε εντελως στο β' κ τα βλεπει ολα μπλε!
Καλη η αλλαγη Ιβιτς αλλα πλεον ξεμενουμε απο αλλαγες.
Το κορακι το γυρισε εντελως στο β' κ τα βλεπει ολα μπλε!
Κανένα!:)Rizla έγραψε:Ναι γιατι υπαρχει προβλημα?Argonaut4 έγραψε:Έτσι θα παίξουμε με την Ουντινέζε ;
Sent from my iPhone using Tapatalk..
Το ματς γενικα ειναι αθλιο.Αν δεν επαιζε ο ΠΑΟΚ δε υπηρχε περιπτωση να το βλεπα...
Α,ειπα...Argonaut4 έγραψε:Κανένα!:)Rizla έγραψε:Ναι γιατι υπαρχει προβλημα?Argonaut4 έγραψε:Έτσι θα παίξουμε με την Ουντινέζε ;
Εμένα αυτά τα μάτς μου αρέσουν. Επειδη δεν ξέρω και μπάλα, νιώθω πιο οικεία παρακολουθώντας τέτοιους αγώνες.Rizla έγραψε:Το ματς γενικα ειναι αθλιο.Αν δεν επαιζε ο ΠΑΟΚ δε υπηρχε περιπτωση να το βλεπα...
GI4NNEN4 έγραψε:Εμένα αυτά τα μάτς μου αρέσουν. Επειδη δεν ξέρω και μπάλα, νιώθω πιο οικεία παρακολουθώντας τέτοιους αγώνες.Rizla έγραψε:Το ματς γενικα ειναι αθλιο.Αν δεν επαιζε ο ΠΑΟΚ δε υπηρχε περιπτωση να το βλεπα...

Αυτός σήμερα δεν είναι ΠΑΟΚ!